8. dubna 2010

Opět počasí pro Obamu

Před rokem se tu psalo o počasí seřízeném přesně za účelem Bombamovy návštěvy v Praze. V jednom dnu (6. 4.) bylo ideální jarní počasí v Praze a bleskové záplavy, co vyplavily několik vesnic na Strakonicku,  několik desítek km odtud. (Bohužel webové zprávy o tom už jsou pryč.) Viz http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/pocasi-pro-obamovic.html a  
http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/kdo-chce-vlastnit-pocasi.html

Obrázek nahoře: I dnes to vypadá na počasí na objednávku. Oblačný pruh od západu je oddělen od oblačného pruhu od východu rozsáhlým územím jasné oblohy. Že by pro dnešek příměří mezi ruskými a americkými meteorologickými zbraněmi? Oblast jasné oblohy je opět orámována do čtverce ... (Nejlépe podívat se na jakékoliv animace, jak se ty oblačnosti odpuzují od jasného čverce.)

Nevím, jak je dnes v Praze, ale tady je přesně stejně jako loni na Obamovu návštěvu v Praze: jasno, ale mlžný opar. Ten zakrývá případnou leteckou aktivitu.

Update: A už tu máme díky čtenáři obrázek z novinek, jak je dnes v Praze! Přesně podle předpokladu, přesně jako loni, chemický opar. (Vylepšeno od B., díky!)

Doufejme, že během dne nemají v plánu nastříknout někam bleskové záplavy, aby ukázali pohotovost zbraní jako loni. Ale letos by jim to mělo jít hůř, letos je celkově už mnohem víc orgonitu než loni.


Na NOAA opět chybí dopolední snímky b3 zachycující chemtrails, ale letecká aktivita je trochu vidět na nočním snímku. Rovněž je vidět, jak chemtrails rozrušovaly okraj oblačné fronty ze západu.

14 komentářů:

  1. http://media.novinky.cz/924/209246-original1-14qku.jpg pěkná chemická mlha

    OdpovědětVymazat
  2. taky na to koukám a nestačím se divit...když si pustíte meteosat na CHMU tak je ten štverec pěkně vidět...bohužel nám opět vypadl radar v brdech cca v 9:00 SELČ...zajímalo by mně jak je kousek za hranicí v německu...beztak tam mají deštivo...

    OdpovědětVymazat
  3. Tento článek jsem víceméně očekával, ostatně ve stejném duchu se nesla včerejší zpráva na Novinkách. V případě, že by naopak pršelo, tak to by určitě jedna strana právě ukazovala té druhé, jak jí to nandá i bez jaderných zbraní, že?

    Oblačný pruh alias studenou frontu nad nás prozatím nepustí mohutná tlaková výše se středem nad pobaltskými státy. Fronta se sem protlačí nejdříve v pátek ráno, a bude dosti slabá. Přívalové srážky rozhodně nehrozí.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  4. Verthandi, seš mimo. Přívalové srážky je možno vyrobit kdykoli, z ničeho, tak jako loni při Obamově návštěvě, odpoledne.

    OdpovědětVymazat
  5. NO letos je jasno, minule byl skutečně opar nahoře, teď byl maximálně nad městem, ale oblha je naprosto čistá. Bej.

    OdpovědětVymazat
  6. K tomu, aby vznikla vůbec oblačnost (a poté srážky) je potřeba kondenzačních jader, správné teploty a vlhkosti (a na bouřky navíc energie pro konvekční pohyby) - takže to mám chápat tak, že vysláním jakéhosi záření/energie splní všechny tyto podmínky a na určeném místě začne z ničeho nic pršet?

    Vloni 5. dubna (ne 6. jak se píše v článku) byla atmosféra značně nestabilní a plná vlhkosti při proudění od západu. První bouřky se vyskytly toho dne ve 13:30 SELČ, Obama z Prahy odlétal někdy kolem 18. hodiny - tudíž souvislost mezi těmito dvěmi událostmi nějak nevidím.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě přidávám lehce upraveny uvedeny obrazek http://nwoo.org/obrazky/klamedoba-chemt.jpg
    Bejbous

    OdpovědětVymazat
  8. lidi jsou slepí a nevidí na novinky.cz ani tuhle fotku z návštěvy Obamy: http://media.novinky.cz/921/209211-original1-iuae9.jpg

    OdpovědětVymazat
  9. upraveny obrazek

    http://nwoo.org/obrazky/klamedoba-chemt.jpg

    OdpovědětVymazat
  10. mě už to přijde jako pěkná schýza včera jsem byl v Německu a všude bylo stejný počasí... Bydlim u Hradce Králové a přímo nad náma musí být nějaký letecký koridor,protože to se mi děje nad hlavou je občas hodně zajímavý.mám toho dost nafocenýho, včetně halo okolo slunce kdy nebe bylo celý počmáraný, pozoruju to každý den,třeba včera a předevčírem se contrails okamžitě rozpouštěly..

    OdpovědětVymazat
  11. Arrik Janus tenhle člověk je docela zajímavej....

    OdpovědětVymazat
  12. http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2009110013

    OdpovědětVymazat
  13. Sotva ten kokot odletěl už se to začíná kazit. Je to jeden z jasných pilířů propagandy USA ve světě: kam přijede náš prezident "nejmocnější muž světa" je krásné a slunečné počasí podporující pozitivní náladu obyvatelstva. Myslím,že za poslední rok na jeho zahraničních návštěvách snad nikde škaredě nebylo. O to horší to bývá po jeho odjezdu.

    Je to služebník temnoty a prezident Říše zla!

    OdpovědětVymazat
  14. prosim o vymenu ci pridani povedeneho obrazku:
    http://orgo.cz/viewtopic.php?f=22&t=324&start=180#p5418

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.