30. dubna 2010

Dobré zprávy z channelingu: pravda o Illuminátech vychází najevo

Na channeling si nepotrpím, ale tento má tak dobré zprávy, že se o ně podělím. 
Existuje channelingový web, na němž Suzanne Ward zveřejňuje informace, které jí předává její syn Matthew Ward. Ten zemřel v r. 1980 v 17 letech při nehodě a od té doby je součástí vesmírných sil, které pomáhají Zemi.  http://www.matthewbooks.com/
Informace z 26. 4. 2010 jsou reakcí na zahájení soudního procesu s americkou bankovní společností Goldman-Sachs. (Zpráva Reuters: USA začínají kriminální šetření bankovní skupiny Goldman-Sachs)
Celé je to velmi povzbuzující. 



Překlad Orgonet. (Není to celé, zatím asi 1/2).
http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=119&z=2
26. 4. 2010

Obsah channelingu: 
Ilumináti – složení, minulé a současné aktivity; reptiliáni; proces proti pedofilnímu vedoucímu skautů; výbuch sopky na Islandu; letecká katastrofa a smrt polského prezidenta; hnutí čajové párty; ekonomické otázky a rozhodnutí; přítomnost duší; hudba ve zlatém věku; důsledky užití zbraní na růst duše; životní formy vytvořené ze zlé vůle; dostatek duší pro lidské plody; 1. květen – Mezinárodní den lásky.

1. Tady je Matthew, který vám přináší pozdravy od všech duší v této základně a říká: Je důvod k radosti! Po měsících vyšetřování, získávání důkazů a schůzek za zavřenými dveřmi bezpečnostní orgány a výměnná komise USA zahájila soudní žalobu proti finančnímu monstru, které svévolně bylo jednou z příčin finanční zkázy miliónů občanů tohoto státu a vedlo k mezinárodnímu ekonomickému chaosu. Tento právní proces znamená daleko více, než se zdá. Ti nejvyšší u Goldmana-Sachse a jeho odnoží patří mezi klíčové osoby Iluminátů, a toto vymáhání zákona ve věci podvodného jednání je důležitým krokem k odhalení celosvětové finanční sítě Iluminátů, jejímž prostřednictvím financují své ostatní zlovolné globální operace.

2. Ilumináti nejsou organizací s členskými průkazy, je to spíše souhrný název pro různorodé skupiny rozsáhlého množství mocných jednotlivců, kteří kontrolují anebo silně ovlivňují nejdůležitější aspekty života vašeho světa po cela staletí. V nedávných letech se stali známými také pod jinými označeními, jako tajná vláda Nový světový pořádek (NWO), temná kabala nebo elitáři. Patří k nim nejvyšší osobnosti finančních institucí, investičních trhů, multinacionálních korporací, náboženství, vzdělávání, médií, vojenských sil, soudních systémů, zábavy, lékařských zařízení, regulačních a poradních těles, královských rodin, sionistů.

3. Kontrolují vlády, začínají občanské a mezinárodní války, zapříčiňují hladomory a rozsáhlé zbítačování, vytvářejí období vzestupu pro průmyslníky a krize pro chudé, vypouštějí laboratorně vyrobené viry, vraždí opozici. Jsou pachateli nespravedlivých zákonů, satanistických rituálů, chemtrails a jiného toxického znečišťování, ničení zvířecí říše na zemi i na moři, kontroly mysli, „ilegálního“ drogového průmyslu, narušování lidských práva a popírání Bohem daných svobod, potlačování či zneužívání technologií, politického a ideologického rozvracení. Zkrátka, Ilumináti hluboce nepřátelsky ovlivńují veškerý život na Zemi, a vlastně i celý život Země!

4. Z důvodu dlouhé iluminátské nadvlády prolévání krve, korupce a oprese je Země již po sedmdesát let vašeho pozemského lineárního času v agónii. Její výkřiky beznaděje byly voláním o pomoc, a Bůh okamžitě dovolil duchovně, intelektuálně technologicky vyspělým civilizacím, aby pomohly. S takovým vydatným dodáním světla a technologií, které si ani neumíte představit, nesčetní členové vaší univerzální rodiny stabilizovali oběžnou dráhu planety a provedli další opatření na záchranu života. Jejich cenná pomoc probíhá i tento den, její část je namířena k tomu, aby zabránila Iluminátům uskutečnit své plány.

5. Některé osoby, které jsou si vědomy existence Iluminátů, se domnívají, že všichni z nich jsou reptiliáni. Někteří opravdu jsou, zejména v královských rodinách, které si udržely čistou krevní linii v širokém rozsahu, ale mezi nejvyššími Ilumináty jsou i lidé. Většina reptiliánů je pokročilejší než zemská lidská civilizace v inteligenci a technologickém pokroku a mají silnou válečnickou mentalitu. Avšak není to odlišná DNA v obou rasách, ale spíše svobodný výběr jednotlivců, které u kohokoliv z nich mohou vést k ďábelským aktivitám. Duše může mít vysoce rozvinutou inteligenci a přitom být zbavena světla, s výjimkou jiskry životní síly.

6. A tak jako jsou v tomto vesmíru lidské duše naplněné světlem, jsou tam světlem naplnění reptiliáni. Ti, protože dychtí rozptýlit mylnou představu, že jejich rasa je synonymem temnoty, pracují po boku lidí a ostatních ras, aby překazili úsilí svých sourozenců se sklonem k temnotě, kdykoli tito způsobí chaos. A také s tím, jak na zemi zintentívňuje světlo, jak reptiliáni, tak lidé opouštějí tábor temnoty a připojují se k řadám sil světla.

7. Vědí reptiliáni na zemi, že jsou reptiliáni? Mohou to být řídké výjimky, ale podle našeho vědomí reptiliáni, kteří žijí mezi vámi, ať už na straně světla nebo v temnotě, vědí o své rasové povaze. Na planetě je více kříženců mezi lidmi a reptiliány, než čistých reptiliánů, a většina z nich si není vědoma svého rasového původu. Ale to nevadí! Rasa je pouze rozdíl v DNA, a nijak neovlivňuje svobodnou vůli a výběr buď božských nebo temných činů, nebo duchovního vývoje či úpadku.

8. Další nedávnou události v USA je mnohamiliónová soudní odměna muži, který jako chlapec byl sexuálně obtěžován skautským vedoucím. Toto má také důsledky daleko širší než soudní proces. Nepřetržité vyšetřování temného aspektu obrovské mládežnické organizace Boy Scouts, společně s pokračováním dlouhodobého vatikánského zatajování známých pedofilních kněží nakonec dosáhne na vrchol iluminátského lukrativního průmyslu sexuálního otrocví, a také odhalí hlavní stan satanismu v útrobách Vatikánu.

9. I když oba tyto nedávné soudní boje proti temnotě jsou tak vítané, víme, že nejsou dramatickým odhalením, které očekáváte. Všechny duše světla ve vesmíru by rády viděly veškerou hojnost pravdy, která vytryskne jako ohňostroj, namísto sporadických houfů jisker, ale pro vytvoření mírumilovné, čestné globální společnosti je nutné, aby pravda pronikla zákonnými postupy založenými na nevyvratitelných důkazech. Důležité také je, jak mnoho šokujících informací najednou může snést psychika.

10. Můžete očekávat, že Ilumináti budou bojovat zákeřně po celou to dobu, ale to, aby se jejich temné aktivity staly veřejnými, nelze odvrátit, ani zastavit. Dveře se otevřely na skulinu a nic je nezadrží, aby se otvíraly šíře a šíře, až budou vibrace světla proudícího dovnitř tak silné, že zdolají každou tečku zla na planetě. Takže nepochybujte ani chvíli, že světlo vítězí – v oné spojitosti, do níž Země rychle směřuje, již světlo ZVÍTĚZILO!

11. Jsme rádi, že se dovídáme, že erupce vulkánu na Islandu je některými přisuzována technologiím vyrobeným lidmi, a je tomu skutečně tak. To neudělala matka Příroda, ani směr větru nepřerušil leteckou dopravu a neuvěznil tisíce cestujících a nezpůsobil nevýslovné finanční školdy v mnoha postižených státech. To byly záměrné efekty, protože, Ilumináti využívají všech prostředků, které mohou, aby vytvořili strach, chaos, zmatek a rozvrat, aby zabránili oficiálnímu uznání přítomnosti mimozemských civilizací. Protože toto odhalení tajemství zvěstuje totální vykořenění iluminátské globální říše zla, nezastaví se před ničím, aby zabránili televiznímu zveřejnění naší vesmírné rodiny.

12. Avšak, jakkoli se zdá pravděpodobným, že Ilumináti stáli za leteckou katastrofou a smrtí polského prezidenta a členů vlády, vojenských a státních představitelů, není tomu tak. Smlouvy vzniklé před narozením těchto osob zahrnovaly jejich společný odchod v tuto dobu ze dvou důvodů: tato tragická ztráta polského národa bude inspirovat k tomu, aby národ pozvedl své zraky k vývoji své země. Vyšetřování příčiny neštěstí povede do ulic, kde existují korupce, klam a zrada, takže to vše vyjde na světlo.

13. V tomto je jak podobnost, tak rozdílnost se smrtí princezny Diany. Nehoda vozidla a dlouhá cesta záchranky do nemocnice byly dílem vrcholu Iluminátů, anglické královské rodiny. Dianin fyzický odchod byl rovněž smlouvou duše se dvěma účely: nejen že mnozí další budou inspirování k provedení reforem,které zastávala, v rozsahu, ve kterém by je ona sama za svého života nemohla provést. Ale také to, že se královská rodina dlouhá léta vyhýbala Dianě a jejich chladná reakce na světové projevy smutku a lásky k ní vyvolaly pochybnosti o čistotě britských králů a podezření na jejich podíl na její smrti – otázka, která je položena, je prvním krokem k otevření mysli.

15. Rádi bychom dále řekli, že světlo v každém z vás, které je ilustrováno vaším životem, je zákadním aspektem této nebývalé pozemské éry – ba vesmírné. Vaše světlo proudí a dotýká se ostatních, kteří se probouzejí a uskutečňují svůj potenciál jako síla božství a reformace. Každá osoba, které se dostane tohoto probuzení, se stává nejen dalším majákem pro duše, které ještě dřímou, ale každé otevřené srdce a mysl přidává světlo ke kolektivnímu vědomí obyvatel Země a prospěšně ovlivňuje celý vesmír. Takovou moc má každý z vás!

5 komentářů:

  1. Veľmi pekné. Vďaka. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Můj pocit tady s těchto témat a jiných podobných. Oni tzv. ilumináti řídí i opozici proti sobě!! Spolehlivě i z channelingů.
    Že bezpečnostní organy USA zahájily soudní žalobu ?:) Kdo by jako měl ty bezejmenné a neviditelné soudit? Nejsou snad soudy součástí zde probíhající manipulace lidí ?

    Jediné plus, že by snad něco informací vyteklo na povrch, ale i to by regulovali.
    Všechno to bere jeden ústřední cíl. Uspat lidi natolik, aby byli ochotní přijat implantovaný čip. Nebo jej sami vyžadovali. Je třeba stále připomínat, čip 100% ovládá vědomí lidí!
    Nedivil bych se, pokud i ovládání počasí, mělo jako primární cíl ovládat lidi.

    OdpovědětVymazat
  3. Channeling je metoda, při které se dotyčný napojí na duchovní svět, ale nemá žádnou jistotu, že informace přicházejí od bytosti, která se mu představí jako někdo, koho třeba i znal, v tomto případě jako zemřelý syn. Až na výjimky a těch je, jak šafránu, se lidé, používající tuto metodu, nechávají klamat duchovními bytostmi, které s dobrem nemají nic společného. Je to, jako byste byli v temné místnosti a odkázáni pouze na to, co vám někdo řekne, přičemž skutečnost je naprosto jiná a vy nemáte způsob, jak sdělení verifikovat. Nemáte ani možnost zjistit, zda je to skutečně osoba, která se vám představila i když mluví vám známým "hlasem".

    Nejhorší není lež, ale polopravda. To otec Lži od počátku moc dobře ví. Takže řekne věci, které si ověřit můžete a souhlasí a pak vloží věci, které vás nasměrují, zpočátku velice nenápadně, na cestu, kterou on chce, abyste kráčeli. Vy pak převezmete postupně názory, které vás zavedou někam úplně jinam. Vy to zjistíte, pokud vůbec, příliš pozdě.

    Více jak 20 let se věnuji různým zjevením, takže si troufnu říct, že o tom něco málo vím. A tohle je metoda, kterou, zvláště dnes, mnozí používají v domnění, že hovoří s dobrými anděly nebo zemřelými. Téměř vždy ovšem hovoří s anděly, kteří se za anděly Světla pouze vydávají. Skutečné rozhovory se zemřelými jsou výjimečné a mají přesně stanovený cíl, nejsou jen tak pro "zábavu nebo obveselení" osazenstva.

    Asi nejznámější jsou v současné době rozhovory s dušemi z Očistce, které vedla rakušanka Marie Simanová a které jsou výslovně s Božím svolením a za účelem pomoci těmto duším.

    Pokud jde o informace o nwo a současném stavu světa jsou nám Nebem sdělována neustále už desítky let v seriózních zjeveních Ježíše Krista a Panny Marie. K současným událostem (meteor a sopka) např. zde http://www.tlig.cz/2010_dopis.html v českém překladu.

    OdpovědětVymazat
  4. Mýlíte se! Za všechno mohou malí zelení trpaslíci!

    OdpovědětVymazat
  5. Ovládání lidí skrze počasí je nasnadě. Vždyť si všimněte, když je zataženo, mračnivo, deštivo,mlhavo apod.lidi jsou apatyčtí, smutní,jakoby bez života a nálady, a mnozí by jen spali a spali. Já to pozoruji na sousedovic kočkách. Když je tento stav, chrní celý den, a nikam nejdou, sotva se tak napít nebo nažrat, a zase se odšourají do pelechu "gaučingovat". Pokud budou klimateroristi globalistům takto stále častěji nahrávat, vůbec bych se nedivil,kdyby to mělo na lidi obecně sociálně, zdravotně a politicky negativní dopad !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.