11. května 2013

Opět "radaro-chemická" dešťová fronta"

I včerejší déšť se konal za vydatné asistence radarů, českých i německých, a chemtrailsových brázd. Zkrátka, bez vůle klimateroristů, jejich radarů a letadel nespadne už ani kapka.

Takto postupovala dvouvrstvá "fronta" jako had hlavou napřed od jihu k severu. (Žlutá spodní vrstva nese vodu získanou odpařováním z povrchu, bílá nese chemikálie z letadel za účelem kontroly srážek.)

Fotky kliknutím zvětšíte.



Chemtrailsové brázdy nad dešťovou oblačností:



Haarpové kruhy od radarů z Německa, které tu frontu poháněly k severu a posilovaly srážky.


Radarové kruhy od českého radaru Brdy (u Příbrami), který rovněž rozdmýchával srážky, a předal kroužící aktivitu radaru Skalky u Olomouce (to uvidíte na animaci, http://youtu.be/nx5qOrD7ne0
(Výrazné kruhy radaru Brdy se objevily včera večer na vteřinku i v televizní "předpovědi" Míkové, ovšem ihned si diskrétně před ně stoupla, možná co kdyby někoho zajímalo, proč to tam je ... Ale Míková může být klidná, nezajímá to v podstatě nikoho z ovčanů.)





34 komentářů:

  1. budme rádi jinak bysme se upekli zaživa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde žijete pane v Trúbe tam sa jedine môžete upiecť inak keď s tým neprestanú tak fakt to tu budeme mať jak vo veľkej mikrovlnke vlasne už to tu máme ale činnosťou tých ktorých vy pokladáte za dobrú vec sypanie alebo rozstrekovanie chemikálii a nanočastíc umelých vlákien denno denne nás ožarovať elektromagnetickým vlnením.Budme radi že pane ešte sme tie pokusy prežili len čo hovorí naše zdravie pane.

      Vymazat
    2. Já nevím jak vy, ale já jsem elektromagnetickým vlněním ozařován docela rád a hlavně v létě u vody ;)

      Vymazat
    3. Až tě seškvaří jak uzenku na grilu, budeš jinak zpívat !

      Vymazat
    4. Jestli jste někdy na sluníčku usnul, pak se není čemu divit... A proč bych měl zpívat, mohl bych si za to sám;)

      Vymazat
    5. Ne, dnes vůbec nemusíte usnout na sluníčku ! Stačí půlhodinová expozice nahého těla v poledne (tedy když svítí a je bezoblačno :-)))) ) od pozdního jara přes léto do časného podzimu, a jste ogrilován jak kuřecí stehýnko pěkně do křupava !

      Vymazat
    6. Nejde jen o opalování a nějaké legrácky od Trola. Ty elektromagnetické vlny způsobují, že je nebývale mnoho infarktů, mrtvic a epileptických záchvatů a to i mezi mladými lidmi, což je alarmující. Mám to přímo z první ruky, tedy z nemocnice, kde jsem v poslední době byla několikrát. Moje sestra měla v listopadu vážnou cévní příhodu, tedy mrtvici. V únoru tři epileptické záchvaty během 2,5 hodiny. Minulý pátek, co tak hodně pršelo, dostala další a dnes opět, přestože po dlouhé době krásný modrý den. To už, poučena v pátek jednou MUDr. jsem sestru do nemocnice nevezla, zvládly jsme to s pomocí lékařky a léku doma. Všechny tyto "legrácky" na sestru přišly doma, v naprosté fyzické i psychické pohodě. No a to je to, o co klimoušům přeci jde, snížit populaci všemy způsoby. Celý život myslím pozitivně i v těchto vypjatých chvílích se ladím na život, zdraví, pohodu, krásu a lásku. Přeji panu Trolovi, aby ho u té vody, až se bude elektromagneticky vlnit, nic zlého nepostihlo.
      S láskou JanaR.

      Vymazat
    7. To je zajímavé, že ten, co má nejvíc naběhnuto na trolla, trollí nejvíc

      Vymazat
    8. Až jednoho pěkného slunného dne narazí tepelná vlna od slunce až k zemi, nestihne se ani dovlnit, ani dosmažit

      Vymazat
    9. On ten pán, jehož zde nazýváte jménem ze severské mytologie, má pravdu. Světlo je elektromagnetickým zářením. Tepelné záření také. Pokud se právě díváte na monitor počítače, dopadají na Vás z něj biliony částic elektromagnetického záření. Stejně tak na Vás dopadá elektromagnetické záření, pokud sedíte u roztopených kamen nebo na sluníčku.

      Vymazat
  2. Dvojitou deku již pokaždé bezpečně poznám: je dlouhodobá nenormální tma jak ve středověku. Musí se v bytě svítit jako by bylo zimní období- což jistě ČEZ velmi rád vítá. Takováhle tma v dobách normálního počasí, s kterým ještě nikdo žádné pokusy nedělal, nikdy neexistovala, vyjma situace, kdy bylo těsně před velkou bouřkou. Jen tehdy se náhle hodně setmělo, pak nastal krátký prudký liják s opravdovými blesky, ne těmi podivnými náhražkami, co teď existují, a pak se vyjasnilo a svítilo slunce. Něco takového už teď vůbec nemáme šanci vidět. I když se vyprší, obloha je stále zatažená a tma pokračuje dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně :-) Vidím že si také pamatujete normální počasí stejně jako my všichni ostaní.. A podle mě je teď NA NÁS, abychom jednak tyto data předávali dál i za cenu toho že se občas člověk cítí před ovčanama jako tutudutu :-)))) druhak je též na nás, abychom s tím i něco udělali, páč v dalších generacích už by pak nebyl nikdo, kdo by si pamatoval, jaké že to počasí vlastně má být? ...

      s láskou
      sv.

      Vymazat
    2. Naprosto přesně. Je to tady poslední roky, jako v Mordoru.
      Smutné je, že většině lidí moc nedochází, že jim někdo ukradl slunce...

      Guess

      Vymazat
    3. Je to jak pan Burns v sipmsnových

      Vymazat
    4. je to jak ve filmu Matrix - jak Neo vyletěl skrze ty chemosra.ky na modrou oblohu ozářenou našim zlatým sluncem. Tam byl ještě svět, kdežto dole pod tou chemodekou pravé peklo ! A něco podobného globalisté chystají i pro nás !

      Vymazat
    5. Ony bývají nastříkány někdy i 3 (!) chemodeky nad sebou. Už jsem to několikrát viděl na jihu Čech !

      Vymazat
  3. No já jalikož bydlím v olomouckém kraji si už asi rok všímám toho jak radar skalky u Olomouce sražky zadržuje nebo rozpouští to samé včera 10.5.13 sražky se presouvali z rakouska na SV a u radarového kruhu se rozpadala nebo otočila na sever. P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak že ty radary jen a pouze monitorují počasí ! Haj.li prolhaní meteoterorističtí !

      Vymazat
  4. Jsem nějak mimo mísu. Ty tuzemské radary jsou taky "klimoušové?" Kdo jim dává pokyny? Děkuji za osvětlení. S láskou JanaR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč si myslíš, že jsme v NATO ?! Tudy hledej cestičky k odhalení ! Oficiálně jsme radary na našem území odmítli, no tak je instalovali tajně, bez našeho vědomí, a dosáhli, čeho chtěli !

      Vymazat
    2. Dík, já vím, že být v NATO je hnus. Nelíbí se mi, kam všude posíláme vojáky "hájit" naše zájmy a že vlatně napomáháme(tedy ti u vesla) šířit násilí do celého světa, i když tam nejsme osobně. Ale kýváme na vše, co si v tom spolku upečou. A já prostinká opravdu myslela, když se lidé ozvali, že nechtějí u.s. radar, takže tu to chapadlo není. To tedy znamená, že v Česku máme mezi sebou lidi, kteří přesně vědí, co nám všem dělají. Je s podivem, že jim samotným to nevadí. Nebo jsou ty peníte z našich daní tak dlouhý?? Přeji všem slunce v duši. S láskou JanaR.

      Vymazat
    3. Těch radarů je v ČR dnes celkem 6, a o instalaci dalších se uvažuje v rámci posílení radarového transportního středoevropského uzlu. To možná nevíte, že v chemech a haarpování zřejmě jedou vlády světa společně, ale v utajení, přítel nepřítel, šuma fuk, společný zájem je přednější ! Z Ruska ( zařízení SURA, Nižný Novgorod, +56° 7' 9.70", +46° 2' 3.66 )sem šlehá paprsky zařízení podobné haarpu na Aljašce v Gakoně, ale mnohem silnější, na délku přes 5.000 km až nad Atlantik ! Na ně kolmo vystřelují paprsky haarpy, Eiscaty a podobná zařízení v evropských státech, díky čemuž je vytvářena něco jako energetická gigantická anténa, která umí dělat s počasím pravé divy. Čehož jsme po celé Evropě svědky každý den min.od roku 2007 !

      Vymazat
    4. Radarů je mnohem víc. Každé letiště má přehledový radar, k tomu pak několik radiomajáků (které jen vysílají na různých frekvencích a různých směrech) a odpovídačů (které vysílají na vyžádání letadla)

      Vymazat
  5. http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/chemtrails-hloupa-fama-nebo-smrtelna-hrozba-pro-lidstvo.html?utm_source=blog&utm_medium=odp

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/226754-postrach-pro-fotovoltaiky-spatne-pocasi-a-nepresne-predpovedi/
    "V letošním roce jsme zejména v zimních měsících zaznamenali pokles slunečního svitu, tudíž i pokles výroby ve fotovoltaických elektrárnách, a to zhruba na jednu polovinu loňské výroby," řekl ředitel dispečerské sekce ČEPSu Miroslav Šula.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejně to zacvaká spotřebitel formou neustále se zvyšujícího vyděračského poplatku za OZE.

      Vymazat
  7. Období od 11. března do 7. dubna 2013 bylo v ČR nechladnější za posledních sto let
    http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2013040001

    http://gnosis9.net/img2/teplotni-anomalie-evropa-brezen-2013.png
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. Málo kdo ví, ale podobné je už u nás uzákoněné a to v případě lesů. V lese se smí vysazovat sazenice stromků jen s atesty. Ty musíte koupit jen od akreditovaní lesní školky. Před časem jsem si posbíral v lese žaludy a dal si je do záhonku na zahrádce u domku, že si vypěstuji sazenice sám a nemusím je kupovat. Tak jsem také učinil a když vyrostli stromečky do výše asi 30 cm vysázel jsem si je ve svém lese. Při smůle jsem měl kontrolu lesa od České inspekce životního prostředí. Na jejich dotaz ať jím předložím atesty od vysazených stromku jsem po pravdě odpověděl, že atesty nemám a stromky jsem si od semene vypěstoval sám. Toto, že nesmím, že podle lesního zákona se musí vysazovat jen stromky s atestem. Pod pohrůžkou pokuty jsem byl nucen sazenice vytrhat a nasadit tam stromky koupené v lesní školce s atestem. Takže pomalu, ale jistě krok po kroku se systematicky zákazy zavádí......Jednou to je ta oblast podruhé jiná. Někdo řekne mi je to jedno toto se mě netýka, já žádný les nemám, jiní si řeknou já to nezměním... Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíte si ale uvědomit, že tímto chce stát zachovat kvalitu našich lesů. Školky pěstují sazenice jen ze semen posbíraných v kvalitních porostech, jejichž klasifikace probíhá při vypracování plánu hospodaření v tom lese a státní orgány ji schvalují. Pokud posbíráte někde žaludy "neznámého" původu a kvality, můžete si být tímto počinem škodný (a vaši potomci vás budou proklínat) kvůli nízké kvalitě lesa, který z toho vznikne...
      A vůbec není pravda, že sazenice musíte nakupovat, existuje legální způsob kdy: buď nemusíte sazenice pěstovat vůbec a posbíráte nálet, nebo si je vypěstujete sám. Ale oboje vyžaduje splnění zákonných podmínek... Což vy jste neučinil.

      Vymazat
    2. pdričky starý babičky, prachy a zase jen prachy, nic víc v tom není !

      Vymazat
  9. Zajímavé, mluví o zvláštní nebeské události kolem 13.května 2013

    OdpovědětVymazat
  10. http://kryon.webnode.cz/news/fyzika-a-veda/

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes je 14.3.13 a dosud zase jako obvykle nic ! Už mám takový pocit, že neustále upravovaná proroctví, jak se to děje u jehovistů, číhají snad za každým rohem ! Prolhaní chanelinkáři, to jste se zase pěkně vybarvili, což ?!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.