21. prosince 2010

Rosalind Peterson: Utajované chemtrails, 5/5

Beru to tak trochu na přeskáčku. V tomto díle videa Utajované chemtrails (natočeno v prosinci 2010 pro Prison Planet) Rosalind Peterson hovoří o probíhajících modifikačních programech v USA.
Z tohoto hlediska žijeme my v Evropě jako pokusní králíci na meteorologickém a klimatickém hřišti (či válečném poli?) kde neexistují žádná pravidla. Každý, jak je vidět na sateltitních snímcích i  na obloze nad sebou, může modifikovat cokoli, kdekoli, jakkoli. Meteorologickými hráči jsou jednotlivé země, armáda i výzkumné instituce a asi i firmy. Je to určitě dobrý obchod. Zřejmě kdejaké zimní středisko, letovisko, tenisový turnaj, návštěva papeže si může kus počasí snadno koupit.  Stačí se obrátit třeba na americkou firmu inzerující své služby na internetu. Zimní kalamity přijdou vhod automobilovému průmyslu. Někdo zase třeba rád zaplatí při pohrůžce, že mu majetek spláchne povodeň.
Zajímalo by mě, jestli se jednotliví hráči mezi sebou nějak koordinují, anebo jdou proti sobě. Ale trpělivost, ono se to za čas ukáže.

2 komentáře:

  1. krásný ale opravdu krásný pravý úhel nad francií
    http://www.sat24.com/region.aspx?type=last&time=201012221630&country=fr

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.flightradar24.com/zdravim orgonet dnes bude veselo co sa tyka chemitrals je 7,21 h chod na ten link a kukni sa na baharain je vedla kuwajtu,je tam riadne rusno.no zvhladom na to co som pisal tak maju vela prace.ako skovat to,ze zrazu je tak teplo a ze nepomaha ani tvrde ich ochladzovanie a strategicke zahravanie sa s pocasim,a to ze vraj zmenili uz aj to tryskove prudenie na europu a pokusili sa nvm,na ako uspesne zastavit teopy golfsky prud strategovia elity, chcel by som sa opytat na aktivitu harrpu.ty isto vies ako majka.isto maka minimalne 4 den .na plne obratky ci?
    333

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.