31. ledna 2013

Teal Scott o mimozemšťanech

Teal Scott z videa Otázky a odpovědi 1 (od 55.min.):

Máme tu pár otázek o mimozemšťanech. Chystají se nás v blízké budoucnosti kontaktovat? Můžeš něco říci o Arkturiánech a Plejáďanech? Můžeš nám osvětlit situaci?

Začněme od začátku. Když lidstvo smýšlí kolektivně - většina z nás má podobné vědomí - můžeme toto vědomí vnímat jako PODVĚDOMÍ lidské rasy. Takže každý jednotlivec má toto PODVĚDOMÍ lidské rasy. A ve vesmíru existuje ještě něco jako společné podvědomí lidské rasy. Tohle společné vesmírné podvědomí má často tolik energie, že se zhmotní fyzicky. ONO je právě příčinou prvních kruhů v obilí.

Tyhle první kruhy v obilí jsou vytvořené něčím, co bychom mohli nazývat POLTERGEIST. Jsou vytvořené kolektivním celkem lidského podvědomí. ET si toho všimli a usoudili, že lidstvo upřednostňuje tento způsob komunikace. Takže teď máte kruhy v obilí, které vznikly různými způsoby. Některé byly fyzicky vytvořeny lidmi, další vytvořilo kolektivní podvědomí lidstva a další vytvořili mimozemšťané:-)))


ET k nám promlouvají už spousty let. Problémem je, že většina z nás dostává informace od lidí, kteří o tom nic neví. Jsou to lidé, kteří kontrolují média. To se však díky věku informací mění. Lidé, kteří teď kontrolují média, mají pouze jeden cíl. Říkají vám pouze to, co chtějí, abyste věděli. Nemá to vůbec nic společného se skutečným sdílením informací. Většina informací ohledně ET kontaktů je kompletně blokovaná. A to pro většinu lidí - oni o těchto věcech nikdy neuslyší. Lidé, kteří kontrolují programové vysílání těží z toho, že o těchto věcech nevíte. Ve skutečnosti jim boříte jejich impéria - když se v těchto věcech vrtáte.

Říkám to proto, že s námi ET již velice dlouho komunikují. Nedávno přišli na nový způsob. Byli totiž tak frustrovaní tím, jak média a vlády blokují jejich sdělení, že začali komunikovat skrze lidi, zabývající se channelingem. Existují určití vybraní jedinci, jejichž vědomí se mísí s ET vědomím. ET tak předávají svoje zkušenosti lidstvu. 

Některé ET rasy by v našem prostředí nemohly existovat, i kdyby chtěly. Proto to nás kontaktují takto. Je to podobné jako kdybyste nutili slimáka, aby se rochnil v soli. Prostě by to nešlo, rozpustili by se. Stejně tak ET. Výborným příkladem jsou zrovna Arkturiáni. Arcturus je 6D realita. Jejich planeta je tvořena plynem. Většinou se vyskytují v nefyzické formě. Není tam žádná fyzická hmota. Když nemáte fyzickou formu, nepotřebujete kosti. Kosti se tvoří proto, že kladete odpor gravitaci.

Oni žádnou gravitaci nemají - tedy to, čemu my říkáme gravitace. Něco díky čemuž stojíme na pevné zemi. Není důvod, aby měli kosterní systém. Arkturiáni prostě nemají žádnou kostru. Takže kdyby měli zakusit naší fyzickou realitu - nešlo by to. Proto vysílají hologramy sami sebe, nebo se vtělují v průběhu života člověka do jeho těla (výměna duší -WALK IN). Nebo nějak jinak mísí svoje vědomí s fyzickou bytostí. Jsou ve stádiu vývoje, kdy mohou dělat něco, co by se dalo nazvat ŠTĚPENÍM DUŠE (Soul Forking). Zdroj vyšle část své energie do těla této ET bytosti. 

Tito ET pochopili, jak funguje projekce vědomí. Dokáží se soustředit a vyslat část tohoto vědomí dále - směrem k lidské bytosti. Tedy ZDROJ vyslal část svého vědomí do této ET bytosti, která toto "své" vědomí vyslala dále do člověka. Takže lidská bytost má díky tomu ROZŠTĚPENÉ VĚDOMÍ - částečně své vlastní a částečně vědomí této Arkturiánské bytosti. Kdykoliv se tento člověk spojí se svým pravým Já, nespojuje se pouze se SEBOU, ale také s ET Arkturiánskou bytostí. Většina Arkturánů komunikuje tímto způsobem. 

Zeta Reticuli (Šediváci) se s námi v naší realitě mohou setkat. Jejich hvězdný systém je natolik podobný, že zde mohou nějakou dobu pobývat. Můžete je skutečně vidět na vlastní oči. Někteří se s námi budou moci setkat osobně. Jiní to mohou udělat pouze ve formě hologramů, či mimo fyzickou dimezi. Lidstvo silně touží po skutečném osobním setkání. Většina chce vidět skutečného mimozemšťana přímo před sebou. A tak záleží pouze na nás, jak rychle se naladíme na frekvenci této touhy. 

Existují určité ET rasy, které vůči nám nemají ty nejlepší záměry. Někteří prostě nemají pozitivní úmysly. Ti, kteří mají pozitivní úmysly: Arkturiáni, Plejáďané,..atd., většině z nich leží osud lidstva hluboce na srdci - nejsou totiž odtrženi od JEDNOTY. A proto by nikdy neusilovali o kontakt s vědomím, že nás vyděsí. 

Když se podíváte na lidstvo jako celek, většina lidí je z této možnosti stále vyděšena - než že by se těšili. Představa setkání tváří v tvář = děs. Žádná ET rasa, které lidstvo není lhostejné, si nikdy nevybere scénář ohromného veřejného odhalení. Pokud se někdo bojí - rozhodně si nepřeje takové setkání. ET, kteří s námi mají pozitivní záměry, se nebudou podílet na akci - ze které by se většina lidí podělala. Tudíž se nejprve snaží navázat kontakt s lidským vědomím. A pomoci lidem, aby cítili pozitivní odezvu namísto strachu.

Můžeš něco říci o ET, kteří s námi mají špatné úmysly? 

O Bože... Proč se mě ptáte na negativní úmysly? V souvislosti s mimozemšťany? Mám s tím trochu problém. Můj úkol je pomáhat lidem spojit se se svým nejvyšším dobrem. To znamená přivést je do stavu, kdy se cítí nejlépe. Když pociťujete pozitivní emoce, tak jste nejblíže svému Vyššímu Já.

A tyto věci...pro některé z vás je to pouze INFORMACE, ale pro jiné to znamená, že se budou cítit ještě bezmocněji než předtím. Což znamená, že bych udělala to NEJHORŠÍ co jsem mohla.

22 komentářů:

  1. Můj názor je ten, že pokud mají ET natolik vyspělou technologii, že se sem jsou schopni dostat přes hlubiny vesmíru, tak si myslím, že pro ně snad nebude takový obrovský problém svou přítomnost zde demonstrovat tak, aby si naši mocní, kteří informace o nich blokují, mohli s tou blokací už leda tak "pískat okarínu". Vymlouvat se na blokování mi pak přijde jako poměrně humorné. Ani lidé mimo tu tlupu tajnůstkářů nejsou schopni nafilmovat skutečně dobré záběry UFO. Však nemusí viset nad městem talír v průměru tří kilometrů - stačí jen, aby i to menší plavidlo bylo vidět pořádně a dost dlouho na to, aby se to už nedalo nějak ukecat stylem "to byl atmosférický jev". Taková pokojná demonstrace vzbudí spíš zvědavost než kolektivní děs.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyspělí jsou , ale nepoužívají technologie jako my, jsou prostě o několik stupňů nad námi, nepoužívají plechovky pro cestu vesmírem , většina těch " lodí" nejsou hmotné, materializují se teprve na naší úrovni , nebylo pro ně lehké sem přijít do našich hodně nízkých vibrací, pravda jsou civilizace kterým to nevadí , protože jsou více méně hmotní jako my , / většinou ti k nám méně přátelští/ ! Teprve až nyní , kdy Země vzestupuje a vibrace se zvýšily, se tu můžou více ukázat , nějaký objekt můžeš vidět pokud bude třeba na zemi sedět, jinak se kolem "vlní" různá energetická pole , které brání ostrému zobrazení.Zatím zvolili způsob, že kontaktují jen připravené, a že by se mohli masově objevit ? to mohli , ale už jste někdy zkoušeli dát zprávu mravencům ? Asi by vás nepochopili ...za druhé , jsme tu kvůli našemu vlastnímu vývoji, my se tu máme něco naučit, takže kdyby přišli a udělali by vše za nás tak je to špatně .Objeví se až bude čas , když říkají brzy tak to tak myslí, nepoužívají / neměří čas jako my . nejvíce práce máme udělat My sami ...

      Vymazat
    2. Toto je nejaká forma terapie, alebo skupinka recesistov?

      Vymazat
  2. Velmi hezký příspěvek a z něho opět vyplývá, že nejvíce záleží na nás samotných. To znamená nesoudit, nepomlouvat, zahodit aroganci a já nevím, co všechno negativní by se dalo uvést. Pracujme na sobě a bude dobře, tím se později určitě setkáme s ET.
    Největší nepřátelé jsme my sami sobě.......... :-)
    Všem moc pěkné dny v pozitivním naladění...... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že jsem s uvedeným článkem v souhlasu. Našel jsem zde určité odpovědi, které upřesnily můj pohled na věc. Takže jsem to uvítal s potěšením zejména kvůli chybějícím mezičlánkům. Samozřejmě i tak může vyvstat jedna otázka. Nakolik je toto sdělení přesné. To je však otázka srdce a zmiňovaného vědomí - podvědomí.
    Vím také jak je mnohdy těžké lidi informovat, přitom je to tak jednoduché, ale jejich přijetí informace je velmi složité. Tím nemyslím někoho přesvědčovat. Ne. Jen informovat.
    Vzal jsem některé do piktogramu, jen tak, aby se podívali, nebyli bez zájmu, takže potud to bylo jednoduché. I jejich pocity v piktogramu o něčem hovořili, že to obdivují atd..Začali se sami ptát jak to mohlo vzniknout a proč vlastně. Na tyto otázky není jednoduché odpovědět, ale když se zmíním, že v piktogramech - pravých, jsou měřitelné anomálie, které mimo piktogram měřitelné nejsou, nebo také ohnutí stébel, tak to začíná zavánět mimozemskou technologií, spiritualitou atd. Pak se ukáže jak se někteří k Vám začínají otáčet zády a dělají, že Vás neslyší. Takže najednou zjistíte, že někteří mají strach. Strach z toho, že to neznámo tady je, něco v obilí dokáže vytvořit a možná se teď na ně dívá. Možná jim ty piktogramy na které občas narazí ve zprávách v televizi leží v mysli, ale nejspíš čekali, že jim někdo ukáže jak se takový symbol v obilí vytváří a dokáží se spokojit s hypotézou, že to někdo vytváří pokládáním desek a jiné nesmysly. Anomálie pokládají za náhodu atd.., nebo, že v piktogramu někdo něco rozsypal. K té obhajobě, že je to dílo někoho z přilehlé vesnice najednou najdou tolik fantazie..........
    Takže je jasné, že je dost těžké pro jiné civilizace předávat lidstvu nějaké informace, když se toho straní, nebo bojí. Nakonec to vidíme i na mnohých médiích.
    Proto si myslím, že ve sdělení nejsou nesprávné informace, ale upřesňující.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  4. Velice zajímavý článek který mne opravdu nadchnul.:) Musím,jen souhlasit. Vážně žijeme v podivuhodném věku.

    OdpovědětVymazat
  5. kulturní uderka http://www.youtube.com/watch?v=VBnGlASSmp4

    OdpovědětVymazat
  6. dobrej článek ....a pěkná kočka.) a když si všimnete její tváře lze z toho vyčíst spousty věcí....
    lidí co vědí tak vědí......
    jinak pravda.....ale obávám se že lidem je osud lhostejný a nakonec nato doplatíme všichni...už v roce 77 (přerušení vysílání v británii) nemýlím li se jsme dostaly varování.....a jak tak vidím mašínerie si jede vesele dál....lidé by měli začít opravdu něco dělat,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočka to tedy je... přímo excelentní :-)))))

      Vymazat
  7. Můj názor je, že mimozemšťané nemají zájem nás kontaktovat, a že Ti kteří by měli zájem nás kontaktovat, zase nesmějí nás kontaktovat... Taky si myslím, že tady na Zemi to není žádná selanka (podívejme se do třetího světa, kde žije většina obyvatel planety...), a že pro naše duše, které sem přišli Bůhví odkud..., to zde je takto kýmsi úmyslně vytvořené... (viz díla Danikenova, Sitchinova, Starý zákon atd.). Naše duše jsou zde patrně za trest, nebo zde mají nějaký speciání úkol... těžko říci... (viz. co nám říkají či říkali důležití duchovně založení lidé, či nábožensští vůdcové nebo zakladatelé různých náboženství, jako třeba Buddha, Neal Donald Welsch, Kristus a dávní gnostikové atd., případně, co odhalili různí regresní terapeuté..., myslím tím takové ty zkazky o vyhnání člověka z Ráje či gnostické představy o uvěznění čisté lidské duše ve hmotném světě apod.) Z toho bahna si musíme tedy asi pomoci sami = zdá se, že z vnějšku nám žádné spasení a pomoc nepřijde! Jako by i zde platil zákon, že sytý hladovému nevěří... Jakmile by nám nějaká mimozemská inteligence začala pomáhat, jakože nesmí, asi by tím hustě porušila nějaký důležitý zákon... To neznamená, že zde k nějakým tichým a tajným kontaktům nedochází od nějakých entit, sledujících nějaký svůj speciální zájem či nějakých hodných entit, toužících skrytě alespoň trochu pomoci či povzbudit... My jsme tedy v situaci asi jako když manžel má podezření a indicie, že je podváděn manželkou, ale dokud ji nenačapá inflagranti...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nesmějí ? ale oni to dělají, pomáhají z venku , a jednou se objeví..pro to to dělají , aby s námi jednou mohli spolupracovat a my s nimi !!Nic neporuší protože už je tu dostatek probuzených lidí, dále spousta lidí je "pozvalo " , dále pomáhat musí, protože naši společní předci manipulovali s tímto časoprostorem , a s námi takže jde i o vyrovnání jejich karmy aby se mohli posunout také .

      Vymazat
    2. I zde méně sci-fi, a více selského rozumu !

      Vymazat
  8. Po prečítaní daného článku by som sa rada podelila o zaujímavosti, ktoré sa mi dostali do emailu tento týždeň. S určitými drobnosťami z článku súhlasím, ale musím sa priznať, ze o štiepení duše píše aj kniha "Filadelfsky experiment". Štiepenie duše je skutočné, bohužiaľ, používajú ho aj tí "zlí" ET a tak sa snažia dosiahnuť svojho cieľa na nimi okupovanej Zemi. (Ak to niekoho zaujíma, odporúčam knihu prečítať ).
    Čo sa týka kruhov v obilí, skúste si pozrieť toto video: http://www.cestyksobe.cz/katerina-chaloupkova-kdyz-se-probudi-vedomi-indigoveho-ditete-ad2034/
    Jeden z kruhov v obilí Vám objasni práve toto video. Pocit o pravdivosti, či lži nechávam na Vašej slobodnej vôli.
    Ja osobne neočakávam žiadne stretnutia s ET akéhokoľvek druhu, pretože mám pocit, že už dávno žijú medzi nami. Všetci sme predsa z jednej vesmírnej rodiny, z Jednoty .
    Pekný deň všetkým . Viky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina těch kruhů je práce tak zvaných Na nebe vzatých mistrů, dále bytostí z andělsko-archandělských sfér , menší část je dílo tzv.mimozemšťanů . Nejvíce Arcturus, Andromeda ,atd. ,ale nejsou to nějaké zprávy ve smyslu dopisu, jsou to tvarové zářiče , které přeprogramovávají zemi, jsou to antény skrze které k nám proudí energie, z vesmíru.

      Vymazat
    2. Jsou to zprávy ve formě symbolů. Ona totiž multidimenzionální řeč vesmíru se odehrává především prostřednictvím symbolů ! To, že jsme k tomuto druhu komunikace "ztrotlovatěli", není vina mimozemšťanů, ale naše vlastní !

      Vymazat
  9. Ze všech možných zdrojů když si spojím to info. Tak tam vychází to jak říkal Bashar,že pokud se budou vyvíjet aktuální vibrace lidstva tak v roce 2015-2017 už bude drtivá většina lidí přesvědčena,že nejsme sami ve vesmíru. A když to tak půjde dál tak v roce 2033-37 se staneme členové Mimozemské Aliance Národů. Tak uvidíme.Samozřejmě lidstvo si vibračně může zvolit i jinak. Tady odkaz na Bashara:)


    http://www.youtube.com/watch?v=mt17D4QKVi0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/6370783:BlogPost:180248

      Vymazat
  10. Dobry clanok.ale neverim ze existuje nejaka skupina ludi ktora dokaze blokovat spravy o ET. Mozno v TV mozno ale internet podla mna pod kontrolou nemoze mat nikto! A tam je vela info a aj videii na tuto temu.a vlastne aj tento clanok... Cital som vela teorii,knih a aj (akoze)skutocnosti o tomto vsetkom.ja osobne verim ze sme neni vo vesmire sami lebo by to bolo asi len plitvanie priestorom.a le zaujala ma jedna teoria v jednej knihe.co ak ty mimozemstania su vlastne vyspeli ludia...co ak sa (nam) podarilo uz velmi davno opustit zem (su o tom zaznami) a terz vlastne chodime pozerat na samich seba ale uz ako vyspelejsia rasa?! Ako by sa zmenil clovek zijuci vo vesmire? Mozno by zil v sere a viac by otvaral oci aby videl a evoluciou by sa mu zvetcsili.mozmo by zil v priestore kde sa nesiri zvuk alebo len velmi slabo.tak by zacal komunikovat telepaticky.(zvetcsi sa tym hlava). nedostatok potravy by znamenalo uzsie telo.a prst ktory uz teraz malo pouzivame (malicek) nam zanikne.kto ma predstavivost tak mu vide - velka hlava,velke oci,telepaticka komunikacia a 4 prsty... Je to len jedna z 1000 teori ale este nikto nevylucil ze nemozna tak ako aj tie ostatne...takze len dufam ze sa s nimi raz stretnem a dozviem sa o nich od nich viac :-) takze len tolko... Facebook/ufo,zahady a mystery

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kontrola internetu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Internet_blackholes.svg (vyhledávač Google)
      Luboš

      Vymazat
  11. http://www.mnohovesmir.estranky.cz/clanky/bytosti-vesmiru/kontakt.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nádhera prostě! Já je sám od sebe, dnes skusil kontaktovat, pomocí vlastni prace na strese na zahradce ;).. a dneska se dovím tohle :P.. jeste tam budu meditovat a bude to mistečko super :o)

      Vymazat
    2. Anooooo!!! dnes sem je zrovna sám od sebe pokusil kontaktovat, sestrojil sem si na zahradě vlastni praci něco, a je to na střeše :)) lepší místo sem nenašel :D a teeď se dozvím že je může kontaktovat každý ^^))... Tohle úterý, sem viděl kouli na obloze, a tak sem ji sledoval, až mě to dostalo :D sledovalo to mě, a jak sem dořekl slovo: chci si stebou promluvi... || blik || ^.^... no fakt zážitek :))...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.