17. dubna 2010

Kde je ten sopečný mrak? Zase lžou.

Musíme si vždy uvědomit, že to, co je nám předkládáno jako předpověď počasí, je ve skutečnosti PLÁN POČASÍ, jak by ho rádi uskutečnili vojenští manipulátoři. Plán bývá horší než skutečnost, slouží k vyvolávání paniky, samozřejmě. (Výrobci jsou však zákeřní  - opravdu ničivé počasí vyrobí většinou pouze tehdy, když ho předem neohlásí.)
I v případě sopečného mraku je skutečnost, jak se zdá, v rozporu s plánem tvůrců.
Nevím, co se píše u nás. ale třeba britský tisk updatovaný dnes odpoledne má tyto informace: dnes do 7 měl sopečný oblak pokrýt celou Evropu ve výšce 24 000 stop, šíří se rychlostí 20 - 80 mil za hodinu. Viz mapa. Přitom nad hlavou máme celý den jasno, jaké už dlouho nebylo. A kuk do našich novin: tam to vypadá, jako bychom nad hlavou měli bůhví jaký mrak. Žádný mrak prachu tu není, lžou.
Evropská letiště jsou zavřena, provoz je jenom na jíhu. Článek píše, že budou uzavřena nejméně do pondělí ráno. Nebezpečí prý trvá. Takže meteotvůrcům určitě šlo o vyvolání chaosu v letecké dopravě, ten se povedl. Žádný mrak tu sice není, ale letecký provoz je zastaven. Vida, stačí říct médiím, a to, co není, začne existovat...
V článku je i fotka, podle níž sopečný mrak (jakási špína v oblačnosti organizované do umělých ulic) začal směřovat na jih. Viz zde. (Není tam ani v kolik hodin ani který den.)

To ale už není pravda, proudění (špína v něm není vidět) podle animace sat24 směřuje právě teď přes Dánsko a sever Polska dále na východ. (V pásu bílé oblačnosti můžete vidět šlehací - postrkovací díry, pokud si zajdete na sat24, uvidíte to krásně. A opět pravý úhel.)
 Opět vzniká otázka rozložení sil. Ti, co udělali sopečný mrak, ho teď sami nepustili do Evropy, anebo zasáhla druhá strana a nepustila ho ho do Evropy? To se asi nikdy nedovíme.

Ale nepodceňujme sopku, ona se teprve pořádně rozkouřila během dneška. 
Poslední snímek oranžového popela:
A z Eumetsatu: dnešní kouřící sopka je velmi dobře vidět, přitom se o další erupci nemluví. 16. 4. sopka měla pauzu (viz snímky v předchozím článku.) Zato kouř z "erupce" 15. 4. tam vůbec nemůžu najít, ten se totiž objevil až na západní straně ostrova, vůbec nešel od sopky. (Viz popelové snímky v předchozím článku.) Možná mi chybí noční snímky, nebo je to nějaká další kulišárna.
No nemůžu si pomoct, dne 15. 4. v 7.00 podle Eumetsatu v tom místě žádná sopka nekouřila. Na západní straně ostrova je zato vidět umělá linie zakládající bílé mraky.

11 komentářů:

  1. Přiznám se že takhle krásné počasí jsem už dlouho neviděl. Dokonce svítilo slunce které jsem přes zimu snad ani neviděl, tehdy bylo vidět jenom to klasické bílé mléko. Jen co budu mít peníze začne giftování ve zlínském kraji.

    OdpovědětVymazat
  2. Podobné články snad ani nemá cenu komentovat. 1. Kdo dneska sledoval západ slunce, mohl si na horizontu všimnout zakalení. 2. Satelitní snímky používají různá spektra. To znamená, že třeba třetí uvedený obrázek sice může hezky ukazovat vysokou oblačnost plnou vody nebo krystalků ledu, ale suchý popel v menší koncentraci než přímo u sopky NEZACHYTÍ, i když tam ve skutečnosti je. 3. Jistě - samé manipulace. A aerolinky se dobrovolně připravují o peníze. Přestaňte tu zveřejňovat tyhlety bláboly a něco si zjistěte aspoň o těch satelitech, ať vy chytráci víte, kde co hledat!

    4. Až bouchne sousední Katla (jako že po Eyjafjöllu v minulosti bouchla pokaždý), tak snad už uvěříte. Může z toho být velká katastrofa - a vy tady vymýšlíte tyhle nesmysly, který jsou naprosto v rozporu i se všemi alternativními zdroji místo toho, abyste si inteligentně dali pár věcí do souvislosti a informovali seriózně o rizicích! Když se kvůli tomu popelu ochladí a přidá se ještě ta Katla, plodiny neuzrají a lidi nebudou mít co žrát, jak už se to v minulosti mnohokrát po pořádném výbuchu sopky stalo - a pak teprve sem přijďte a začněte tu kecat něco o manipulacích!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    No teda neviem ako je to u vas v Cechach (aj ked podla satelitou tak isto ako u nas na SK) ale my pod Tatrami mame zatial najkrajšie dva dni za posledne roky zrejme. Uz dva dni ani mracik v ziadnej vyske, vobec nic. A ta obloha bez sprejerov je uzastna :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajimavé. Podle satelitních snímků se troška oblačnosti z Rakouska a Italie přesunula k nám a tam je zase uplně jasno. Napadá mě jestli si neudělali postupně nad Evropou úplně jasno na důkladné snímkování/mapování z družice?

    OdpovědětVymazat
  5. Doporučil bych koupit si lodní lístky (letenky by asi nebyly nejlepší nápad) a zajet se na Island osobně podívat. Věru mě fascinuje vaše víra v moc člověka ovládat přírodu (a to ještě ve zcela negativním smyslu).
    Co šíří média je jedna věc, co je realitou je věc druhá. Každopádně vulkanický prach tam nahoře bez diskuzí byl, je a bude a nikdo z nás s tím nic neudělá. To, že se si ho většina lidí představuje jako mrak kouře z komína je chyba. Je tak řídký, že není pouhým okem (a zvlášť proti obloze rozeznatelný) - obyčejný prach přece na 5 km taky nevidíme.
    Mimochodem ty použíté snímky nejsou moc vhodné, protože jsou zabírané pod příliš velkým úhlem.

    Verthandi

    P.S. Nereagoval jsem dříve, protože jsem nyní byl 4 dny na semináři ČHMÚ

    OdpovědětVymazat
  6. pro Tomáš Prouza alias Verthanddi > kde bereš tu jistotu, že chemtrails je nesmysl? Kde bereš jistotu, že stojíš na správné straně barikády?? viz: Verthandi píše: "Další věcí kde se snažíme angažovat je boj proti skupinám lidí propagujících bludy v oboru meteorologie, např. tzv. "chemtrails". Lidi, kteří se touto nesmyslnou konspirací nechají "zpracovat", jsou pak bohužel často dále zatahováni do světa okultismu."

    OdpovědětVymazat
  7. Verthandi

    Nereagoval jsem dříve, protože jsem nyní byl 4 dny na semináři ČHMÚ

    Co je novýho v ČHMÚ? Mluví se aspoň neoficiálně o možnosti manipulací i mezi odborníky?

    OdpovědětVymazat
  8. Verthandi píše: "Další věcí kde se snažíme angažovat je boj proti skupinám lidí propagujících bludy v oboru meteorologie, např. tzv. "chemtrails". Lidi, kteří se touto nesmyslnou konspirací nechají "zpracovat", jsou pak bohužel často dále zatahováni do světa okultismu."


    K okultismu inklinuješ spíš ty Tome a spadáš tím na úroveň okultistů č.1 Rothschilda a Rockefellera. Jsi zde jejich takovej insider.

    Lidem by spíš mohl prospět mysticismus ve své syrové pohanské formě. Detaily nechť si každý vygůglí sám.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonym č. 1: Jistotu beru ve vlastním rozumu a smyslech. Stojím na té straně, která reprezentuje rozum a realitu. To, co cituješ jsem nikdy nenapsal, je to pouze popis jedné ze skupin na webu, jejímž jsem členem (momentálně neaktivním).

    Anonym č. 2: V žádné reálné manipulace kromě vyvolávání umělých srážek/rozpouštění oblačnosti v malém měřítku se nevěří. Samozřejmě existují různé vojenské i vědecké projekty, ale rozhodně ne v takovém měřítku jak je zde prezentováno (nabo se ukáží jako nerealizovatelné).
    Jediné, co vás tu tak může zaujmout je to, že za posledních 30 let vzrostl obsah vlhkosti ve spodní stratosféře (jedna z možností je letecký provoz).

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní: Znova zopakuji, že nejsem autorem citace. O těch dvou výše jmenovaných pánech vím akorát tak to, že nejsou zrovna chudáci, ale to je tak vše.
    Čím se stávám okultistou?

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  11. Zajímavé je, že když před 2-3 roky soptila sv. Helena v USA, tak z ní žádný škodlivý popílek nelétal a tak letecký provoz v USA a Kanadě nebylo třeba nijak omezovat.
    Možná není popel jako popel anebo na omezení leteckého provozu tenkrát nebyl zájem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.