19. ledna 2013

Magická zrcadla - okna do budoucnosti


Předmět: Magická zrcadla - okna do budoucnosti a do jiných světů
Zajímavý dokument.S láskou Jarmila
http://youtu.be/oRgKXhcxIS0





Zveřejněno 11. 12. 2012, zdravaplaneta
Jistě každý znáte z mnoha pohádek i jiných míst, jak se používají křišťálové koule, magická zrcadla a podobné pomůcky. Už o mnoho méně je známé to, že tyto věci skutečně fungují a že jsou i dnes podobné přístroje využívány. Již mnoho let se zajímám o magii a je mnoho postupů jak podobné věci vyrobit, nebo jak je používat. Často jsem to probíral se svým kamarádem, který bydlel v Ženevě a pracoval tam ve výzkumném ústavu, tam jak je urychlovač částic. Byl vynikajícím odborníkem také na drahé kameny a mnoho mě o nich naučil a nebylo to jen o kamenech.

Před lety se mě podařilo sehnat křišťálovou kouli. Je docela velká a je asi 100 let stará po jedné věštkyni. Křišťál takto zabroušený má v podstatě tvar paraboly a dochází k rezonanci lidské lebky a toho křišťálu. Působí to jako zesilovač informačního pole a my můžeme z tohoto pole čerpat informace. Podobné zrcadlo se dá udělat i ze dřeva a použít prášky z různých kovů, které se vztahují k určitým planetám. Ten prášek se nanese na dřevo a zalakuje a zrcadlo je hotové a může se používat podobně jako křišťálová koule. Má to svoji technologii a postupy.

Dnes je tu bohužel jeden závažný problém. Celá planeta je zamořena elektromagnetickým signálem různých frekvencí a síly, který příjem z informačního pole ruší. Proto to co by normálně fungovalo, funguje špatně, nebo vůbec.

Tento dokument je možná pro hodně lidí překvapující, že se dnešní vědci zajímají o podobné věci a že jim to skutečně funguje. Základy položil vynikající astrofyzik Nikolaj Kozyrev (1908 - 1983). Ten byl v roce 1936 na 10 let uvězněn do gulagu a byl tím odříznut od objevů té doby ve světě. Možná také díky tomu, že měl určitě dost času na přemýšlení a nebyl ničím ovlivněn, jsou jeho teorie o běhu času, gravitaci a dalších věcech velice zajímavé a hlavně fungují.

Mnoho vynikajících ruských vědců již mnoho let pracuje na výzkumech, při použití Kozyrevových zrcadel. Princip zrcadla v podstatě spočívá v tom, že se člověk odstíní od magnetického pole Země. Od existence magnetického pole Země, se odvíjí naše vnímání času. Pokud jsme zbaveni dosahu tohoto pole, naše lineární vnímání času přestane existovat. Naše vědomí se potom dokáže pohybovat v prostoru a čase a získá i další schopnosti.

Ruští vědci rozhodně nejsou jediní na světě, kdo dělá podobné pokusy. Podobné experimenty se dělali i v rámci projektu Montauk v USA. A nejen tam, ale i u jiných projektů se na tom pracovalo. Samozřejmě úspěšně. Jedná se zde o fyziku, která se dost odlišuje od té, co se učí veřejně. Určitě není žádoucí, abyste mohli koukat do budoucnosti, minulosti, nebo na vzdálená místa. To by se potom dost těžko vládlo, protože dnešní systém vlády je založen na lžích a dezinformacích.

Jak vidíte v tomto filmu, tak je to vše spojeno s mnoha podivnými událostmi. Různé polární záře při experimentech, přítomnost létajícího disku při pokusech. Možnost nahlížet do minulosti i budoucnosti. Konstrukce těchto zrcadel. Je také zajímavá informace o Nostradamovi, který podobné zařízení také používal a technologii převzal od templářských rytířů.

Zkuste také přemýšlet o tom, co se stane, když na nějakou dobu přestane existovat, elektromagnetické pole, tak jak ho známe. Naše vědomí bude naladěno podobně, jako když budete v zrcadle, o kterém se mluví v tomto filmu. To by mělo mít souvislost s otevřením našeho vědomí. Může to být nadcházející scénář, na naší planetě. Další zkoumání a odpovědi nechám na vás. Určitě to stojí za úvahu.



14 komentářů:

  1. http://probud.se/probudse/index.php?option=com_content&view=article&id=766:david-wilcock-dr-kozyrev-eter-as-a-torze&catid=79:david-wilcock&Itemid=82

    Nedávno jsem koukal... je to úžasný.. opic

    OdpovědětVymazat
  2. http://probud.se/probudse/index.php?option=com_content&view=article&id=767:david-wilcock-hyperdimenzionalni-mlhoviny&catid=79:david-wilcock&Itemid=82


    Též stojí za přečtení...

    Je to stránka
    PROBUS.SE - Vesmír - David Wilcock --- (a jeho články, jinak obecně stránka se zajímavýma inf.)

    OdpovědětVymazat
  3. Nedovedu si vysvětlit proč při sledování na samém konci videa se mi udělalo slabo, projevuje se třes celého těla a veškerá realita se mi promítá jak ve filmu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý člověk má možnosti o kterých si zatím může nechat jen zdát a někteří lidé si pamatují i minulé životy a znám jich poměrně dost a jsou to životy třeba i z Atlantidy,kde parapsychologické schopnosti byli normální.Při shlédnutí dokumentu to mohlo vyvolat nějaký spouštěč,nebo vhled,který to na chvilku aktivoval.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    2. Samozřejmě jsem o tom přemýšlel...vím o tom, že jsem byl strážcem posvátných knih Atlantidy, které jsem chtěl jen pro sebe a spolu strážkyni jsem díky tomu zabil. S touto ženou, dnes jinak výjimečnou osobností,se dnes stýkám a máme naprosto vynikající vztahy.
      Děkuji Jarmilo za projevený názor, který koresponduje s mým.
      S láskou Áron

      Vymazat
  4. no mysel a telo to musia stravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. někdy i záchodová mísa nebo lavor :-))))

      Vymazat
  5. Nenapadlo někoho z vás, že nám ta zrcadla tvoří nad hlavami tím, že sprejují v atmosféře hliník? Třeba to mají už tak vymakaný, že nám opravdu manipulují s vědomím, ale tím směrem, kterým oni potřebují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty zrcadla tam na orbitě jsou stopro ! Jsou gigantická snad o průměru i několik stovek km !

      Vymazat
    2. proto se občas "u sebe" zastavte, a popřemýšlejte, proč jste reagovali na tu či onu zprávu, informaci tak či onak, a zda to skutečně vychází z vás, nebo zda je to cílená manipulace zvenčí, z okolí.Podobně se ptejte, pokud se kolem vás začne množit podezřele mnoho primitivně shodných názorů bez obsahu a účelu, zda to není manipulace zvenčí.

      Vymazat
  6. Perfektní dokument !! A raději ani nechci vědět,kam až musely současné tajné výzkumy dojít ! Představa, jak my se nimráme v otázkách bytí a nebytí a pracně se snažíme to vše nějak ucelit, zatímco tyto nám skryté výzkumy už budou v těchto otázkách mnohem dál, mi není moc příjemná.
    Napadlo mě, mimo jiné, u sledování tohoto dokumentu, jak obrovskou obrodu by museli obyvatelé Země získat, kdyby dostali všichni tu možnost napojení se na kosmické vědomí ! Když vezmu v úvahu, že každý, kdo to zažil, mluví stejně. Naprosto se mu to změnil dosavadní pohled na život.
    Ano, nevědomé stádo se lépe ovládá.Co s ovcemi, které by stratily potřebu utrácet v supermarketech za nesmyslnosti, co s ovcemi,které se naučili využívat svých skrytých možností a více nepotřebují ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ONI to globalisté vědí, a proto se chtějí zbavit těch 7 miliard lidí, kteří se pro jejich zvrhlý otrocký systém stanou téměř bezcenným majetkem ! To je jeden z důvodů, proč usilují o depopulaci planety Země od lidí (jak rádi připomínají : zbytečných jedlíků !)!

      Vymazat
  7. Okultisté a mágové za života Viléma z Rožmberka (2.pol.16.stol) ještě uměli vyrobit tzv.zemní zrcadlo, jímž se prý dalo nahlížet do budoucnosti (nedočetl jsem se zda také do minulosti). Jedno takové bývalo údajně v rožmberských sbírkách, které od posledního Rožmberka Petra Voka odkoupil samotný císař Rudolf II. Nezajímalo ho totiž na těch sbírkách nic jiného než to zemní zrcadlo. Ztratilo se až po smrti císařově za 30.leté války, když Prahu vyloupili Švédové.

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě jedno tzv.zemní zrcadlo údajně vlastnil vynikající malíř-freskař a okultista Lederer, který pracoval ve schwarzenberských službách na výzdobě a výmalbách českokrumlovského zámku ve 2.pol.18.stol. Stopy po něm z Č.Krumlova záhadně mizí neznámo kam i se "zrcadlem" krátce po ukončení všech prací !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.