15. listopadu 2010

Univerzální systém kontroly lidí

Pan Kopecký doporučuje dobrý článek o univerzálním systému kontroly lidí čipováním. http://tajomstva.org/new-world-order/selma-666-univerzalni-system-kontroly-lidi/
Přidám svůj dnešní postřeh z fronty na fotky kvůli výměně řidičáku. Prodávají jenom 6 fotek za 125 Kč. Dobře vypadající pán v nejlepších letech: "A co budu dělat s všema těma fotkama? Na co je budu potřebovat?" Fotografka: "No ty si můžete dát na občanku, na pas, ..." Pán: "Ale to já už nebudu potřebovat, za chvíli mi dají ten čip takhle pod kůži a to budu mít místo všeho ... "
Pán se na čip evidentně těšil, ušetří to běhání po úřadech ...

Blesk: Anička otevřela téma: chcete dát dítě očipovat?
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-ztracena-anicka-janatkova/145060/anicka-otevrela-tema-chcete-dat-dite-ocipovat.html



Kdyby měla v těle čip, našli by ji lépe - to si myslí část veřejnost. Co si myslíte vy?
Dnes 05:00 ANKETA: Kauza ztracené Aničky Janatkové (9) otevřela další kontroverzní téma. Pomohlo by snížit počet nezvěstných dětí čipování? Dát dítěti pod kůži kód je snadné. Když čipujeme psy, proč neznačkujeme děti?
V souvislosti s kauzou zmizelé Aničky Janatkové (9) se na internetových diskuzích rozproudila debata, zda by nebylo vhodné nechat děti čipovat. Do těla (například do paže) by nezletilému byl lékařem vložen čip, na kterém by byly zaznamenány důležité informace o dítěti. Pokud by se čipování mezi veřejnosti ujalo, byl by to už jen krok k tomu, aby policie mohla na počítači pohyb čipu sledovat a určit tak, kde je zrovna hledané dítě.
Jisté je, že čipování s sebou nenese jen výhody. Představa, že někdo od počítače sleduje pohyb vašeho potomka, asi není příjemná. Etická stránka čipování také není zanedbatelná. Čipování (nebo tetování číslem) zatím dokážeme přijmout v souvislosti se zvířaty. Značkování lidí svádí k představě tetovaného předloktí, které známe z koncentračních táborů. Důležitou roli by hrála také legislativa. Musel by být k čipování souhlas obou rodičů? Kdo by nesl zodpovědnost za zdravotní problémy? Od kolika let (měsíců?) by dítě v sobě mohlo mít čip?
Na serveru Žena-in.cz se zeptali, zda se o své děti bojíte tak, že byste jim dali čip. 44% procent čtenářů odpovědělo, že by byli pro čip, 56% lidí čipování odmítlo. Zajímá nás váš názor, proto s podobnou anketou přicházíme i na Blesk. cz.
Jste pro čipování dětí? Hlasujte v anketě a diskutujte.
Jste pro čipování dětí?
Ano
52%
Ne
48%

Čipování lidí

O možnosti čipovat děti se poprvé výrazně začalo mluvit v roce 2002. Tehdy profesor kybernetiky Kevin Warwick hodlal očipovat jedenáctiletou Daniellu Duvalovou. Pokus se nakonec kvůli vlně protestů neuskutečnil.
Nejznámějším Čechem, který se nechal dobrovolně očipovat, je novinář Jiří X. Doležal. Do předloktí si nechal vpravit čip, aby upozornil, že tato praxe ohrožuje život drobných psích plemen. Jak se cítil? Čtětě ZDE!

12 komentářů:

  1. Již před rokem, když vyšla městská vyhláška o čipování psů, mi bylo jasné, že po psech budou na řadě lidé. A hned mi došlo, jak to udělají, ti co nás stále někam tlačí a směřují. K lidství, lásce a jednotě to není. Začnou se ztrácet veřejně děti, naženou lidem a rodičům strach, a pak nabídnou řešení. Jako vždy. Problém = řešení. Takže proč by teď bázliví rodiče nestáli ve frontách na očipování. ( u chřipky a očkování to bylo podobné, jak jsme se všichni té nemoci báli...)Očipujeme pomaloučku nejprve ty, kteří se nemohou bránit. Potom až si zvykneme a přijmeme, tak se může stát, že např. bez pípnutí u pokladny se nedostaneme ani k jídlu. O řízení našich životů ani nemluvě.
    (díky počasí-chemtrails, -neúroda- závislost na tom co nám dovezou do supermarketů, popř. modifk. potraviny (nemožnost zasetí semen), potom hlad, ale bez čipu to nemusí jít... hezky mi to vše zapadá do sebe.
    Omlouvám se, spisovatel nejsem jen píši jak to cítím. Modlím se, ať se co nejvíce lidí probudí dokud je čas.

    OdpovědětVymazat
  2. V tomto by paradoxně mohl sehrát pozitivní roli sionismus a jejich hysterie s holokaustem. Stačilo by poukazovat dosti hlasitě na paralelu s nacistickým tetováním v koncentrácích. Oni by se izraelití dost bránili nečemu podobnému. Leda by to navlíkli, že gojímové ano, židé nikoliv.
    Inu jako je to v jednou židovském vtipu:
    Praví jednou Kohn. -Roubíček, ten antisemitismus je pěkný sviňstvo, že?
    Roubíček na to: No, vědí Kohn, ona by to mohla být i dobrá věc. Akorát by to musel vzít do ruky našinec.

    Loki

    OdpovědětVymazat
  3. Už vím proč JXD prosazuje Trautenberka ( http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/181123.aspx ).
    Oni ho tím čipem ovladají!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Viem, chytnete sa za hlavu ale -
    nebola kaouza Aničky umelo vyvolaná aby sa pohli smerom ku čipovaniu ľudí, cez naše poklady - deti ? bo

    OdpovědětVymazat
  5. Nechat očipovat své dítě může tak jen člověk s úplně vymytým mozkem. Těchto lidí je buhužel zatím většina.Nemají ani ponětí co se za tím skrývá.Jsem přesvědčen, že se pomalu a jistě naplňují Protokoly Sionských mudrců, samozřejmě aktualizované do současných let. Lidé s vymytými mozky - "Vzhůru do nového světového řádu"

    OdpovědětVymazat
  6. JE TO V HAJZLU.
    OBÁVÁM SE ŽE NÁM ZBUDE POUZE PODVĚDOMÉ POUČENÍ Z HRŮZY, CO LIDÉ NA ZEMI VYTVOŘILI DO DALŠÍCH ŽIVOTŮ.SEMENA ULOŽILI DO ŮKRYTU NA ISLANDU VE SKÁLE. ZASAHUJÍ DO POČASÍ.ZAVÁDĚJÍ DO PRAXE GM POTRAVINY.CHYSTÁ SE VELKÉ ZLO.ZAVEDOU TOTÁLNÍ DOHLED, ALE NE ZVENČÍ... ZEVNITŘ, NEBOŤ KDO DOSTANE ČIP BUDE ONLINE NAPOJEN... TI LIDÉ MAJÍ OBROVSKÉ ZNALOSTI O TOM JAK FUNGUJE LIDSKÁ ENERGETIKA A JAK JI OSLABIT A POUŽÍT VE SVŮJ PROSPĚCH.ZNAJÍ JINÉ FORMY FYZIKY NEŽ JE TA OFICIÁLNÍ. KDYBYSTE TO UVIDĚLI CO PŘIJDE, ZABILI BY JSTE SE RADŠI SAMI.JÁ NIKDY NECHTĚL MÍT DĚTI PRÁVĚ PRO TOHLE CO SE DĚJE , NECHTĚL JSEM JIM DÁT TAKOVÝTO ZKURVENÝ ŽIVOT.JE TO V HAJZLU SNAD JIŽ ZASÁHNE VYŠŠÍ MOC A BUDE ZASE VELKÝ RESET TOHOTO NE ZROVNA VYDAŘENÉHO PLEMENE...LIDÍ.JE MI MOC LÍTO ŽE TO TAK MUSÍM PSÁT .. RADĚJI BYCH VIDĚL LIDI ŠŤASTNÉ, VYVÍJEJÍCÍ SE V DOBRÉM PROSTŘEDÍ , VZDĚLÁVAJÍCÍ SE DUCHOVNĚ MAJÍCÍ CÍL A SMYSL ŽIVOTA... JENŽE SVĚT JE FYZIKA A TA JE O POMĚRU SIL.JE PŘÍLIŠ VELKÝ POČETNÍ NEPOMĚR MEZI TUPOU MASOU A LIDMI ŘÍDÍCÍMI SVÉ MYŠLENKY A ŽIVOTY. TENTO SYSTÉM JSME PROHRÁLI A KONČÍ.KÉŽ V ŽIVOTECH DALŠÍCH VYBUDUJEME CIVILIZACI BLIŽŠÍ UNIVERZU,DOBRU....VYDRŽTE VE VÍŘE V DOBRO I V TĚCHTO TĚŽKÝCH DOBÁCH KONCE SYSTÉMU. V DOBRO, NE V SYSTÉM... TEN SE SÁM SEŽERE....

    OdpovědětVymazat
  7. NO COMENT!!!!!!ja chci pryccccccccccccc!!!!lidi jsou fakt tupci total

    OdpovědětVymazat
  8. ...ľudia sú tupci, ale my nemôžeme preč, musíme to prežiť, abysme si odniesli imprint do ďalšieho zrodenia !!!
    bo

    OdpovědětVymazat
  9. Hlavu hore ludia. Podla mna, tych zlych politikov vedie cudzia mimozemska sila s cielom zotrocit si ludstvo. Sme pre nich potrava.
    Musime sa zjednotit, sme v pocetnej presile urcite sa daju porazit. Mali by sme diskutovat o tom ako efektivne sa branit.

    OdpovědětVymazat
  10. Žádná nadpřirozená nebo mimozemská síla. To právě oni chtějí abychom se cítili bezbranní a ohromeni.Věřte, že jde "pouze" o velice informované a mocné lidi, kteří svými prostředky (peníze-moc-informace) již nyní ovládají běh světových událostí. To,že jsme neinformovaní o nových zbraních a dezinformovaní např.o UFO,toho budou využívat.Na naši obranu je třeba, aby co nejvíce lidí jejich hru prohlédlo a neskákalo na každou jejich návnadu.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné a úžasné reklamy na čipy.No, nekupte to, určitě na ně vyhlásí i zaváděcí slevy.Dnešní systém má několik základních hesel-Blbější vyhrává- Zaplať si svou smrt- Jsem rád, že mám čip- Myslím, že by bylo nejvhodnější veškeré své peníze dobrovolně odevzdat majitelům (bankám), nechat se naočkovat nejlépe dlouhodobou nemocí, nechat se očipovat a až do konce svých dní chválit svobodu a demokracii, ve které nám bylo povoleno přebývat. Zapomněla jsem ještě dodat, že létat budeme moci pouze nahatí s blicím pytlíkem.
    http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/security/rfid-chips-nobody-can-have-just-one.html
    Už od mládí mi stále někdo říká, že budujeme lepší budoucnost. Nějak se mi to nezdá. Asi to nebude pravda.....:)))

    OdpovědětVymazat
  12. Čitateľ
    A koho že by to malo ochrániť? Ak by niektorý asociál chcel ohroziť dieťa či dospelého človeka, ako by uvažoval, aby chránil pred odhalením zločinu seba? Znehodnotiť čip. A ako by to urobil aby znehodnotil čip? A kto by ešte koho v takomto prípade hľadal? Takže kvôli bezpečnosti radových občanov by to nebolo.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.