19. listopadu 2010

Jste přesvědčeni o chemtrails?

Včerejší pokus o hlasování o tom, zda jste přesvědčení o chemtrails, se proměnil v jakýsi basketbalový zápas mezi konspirátory a debunkery, který byl odpískán za stavu asi 180 : 170  pro debunkery... ono totiž zde na bloggeru jde hlasovat z jednoho počítače pořád dokola. Když mi to došlo, tak mě chvíli  bavilo hlasovat, ale nemělo to cenu ... 
Ale přišel k tomu hezký příspěvek od čtenářky, tady ho máte.

Nejsem si jista, zda jsem přesvědčena zrovna o tomto. Jsem však přesvědčena, že od roku 2005 došlo k jakési změně. Slunce začalo ten rok v létě svítit jako když vezmete zvětšovací sklo a sluneční paprsky nasměrujete v jedno místo. Horko bylo prapodivné. A potom.. Mám ráda modrou oblohu. Od tohoto roku jsem se začala cítit nějak divně.Pohled na oblohu mě zpravil o tom, že nad mou hlavou se dějí věci , o kterých se mě ani nesnilo. Od roku 2007 až do současnosti sleduji jak se modrá obloha jistým leteckým provozem zakalí, zšedne..Přestala jsem věřit na bouřky. Ty někdo zlikvidoval. Pryč jsou časy, kdy mezi bleskem a hromem byla časová prodleva. Dnes místo hromu slyším detonaci..Jsou mě podezřelé lokální záplavy.To přece dříve nebývalo.. a po té co jsme v současnosti vyplaveni, se zvyšuje státní dluh.. Současné mraky a déšť pravděpodobně sotva souvisí s přírodou a jejími cykly. Snad jen pro ty, co se narodili po roce 1989..
Na zahradě ve vaně na dešťovou vodu je jakýsi černý humus..
Nevím tedy zda věřím na chemtrails, ale určitě věřím na jakési svinstvo na obloze, které produkuje současný letecký provoz..
A počasí???  Podle léta se do počasí cosi plete, tak proč by totéž neřádilo i teď?
Mám okna směrem na východ. Rovněž východy slunce jsou naprosto jiné než dřív. Deka z mraků, krásně rovné zastřižená, pás slunečního svěla a následný východ , pouze na chvíli, umělé mraky musí pracovat...

Orgonete, zdravím a děkuji za optimismus , který vnášíš , přes veškerou depresi , kýmsi organizovanou. každý den na obloze.
         Zdraví Ir.

2 komentáře:

  1. http://www.inespravy.sk/ tady je většina toho,co je dobré na žaludek....škoda web.O2.cz,že ho sežral KYSLÍK.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak konecne nejaky dukaz. j

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.