12. ledna 2013

Očkované děti jsou pětkrát náchylnější k nemocem

http://www.naturalnews.com/038647_vaccinated_children_disease_risk_unvaccinated.html


Očkované děti jsou pětkrát náchylnější k nemocem než neočkované

11. ledna 2013 by: Ethan A. Huff, 
Překlad: OrgoNet

Studie prováděná mimo Německo, srovnávající počty onemocnění mezi očkovanými a neočkovanými dětmi, ukazuje na zcela jasný nepoměr mezi oběma skupinami pokud jde o počet onemocnění. Jak bylo oznámeno skupinou Health Freedom Alliance, děti, které byly očkovány podle oficiálních vládních schémat, mají až pětkrát větší pravděpodobnost, že dostanou preventovatelnou nemoc, než děti, které si vytvořily svůj vlastní imunitní systém přirozeně bez vakcín.

Přehled, vydaný jako vlastní předběžná studie již v září 2011, zahrnuje údaje o 8 000 neočkovaných dětech, jejichž celkové údaje o počtech onemocnění byly srovnány s počty onemocnění v běžné populaci (dle studie KIGGS), v níž byla převážná většina dětí očkována. A ve všech kategoriích nemocí si neočkované děti vedly daleko lépe než očkované jak v celkovém počtu onemocnění, tak v závažnosti příznaků. Jinými slovy, tento důkaz svědčí o tom, že vakcíny nejsou ani účinné ani bezpečné. (Studie viz zde: http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html

(Červená barva - neočkované děti; modrá barva - běžná, proočkovaná populace).



"V USA za posledních 50 let nikdy nebyla provedena žádná zdravotní studie srovnávající očkované a neočkované lidi, ani CDC ani jinou organizací, přičemž schéma očkování se stále zrychluje (nyní se dává ještě před školkou 50 dávek 14 vakcín, a 26 dávek v prvním roce)," napsal Louis Rain ve zmíněném přehledu Health Freedom Alliance z r. 2011

Jak bylo odhaleno na VaccineInjury.info, očkované děti mají dvakrát větší pravděpodobnost než neočkované, že dostanou například neurodermatitidu, kožní nemoc charakteristickou chronickým pálením a svěděním. Stejně tak mají očkované děti dle současných údajů asi 2,5x větší pravděpodobnost, že dostanou migrénové bolesti hlavy, než neočkované .

Čísla se ještě více liší pro astma a chronickou bronchitidu, kde mají očkované děti oproti neočkovaným asi 8x větší pravděpodobnost, že u nich vzniknou tyto respirační problémy. Očkované děti mají také daleko větší pravděpodobnost, že získají hyperaktivitu (3x vyšší pravděpodobnost), sennou rýmu (4x), a onemocnění štítné žlázy (šokující poměr - 17x větší pravděpodobnost než neočkované děti).

Údaje můžete vidět i na http://journal.livingfood.us

Autismus je mezi neočkovanými dětmi extrémně vzácný

Do tuhého jde zejména u autismu, což je dlouhodobě diskutovaná otázka v souvislosti s bezpečností vakcín. Podle údajů studie z r. 2011 dostaly pouze 4 z 8 000 nevakcinovaných dětí těžkou formu autismu, což je půl procenta. Mezi běžnou populací však jsou počty autismu, podle německé studie KiGGS užité pro srování, asi 1,1%.

To znamená, že očkované děti mají 2,5x vyšší pravděpodobnost projevení těžkého autismu, oproti neočkovaným dětem, což je šokující zjištění, vzhledem k tomu, že lékařský establishment vehementně popírá jakékoli spojení mezi vakcínami a autismem. A jak vychází najevo, čtyři neočkované děti, u nichž se projevil těžký autismus, měly vysoké hodnoty testu na těžké kovy, včetně rtuti, což dále obviňuje vakcíny a jejich přísady způsobující nemoci.

I když tento vztah nutně neukazuje na zapříčinění, všeobecný nepoměr mezi počty onemocnělých očkovaných a neočkovaných dětí ukazuje, že je zde velmi silná souvislost, která nemůže být popřena ani vyloučena. I když bychom počítali s nepřesnostmi, protože autoři přehledu pracují s ročními údaji, i tak údaje ukazují, že mezi očkovanými dětmi je počet onemocnění daleko větší než mezi neočkovanými.

V podobné, avšak nesouvisející studii prováděné v 90. letech zjistili badatelé, že počet úmrtí na infekce jako záškrt, tetanus a černý kašel je v průměru dvakrát vyšší u očkovaných dětí než u neočkovaných.

10 komentářů:

  1. Dále o očkování lze najít skvělou přednášku od p. Anita Petek.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, právě po shlédnutí přednášky Anity Petek jsme se rozhodli naši starší dceru s okamžitou platností přestat očkovat (bohužel, do té doby jsme "stihli" všechny hexavakcíny a v té době byla ještě povinná tuberkuloza v porodnici, ale naštěstí nám to vždy hned zpracovala léčitelka, ke které jezdíme). Klepu na stůl - dcerka je naštěstí zdravá. Druhou dcerku, která má dnes rok a čtvrt, odmítám nechávat očkovat od začátku. Není očkovaná ani na tetanus. Mimochodem, v Japonsku od jisté doby začínají s očkuváním až od 2 let a krom jiného se tam po tomto kroku přestalo ÚPLNĚ vyskytovat úmrtí kojenců na SIDS...takže asi tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      dovoluji si reagovat na Váš příspěvek. Co máte přesněji na mysli pod tím, že Vám to hned zpracovala léčitelka - jen pomocí energie anebo bylin a doplňků? A věděla ihned, že škody v organismu jsou způsobeny očkováním? Můžete doplnit i webové stránky Vaši léčitelky, pokud lze. Děkuji, L.

      Vymazat
  3. dejte mi něco čím doktorce vyrazím karty z ruky dřív než mi syna naočkuje. Tohle všechno je hezké....ale tím ji nepřesvědčím. Chci legálně neočkovat. xvasikp@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, mate nekolik moznosti:
      1. pri navsteve lekarky rici, ze syn je nachlazeny (nebo jinak v nepohode) a v tom pripade se ockovani odlozi. Tim ziskate cas se pripravit :-)
      2. dat ji konkretni informace, proc nechcete ockovat, ovsem jen malo lekaru je schopno a ochotno poslouchat a zapojit se do debaty, takze radim spis byt silna a rozhodnuta a jen ockovani odmitnout nebo jej posunout na pozdejsi dobu (imunitni system se vytvari do dvou let veku ditete, takze potom by to melo byt bezpecnejsi).
      A tady ty informace:
      - http://rozalio.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=419&Itemid=167 - nalez US ohledne ockovani
      - kniha prof. Strunecke: Varovne signaly ockovani
      - Mendelson: Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři
      a dalsi, ktere jsou dostupne na webu.
      Drzim palce a posilam silu! Je to nezvratny a zavazny zasah do organismu a rozhodnuti je jen na rodicich...
      Betty

      Vymazat
  4. Je zločinný kšeft datující se používáním od koncentračních táborů a stejnými,nebo potomky rozvíjející se průmysl na závislost na zdravotnictví a farmakologickém průmyslu lidem navzdory-lágr postátněný.

    OdpovědětVymazat
  5. to xvasikp: nemusíte nechat syna očkovat, není to trestné, tzn je to legální.

    Viktor

    OdpovědětVymazat
  6. podívejte se na www.rozalio.cz - zde je nvod na legální odmítnutí očkování. Jinak mi u starší dcery (TBC+E3xHEXA) léčíme následky homeopatií, mladší jsme nenechali očkova. Nechali jsme u obou děvčat udělat imunologické testy - obě dvě slabá imunita (jsou ale zdravé) - jeden z legálních důvodů odmítnout očkování. Zdraví Eva M.

    OdpovědětVymazat
  7. Každý má možnost volby. Nemusí chodit k lékaři, nemusí se nechat očkovat, nemusí chodit na operace. Jediné co mě zaráží, že tzv. alternativci mají důvěru v chirurgii, kterou podporuje mocná farmalobby!

    OdpovědětVymazat
  8. Chirurgia je asi jediný obor medicíny, ktorý je dosť užitočný ale ani tam nie vždy vedia najlepšie pomôcť, viem z vlastných skúseností. Už dve veci mi tam totálne odflákli.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.