22. listopadu 2010

Jiří Paroubek: Pokud bude potřeba, zastavím to šílenství (chemtrails?)

Od čtenáře: 
Chtel bych pridat korespondenci s Jirim Paroubkem, kterou jsem s nim vedl v navaznosti na jeho odpoved Petre z orgo.cz, citovanou i ve Tvem clanku:
Sent: Wednesday, October 14, 2009 9:42 AM
To: Paroubek Jiří
Subject: chemtrails

Vazeny pane Paroubek,
Vase odpoved jiste pani, ktera se na Vas obratila s prosbou o informace a o pomoc ohledne chemtrails koluje internetem.
Dovolim si Vas poopravit, jste naprosto vedle! Informovanost obyvatel je relativne vysoka, Vase prohlaseni zni jako pohadka na dobrou noc.
Neni mi jasne, jestli jsou Vase slova ucinena zamerne ve snaze prevest odpovednost na jine subjekty, anebo jestli jste byl sam uveden v omyl. Faktem je, ze nad CR se praskovalo jiz v r. 2006, (mozna driv...) a to
jste byl u moci prave Vy...!
Ackoliv si Vas velice vazim za Vas konzistentni postoj ohledne planovaneho radaru USA v CR, poprasovani obyvatelu naseho statu jedovatymi latkami a biologickym materialem je fakt natolik zavazny, ze se tezko budete odvolavat na nizsi instance. Tady nesete primou zodpovednost prave Vy. Nikoliv armada, hygienik atd.
Podivejte se, jak otevrene o problematice "chemtrails" informuje zpravodajstvi TV Prima:
http://www.youtube.com/watch?v=30g9hM0xco8
Jestli by nebylo nejvyhodnejsi, podobne, jako jste to udelal v pripade radaru priznat podil viny a postavit se "na nasi" stranu? Slibit lidem, ze to silenstvi po volbach zastavite?
S pozdravem
**********

Vážená paní.....,
doufám, že Vás uklidním. Cmouhy za letadly, které ve Vás vzbuzují obavy jsou skutecne - jak píšete - zkondenzovaná pára, která vzniká pri spalování uhlovodíkových paliv v motorech letadel. Tato umele vytvorená oblaka se pusobením prodení vzduchu ve vyšších vrstvách atmosféry ruzne pohybují a postupne se rozptylují v ovzduší. A jak jiste víte voda lidskému organizmu nijak neškodí, naopak.
S pozdravem
Jirí Paroubek
02.11.2009, 15:20 Paroubek Jiří <jparoubek@socdem.cz>
Vážený pane **********,
děkuji za Váš dopis a sděluji Vám, že pokud bude potřeba až se stanu předsedou vlády, tak to šílenství zastavím.
S pozdravem
Jiří Paroubek

Zajimave na tom je, ze najednou nemluvi o zdrave vodni pare, ale chce to "silenstvi" zastavit. Mezi radky lze vycist, ze dobre vi, o cem mluvim... I kdyz -a to nemusel, jako pro blbce napsal "pokud bude potreba...
Preju vse dobre,

M.


10 komentářů:

  1. -ironie on- A touto odpovědí zpečetil Jiřík svůj osud, neboť se stal iluminátům nepohodlný, a proto ho odrovnali pomocí TOP09 s Bilderbergem spícím knížetem v čele -ironie off-

    Odpověd lze interpretovat i tak, že až se dostane k moci, zatočí s chemtrailisty. Ale pravda bude spíš taková, že na vtipnou otázku odeslal vtipnou odpověď.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby se aspoň takový pan Paroubek ,(tatínek, dědeček...) probudil a jednal ihned a ne až... to bude potřeba, nebo až... bude ten vysněný předseda. Když ví, tak proč nic nedělá??? Jde přece i o jeho zdraví ( čím se stravuje, co dýchá, pije?) Už včera bylo pozdě.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně to spíš přijde, že chce zastavit ono šílenství okolo chemtrails.

    SO

    OdpovědětVymazat
  4. Vážený pane prezidente, píšu vám...
    http://www.youtube.com/watch?v=2iih3c504tw&feature=related

    čo tak skúsiť priamo jemu ?
    bo

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravim, jsem na zvědavci četl hlášku že nefungují na celém světě seismické weby, nevyzná se v tom někdo z vás a jestli je to pravda?

    OdpovědětVymazat
  6. Mně ta odpověď zní, jako když to nebere vážně a chce se tazatele zbavit, aby mu nemusel dále odpovídat.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně to taky zní, jako že jiřík je se snaží být vtipný ...

    OdpovědětVymazat
  8. Hm, chcelo by to Ally Mc Beal :-)), za všetkým hľadaj ženu ..
    Vážne, nech dajaký právnik, veď študáci existujú, pohľadá koľko paragrafov sa nevysvetleným, nepreukázaným, tajným, hustým +++ sprejovaním porušuje, či dotýka :
    - zavádzanie , demagogia
    - informačný zákon
    - zdravotný atak
    - proti prírode atak
    - v súlade s ústavou ?
    - ďalšie - určite pribudnú
    Treba stručne hodiť na papier s uvedením paragrafov, nechať kolovať medzi ľudom, nielen netom.
    Hi

    OdpovědětVymazat
  9. spis mu slo o to se na ten post dostat a mit vice volicu..nezmohl by asi nic.. a myslim ze o tom vi vetsina lidi ve vlade, ale maji z toho nejakou formou $$$ nebo by meli velky problem kdyby to resili a nemeli by onen $$$ tak drzi jazyk za zuby ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Pozrite si posledny diel Simpsonovcov (22. seria 6. diel) Na zaciatku sa elita v soche slobody dohaduje aky diabolsky plan spravy + hovoria co vsetko uz spravili. Nakoniec si zvolia novy druh chripky (macacia).

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.