30. ledna 2013

David Icke: Lev již nedřímá 3/4


Milý OrgoNete,

dovoluji si Ti zaslat odkaz na čerstvě přeloženou přednášku Davida Ickeho (3/4) z konce roku 2012, která je poměrně napěchovaná novými i starými, zato výborně pospojovanými informacemi :-). Tuším, že řada návštěvníků Tvých webových stránek s těmi tématy už bude seznámená, ale přesto si říkám, že pro lidi, kteří se teprve začínají otvírat, by to mohlo být dobré, kdyby se to vyvěsilo.

Zveřejněno 29. 01. 2013
Třetí část přednášky Davida Ickeho z roku 2012 - Globální agenda. Jak vše, o čem jste dosud slyšeli, souvisí s našimi životy?


Jde přibližně o tyto témata (jak se postupně objevují v dokumentu):

·         Teroristické útoky 11. září, Dvojnásobná smrt Bin Ládina, Kdo stojí nad politiky, Agenda 21, Falešné člověkem způsobené globální oteplování, Bilderberg, Trilaterální komise, Účelná sterilizace spermií, Ničení drobných farmářů a pěstitelů, HAARP, Manipulace s počasím, Chemtrails, Systém částečných bankovních rezerv, Ratingové agentury, Školství, Televize - které sledují vás, Podprahové vysílání, Vyzařování z úsporných zářivek a telefonu, Radiace, GMO, Fluorid, Napadání zemí Severní Afriky, Středního a Blízkého východu; Rothschildský sionismus, Irzael a Palestina, 3. světová válka, Transhumanismus a další.

Natočeno ve Wembley aréně v Londýně, 27.10.2012.

S přátelským pozdravem F.







Orgonet: Děkujeme mnohokrát! Velký obdiv tvé překladatelské práci. To tu máme zase pěkný informační "záhul". Je tu spousta nových čtenářů, ať si to užijou (:-)))




9 komentářů:

  1. výbornej 10 hod. doc. doporučuji se všem podívat.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, to nejde vstřebat najednou! Děkuji za překlad!!
    A.

    OdpovědětVymazat
  3. V podstatě vše co víme uvedeno skvělým způsobem do souvislostí.
    Áron

    OdpovědětVymazat
  4. Diky diky diky za preklad. Ja ho proste miluju :-) Dovoluji si ciste ceskou povolebni poznamku : CHARISMAticky muz je to - tenhle pan Icke :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže provolávejme - David Icke na Hrad ?! :-))))

      Vymazat
  5. Taky ho žeru! :-) Jako by mi mluvil z duše...jen to má oproti mě tak hezky srovnaný... (:-)) Jinak Lev již nedřímá z Prahy je přeložen celý na Youtube... stačí zadat do vyhledávače na yb.

    OdpovědětVymazat
  6. nevíte někdo link kde stahnout video? :) nechce se mi to sosat z youtube... titulky mam z uloz.to, tam je jen druha čast přednašky z wembley ... přednašku z Prahy mam na dvd ... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pražský Lev již nedřímá je také dobrý, ale kamera zabírá jen Davida Ickeho, málokdy plátno, kde je hodně důležitého:-(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.