18. listopadu 2010

Little Grandmother z Curychu o r. 2012




Kiesha, Little Grandmother, hovoří o roce 2012
Zurich, listopad 2010

Žijeme v magické době. V nejúžasnějším čase, který kdy byl na planetě Zemi. Země se znovuzrodí ve své plné slávě svého nebeského Já.

Změna již začala. A my budeme mít možnost dosáhnout v ní osvícení. Máme jenom dva roky, abychom změnili to, jací jsme.

Jsou tisíce knih o roce 2012 a dozvěděli jsme se z nich mnoho různých věcí. Ale vy víte, že národ Mayů, jediný národ, který kdy dříve prožil úplný posun, promluvil teprve před několika měsíci. A Mayové říkají: "Nemějte strach. Radujte se ve svém srdci." Protože to bude krásné. Budeme mít příležitost postoupit ve vývoji lidstva, stát se osvícenými. A když jste osvícení, všechny věci dávají smysl. A vy žijete ze srdce. 

Víte, že nyní užíváme méně než třetinu svého mozku? Velmi brzy nám bude darováno plné užívání.

Nyní máme strach jen proto, že ty věci nechápeme. Jakmile budeme osvíceni, všechny věci se vyjasní. Není čeho se bát.

Alejandro, praotec všech mayských národů, řekl, že jediné zdi, které kolem sebe uvidíme padat, jsou zdi, které nás držely ve vězení, a měli bychom se radovat a být nadšeni a šťastni, že z něho vycházíme.

To, čemu věnujete svou energii a své emoce, se stane realitou. To je dar všem lidem. Ať je to cokoli, stane se pro vás realitou. A v příštích pár letech se změní mnoho věcí.

Možná se zatím bojíme, protože nevíme, co přijde, a tak žijete ve strachu. Ale když budete přebývat ve svém srdci, budete nadšeni tím, co přichází. Pak budete žít v radosti. Opakuji, není čeho se bát. Brzy poznáte, že celý svět  se změní na něco mnohem krásnějšího.

Čeho byste se báli? Přichází nebe na Zemi. A my můžeme žít v nebi. Je to naše volba. Zůstanete-li ve svém srdci a budete láskou, budete osvíceni a postoupíte s matkou Zemí do něčeho vyššího. To říká národ Mayů, který prožil už dříve podobnou změnu.

Ta úplná změna se odehraje během několika minut, velmi rychle. Ale bude pár dní úplné temnoty. V tu dobu je pro nás velmi důležité zůstat ve svém srdci. Shromážděte své rodiny, prostě jen buďte v lásce a zůstaňte klidní. Nenechte se překonat strachem. Všechno bude v pořádku. Až zase vyjde slunce, uvidite novou Zemi. A všechno bude dávat smysl. Stanete se osvícenými. Postoupíte kupředu k novému lidstvu, kterému vládne láska.

Mnozí lidé nechápou, jak se svět posune. A to jim přináší hodně strachu, a ptají se, zda bude hromadné ničení. Nějaké přírodní katastrofy budou, ale kdy žilo lidstvo bez přírodních katastrof? K těm dochází stále.

Planeta Země má velmi tvrdý střed. Kolem něho je horká láva. Něco jako poleva. A zemská kůra sedí na té lávové polevě. A když se změní póly, nepohne se to celé, ale střed bude pevně držet, a zemská kůra se prostě pohne. Nebude to tak tragické, jak si myslíme. Matka se protáhne a posune se do svého dokonalého stavu. A bude tu skutečné nebe. A my ho uvidíme a budeme v tom stavu i žít.

Ten posun již začal. Póly se již začínají pohybovat. A na planetu Zemi přícházejí obrovská kvanta energie. Já mohu vidět energii, a vidím, kdy energie přichází. I naše věda umí změřit, kolik energie přichází na Zemi. A víte, že v posledním roce se energie více než ztrojnásobila.

Obrovská množství energie přicházejí na planetu Zemi. A přicházejí v krátkých intervalech, aby nám daly čas strávit tyto nové energie. Někteří z nás pociťují vedlejší účinky příchodu těchto nových energií. To proto, že naše těla se snaží tyto energie zpracovat a strávit je. 

Až dojde k velkému posunu, na planetu Zemi přijde ohromné množství energie. A jestli nevěnujeme ani trochu času tomu, abychom si na ně zvykli, lidské tělo zemře. 

Ale opravdu už to začalo, matka Země a lidská těla nyní mají více vibrující energie než předtím.

Příliš mnoho lidí na Zemi si myslí: "To je jenom historka, kterou si vyprávějí domorodci už dlouho." Ale my si neuvědomujeme, že se to skutečně děje, teď. Svět se mění. Naše těla se mění. Mění se i struktura DNA. Je to reálné. My zažijeme tento posun. My jsme ti, kteří budou během té změny naživu. A skutečně je na nás, abychom změnili způsob, jakým žijeme.

Jestliže se nezměníme a stále budeme žít ze své mysli a ze svého ega, budeme odstraněni, protože zabíjíme matku Zemi. Matka Země bude dále žít v univerzální lásce. Ale je na nás, zda půjdeme s ní nebo ne. Vše, co se po nás chce, je, abychom byli v lásce. To je vše. Je to tak snadné. A vaše duše vás vždy povede správným směrem. Vždy.

Překlad: Orgonet

16 komentářů:

  1. Sedím tu ako knedľa, a ty Orgonete makáš pre nás. Ďakujem.
    Vždy ma Tebou verejnené sdelenia rozcitlivia ažaž. Zažila som určitý posun a viem, že je to rýchle, v momente , v minute možné ako hovorí vedomá Keisha. Toho momentu sa nebojím.
    Čoho sa bojím ? Že nebudem mať pri sebe svoje deti a rodinu.
    bo

    OdpovědětVymazat
  2. co jsem osobně klikal v minulem přispěvku (který se mezitim "ztratil" tak to pišu znovu-neva) :-) bylo to 72% pro konspirátory což je potěšující zjištění ovšem vidim - tos byl Ty :-o :-)

    Btw - z předpokladu že HAARP je od včerejška 21 hod vypnuty soudim že na vikend je krásné slunečné počasí :) ovšem zaleži ještě jak dlouho budou ty stavajici mraky kroužit kolem a co nám "nasypou"

    díky za Tvou práci ORGONETE posílám Ti úspěch ve všem co činíš
    sv.

    http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=20101118&Bx=on&By=on&Bz=on&submitForm=Update

    OdpovědětVymazat
  3. vzkaz k -> Anonymní z 18. listopadu 2010 21:03

    odprosti se těchto myšlenek co píšeš na konci :-)

    pokud smím poradit -> mysli na ten okamžik od této chvíle tak, že JSTE V TEN OKAMŽIK SPOLU ty a rodina a všichni jste zdraví.
    Věř tomu a tak se stane :)
    Síla tohoto "dopředu-prožitého" okamžiku je přímo úměrná síle Tvé myšlenky a "ochotě" tomuto uvěřit příteli..

    s láskou sv.

    OdpovědětVymazat
  4. tohle je medvědí a POŽEHNANÁ SLUŽBA,protože NENÍ zpoplatněná,tudíž se nevměšují sofistikované podtony,jako u většiny,co jedou za prachy....

    OdpovědětVymazat
  5. Bude to teda asi hodně tvrdé pro ty,jejichž těla odmítnou fotonovou lázeň. Nejosvícenější lidé se mají stát "tekutým světlem",no uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  6. OrgoNete, moc děkuji za Tvou práci, není možné ji docenit slovy lépe než poděkováním a požehnáním, ať se Ti daří. Šíříš kolem sebe světlo, je to úžasné a obdivuhodné a přitom tak obyčejné, přirozené, naprosto normální. Je mi líto lidí, kteří to nevidí, třeba proto, že se bojí nebo jsou uzamčeni ve své kleci ega a rozumu. Přeji těmto lidem, aby se jim dařilo lépe, aby v sobě našli to uzamčené světlo a rozžali plamen lásky - lásky k sobě.

    OdpovědětVymazat
  7. Orgonete posilam Ti hodne lasky,
    jsi uzasna bytost a to co pro nas delas......no ani nemam slov.
    Proste nadhera! :o)
    Sun

    OdpovědětVymazat
  8. Svetloleji viem, a aj tak ma z času na čas pochytí... Je dobré, ak mi to niekto pripomenie,
    srdiečko poskočí, dík moc, bo

    OdpovědětVymazat
  9. Tak teď nevím, co si mám myslet. O té Zemi - protože ona mluví o jejím středu....
    a na osudu se zase píše tohle:
    http://www.osud.cz/dukazy-mluvi-ve-prospech-teorie-dute-zeme-pise-ctenar
    zajímavé jsou i komentáře pod článkem

    OdpovědětVymazat
  10. DUTÁ ZEM - už to sledujem dosť dlho, tato téma je na prvopodstata.cz, osud.cz, blogoch, jirkovo tajemno, cez okno, youtube..
    A sú aj chanelingy , tiež mám v tom nejasno.
    Hi

    OdpovědětVymazat
  11. Všude se píše o lidech,ale co zvířata.Máme doma koně,krávy prasátka,psa kočky atd.Těm asi těžko vysvětlím tři dny temnoty.A co divoká zvířata,ryby a ptáci.

    OdpovědětVymazat
  12. Já věřím, že svíčky budou fungovat i přesto, že párkrát nevyjde slunce, a zvířata to přečkají úplně v pohodě. Většinu dne stejně spí ... a když tak jim rozsvítíme tu svíčku.

    OdpovědětVymazat
  13. Dutá země: v Zemi je místa dost ... třeba může být současně pevná i dutá.

    OdpovědětVymazat
  14. Třeba múže, ...současne pevná i dutá.
    takáto šalamúnska odpoveď mi nestačí. Moja hlava si pýta viac, tak prezraďte PRAVDU !!!
    Call to jw ...
    Hi

    OdpovědětVymazat
  15. Víri mi hlavou - keď príde tých pár dní noci, a po nej nová Zem a prežijem, budem mať tú istú chalupu ... ?
    Alebo nás "pripravených " odnesie niekto inam, trebárs tam bude tá istá chalupa, ale ešte krajší svet.
    Totiž Henoch bol a potom zmizol : .."chodil s Bohom a Boh ho zobral".
    Bo

    OdpovědětVymazat
  16. Ano, to je vše zajímavé, jen si nejsem jistá co se myslí tím posunem polů a do jaké míry. Mám informace trochu jiného charakteru a to je to, že k přepolování na planetě Zemi došlo již několikrát a zabránilo to vzestupu lidstva a planety a proto je ted právě úkolem lidstva tomuto přepolovani zabránit právě tím, že budeme na sobě pracovat a směrovat k osviceni a setrvavat v lasce a svetle. Mnoho lidi rika, ze nemusime delat nic, ze se vse deje samo, ale podle me to neni pravda, je rozdil, jeslti nekdo sedi u tv all day a krmi se buckem a ceka az ho fotony osviti anebo nekdo kdo vedome pracuje na svem vzestupu a pomaha s tim ostatnim.
    Amélie
    http://ameliebeu.typepad.com/dna/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.