1. října 2016

Proč tolik potřebuji Hillary? Je záchranným člunem pro nejbohatší a nejmocnější světové zločince.

Proč tolik potřebují Hillary? Je záchranným člunem pro nejbohatší a nejmocnější světové zločince.
Jim Stone
28. 9. 2016
http://82.221.129.208/basepageh1.html
Překlad: Orgonet


"Na tom, jak to přesně bylo s podváděním při debatě, nezáleží. Oni to budou manipulovat všemi prostředky pro Hillary, protože jestliže se k funkci dostane Donald, příliš mnoho lidí půjde do vězení a příliš mnoho lidí bude muset utéct ze země. Mnoho a mnoho lidí otevřeně prohlásilo, že bude-li zvolen Donald, opustí Ameriku. Evidentně je to proto, že proklatě dobře vědí, že jsou vinni z těžkých zločinů, a pokud neodejdou, půjdou do vězení. To je fakt, prostý zřejmý a transparentní fakt. 

Takže se chytají stébla: je třeba předem zmanipulovat nadcházející volby. Já věřím, že aby dosáhli, že Hillary vyhraje o 5 procent, bude muset být Donaldovi odebrána celá polovina hlasů, protože je zřejmé z předvolebních vystoupení a následujících průzkumů, že Hillary je skutečně v zóně pod 10% (předtím, než jsou výsledky zmanipulovány). Později sice zachránili některá hlasování (dokonce i jednou na Drudge Report), ale brzy nato vyšlo zřetelně najevo, že současná podpora Hillary nečiní více než 10%.

Hillary je záchranným člunem pro nejbohatší a nejmocnější světové zločince. Dokonce i ředitel FBI ji nechal na pokoji díky mnohamiliónové částce (asi 6 miliónů dolarů) vyplacené z Clintonovy nadace. Aby zůstala na svobodě, Hillary vyplácí peníze, zabíjí lidi a vydírá je. Takto funguje Clintonovská mašinérie, a jestliže se elitám nepodaří zabránit, aby jejich „záchranný člun“ klesl ke dnu, půjdou s ním ke dnu všichni. Jde o to za každou cenu vše zmanipulovat a vyhrát, anebo vše prohrát. Co myslíte, že budou asi dělat?“






16 komentářů:

  1. 100% se hraje o hodně! Jistě o krky těch, co se nejvíce snaží Clintonku představit veřejnosti živoucí a plnou elánu ! A tak kdo ví, zda ten podivný Trump není spíše takový finálový TRUMF.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ani jeden ani druhá nejsou ta nejlepší volba jak pro USA tak pro svět ...

      Vymazat
    2. ...ale u Trumpa půjdou od válu ti co jsou dnes u koryt, apřijdou noví korytáři, kteří ještě nemají moc, co má klika CLINTNOVÉ...

      Vymazat
    3. anonymní 20:00
      Opravdu jsem neměla na mysli to, zda je pro USA a svět lepší Clintonová nebo Trump. Mám na mysli jen ty dopady, které se bezprostředně týkají elit a jejich kast. Jinak, "globálně " vzato, je pro nás všechny ostatní jedno, zda tam bude ten nebo ten.

      dan.

      Vymazat
  2. Zarejdujte zrak bedlivák na 3min.37sec https://www.youtube.com/watch?v=Oz9mqS5uQiU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zdravim, prosím o překlad co říkaji kluci židovský o ček repablik, předem moc děkuji

      TURBIN

      Vymazat
  3. Média, ona, jej, oni...a čo ľudia, prečo prijímajú tu ich hru, prečo im slepo veria...? Teraz majú možnosť to zmeniť, tu, tam, hentam, všetko je na nás, nie na nich!

    OdpovědětVymazat
  4. Chlopi, ta jak može buc p-rezidentkou júesej cotka co noší peľuchy bo še pošikáva?? Preklad: Chlapi, ako môže byť prezidentkou USA teta ktorá nosí plienky, lebo sa pomočuje...?

    OdpovědětVymazat
  5. aby vám neuteklo to důležité : https://www.novinky.cz/ekonomika/416203-cinsky-juan-se-stane-svetovou-rezervni-menou.html

    OdpovědětVymazat
  6. Prečo toľko ju potrebujú? Temno iba temné, preto! Toto je záver vážení, záver tejto starej doby, plnej krvi a temna, ktorá vyvrcholí, už zakrátko Veľkou očistou Zeme, kde bude všetko zlé a temné odstránené raz a navždy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...na to je jedinná odpověď: ÁMEN...

      Vymazat
  7. Jako by to nebylo jedno. Je vcelku jedno vybrat si pesti do hlavy nebo do bricha. Dva adepti na presidenta schvaleni elitou uz nekolik let. Ted uz jen z toho nadelat peknou sou a odvratit myslenky od dulezitych veci. Doporucuji si precist ustavu pak vam pomerne dostal veci posepina do sebe. Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslite tu u ustavu co tu mame proti nasi vuli? Tu nikdo necte,nimoho nezajima, bohuzel. Nikdo z lidu ji neprijal,nebylo o ni hlasovani, proste jen prisli hodili ji na nas a hotovo. Asi snad nikdo necetl ptz kdyby cetl tak ji lide nikdy neprijmou.
      Poradna obcanska ustava zde: www.kouleso.cz

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.