24. ledna 2013

Máte pravdu, nemám se plést do politiky

Máte v komentářích pravdu, že nemám zapotřebí propagovat Janečkovu žalobu na Klause, takže to zase mažu a omlouvám se za úlet. Večer to vyřadím úplně, a do české politiky už se nebudu plést. Tohle bylo fakt naposledy.  

Janeček vystoupil na podzim v Budějicích na svých Vlnách evoluce, tak mě zajímalo, co je to zač. Choval se celkem sympaticky, ale celá ta akce byla velká kravina bez jakékoli náplně. Hlavním bodem byla diskuse obecenstva, co je to štěstí, to lidi trochu zaskočilo, blekotali jako malé děti ... být tam do konce nemělo smysl. Nevím, o co mu jde, asi aby byl vidět. 

Společnost komicky vře předvolební hysterií. Byla jí předložena jednoduchá volba, v níž úplně každý je schopen zaujmout stanovisko, takže každý k tomu má náhle co říct, i ty babky důchodkyně a děti v autobuse. Já už k tomu nebudu říkat vůbec nic, tímhle končím (ale na mý slova dojde, jak říkala moje babička).

Vyprávěl mi dnes kamarád, jak byl navštívit maminku v domově důchodců. Takové klidné místo to bylo a prezidentská volba vhodila mezi staroušky granát. " S tamtou babou já sedět u stolu nebudu, ta volí Švarcenberka! A tamten zase, že prý mu schovala zuby, jen proto, že řekl o Zemanovi, že se mu líbí jak má o ně starost. Jiné zas podtrhli berli a vozík jí odvezli až na druhý konec chodby. " Jestli ty volby už nebudou brzy za námi, tak to prý špatně skončí! :-):-):-)

Dnes zachycená výzdoba jednoho okna na sídlišti v ČB. Nevím, jestli je to více rozšířeno i jinde, doufám, že tím někomu nedávám návod. Kdo to mohl vyvěsit? Malé dítě nevolí, někdo nad 18 - toho si nedovedu představit (:-))) 




Milý orgonete,
naše volby bych vyjádřila takto:

Volbu prezidenta bych přirovnala k tomu, zda si chci nechat vypíchnout pravé či levé oko.... V té honbě za tím lepším se nějak vytratilo, že lepší není žádný... Místo, aby se národ zamyslel, jak si zachovat zdravé obě oči, většina přemýšlí, které to bude - levé, pravé.....

59 komentářů:

  1. Bla,bla,bla a ešte raz bla že ich ešte bavia tieto akože vystúpenia pred televíziou udávanie a akože za oponou všetci kamaráti a tunelujú štát.

    OdpovědětVymazat
  2. Janeček? Ten, co prosazuje Bilderberga Karla? Ať jde do háje

    OdpovědětVymazat
  3. Sám Karel Janeček by měl být zavřen za vlastizradu! To co chystá ON, je svinstvo a lidi co mu to žerou, jsou hlupáci. Není nic jiného než poskok USA i s Bakalou!! Lidi nežerte mu to, chce k moci jakým koliv způsobem a pak už o nějaké svobodě nebude vůbec řeči!!

    OdpovědětVymazat
  4. tento pan Janeček je ve svém tvurčím věku věru statečný muž..Všichni,co se ozvali,dostali kuráž až v duchodovém věku,neriskovali existentční problémy...kde pan Janeček byl,když pan ministr financí byl spoluautor největšího TUNNELING v dějinách ČSFR?

    OdpovědětVymazat
  5. V tomhle případě mi to přijde jako když zloděj křičí chyťte zloděje. Když se troch člověk pozajímá co je vlastně ten pan Janeček zač, možná by měl být ticho .A to se v žádném případě nezastávám Klaousem vyhlášené amnestie, taky se nás jeden amnestovaný týká, co nám dost v životě zavařil, takže se mi tohle vyhlášení amnestie nelíbí, ale prostě Janeček není ten kdo by měl křičet.

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonete, ke správnému politickému postoji je třeba být "politologem", tzn. dlouhodobé a důkladné studium vnitřní, ale hlavně globální
    politiky. Nezdá se mi, že je to tvůj případ. Ps vrať se od politiky a ezoteriky zpět k původnímu
    námětu stránek.
    Vyhneš se tomu, že budeš stát na opačné straně, než si myslíš. Přítel

    OdpovědětVymazat
  7. Zásadně nesouhlasím! Klaus je natolik inteligentní člověk,který ví dobře co dělá a to že se to mediálně rozmázlo a všichni zase jako ovce jedna za druhou kritizujou tohle rozhodnutí aniž by se aspoň trošku nad tím zamysleli,to je Českému národu vlastní :(
    Je to tak strašná tragédie,že propustili zlodějíčky?? Však vrazi a násilníci zůstali za mřížemi. Tak o co všem jde?? Trochu uberte zlobu v sobě moji drazí spoluobčané a berte věci pozitivně a když už protestujete,tak si nejdříve zjistěte o co vlastně šlo.
    S láskou :) K.

    OdpovědětVymazat
  8. Orgonete, tak už i Tebe dostali? Zastav se prosím, nadechni se a otevři oči i srdce. To, co se děje, má prazáklad někde jinde - viz články na Tvém blogu z konce minulého roku. Zkus tu příšernou manipulaci médií vydržet. Vzestupuj, měj soucit bez podmínek. Vynech ze svého blogu politiku a hlavně tento druh "petic" a vrať se k tomu co umíš - k počasí a klimaterorismu. Je na nás činěn pravda velký tlak, nebojme se a vytrvejme. Pro břiblížení viz http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/obcanska-valka-pravdolaska-trapne-prehrava/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím:) a navíc ta politika sem přitáhne lidi, který by tu orgo nečekal:) a ještě bych chtěl znova dodat k tomu blogu bostlova. Vyzařuje z toho blogu mega negativní energie pozor na to. Udělalo se mi špatně od žaludku. Na to jejím blogu je všechno špatně krom ňákých informací...

      Vymazat
    2. negativní energie vyzařuje i z toho když píšete o chem trails !!!!!!

      Vymazat
    3. Ale ty vtipálku, to by se ti tak líbilo, aby si nám laciným populistickým žvaněním zavřel hubu ! Tůdle :P

      Vymazat
  9. No, když je autorem Janeček, tak to snad ani nepotřebuje komentář....
    Mnoho odkazů na Janečka je i zde na orgonetu, mnohdy dokonce z pozitivními reakcemi, každý může dohledat,dovolím si přidat např. tento:
    http://ivocerman.blog.idnes.cz/c/307684/Vlny-evoluce-Janeckovi-o-etiku-nejde.html
    nebo obzvláště tento:
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/janecek-z-nfpk-s-maskou-dabla--je-satanista/
    Doufám, že národ prohledne tu hru, že se jen "čert" (já Klause jinak beru)vyhání ďáblem...

    OdpovědětVymazat
  10. Moc tomu nerozumím. Jak může být prezident souzen za vlastizradu za užití instrumentu amnestie, který mu ústavodárce svěřil? Pokud je prezident správním úřadem sui generis jednající v rámci kompetencí Ústavou potažmo ústavodárcem mu svěřených, nelze zde mluvit o velezradě v jakémkoli slova smyslu. Svým způsobem je každé udělení amnestie, milosti nebo zastavení trestního řízení zásahem do moci soudní. Ale kdyby toto nebylo ústavodárcem předpokládáno a zároveň posouzeno jako ústavně konformní, vůbec by tuto pravomoc prezidentovi nesvěřil.
    Rádoby odborníci se však rádi chytají článku 65 Ústavy, protože tento článek je formulován velice vágně a lze na něj neodbornou interpretací a aplikací napasovat v podstatě jakýkoli skutek, se kterým dotyčný či dotyční nesouhlasí. Ale i kdyby většina lidí zastávala shodný názor, že situace zde nastalá pasuje na tento článek, neznamená, že tomu tak skutečně objektivně je.
    Nezapomínejme však, že právě vágní ustanovení byla nástrojem totalitních režimů, jak se vypořádat s nepohodlnými lidmi.
    Znovu tedy opakuji, že základním předpokladem pro to, aby se dalo uvažovat o velezradě, je překročení pravomoci, což zde ale splněno nebylo.

    OdpovědětVymazat
  11. Bacha na nej..!! Janecek neni to, co se na prvni pohled zda. Janecek je ten, kdo nam ukrade revoluci, aby do vlady usedli stejni pravdolaskari!!! Doporucuji se dukladne informovat!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano to ti doporučuji

      Vymazat
    2. pamatujte na přísloví, kdy "král za výhrůžek výhrůžky kázal"

      Vymazat
  12. Nezlobte se na mě, tohle mi přijde opravdu stupidní.. četl jsem to Klausovo objasnění k celé věci a celkem by se i dalo pochopit. Ale ikdyby ne - co je horší, zaráží mě že i lidé co mají trochu jasnější vidění (duchovní filosofii apod. nebo dokonce dokáží sem tam i něco odpustit :-O) se k tomuhle připojují. Kdyby Klause opravdu odsoudili, zavřeli, zabásli a já nevim co jeste budete pak spokojení?? Co vím, tak zatím nějaký závažný přestupek se neobjevil a navíc každý prochází nějakým vývojem tak tihle aspoň dostali šanci (to že ji někteří nevyužíjí je věc jiná) a někteří dostanou třeba zkoušku.


    Ještě bych dodal že za 1. čas ukáže jestli to bylo správné nebo špatné rozhodnutí. A za 2. přeci ten správný důsledek se objeví přece v podobě karmy (osudu, synch.. ať to nazývá každý různě) a ne snad v podobě nějaké směšné žaloby ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důležité je jen jedno : vždycky se něco nějak stane ! Nic se nezastaví, a vše jede dál ! Z toho vycházejme, i když mnoho "věcí" nevíme !

      Vymazat
  13. Opravdu je nutné i na tento web dávat tuhle výzvu? :(

    OdpovědětVymazat
  14. uz fakt nevim, na ktery normalni a solidni web jit, aniz by tam name necekala antiklausovska nebo proschwarzenbergovska agitacka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak se z toho nepotento, ta hysterie cloumá celým státem,to se netýká jenom tvýho bebíčkovýho ega !

      Vymazat
  15. Orgonete, s tim cia-šmejdem Janečkem sis to tady teda pohnojil, promiň...
    A ústavní odpovědnost za tu amnestii nemá president, ale vláda - jestli má někdo jít k soudu, tak především Nečas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase až tak moc se nestalo ! Kdo o Janečkovi nevěděl nic nebo málo, nebo od všeho "jalováku" kousek, tak už je alespoň chytřejší, a dá si příště pozor, až uslyší jméno Janeček. Pro "zasvěcené insidery" typu Anonymní 24.1.2013,16:06 doporučuji krotit svůj hněv a kultivovat své příliš nafouknuté ego, potřebujete to jako "prase drbání"!

      Vymazat
  16. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2416-cekani-na-janeckovu-vladu-iluminatu.aspx

    http://bostlova.blog.idnes.cz/c/310391/Satanisti-iluminati-zednari-v-CRJakou-budoucnost-nam-pripravili.html

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Orgonete,tvůj blog mám moc rád, pravidelně ho každý den s nadšením sleduji. S publikováním této výzvy jsi dost přestřelil. Ne že bych souhlasil s amnestií v této šíři, spíše mi vadí, kdo za touto výzvou stojí. Jestli by měl být někdo žalován za velezradu, pak s největší pravděpodobností Karel Janeček. Abych nemusel dlouze rozepisovat argumenty, raději přidávám odkazy na již publikované články. S prezidentskou volbou se media přestala zajímat o K.J. a "jeho" projekt Vlny evoluce", tak se nám pokouší opět vetřít do zorného pole.
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Search.aspx?Query=Karel+Jane%C4%8Dek
    http://bostlova.blog.idnes.cz/c/295782/Svet-se-zblaznil-Satanista-Karel-Janecek-bude-prednaset-o-moralce.html
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2182-jmenuji-se-janecek-karel-janecek.aspx
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1950-janecek-dlouhy-a-dabel-ukryty-v-detailech.aspx
    Mate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kouk jsem na ten blog dané paní a něco se mi tam nezdá.Paní očividně psychicky nevyrovnaná(jemně řečeno). Info o Illumin. dobrý.Ale je tam fanatismus jak věž. Nevím,něco mi tam smrdí.

      Vymazat
  18. Vybavují se mi Foglarovi Rychlé šípy..........Volíš Losnu nebo Mažňáka? ........a s odstupem času furt "stejná"písníčka jako flašinet s jinými jmény.......

    OdpovědětVymazat
  19. Vyzařování mikrovln k zasetí "vnuknutí" že jedině kníže je ta správná volba dnes jede po celý den, jasně cítím velice zlé vibrace po celé těle asi jako při rentgenování. Nejlepší volba pro mě je proto nevolba! Michal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta nesnesitelná atmosféra trvá už 10 dní. A před prvním kolem voleb to bylo ještě horší. Místo slunečního svitu padjí velké kapky vody při -6 stupních celsia a kdoví jaké sajrajty do nás v té věčné mlze a temnotě sypou. Lidé se plouží jako mátohy, většina má ústa do podkovy, oči bez života a výraz beznaděje. Ze všech rohů se šklebí vylepený kníže, co už se nemůže dočkat, až navrátivší se sudeťáci naučí cikány v pohraničí jiným móresům a prosťáčkové se dohadují, zda volit jeho nebo Zemana. Za pár dní propukne z příčiny odepření slunečního svitu chřipková epidemie, jakou tu nepamatujeme. A lidé, místo toho, aby baštili vitamíny, věnovali se sami sobě a svým blízkým, donekonečna vysílají svoji pozornosti energii volbě presidenta, jakoby to byl právě on, kdo je spasí.

      Vymazat
    2. taky jsem si dnes ráno všiml, že venku je asi - 5-6°C, a louže u cesty, kde se nesolí, nejsou zamrzlé ! Co na to fyzika ?!

      Vymazat
  20. No to nestačí. Kde tedy můžeme zrušit souhlas s výzvou, když jsi to vymazal?Měl jsem dojem, že jsi solidní. B

    OdpovědětVymazat
  21. Orgonete náš, každý někdy zakopne. Však není tu ublížení na zdraví. Když se věci vyříkají je zase OK.Snažíš se, svým způsobem máš právo i ulítnout.
    V souvislosti teto diskuse o žalobě, jsem si vzpomněl na vídeo jež jsem náhodně našel. Je z Občanského
    Sněmu Čech Moravy a Slezka. Zajímavé je právě od 18,08 času, kde je vyjádření Sněmu k některým jiným aktivitám. Netušil ,že tento Sněm existuje. Myslím ,že tady se naznačují výrazně cesty k tomu co by jsme si přáli ovšem zcela čistým postupem. Dílů je více a není to žádná schow. Odtrhne to člověka od teto špatné reality a přiměje k zvažování určitých možností. Pokud to nikomu nic neřekne, tak sorry. Tomáštak.
    http://www.youtube.com/watch?v=20Ahw2HFe_U&noredirect=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, Orgo, nenech se otrávit několika škarohlídama a puntičkářskýma týpkama ! Nesahaj ti ani po kotníky ! Ty máš za sebou co ukázat ! Tyhle nýmandi stále jen fňukají, kritizují a pomlouvají ! Fuj a hanba jim ! Překousni je jako hady a jede se dáááááááááááál :-))))))))))))))))))))))

      Vymazat
  22. :- )))))) Ten příspěvek od Duhového světa z 15:00 mi připadá opravdu nejvýstižnější )))) Stále narážím na otázku, proč se vlastně tak křečovitě držíme představy, že potřebujeme prezidenta a takovouto vládu? No ano…., já zapomněla… , bez ní by tu zavládl chaos, anarchie, bída, totální morální úpadek atd., vlastně by jsme se ještě houpali na stromech, nebýt někoho kdo nám vládne.:-))) A tak tu máme tedy námi vyvolenou vládu , která v systému nechává bujet korupci, ba co více, vytváří vhodné podmínky pro její růst, ignoruje a přehlíží naléhavost priority okamžitého ozdravení životního prostředí , udržuje své ovčany v neustálém stresu, aby oslabili jejich zdraví a přežili jen ti nejsilnější otrokoroboti, kteří budou dobře sloužit a za odměnu budou pro bonusy skákat , jak ryby po návnadě. Už v současnosti je tento jev snadno rozpoznatelný. Já nevím, ale ve mně slovo vláda vyvolává pocit něčeho nepřirozeného a nepřijatelného. Něco co nám má vládnout, něco, čemu jsme dali moc za nás rozhodovat , co je pro nás dobré a co nikoli , jako bychom se dobrovolně chtěli zbavit zodpovědnosti za naše životy. Kam až chceme zajít, než si tento fakt budeme muset uvědomit…..???? Moc miluju lidi a věřím, že už co nevidět, se tu začnou projevovat naše společná hluboká přání života v lásce a sounáležitosti se všemi bytostmi , přírodou a celou naší planetou. Hóódně lásky všem, i všem těm tvrďákům , kteří se tak moc bojí odpoutat od této zajeté reality. Laira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujte na jednu zásadní věc : všichni chtějí vaše dobro (zvláště vypečení politici se svými ještě vypečenějšími hrami - např. ta poslední o prezidentských "svobodných demokratických" volbách !), tak si ho, prosím vás, od nikoho nenechejte vzít !!!

      Vymazat
  23. Výborný příměr s těma očima. Omlouvám se, ale mně se chce zvracet z obou. Ach jo...

    OdpovědětVymazat

  24. http://www.czechfreepress.cz/ekonomika/schwarzenberg-hraje-o-miliardy.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pište, že hraje o miliardy. Pokud by se stal prezidentem, všechny zbývající restituce v ČR dostane, i kdyby trakaře padaly. A pište si, že pomůže i dalším zahraničním aristokratickým nárokovatelům, jako pomohl skrze rakouské právo v ČR sobě ! To se asi sudeťaci na Šláfenberka pěkně naprdnou, až zjistí, jak jim vypálí se svými lóžovými bratry-aristokraty rybník !

      Vymazat
  25. RE: Anonymní24. ledna 2013 18:35
    Také jsem dnes cítil nějaké působení. Bylo to náročné na muj organismus. Ještě že mám orgonit.
    Jenže tím, že nepůjdete volit, dáváte vlastně hlas tomu kdo má větší šanci. Takže, pokud nechci Ilumináta a Bilderberga na Hradě, měl bych jít k volbám a dát hlas tomu druhému. Už aby došlo k tomu odhalení. Pak se doufám už něco změní. Jinak asi něco zase chystají, neb jak dnes můžou vědět, že příští týden bude až
    + 8°C, Když teď mají být šílené mrazy. Žeby klimateroristický útok - povodně?

    OdpovědětVymazat
  26. Souhlasím, že by se Orgonet měl vrátit k původnímu obsahu stránek. Ovšem s rozvíjením některých témat jsme se dostali až k 21.12.2012 (kde ten skončil, že ?). Na druhou stranu se nás všech politika bezprostředně týká! Ale je pravda, že běžný člověk se pravou podstatu těchto dějů v politice nikdy nedozví, pouze to co nám naservírují ulhaná média. 90 procent televizního obsahu není pravda.
    Takže jak pokračovat? Podle intuice, a pokusit se vyhýbat neprověřeným a protiřečícím si zdrojům :-)
    jm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prověřeným a protiřečícím si zdrojům :-)


      tak to by tu pak nic nebylo, protože většina příspěvků je typu jedna paní povídala

      Vymazat
    2. Tak to zase prrrr ! Projděte si archiv tohoto blogu, a ukažte mi tu většinu příspěvků typu jedna paní povídala ! Styďte se až do holého zadku za své neomalené a drzé řeči :P

      Vymazat
    3. Když se vyskytne nějaké závažné společenské téma, proč se mu má zrovna Orgonet vyhýbat, když ho to taky zajímá ?! Poslyšte, nechtěli byste vy, co tak všechno dokonale znáte, a všemu rozumíte, rovnou Orgonetovi nařizovat, jaké barvy si má nasazovat trenýrky, jaké na ruce nosit hodinky, zda má mít pěšinku vlevo či vpravo ?! Pokrytci !!! :P

      Vymazat
    4. Vidím, že reptiliánská hypnosa funguje - zasahuje plazí mozek a dělá z lidí agresivní zombie. Viz současná situace, že? (herci, větci, víajpíci)
      (Ale to nic nemysleli jste to vážně :-)))))))

      Uvedu příklad -
      Neprověřený zdroj
      web s "duchovními kresbami" od nějaké paní se zakódovanými pavouky a hadíma očima...

      Protiřečící zdroj
      tisíce stránek: Agenda 21.12.2012 a čekání na transformaci.

      Dávejte si pozor přátelé, oni vytváří spoustu záměrně mylných informací, které mají člověka svést z cesty a zanést jeho mysl haraburdím a tím zastavit vývoj. 2 x měř......
      jm

      Vymazat
    5. Přesně tak ! Psal jsem tu již několikrát, že si máte dávat velký pozor na FALEŠNÉ PROROKY, kteří začali svou mohutnou činnost ve všech oblastech lidského života, a zvláště pak duchovního, právě v roce 2012, a bude se to dál stupňovat ! Lidé budou mít z jejich textů a řečí v hlavě hotovou bramboračku, a málokdo se v tom hnoji vyzná, aby věděl, co, proč, kdo, proti komu, s kým atd. Tyhle základní elementy je nutné znát, jinak se v tom utopíte jak moucha v močce !

      Vymazat
    6. no třeba jen tím že se zaměřujete na ilumináty a ch tr. tak jste odváděni od všeho důležitého

      Vymazat
    7. Illumináti také náleží do tohoto prismatu ! Jak chcete vyvažovat POLARITU REALITY, když si budete ošklivit např.ty Illumináty, a strkat před nimi hlavu do písku ?! Copak nevíte, že LEŽ MÁ KRÁTKÉ NOHY, a NIKDY PŘED PRAVDOU NEUTEČE ?! Pokud ne, tak si o tom přemýšlejte !

      Vymazat
  27. Myslím si, že na celých volbách je nejdůležitější, aby se Kalousek a jeho poskok Nečas nedostali i k ovládání presidenta. To by už tento stát asi položilo definitívně.
    Proto musím volit Zemana i přesto, že mým kandidátem byl Okamura.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že by tu pak byl Berlusconi častým hostem ... mafie k mafii sedá, rovný rovného si hledá !

      Vymazat
  28. A já, když je náhodou slyším z TV, či rádia, okamžitě vypínám..... Nedá se to poslouchat.... K volbám, jasně, že, NEJDU... co bych tam .. Svůj čas chci prožít jinak, než házením jména, jehož majitel mi chce evidentně ublížit......... Ať je to ten, nebo ten druhej... protože oba jsou fakt ELITA..... protože já ani s jedním nesouhlasím , cítím jejich vypočitavou povahu, jejich samolibost, sebestřednost a vůbec omezenost a neschopnost řešit zásadní problémy našeho národa a života vůbec...Oba jsou "med kolem huby a skutek - teda naše prachy HUPS na jejich účty..." Copak to nevidíte taky tak, mí milovaní spoluobčané????......
    Kája & Milda pro mě prostě nejsou těmi schopnými... vřele jim doporučuju, aby si vlezli svorně do teplých papučí a usedli s dobrým kuřivem do houpacích křesel ke krbu ve svých bungalovech... Já na jejich HOUPÁNÍ zvysoka s+r+.... (Omlouvám se za hrubost, ale nic něžnějšího mě nenapadá...:-)) )......
    veronika

    OdpovědětVymazat
  29. Nevím vůbec kdo je Janeček..znám jen toho Františka z kapely Kroky. Asi jsem nestihnul původní článek. Klaus mě sere jen do té doby, co byl ve vysoké politice v čele ODS. Privatizace a pod. Co je prezident tak jeho názory a stanoviska jsou excelentní. A amnestie, no má na to právo ať se to někomu líbí nebo ne. Nejsem z toho sice urvanej, na druhou stranu mě to nijak žíly netrhá. Asi by bylo něco jiného, kdyby se mě to dotýkalo osobně.

    Jinak toto doporučuji přečíst: http://www.nwoo.org/doku/R-Ruiter-Trinact-dynastii-II-dil.pdf
    ...orgonet to nevyvěsil :-(

    Jak říkal ten správce hotelu Radost v Homolka a Tobolka: " VŠECHNO JE JINAK "

    Viktor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš link aj na prvý diel ?
      Iveta

      Vymazat
    2. Třináct dinastií - 1 díl: http://www.nwoo.org/doku/R-Ruiter-Trinact-dynastii-I-dil.pdf

      Viktor

      Vymazat
    3. To je původní staré židovské heslo : nikomu a ničemu nevěř, všechno je jinak !

      Vymazat
  30. Poslední komentář k volbám - máme vícero možností :
    1) volit Zemana
    2) volit Karla
    3) nevolit nikoho - nejít k volbám
    4) jít k volbám a dát prázdnou obálku
    5) jít k volbám a dát neplatný hlas komu chci

    PS: na sociálních sítích koluje formulář pro neplatný hlas.....
    DH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zase laciná provokace - já se vám lidi divím, že jste pořád jak ovce, a že pořád skáčete na stejný triky ! Inu jak se praví, chytrému napověz, vola kopni !

      Vymazat
  31. Zbývá už do voleb jen pár hodin a sama nechápu, proč jsem to nenapsala dřív, když jsem měla velké nutkání to vyslovit? Stále jsem čekala, že to tu přeci jen někdo určitě vysloví, ale zatím jsem to nikde naplno nezaregistrovala. Takže k té Klausově amnestii, moje první pocity a první vynořená myšlenka byla : „ Ááá sakriš to je divný, tohle mi nesedí!“ , „ Ti ho museli pořádně přitlačit ke zdi, aby udělal tak absurdně vyhlížející krok , k poškození své osoby na konci svého prezidentského odchodu“. A přestože jsem Klause kvůli názorům ještě za jeho premiérování nikdy nemusela, cítím , že se i u něj něco hodně změnilo a v posledních letech mu konečně došlo, že to co se tam nahoře hraje, rozhodně není o tom, mít konečně příležitost vám ukázat, jak jsem „chytrej a dobrej „, ale o něčem zcela jiném. Pochopil to stoprocentně, protože jinak by mu nemuseli vyhrožovat a demonstrativně naznačovat, že nad jeho životem mají nezvratnou moc. Můj pocit této myšlenky se jen umocnil , když se najednou tak vehementně hlásí ke svému dřívějšímu politickému rivalovi Zemanovi. Proč así…., že by pomatení smyslů …?????? Ani omylem, moc dobře pochopil jaký scénář se tu má odvíjet a že jeho osoba a délka prezidentování byla pouze použita k přípravě na vhodnou situaci bodu zlomu , kde se má dostat jejich kandidát svobodně zvolený většinou lidu, působící nevinně a charismaticky. No a působením trochu psychovlnek )) bude i jeho kontroverzní rodinná minulost, pachtle v Bilderbergu , nenápadná intervence na chatu s mladými radikály , aj….., se bude zdát spoustě lidí, jako nevinný dětský prohřešek. Dalším potvrzením mých pocitů, byl také Klausův jasný náznak, že pokud by tam měl být člověk ,jako je Swarzerberg, je pro něj život v této zemi nemyslitelný. A za Zemana ano ? Proč asi, když jsou jejich ideologie natolik odlišné, je lépe žít pod vládnou Zemana…? Ví Klaus o něčem, co většina národa neví …? Ano ví, a když si už konečně přestaneme pořád něco nalhávat budeme moci vědět i my. Lásku a mír všem srdcím, netrapte se pro nic , ať zvolíte cokoli , vždycky to bude směřovat k našemu vyššímu společnému vědomí. Móoc lásky všem!!! Laira

    OdpovědětVymazat
  32. Ten nápis na okně - jasná provokace jak prase !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONI se totiž neštítí žádných prostředků k dosažení cíle : čím obskurnější, čím překvapivější, čím nemožnější, tím lépe pro jejich body !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  33. Na odkaz na Janečkovy "vlny evoluce" jsem jako první narazila na stránkách Orgoneta. O Janečkovi a jeho aktivitách jsem v té době nic nevěděla, ale když jsem najela na tyto stráky, v hlavě mi okamžitě spustil alarm a první co mě napadlo byla věta: “Tak tohle teda ne!” Vylil se na mě krystalický hnus zabalený do medových řečiček. To je pouze můj subjektivní pocit. Tady něco nehraje a myslím, že tím chce lidi podbízivě manipulovat směrem k NWO.

    Jinak Orgo, pestrost tvého blogu se mi právě líbí a myslím, že ho dělá zajímavější, proto vítám všechny tvé reakce na společenské dění, volby nevyjímaje.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.