8. října 2012

Flotila UFO startuje z Měsíce

Koukám se právě na "nejlepší pozorování UFO v září 2012", a z nich se mi nejvíce zalíbilo následující. Tak si to nějak představuju (:-)):




Komentář autora videa:
Když jsem 15. září filmoval Měsíc teleskopem a Canonem EOS 600D, uviděl jsem 13 orbů, pravděpodobně startujících z tajné měsíční základny vesmířanů.

Původní nahrávku jsem editoval a použil jinou barvu, aby byly objekty lépe vidět.

Pokud se domníváte, že jde o podvod, hledejte na youtube "UFO starting from Moon", nebo "UFO landing on Moon" (Ufo přistávající na Měsíci/startující z Měsíce). Najdete mnoho dalších podobných videí.

28 komentářů:

  1. 3koda že zrovna byl ten den měsíc v novu, jinak bych tomu i byl ochoten uvěřit ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě byl Měsíc pod horizontem. Ale je to sugestivní, jen co je pravda.

      Vymazat
    2. http://www.jiast.cz/clanky/teleskopie-xxi-amaterske-pozorovani-mesicniho-povrchu

      „Pokud chceme pozorovat měsíční povrch jen proto, abychom uspokojili zájemce z řad veřejnosti na hvězdárně nebo v astronomickém kroužku, vybíráme si na to období okolo první čtvrti. Měsíc je v tu dobu večer už vysoko nad obzorem a boční osvětlení měsíčních útvarů nám poskytuje kontrastní a velmi přitažlivý obraz. S přibývajícím Měsícem se podmínky pozorování postupně zhoršují. V období úplňku je viditelný měsíční povrch osvětlený kolmo dopadajícími paprsky Slunce, stíny kráterů chybí, a proto je pohled na Měsíc málo zajímavý.“

      Vymazat
  2. Tak už je mi jasné proč tak klimoušové,zahnojují oblohu kolem měsíce.Tím začínají nejdřív a pak to roztahují dál a ještě přitom dělají kravál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já myslím, že kryjí zcela něco jiného než náš Měsíc. Až to "praskne", budete se všichni moc divit !

      Vymazat
  3. http://www.youtube.com/watch?v=_ZJVp-z3zxM&feature=share

    OdpovědětVymazat
  4. jůůůůů, pixely opouštějí měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak jsem dal hledat UFO starting from Moon na youtube a nic moc jineho jsem nenašel
    tedy asi jen pro ty co mají doma dalekohled a dostatek času

    OdpovědětVymazat
  6. Jiné UFO na měsíci: http://www.youtube.com/watch?v=4Wg0lR0FIoM

    OdpovědětVymazat
  7. Me spis zaujalo neco jinyho,pokud jsem dobre videl a slo skutecne o mesic,pak jsem videl atmosferu a mraky..........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nedávno zachytil někde na netu info, že Měsíc před desítkami let nejevil žádné markantní stopy po atmosféře, a že zhruba poslední desetiletí se to radikálně změnilo. A že ty jevy jsou pozorovatelné za příznivých podmínek i dalekohledy ze Země. Mám podezření, že někdo na Měsíci provádí intenzivně terraforming.Podobná činnost byla také sondami zjištěna na Marsu a některých měsících Saturna a Jupitera. Vše se ale tají, a uniklé info jsou ihned popírány, znevažovány a bagatelizovány. Klub Sysifos by měl určitě radost, a nedopočítal by se udělených bludných balvanů...

      Vymazat
    2. Kdo dobře pozoruje to, co se ve světě i mimo něj děje. Kdo si dělá průběžně poznámky, archivuje data apod., zcela přirozeně po čase zjistí, že konspirace na sebe vážou utajované a zmanipulované události, kvůli kterým vlastně konspirace vznikají. Konspirace totiž napadají přirozené události a přirozený vývoj na Zemi.Tím jsou pro celý svět nebezpečím a přímou hrozbou. Proto všichni, kdo konspirace popírají, vyvracejí nebo dokonce násilně a justičně potírají, jsou týmiž hanebnými nemravnými zrůdami, které konspirace vymýšlejí a uvádějí bezcharakterně, bezcitně a cynicky na scénu světa. Tato skutečná špína a mor světa musí být do poslední recidivy zničeny a vymýceny !

      Vymazat
  8. jako správný konspirační fanatik téměř nepochybuji o tom, že naše proklaté elity si taková sympatická "vozítka", co se lehce pohybují v naší atmosféře sem a tam, také dávno pořídila.
    Zároveň ale mám pochybnosti, že by byli schopny si jich vyrobit tolik. A tak, pokud vskutku jsou tyhle záběry skutečné,tak díky Bohu ! Vycházím z přesvědčení, že pokud by nad našemi hlavami létali ti,co by se chtěli uchopit moci na Zemi, dávno by to udělali.Takhle má člověk malý, pozemský, naději,že je vskutku někdo,kdo nás ve správném čase vytáhne z brindy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdo tě nevytáhne z brindy. Ty sám se musíš vytáhnout. My všichni se musíme vytáhnout. Nečekejme na žádné spasitele a začněme u sebe.

      Vymazat
    2. "Vždycky, když morálka lidí upadá, se já zrodím, abych jim ukázal cestu.."

      Tohle nemám z Bible.Věř nevěř, ale i v Bhagavátgitě se "počítalo" se Spasitelem lidí.Takže,abyste chápal, brindou jsem neměla na mysli trestání zlých,uspořádání společností apod.Ale čistě pomoc duchovní,aby i jiní uvěřili. Protože, my chápeme potřebu pracovat na sobě.Těžko o tom ale přesvědčíte ostatní.Takže,pokud si cizí bytosti nad námi létají a z Měsíce mají svoji ranvej, je to jen dobře.

      Dan.

      Vymazat
  9. Zajímavá kniha je bezpochyby Who built the moon (Kdo postavil měsíc) od Alana Butlera a Christophera Knighta. Whack theory o vzniku měsíce je úplný nesmysml, pravdou spíše je, že vědci vůbec neví kde se vzal. Nasa sama prohlásila, že je daleko jednodušší vysvětlit neexistenci měsíce, než jeho existenci. Video nahoře jen podporuje tvrzení astronautů včele s Edgarem Mitchellem. Dá se tedy říci, že nás nejbližší bratríček na obloze je kolonizační stanice zaparkovaná na orbitu. Navíc testy, které udělala Nasa ukazují, že měsíc je dutý. Všechny krátery, nehledě na sílu nárazu mají v průměru kolem 3 mil hloubku. Zdá se že pod touto vrstvou je dle výpočtů tvrdší vrstva, která má kolem 25ti mil. Při pokusech, které zde provedli s řízeným nárazem lunárních modulů s trhavinami se měsíc vždy rozezněl a duněl jako gong třeba půl hodiny. Což ukázalo, že pod povrchem budou obrovské silentbloky na tlumení. Zajímavé je, co o měsíci tvrdí indiáni, jak z jižní ameriky, tak z afriky. dle jejich legend je měsíc vajíčko (vajíčko, ze kterého byl vytáhnut žloutek a bílek - opět poukazují na to že je dutý), které přitáhl jeden z bratrů bohů na oblohu. Navíc horniny nalezené na měsíci mají obsahují vysoké procento titanu a jiných tvrdých kovů a materiálů, a anvíc jsou daleko starší než naše matička země. Problém je jaký na nás má měsíc vliv ... Co dělá s vodou a oceány - příliv a odliv, co poté dělá s námi, když naše těla jsou tvořeny kolem 70ti procent z vody a náš mozek snad z 80ti procent..Vše do sebe parádně zapadá, jen odbourat naše DOMĚNKY ze školy, medií a od rodičů :) Knihu všem doporučuji, bohužel není v češtině. MILAN B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně bylo na Měsíci vždycky divné to, že je neustále k Zemi obrácen jen jednou stranou - a jeho vzdálenost od Země a jeho pohyb kolem ní je tak na chlup přesně daný, aby to nebylo nikdy (ani za tisíce let) jinak. To je v případě tak velké oběžnice hodně zvláštní - myslím, že v celé sluneční soustavě unikátní, že žádný jiný měsíc u jiných planet to takhle nastavené nemá. A nejspíš to neleží v hlavě jen mně, pokud NASA provádí různé pokusy za účelem zjištění, jestli náhodou není Měsíc dutý...

      Vymazat
    2. Ono už je zvláštní jenom to, že žádná planeta kromě Země nemá tak obrovský Měsíc a tak blízko ! Jedná se vpodstatě o dvojplanetu ! I když ta menší bude zřejmě uměle vyrobená, a může podle stáří pocházet i z jiného vesmíru. Kdo a kdy ji k Zemi připarkoval, je zatím záhadou !

      Vymazat
  10. V tejto suvislosti sa oplati pozret na YTB vieda s nazvom Stewart Swerdlow a projekt Montauk,Největší příběh jaký kdy byl poprěn 2 - Východ Měsíce,Rozhovor - Jordan Maxwell - 28.Marca 2012. velmi zaujimave a kontroverzne informacie na ktore treba pozerat z nutnou davkou skepticizmu.je to nieco pre ludi ktory neznehodnocuju informacie ktorym nerozumeju a a chapu ze pohlad nato co je mozne a realne nam niekto vytvoril umelo a k urcitym veciam sme vedeny od malicka.co sa vymyka s konvencii to nieje pravda..sak vtelke hovorili..vznimanie a chapanie sa odvija len odtoho kolko vedomosti a informacii clovek ma.a kolektivne vedomie je na bode mrazu,stadovitost prevlada.kde je pravda osobne neviem ale su veci ktore su viditelne vsade okolo a jasnejsie nez tisic slnk.ale slepci nevidia..

    OdpovědětVymazat
  11. Zde mi došlo,že my pozemštané skutečně žereme hlavně proto,abychom zahnali psychický neklid a nikoliv pouhý hlad a hlad je pojem,který jsme zejména v posledním století nadbytku zcela znehodnotili.A přitom ONI mají potravy obrovský nadbytek,ale nějak je nenapadá,že by si těmito přebytky měli huntovat svoje vnitřní orgány.V jejich skrovném jídle jsem objevil i přímou analogii s technickým vývojem,který je s naším naprosto nesouměřitelný a s jejich minimálním užíváním spotřebního zboží.Čím jsem my bohatší,tím více konzumujeme,takže se moloch naší strašlivé spotřeby nemuže nikdy zasytit a jednoho krásného dne povede ke katastrofě a definitivní chudobě....Ne,to nebyla platická mapa Měsíce,to byl Měsíc in natura díval jsem se na povrch prý z výše šesti set kilometru.Jak vy říkáte,ze je Mare Orientale,informoval mě SOR...a zde je kráter,podle vás Ciolkovskij,pokračoval....S Norem jsme pak hladce přistáli na měsíčním povrchu.On zustal v disku a mě pomohl vystoupit z lodi.Upěnlivě jsem na něj pohlédl,ale on mi naznačil,že mě tu jistě nenechá samotného.Věřil jsem mu a naráz se mi ulevilo.Vlastně oni všichni vzbuzovali duvěru.Čím?Především tím,že popírali svou osobnost a tím jí paradoxně dávali vyniknout...Když jsme se vysvlékli ze skafandru a vrátili se s mlčenlivým NOREM zpět k ostatním,přivítal mě SORUV zvědavý pohled.Vidím,že vás to dojalo,řekl bezbarvě..z knihy Žil jsem z mimozemštany...NOR,SOR...planeta SATURNIA..

    OdpovědětVymazat
  12. Víte, mě osobně je jasně jasný, že jsou a létají tady kolem.
    To, že o nás vědí a v jakém jsme stavu je mě taky jasné.
    Pomáhat nám mohou a myslím si, že i určitýmy způsoby pomáhají.
    Jejich moudrost však nedovolí dělat nějaké meziplanetární kyksy".
    To, jestli se kamarádi z jiných planet tady u nás zcela veřejně ukáží a začnou veřejně spolupracovat, však záleží na vícero věcech a to hlavně na našem kolektivním vědomí a i konkrétních tzv.přirozeně vědoucích-vůdčích jedincích. A přijde to dle mého, zcela určitě. A otázka kdy? Hned, jak to jen bude možné... :-) A myslím si, že brzy.
    Kdyby nastal určitý stav tak okamžitě!

    Ahoj
    M

    OdpovědětVymazat
  13. vcera som bol na chate a ked som okolo 22 hodine siel na vonka na dvor si zapalit cigu,oproti nad lesom svietilo nieco ale viac to blikalo ale nie ako lietadlo ,dlho svietilo zhaslo a opakovalo sa to ,zacalo to menit smer z jedneho bodu slo najprv do prava potom sa vratilo do lava hore a dole dival som sa na to asi tak 5 minut ,odrazu to pomalicky zacalo letiet prec ,neviem co to bolo len viem ze som nieco videl a nebolo to lietadlo ani nic podobne .

    asgard

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro anonym. 13:22

      to co popisujete, jsem viděla také. Ano, bylo to už po setmnění, jen nevím, který to byl den.Létalo to asi jako cik-cak.

      dan.

      Vymazat
    2. najprv to menilo smer a potom to letelo kludne oblohou smerom na sever a stale blikalo

      asgard

      Vymazat
  14. Je to fake již podle odlesku navíc na začátku říká "jap tedy jo..tak on věděl kdy tento rok poletí a v kolik??

    Thomas Jefferson

    OdpovědětVymazat
  15. tak jsem pod toto video a jeho autora: r3alw0rld napsal toto a komentář mě odstranil a blokl můj účet aneb ať žije demokracie :(.. PS: Nice Catch but. There is one small detail. The Phase of moon... the Moon wasnt 15 September so big. The Moon isnt this Day on the Sky!!! So author is LIAR and video is FAKE. :) But its nice and aliens are here .. :D

    OdpovědětVymazat
  16. zajímavé, Měsíc nedokáže kvalitně zaostřit a je na něm vidět celkem silná vada optiky, ale přitom ty poletující body jsou bez nějaké neostrosti nebo barevné vady v ten samý čas tou samou optikou :-).

    OdpovědětVymazat
  17. najděte si videa s Alexem Collierem-je to kontaktér s andromedanama a ten dostal mimo jiné informaci,že měsíc je v podstatě loď se svým vlastním pohonem a může kdykoliv opustit svou orbitu,je starší,než země a byl sem dopraven z jiné galaxie...Alex vám toho poví hodně,je tam prý i základna pozemštanů-doporučuji

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.