22. ledna 2013

Evropa pod vlivem HAARPu, extrémní počasí všude

Jak je možno vidět na stavu haarpové frekvence, Evropa je už několik dní pod silným vlivem HAARPu, což znamená vysokou pravděpodobnost extrémního počasí. Klimateroristé mají tak předpřipravenu atmosféru, aby mohli nenadále tvořit počasí, jaké si kde přejí. Silné sněžení, ledovka (Anglie, Francie, Německo), déšť a záplavy v Portugalsku, atd. atd.


Zajímavé je, že extrémní počasí (horko) je i u protinožců v Austrálii, přitom HAARP tam právě nemá tak vysoké hodnoty. Ale určitě to globálně nějak souvisí. 



V zimě je bohužel konání klimateroristů méně zřetelné na satelitech, protože je krátký den. Aspoň pár ukázek ze včerejška:


Dneska má podle plánu (viz Meteoalarm) být extrémní počasí v Portugalsku.


Ale buď se jim to nedaří, nebo změnili plán, ale namísto v Portugalsku právě velice silně prší či sněží ve Francii, v oblasti Nantes. To bude asi slušná kalamita, nebo záplavy ...


Včerejší (21. 1, 13) ledovka u nás: Umělá oblačnost je "párána" pomocí chemtrails, čímž se vyvolávají srážky.



Včera asi sněžilo velmi silně v Polsku, viz barva, a ostře zaříznutý okraj haarpového kruhu kolem radaru. 


Slušná "čina" mohla být i v Řecku, kde je na pobřeží patrné vytvoření husté oblačnosti vycházející z několika bodů. Jako by ta oblačnost byla vystřelována z nějakého děla, a šíří se pak na stovky kilometrů.











14 komentářů:

  1. S počasím je manipulováno , ale z větší části je
    změna klimatu dílem , chcete li , vesmíru !! Zvyšují se vibrace v celém našem vesmíru , proto se mění celá naše soustava, země se vrací do své původní polohy , proto ..hlavně !! se mění počasí !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak proč pořád nad námi lítají nebo pokud nejsou vidět, tak brčí chemtrails. letadla.............. ?

      Vymazat
    2. ať lítají, co je ti do nich , dělají jen to co umí, ty se máš soustředit na sebe a na Světlo, tím je "odrovnáš "

      http://www.63plus1.cz/3271/

      Vymazat
  2. Slovensko je v strede :((((((((

    OdpovědětVymazat
  3. Je zajímavé, jak u nás k ránu ten sníh rychle spadl. Nikdo ho nevyděl spadnout. Náhle tu byl, homogenně po celé krajině stejná hloubka. Žádná závěj, nic. A ještě k tomu chroupe pod nohama jako písek. Říkám tomu nepovedený cukr. Jsem zvědav, jak dlouho a při jaké teplotě bude tát. Minule najednou zas k ránu náhle zmyzelo 15 cm ulehlého sněhu a ve spodní vodě se ukázal černý zákal. Kdy už konečně budou označeni viníci a zavřeni, až zčernají oni?

    OdpovědětVymazat
  4. Pomôže tomu octovanie ? či na sneh to neplatí..?

    OdpovědětVymazat
  5. To není možné, ta tma ráno v poledne a večer. Proč nám zakrývají slunce? Musíme s tím přece něco dělat.

    OdpovědětVymazat
  6. Neviem ako vy ale poslednych par dni su vsetci okolo nejaky podrazdeny a maju chut sa hadat.

    OdpovědětVymazat
  7. Ta stále nad námi "zavěšená" umělá oblačná deka je tu pro to, aby byli lidi psychicky decimovaní, a byli tak snáze manipulovatelní psychotronickým dálkovým ovládáním, než půjdou lidi volit do 2.kola prezident.voleb ! Pokud vyhraje Šláfenberk, byly účinky takové manipulace v myšlení a rozhodování víc než jisté !

    OdpovědětVymazat
  8. Podle směru šlehu toho paprsku nad Polskem to vypadá, že onen Haarp radar je někde na plošině v moři nebo na malém ostrůvku nad Skotskem. Hajzlíci, umístili ten ďáblův stroj tak, aby byl velmi těžko přístupný, a prakticky vyloučena sabotáž nebo útok zvenčí !

    OdpovědětVymazat
  9. anonymní .. AJ ja som si to všimol....

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-23-1-2013/

    OdpovědětVymazat
  11. Na tom prvním snímku činnosti Haarpu v rámci Evropy, vychází střed kruhového vysílání na místo nebo okolí největší letecké základny NATO v Evropě v Kosovu. Byl to svého času politický obchod - Kosovo bude uznáno přes všechny odpory zvenčí jako samostatné, a NATO si na jeho území vybuduje největší leteckou základnu v Evropě. Když se podívate, kde ta základna leží, je zase až příliš vyčůraně na americké poměry na nejvýhodnější strategické poloze vůči všem směrům po Evropě. Pokud by amíci v Kosovu základnu nezřídili, jen těžko by Kosované samostatnost získali. Je to stejně vyčůraná poloha jako další důležitá NATO základna Diego García (soustroví a atoly Britské Kolumbie) téměř uprostřed Indického oceánu, odkud kontroluje celé východní pobřeží Afriky (proto se tam hlavně soustřeďují ty Fulfordem nedávno avizované zákupy mocností na pozemcích-ropa,plyn,zlato,uran aj. !), celé pobřeží Asie, a východní ostrovy jako Indonésie, Malajsie, Filipíny, Japonsko nebo Austrálie a Nový Zéland. Z Kosova a Diego García totiž mají startovat bezpilotní strategické bombardéry pro příští války.

    OdpovědětVymazat
  12. Na tom snímku s australským extrémním horkem je střed vysílaných vln na radarové základně Mount Isa (typu SREP -Strategic Radar Enhancement Project) na kopci Telstra Hill asi 8 km východně od velkého důlního města Mount Isa ve spolkovém australském státě Queensland. Spuštěn do provozu byl údajně před koncem roku 2012 !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.