26. ledna 2013

Patent na využití ponorek k tlumení hurikánů


Čerstvý patent na využití ponorek k modifikaci počasí:


Zdroj:
http://www.freepatentsonline.com/y2013/0008365.html , http://www.freepatentsonline.com/20130008365.pdf

Systém a metoda snižování intenzity a frekvence tropických bouří nebo hurikánů


Abstrakt:
Ponorky jsou vybaveny povrchem s tvary výběžků a/nebo ploutví, který se používá pro modifikace tropických bouří nebo hurikánů promícháváním horní vrstvy sekce vodní plochy s vodou z nižší sekce vodní plochy. Za koordinace množství ponorek projíždějících oblastí tropické bouře nebo před hurikánem ochlazená voda redukuje množství tepelné energie dostupné jako pohon pro intenzitu a pohyb bouří. K promíchávání vody je používána perforovaná deska 100x100m, s ploutvemi nebo bez nich, pro vytváření dostatečné turbulence k vytvoření vírů až do hloubky 50 m. Ponorky jsou používány k vyvolání plynulého pohybu, aby vyvolaly anticyklonickou vorticitu na vodní ploše.

Orgonet:
Toto uvádím jako malý příklad toho, že modifikace počasí s pomocí technických prostředků jsou běžně prováděny.
Tlumení tropických bouří a hurikánů jest jistě věc lidstvu prospěšná.
Avšak patent je jistě v majetků vládců světa, kteří na jedné straně jsou schopni hurikány rozdmýchávat, a na druhé straně je mohou zase snižovat. Takže ze státního rozpočtu dostane nějaká korporace prostředky na nákup a provozování ponorek k tlumení hurikánů, které si možná sama rozdmýchává. 
Nebo že by opravdu šlo o pomoc lidem?




3 komentáře:

  1. Tlumení hurikánů je fajn, ale takhle něco k tlumení průjmů... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda může být oboje, což ale není podstatné, k vyřešení situace to nevede. Drtivá většina těchto jevů souvisí totiž s nahromaděním emocí, jak od lidí v tělech na Zemi žijících, tak od těch z astrálu a jiných sil duchovních. Je to jako s astrálním (emocionálním) tělem člověka, které pokud nahromadí přílišné množství chyb, způsobí nemoc na některé z úrovní člověka. Vratislav

    OdpovědětVymazat
  3. hm a co na to ryby?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.