11. listopadu 2010

11. 11. 2010 v 11.11: Milión lidí vysílá představu nové reality

Potravina zaslal do komentářů odkaz na dnešní (u nás zítřejší) celosvětovou akci, při které by se měl milión lidí společně zaměřit na vizi nové reality. 

Napojení by mělo začít 11. 11. 2010, v 11.11 PM EST, (to je ve střední Evropě 12. 11. v 5.11 ráno), trvat po 11 minut a opakovat se po 11 dní. 

Škoda že nestihnu přeložit úvodní prezentaci, možná zítra ...

Ale zapojit se ještě stihnem, je to jednoduché, jde o to napojit se na uvedený web - fyzicky či mentálně - a představit si na 11 minut realitu takovou, jakou ji chceme mít ... Když to nebude přesně v uvedenou dobu, prý nevadí. Taky je dobře se zaregistrovat na níže uvedený web. A pokud nestihnete začátek, připojte se kdykoli.


Už mám natažený budík ...

Anglická prezentace: www.newrealitytransmission.com/

A zrovna mi to přišlo celé přeložené do češtiny, super, díky!

Zdroj: http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=334:zmna-matrixu-vdoma-tvorba-nove-reality&catid=67:meditace-a-navody&Itemid=99

Změna matrixu - vědomá tvorba nové reality PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Středa, 10 Listopad 2010 14:15
Webové stránky http://www.newrealitytransmission.com/ jsou stránkou skupiny matematiků a kvantových fyziků, která vytvořila prezentaci zaměřenou na vědomou změnu a tvorbu naší kolektivní reality.
Cílem je, aby dne 11.11, 2010  jeden milion lidí na celém světě mentálně promítal společnou vizi nového paradigmatu pro lidstvo ... novou realitu.
Velmi reálná fyzika, která spojuje lidské vědomí s molekulární strukturou,  bude masově využita v simultánní manifestaci transformace v největším rozsahu v zaznamenané historii. Po dobu 11 minut budou tvořit prostor pro "Matrix nové reality" vždy od 23:11 hod (ve 05:11 hod dne 12.11. 2010 středoevropského času)  a to 11  po sobě následujících dnů.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Náš svět se řítí v ústrety  velké události - k zásadní změně. Někteří z nás mají pocit, že se tato událost vztahuje ke katastrofám v r. 2012. A někteří myslí, že to bude kolaps světových ekonomik. K těmto obavám se vztahuje i apokalyptická vize „šíleného Maxe“- ekologická destrukce světa, kdy lidstvo zašlo příliš daleko v drancování přírodních zdrojů naší planety.

A jiní zase předpovídají zvrat, kdy změny, které přináší Internet, vyvrcholí tím, že se rozvine síla a rychlost další vlny technologií, které budou zřejmě zahrnovat genetiku, nanotechnologii a umělou inteligenci.

Ale mnozí cítí, že tato přicházející změna bude pro lidstvo, jako  věk Vodnáře,  novým světem harmonie.

Jedno je jasné. Většina z 6,7 miliardy lidí na Zemi dnes cítí, že se stane něco velkého. Co myslíte, že se stane? A záleží skutečně na tom,čemu věříte?

Křesťané říkají, že pouhá víra že se něco stane může způsobit, že k tomu opravdu dojde. A buddhisté věří, že realita  a naše vnímání reality jsou jedno a totéž.

Je skutečnost víc než sen, kde pokud uvěříte, že můžete létat, opravdu vzlétnete?
Rostoucí počet vědeckých studií z celého světa potvrzuje, že tyto duchovní ideje mají pevný teoretický základ ve fyzice. Např. klinická studie o placebu ukázala, že síla víry se ukazuje i ve farmaceutickém testu určitého léku. Mysl člověka může rozpustit rakovinový nádor, když  pacient uvěří, že spolkl pilulku s lékem. I když v tabletě nic není.

A dle většiny dobře ověřených teorií v oboru fyziky, kvantové mechaniky, vaše vědomí mění realitu. Dle této teorie, fenomén známý jako kolaps funkce kvantové vlny je to, co uskutečňuje realitu. Je to fantastický způsob sdělení, že když někdo vědomě pozoruje malé, neviditelné vlny, způsobí, že se tyto vlny „zhroutí“ do hmoty. Jinými slovy, vědomé pozorování způsobí, že se tyto částečky zmaterializují.

Takže když věříme, že v r. 2012 zažijeme katastrofy, může to  převážit a zapříčinit že se tato možnost uskuteční? A je možné, že bychom naši planetu vyléčili a zabránili katastrofám? Můžeme si „zmaterializovat“ světový mír tím, že milion lidí na celém světě bude tomu v ten samý čas silně  věřit?  Nejlepší odhad kvantových fyziků zní: pravděpodobně ano.

Transmise (změna) nové reality dne 11.11.2010 bude nábojem víry, odeslané do matrixu reality, která rozvíří tok naší společné reality do zkušenosti, která bude zajímavější než katastrofy a války. Vychází ze srdce, je bez sobeckých záměrů.   A je založena na vědě, ne na fantazijních představách. Představte si tep této kolektivní víry jako spirálovitý paprsek, kde každý kdo se k němu připojí, zvýší intenzitu tohoto paprsku.

V kvantové oblasti  umístění  nehraje takovou roli, jakou hraje v našem denním životě. Můžete být v práci nebo doma u počítače. V určeném čase se připojíte  a po dobu 11 minut budete pouze projektovat (vysílat) svoji víru. Kolektivní posun reality se bude odehrávat po dobu jedenácti po sobě následujících dnů- začneme 11.11.2010 ve 23:11.hod  EST času USA, tj. 12.11.2010 ve  05:11 hod ráno středoevropského času.

Proč všechny ty jedenáctky? Stručně řečeno proto, že je to hezké a poetické a že věci, které se našemu srdci líbí, dají naší víře údernost, kterou přeneseme do budoucnosti.  Delší odpověď by byla více teoretická a při této příležitosti zde nemůže být odpovídajícím způsobem vysvětlena. Vztahuje se ke geometrii jistých myšlenkových vzorců v rámci matrixu naší reality.
Použijte intuici při rozhodování, zda vaše vědomí existuje ve vašem těle, nebo mimo něj. A rozhodněte se, zda existuje i poté, co vaše tělo zemře? A pokud vás vede intuice, tak se této víry držte celým svým srdcem.

Dále si představte vaše vědomí jako oblak vířící kolem vašeho těla, který vytváří dojem, že existujete ve fyzickém těle. Představte si, že tento obláček čeká na vaše pokyny. Zase naslouchejte intuici. Pokud se vám zdá, že to, co vnímáte je pravdivé, rozhodněte se tomu pevně věřit.
Vnitřním zrakem uvidíte váš kroužící obláček jak rychle víří v očekávání toho, že vstoupíte „do akce“.
Je to vaše volba. Můžete vytvořit vaši realitu tak, jak podvědomě vytváříte každou noc své sny. Ale pokud tuto schopnost ignorujete, je váš život jako fangle vlající ve větru… a vy jste cestujícím ve vlaku, který jezdí v kruhu.

Takže si představte, že pozornost vaší mysli se pomalu zaměřuje na tento otáčivý obláček, který může změnit matrix reality vašeho světa
Představte si to!

Nyní zaměřte spirálu vašeho vědomí na budoucnost planety. Vidíte klidný a harmonický svět, vzkvétající poté, co se na planetě v následujících měsících odehrálo masové probuzení. Představte si to probuzení jako velký otřes, podobně jako když v pátek lidé věří, že je země placatá a v pondělí si s radostí uvědomí, že je vlastně kulatá.

Představte se mediální zpravodajství oznamující mimořádnou událost, že bylo dokázáno, že lidské vědomí existuje vně těla, že byla vědecky dokázána existence duše a že všechny duše jsou propojeny. Představte si, že pod tíhou této oficiální nové reality se hroutí celý starý zchátralý dům mentálních, na strachu založených představ. Strach ze smrti se stane směšný.  Strach z lidí, kteří by vám mohli vzít vaše zlato se stane nemístný. A obavy z toho, že by se vám lidé smáli se stanou bezpředmětné.

Představte si upřímná, spolupracující srdce naší planetární rodiny splývající dohromady  jako miliony dešťových kapek na obrovských zelených listech.

Teď se na minutku zastavte a zeptejte se sami sebe: je tato odvážná skutečnost možná?
Pokud není nic co by vás přesvědčilo že je to absolutně nemožné, pak je to dle platných definic možné. A proto to může velké množství lidí opravdu chtít ve svých myslích  za realitu. Takže pokračujte v programování vašeho spirálovitě kroužícího vědomí na toto  krásné pokušení podpořené vírou a aktivované vizualizací.

V mysli vidíte lidí z celého světa kteří se náhle probouzejí  z tranzu a kteří si uvědomují, že jejich skupinová víra ovládá a řídí jejich skupinové prožívání reality stejným způsobem, jako když vytváříte skutečné krajiny ve vašich snech.

Vidíte, jak je celá planeta zasažena překvapivým pochopením, že realita je přesně jako kolektivní sen, v němž existují dvě možnosti. První je ta, jak jsme to snili po dlouhé věky-
lži, v nichž jsme se vzdali kontroly nad naší realitou a nechali se tlačit našimi strachy a omezeními. Nová cesta je vzbudit se a převzít kontrolu a společně vzlétnout do nové reality beze strachu, do reality, kterou spoluvytváříme jako nádhernou skupinovou mozaiku.

Představte si lidstvo osvícené  tímto obrovským objevem matrixu naší reality…který povede stamilióny z nás k probuzení a k tomu, abychom odvážně a bez obav změnili příběh, který společně prožíváme.

Nyní vidíte spirálu vašeho vědomí, která se proplétá s miliony ostatních, kteří všichni v jeden okamžik  projektují posun této nové reality do naší budoucnosti.

Po dobu 11 minut jedenáct po sobě následujících dnů ve 23:11 hod. času EST, t.j ve 05:11 hod dne 12. 11. středoevropského času se náš vnitřní zrak zaměří na tuto vizualizaci.
Když se k nám připojíte, umocněte svoji víru, že to již skutečně funguje a zvýrazněte barvu a jas obrazů, které si představujete. Víra  vizualizace jsou pro tvorbu matrixu reality  klíčové.

Zda se nám podaří změnit matrix reality v globálním měřítku záleží na počtu. Potřebujeme, aby se k nám 11.11.2010  (ve střední Evropě až 12. 11 ráno v 05:11 hod)  připojil 1 milion lidí.

Jediný způsob, jak toho docílit, je, že pošleš tento odkaz každému, koho máš ve svém adresáři. Skutečně můžeme změnit svět. 

Poznámka ke kopírování:
Copyright a zdroj originálu: http://www.newrealitytransmission.com/ a pro www.transformace.info   do češtiny přeložila Mirka K. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů a aktivních odkazů. Děkujeme za respektování této podmínky.

26 komentářů:

  1. Překlad je celý na www.osud.cz

    OdpovědětVymazat
  2. 11 je mistrovske cislo (i iluminatu) souvisice se solarnim cyklem ktery trva jedenact let. solarni maximum na konci cyklu (1990, 2001, 2012 ... ). interval venuse/slunce je 9/11, zem/venuse 8/13
    20.4. je 111 den v roce (utrhli ventil v golfu mexika) (v jednom videu od lady gaga byl ucten 111 den roku, v roce 2008 to bylo ale 19.4. jelikos mel unor 29 dni) 11.9. mame 111 dni do konce roku (11.9.1990 bush senior prvni krat otevrene v budove osn pouzil slova "new world order" a 11 let na to 11.9.2001 si satanisti vykonali mensi ritual, co asi chystaji 11.9.2012?)
    moc se mi to nezda, predevsim proto, ze neco podobne uz dlouho existuje viz true lies blog.cz.
    a uz vubec ne potom, kdyz nekdo tvrdi, ze ty 11 sou strasne poeticke a o iluminatech ani slovo.
    to ze lide chodi v dnu slunce (sunday/nedele) do kostela, take prospiva baphometovi aniz o tom ty lidicky vi. mozna mam paranoje, ale vim ceho je haarp schopny, pripada mi to jako past od new age.
    23 je dohromady 5, 2+3=5 znamena pentada aneb ochrana satana (venuse), jestli spocitate cisla datumu 11.9.2001 11+9+2+0+0+1 vyde vam 23, w je 23 pismeno v abecede (napr volkswagen v je v hebrejstine 6, vw=vvv=666 6+6+6=18 anebo 5+2+3=10 cislo perfekce u maju +a-, nissan ni=2 san=3, bmw 2+1+3+2+3=11, gm 6+1+3=11 producent "akta x" ten/thierteen zase 23, vojna v iraku zacala 20.3.2003 atd. atd. jen si schvalne vsimnete ktere cisla v hokeji nebo fotbalu sou klicovimi osobami)
    2/3 je presne 0.666 periodicky.
    symbolika, cisla a ritualy sou nemozne dulezite pro vysledek a spokojenost (jejich) boha

    OdpovědětVymazat
  3. Dle meho nazoru, za nase sobectvi a ublizeni planete, rostlinam, zivocichum i lidem, budeme muset nejdriv zaplatit, vyrovnat nas "dluh" a az potom budeme ocisteni z toho co bylo, a budeme moct zacit Novou dobu.

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé!!! Už od středy mám poněkud naléhavý pocit , že je třeba tyto dny vnímat jinak. A tak je vnímám jako lásku, radost, harmonii, souznění a soucítění. A vnímám tak vše co je a kdekoli to je. Zároveň cítím, že všichni mají touhu zažívat stejné prožitky, jenom o tom možná nevědí ale cítí, že je to jejich podstata, nebo přinejmenším že se o ně otřelo něco, co dávno mají a je jim vlastní, vyvolá to v nich záblesk blaha a oni budou chtít ten pocit zažívat znovu a znovu. Takhle to mám já. Když jsem si ráno přečetla článek Změna Matrixu, všechno opět doklaplo a já vím, že ač nevědomě, už přispívám. Myslím, že konkrétní čas a způsob není rozhodující. Jsou to jen další limity dané Matrixem. Každý by si měl najít svou vlastní osobní cestu- všechny vědomé cesty jsou bytím, jednotou, která něco zažívá. Svět, který si tvoříme teď, je krásné místo k životu už teď! Olivie

    OdpovědětVymazat
  5. Auauu orgonete, jedinkrát som nešla po deviatej večer na tvoju stránku a prepískla som - čo mám robiť ?
    bo

    OdpovědětVymazat
  6. ..takže interneťáci " národ vyvolených " ???

    OdpovědětVymazat
  7. Bo, proveď meditaci kdykoliv během dne, a napoj se od zítřka, to je v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní 12. listopadu 2010 0:05

    A co takhle poražení nepřítele jeho vlastními zbraněmi přesně v čase těch jejich důležitých čísileček,to vás nenapadlo? Ty anglické stránky k té akci vibrují dost pozitivně a ne jenom mě,zůčastnili jsme se někteří už dnes nad ránem dokonce bez budíku i bez zeregistrování se tam (co kdyby přece jen to byli ti Iluminati-New Age,hehe)a bylo to dosti silné. Je potřeba se začít víc řídit vlastním pocitem,intuicí,srdcem a pokusit se na chvíli vypnout mozek. Nebo vám asi exploduje.

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím, že ty anglické stránky vibrují naprosto pozitivně. Registrace mně konkrétně už nemůže nijak ublížit. A fakt to byla nad ránem síla.
    Prostě intuice mi říká ano a budu pokračovat.

    OdpovědětVymazat
  10. díky za to,je to užasná zpráva.....

    OdpovědětVymazat
  11. doťuklo mi, dík orgonete, ... zas som sa nad ránom dojímala a objímala so svetom pričom som ešte nevedela :)) vocogou.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  12. Mám dve zásady :
    ... nerobím to čo väčšina,
    ... nerobím podľa návodu.
    Pôjdem do meditácie ale po svojom.
    Vnútro mi dáva pokyny čo mám robiť a aj tentokrát
    to tak bude.

    OdpovědětVymazat
  13. Ano, byla to síla! Neměl jsem natažený budík, tak nás muselo vzbudit miminko trochou breku, dostal jsem se k tomu na minutu přesně :-)
    V tomto případě bych nechal čísla a symboly stranou, tahle výzva mě chytla za srdce a jsem rád že nejen mě.
    Nashle zítra ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem to dnes taky zaspala,ale zítra ráno na to najíždím!

    OdpovědětVymazat
  15. Úžasný projekt, nech dopomôže k harmónii na Zemi!
    Každý jeden človek by sa mal uberať zlatou strednou cestou. Blízka budúcnosť nám ukáže ako sme sa rozhodli.

    OdpovědětVymazat
  16. najak mi to uteklo, pardon.

    podvedomi ovlada k 95% nas mozek, vedomne normalni "spici" clovek ovlada jen 5% svojeho konani,

    cisla, barvy, slova maji urcite vibrace, ktere nas ovplyvnuji. sou schovane od illuminatu pro nase podvedomi a ovplyvnuji nas, pokud si jich nezacneme VEDOMNE vsimat. (napr, heineken, 3xE aneb zase 666 (555, cislo e v abecede), jako na kazdem carkovem kodu tovaru coz si prineseme s tesca a jinych iluminackych instituci)

    prejekce jineho, lepsiho sveta neni nic zle, jenze ucasnost prave v symbolice a numeroligie satana, PROSPIVA satanovi a vubec nezalezi na umyslu podilu v dnu a casu.

    soucit je pocit velmi podobny lasce, nas parazit nwo lasku nechce poznat a proto je to nase jedina zbran kterou ted vlastnime (krome orgonitu, ktery je vlastne manifestace lasky). kolektivni pozitivni myslenka dokaze ten parazit odstranit!

    ale pozor, uz albert einstein definoval silenstvi temihle slovy: pokouset se delat stale to same a ocekavat jiny vysledek je silenstvi.

    doufam ze me ted lip chapete.
    podobna akce bezi uz skoro 2 roky, a sovisi primo z matkou zem a vesmirem a funguje spusobem 5 minut po 12.00 s kontaktem (prilozeni dlani na zem) se zemi a vizuilace lasky pro uplne vse co existuje, nybrz vse ma stejne pravo na existenci jak clovek sam.

    nezapomente ze hipisaci sou produktem nwo/new age a znameni "peace" je vlastne znameni venuse (zase lady gaga napr), stejne jako bila holubice vyslana k obelisku (falus osirise/opasek orionu) papezem oblecenym v cervenych satech nebod cervenych bot (znameni satana/venuse).

    znameni spojeni satana a trech kralu (opasek orionu) je pentagram, pekne ukazana v rime (kapela chramu svatehy petra/prso venuse obelisk/falus osirise a pentagram jako jejich spojeni nedaleko namesti svateho petra, to same najdete ve woshington dc (capitol, washington monument, pentagon) usa, jako prvni slobodomurasky stat.

    11.9.2001 nespadli nahodou tri veze a byl zasahnut i pentagon (pentagram)
    ta symbolika je vlastne velmi jednoducha, pokud clovek pochopi co vlastne bafomet znamena a jak ten pentagram vzniknul (zeme obech slunce 8x, venuse obech slunce 13x ve stejnou dobu, zem a venuse se cas 13 let setka 5x, spojiteli tyhle mista vznikne vam pentagramm; + chram salomona jako prvni bozi chram na zemi)/sloup borat a murat!

    v jednomm filmu (strange days) nas nechali illuminati vedet: "otazka nezni jestli si paranoidni, ale jestli si paraoidni dostatecne!"

    msk, kolos

    OdpovědětVymazat
  17. Slnko vykazuje vzostupnú aktivitu, dokonca stormy...

    OdpovědětVymazat
  18. Citace:Proč všechny ty jedenáctky? Stručně řečeno proto, že je to hezké a poetické a že věci, které se našemu srdci líbí, dají naší víře údernost, kterou přeneseme do budoucnosti. Delší odpověď by byla více teoretická a při této příležitosti zde nemůže být odpovídajícím způsobem vysvětlena. Vztahuje se ke geometrii jistých myšlenkových vzorců v rámci matrixu naší reality.

    Doporučuji přečíst si knihu Aleister Crowleyho "kniha zákonů" . Tam vám satanista a zednář vysvětlí co jest číslo 11 a k čemu jest v praxi New world order dodnes používáno !!! Zvedněte oponu,duchovní bitva okultistů právě začíná :-)))

    OdpovědětVymazat
  19. Lidé bděte !
    Ktovie prečo mi tento Fučíkov výrok znie a znie...
    Určite preto lebo tá veta je "skloňovaná" toľkými múdrymi ľuďmi, či preto lebo je pravdivá.

    Orgonet, čo hovoria na túto iniciatívu Svetlonoš, Mathew, ale prosím konkrétne ???

    Hi

    OdpovědětVymazat
  20. Ľudia, tie vaše spoločné meditácie a posielanie energie už začínajú prinášať prvé ovocie - zatiaľ "iba" v podobe konfrontácie na Kórejskom poloostrove...
    ono, treba si dobre uvedomiť a ujasniť presne kam poslaná energia ide a čomu poslúži, nepodliehať hentakému masírovaniu mozgov aké v súčasnosti vo svete prebieha , a hlavne "nestupiť do hovna", čo ste žiaľ už mnohí bezrozmyslu urobili...

    OdpovědětVymazat
  21. Hm, práve som sa chcela opýtať na "výsledok" tejto meditácie - čo na to anglická stránka ??

    OdpovědětVymazat
  22. Byl to zase podvod iluminátů přes New Age a pro opravdový mentální vzestup lidstva a Země nic důležitého:

    http://panteliselinas.ca/2010/11/13/new-age-spam-new-reality-transmission-meditation-project/

    OdpovědětVymazat
  23. Hm, ale kvantový skok je potrebný, je naplánovaný, a bude.
    pentablue-net, konečne mi to niekto polopate vysvetlil.
    bo

    OdpovědětVymazat
  24. no, demagogicko - dezinformačný web to je ten pentablue..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.