6. října 2016

Uměle řízený déšť v ČR 5. 10. 2016

Uměle řízený déšť v ČR 5. 10. 2016
Orgonet 6. 10. 2016

Vypařování, šedé chumáče a přeháňkové mraky

Včera (5. 10. 2016) po ránu, když jsme se procházeli se psem, bylo ještě jasno, ale po chvíli se těsně nad paneláky začaly objevovat šedivé chumáče mraků/mlhy vypařované ze země, spěchající jedním směrem, a na obzoru (na jihozápadě) se spojovaly do velkého mračna.

To jsem nevyfotil, mobil s sebou nemaje, a ono by to na fotce od paneláků ani nijak nápadně nevypadalo; ale někdy si všimněte: když se o něco málo výše než paneláky/les/krajina apod. začnou tahat šedivé, jakoby špinavé řídké chuchvalce mlhy, které se táhnou nikoli vodorovně, ale šikmo nahoru, a spojují se do větších hustších celků, tak jde o lokální vypařování ohříváním povrchu pomocí mikrovlnného záření z "mobilních věží", které jsou součástí systému řízení počasí.

Používá se to velmi často, a to i během deště: současně prší, a současně se táhne nahoru mlha/cáry mraků. Velmi brzy po dešti je pak tímto vypařováním sucho, někdy dlažba schne, když ještě prší... Včera to klimateroristé používali k vytváření dopoledních menších mraků pro místní přeháňky, předtím, než odpoledne dorazila od severovýchodu větší srážková oblast.

Snímek níže: Menší přeháňky z místního vypařování (organizovány v pravoúhlém obrazci, který je základem řízení počasí) předcházejí před rozsáhlejší srážkovou oblastí).

Tuhle část koloběhu vody - vypařování -  mají klimateroristé již velmi dobře zmáknutou. Proč by pracně tahali vodu v mracích tisíce kilometrů až někde od oceánu, když ji mohou donekonečna recyklovat na místě?



Pravoúhlá spirála

Pravoúhlá spirála je jednou ze základních klimateroristických metod řízení. Na gifu níže ze včerejška je vidět, jak je nad Polskem a ČR oblačnost zatáčena do pravých úhlů, snaha je vytvořit spirálu čili rotaci systému. Teplý vzduch z oblasti Černého moře je nasáván/hnán na sever, kde je vytvořena blokáda skandinávských radarů, bránící v postupu na sever, jak jsem vysvětloval v předešlém článku.

O tuto blokádu zastavený proud se stáčí kolmo na západ, kde je mu postavena další blokáda z radarů, a podobně je blokáda z jihu; proto se klimateroristické spirály vyznačují rovnými stranami a pravými úhly, nežli se průměr rotace zmenší a splyne do kruhu, případně se rotace rozplyne. (Toto zobrazení níže neukazuje veškerou oblačnost, pouze její uměle vytvořené řiditelné pásy, které ohraničují klimateroristy řízené systémy.)


 Na gifu výše vidíte rovněž, jak v oblastech Varšavy a Rzeszova blikne tmavší modrý radarový kruh. Tento kruh, který ukazuje, že déšť byl iniciován/intenzifikován pomocí radarových frekvencí, vidíte i na snímku z EU radaru níže.

Stejně zřejmě fungovaly veškeré radary v oblastech, kudy měl tento systém postupovat, i když to nebylo tak dobře vidět. Mám podezření, že snímky českých radarů Brdy a Skalky, poté, co byly nesčetněkrát přistiženy při vytváření soustředných dešťových kruhů, jsou již retušovány (jakož i polské radary), protože dříve při podobných událostech soustředné kruhy vždy byly. Jak je vidět, ty se daly vyretušovat, ale kruh, který vyrobil radar Varšava včera, se tolik vyretušovat nedal a umělý původ nezapře (:-))

 Níže: Satelitní snímek "vodní pára" ukazuje rovněž rovné linie blokád při umělém zatáčení včerejší "hranaté spirály". Čím bělejší zobrazené "mraky", tím více vody obsahují; vidíme, že hlavním zdrojem je oblast Černého moře. Na zobrazení "vodní pára" (třeba z Eumetsatu, jako je snímek níže, http://eumetview.eumetsat.int/mapviewer/) je vidět, že v zemské atmosféře neustále plynou řeky vody ve formě páry, a to jistě o stejné vydatnosti jako kapalné řeky na povrchu Země. Není žádná pravda, že na Zemi je či bude nedostatek vody. Atmosféra je vodou neustále nasycena, voda se nemá kam ztratit. Avšak v důsledku činnosti klimateroristů (nasycenost  atmosféry chemikáliemi a kovy) je voda rozptýlena do mikroskopických částic, které se musejí neustále vznášet v uměle ionizované atmosféře, protože samy za těch podmínek nejsou schopny se sloučit do kapek a spadnout na zem, dokud geoinženýři/klimateroristé nedodají letecky nukleační jádra a neaktivují déšť pomocí  EM či mikrovlnných frekvencí.


Pomocí ovládání koloběhu vody mohou mít klimateroristé svět zcela pod kontrolou, a už teď nám pro větší zmatek ve světě vodu přísně přidělují. Tu extrémní sucho, tu vodní bomby... zřejmě jediná šance, jak si může běžný stát udržet přiměřený příděl vody, je platit jim výpalné - opce na počasí. Samozřejmě, stát si to též nesmí rozházet s USA, jak ukazuje téměř nepřetržité používání amerických klimatických zbraní kdekoli ve světě, které téměř denodenně někde spláchnou vodou/bahnem či zničí větrem/zemětřesením kus hustě obydleného území, včetně vlastního.

Níže: Video z Eumetsatu ukazuje včerejší pohyb celého systému, to znamená veškeré oblačnosti společně s vodícími pásy, které na tomto zobrazení nejsou výrazně odlišeny. Čtverec je opět dobře patrný.

https://youtu.be/MGCM72WIsSQ


Níže: Ještě jedno zobrazení pravých úhlů:


Níže: Ještě jedna věc hodná povšimnutí: Rovné řady mraků na snímku (meteorologové si je nazvali "streets" "ulice", a o jejich původu nic netuší) ukazují směr působení elektromagnetického či možná skalárního vlnění, jehož pomocí je systém posunován a řízen.



Opět vidíme, kolik úkonů a aktivit musejí klimateroristé vynaložit, aby měli pod kontrolou vodu na velmi malé části světa.

Gif níže: Dnes (6. 10. 2016) se ráz počasí nemění, klimateroristé zřejmě pokračují v nácviku zatáčení pravoúhlé spirály nad naší oblastí za použití odlišných proměnných veličin. Kolik že je na obrázku pravých úhlů, svědčících o řízeném "ohýbání" proudění?



Vše výše popsané je pouze drobnou manipulací počasí na malém území. Současně je ale manipulováno na celém světě...

Klimateroristé právě provádějí i výroční monstrózní ničivou akci na státy v Karibiku a na východním pobřeží USA - hurikán Matthew, který je, jako všechny hurikány posledních nejméně 15 let, uměle (stále dokonaleji) řízen. Jeho umělá výroba je evidentní z mnoha znaků, o nicht se chystám se informovat, ale až po skončení celé akce. Dokumentů bude celá řada.

13 komentářů:

  1. Rok od roku je počasí horší. Chci říci, delší s delší zimy, holomrazy, léto krátší. Klimateroristé se tedy rok od roku zdokonalují. Snad vlivem přibývajících meterostanic či jiných vynálezů. Oni říkají, že hrozí globální oteplování, že za to může člověk. A já si myslím, že globální oteplování by nám bylo spíše darem. Úroda by byla na větší části Evropy mnohem hojnější. Teplomilným rostlinám a ovocným stromům by se dařilo ne jen v jižní části ČR (např.) Myslím si, že Stvořitel si velmi dobře uvědomuje, že když je populace na Zemi větší, je třeba své děti i hojněji živit. A on činí, co může !
    klimateroristé tvrdí, že za globální oteplování může člověk, ale pravdou spíše bude, že za globální ochlazování může člověk ! A to konkrétní lidé !
    Straší nás, že ledy v Antarktidě se rozpustí a zaplaví pevniny na severu. Kdyby tomu tak bylo, tak už dnes Norsko či Irsko neexistuje, protože dle nich ledovce ubývají každým rokem. Ale jak vidno, Irsko ani Norsko se nezmenšilo. Přístavy jsou tam, kde byly před 1000 lety !
    A tak tedy, vše vypadá tak, že někdo konkrétní chce chladno, sucho a mrazivo nejlépe v celé Evropě. Proč ? Ne jen, že tak zůstávají všichni závislí na dovozu potravin. Ale také, ve tmě prostě nic neprospívá. A to ani člověk ! Oni chtějí, aby Evropané "spali" !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, vymřeli, a byli nahrazeni světoobčany z tzv.třetích zemí. Ideál pro vládnoucí deprivanty je evropan světle hnědé pleti, vzrůstu kolem 160 cm, IQ pod 80, a naprosto oddaný svým vládnoucím elitám. Už dnes se přetřásá budoucí udavačství jako záslužný čin, a tito lidé mají být dokonce veřejně chváleni a odměňováni jako příklad hodný následování. No, velebnosti, už bych zasejc bli.a

      Vymazat
  2. Proč by pracně tahali vodu v mracích tisíce kilometrů až někde od oceánu, když ji mohou donekonečna recyklovat na místě?
    A vono to vypadá že "furt chčije a chčije"... ale žížaly sou na suchu !

    Kaštan :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No autor je pěknej pohádkář, úplnej Andersen mezi metorology xD

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektní :-D
    Nechcete napsat nějakou sci-fi knihu? Fantazie máte na rozdávání :-D Myslím že by to mělo úspěch .

    OdpovědětVymazat
  5. Dobré video o chemtralis,doporučit všem : www.youtube.com/watch?v=4Ts1PLoyiwQ . V němčině se slovenskými titulky(taky co je v chemtreil,o hliníku,stínění,nervových poruchách,autismu,rakovině mozku..aj,přidávají i ...další látky..ničení DNA,další generace jsou neplodné,dementní..ap)USA nyní plně ovládají vzduš.prostor Německa a EU..sypou i glyfosfát..Monsanto to vyrábí..hrozí žaloby,proto jej američani odsunuli do Německa,Monsanto přebral BAJER.. Taky na PRVOPODSTATĚ..videa o chemtreil,co obsahuje a jak působí..od naší prof.RNDr.A.Strunecké DrSc.--stojí to za to..!!

    OdpovědětVymazat
  6. http://czechfreepress.cz/zdravi/davaji-nam-vakciny-s-rakovinotvornymi-enzymy-lekari-kteri-tento-objev-ucinili-nalezeni-mrtvi.html

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.casopis-sifra.cz/farmari-indii-vykazuji-rekordni-urodu-pote-skoncovali-geneticky-modifikovanymi-plodinami/

    OdpovědětVymazat
  8. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/zdravi/2720-chemtrails-vedci-se-boji-laici-se-dohaduji-ceska-vedkyne-vystoupila-s-odvaznou-prednaskou-hlinik-nejen-v-humpolci-unikneme-dopingu-z-nebe-test-k-prokazani-konspiracni-teorie.htm

    OdpovědětVymazat
  9. Důvěřuj, ale prověřuj!- moje heslo :-)
    Tak dnes jsem na to koukal z okna, vždy se rád dívám na oblohu. Bylo krásně a jasně. Obloha krásně modrá, bez obláčku. Zavřel jsem oči na 10 minut a hle! Na obloze obláček a jak jsem ho pozoroval, zahušťoval se. Přitom stál na místě jakoby, nebyl hnán odněkud sem, prostě "najednou" si vznikl uprostřed modře. Pozoruji dál a vidím, jak se k němu připojoval jemný bílý opar- z "modra" a obláček rostl, jakoby cosi vysrážovalo modř. A hle začly vznikat další bílé obláčky okolo mého pozorovaného. Vše se dílo " na místě", sluníčko svítilo, bezvětří nahoře i dole. Šel jsem si uvařit kafe a za další půlhodinku už bylo polojasno a za další půlhodinku oblačno a bílé obláčky zmohutněly, slily se v šeď oblohy a zakryly slunce. Za hodinu je zataženo. Ne, nebylo to způsobeno prouděním odněkud, prostě to vznikalo přímo nad mojí hlavou.
    Co napršelo během dnů, odpařují z území a dělají oblačnost :-( Přemýšlím, jak moc je grilování povrchu ne-bezpečné organismu (ozáření, frekvence)hmm.
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201610100832_METOP2/201610100832_METOP2_CZ2_RGB124.jpg a poté:
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201610100924_METOP1/201610100924_METOP1_CZ2_RGB124.jpg (střední Čechy)

    OdpovědětVymazat
  10. Toto robia ti co sa potapaju... budu okolo seba metat nozickami a rucickami, aby niekoho stiahli so sebou. Nikto im nepomozte.!!!oni za vase zivoty nikdy nehrabaly.. este ich cizmou uduste...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.