15. října 2012

Inelia Benz: Změna operačního systému


Ahoj Orgonete,
díky za tvůj blog, často tam zavítám.
Dovoluji si poslat link - můj překlad aktuální výzvy od Inelie Benz...
Krásné podzimní dny!


VÝZVA K AKCI - ZMĚNA OPERAČNÍHO SYSTÉMU LIDSKÉHO KOLEKTIVNÍHO VĚDOMÍ

Inelia Benz pro http://www.ascension101.com/

V této chvíli jsem ve Španělsku, kde se zúčastním dvou akcí. Jedna z nich je v Barceloně, 13. října 2012 a druhá v Madridu 20.října.

Informace, kterou zde budu sdílet, je, že nyní nastal čas, kdy máme způsobilost, sílu a schopnosti ke změně operačního systému (OS) lidského vědomí, na verzi nového paradigmatu.

Nosičem OS je lidský verbální jazyk a naše DNA.

Zdroj, Gaia a Planetární rada potřebuje dobrovolníky, kteří se stanou vodiči pro vstup nového OS do kolektivního vědomí lidstva. Potřebujeme dobrovolníky, kteří mluví všemi možnými moderními jazyky planety - španělsky, anglicky, německy, italsky, čínsky, japonsky, korejsky, portugalsky…. zkrátka VAŠÍM MATEŘSKÝM JAZYKEM. Jestliže čtete tento článek, znamená to že jste osobně vyzváni, aby jste se podíleli na tomto downloadu (stahování informací).

Je to kriticky důležité. Tento informační článek je potřeba přeložit do každého jazyka planety. Pošlete prosím překlad do vašeho mateřského jazyka na info @ ascension101.com, a my přidáme odkaz na něj k tomuto článku na http://www.ascension101.com/, takže pak bude možné poslat odkaz na tento článek všem známým, kteří vaším jazykem mluví.

Zde jsou instrukce :

Přidejte se -

V sobotu 13.10.2012 v 16.00 španělského času - budu sdílet tuto informaci v Barceloně.

V sobotu 20.10.2012 v 10.00 španělského času - budu sdílet tuto informaci v Madridu.

Nebo další sobotu POTÉ co si přečtete tento článek.

Pokud nevíte co znamená nový OS, zeptejte se nejdříve vašeho Vyššího Já, aby vám toto ukázalo.

Prosím všechny, pokud vám to vaše časové pásmo a rozvrh dovolí, po čas jednoho (nebo všech) z výše zmíněných termínů, jděte na veřejné místo, kde je normální pro člověka se posadit (jako kavárna, park, pláž) nebo se shromážděte s lidmi, které znáte ve vašich domovech, nebo veřejných místech. Posaďte se V TICHOSTI, se záměrem STÁT SE VODIČEM ZDROJE, KE STAŽENÍ OPERAČNÍHO SYSTÉMU NOVÉHO PARADIGMATU do jazyka lidského kolektivního vědomí (vašeho mateřského jazyka a DNA) skrze čas/prostor.

Pokud vám časové pásmo nebo rozvrh nedovoluje se přidat ve výše zmíněných časech, poté toto proveďte co nejdříve můžete po přečtení tohoto informačního článku.

Já se k vám přidám po dobu jedné hodiny každou sobotu ode dneška až do konce roku 2012.

Sdílejte toto, rozešlete, kopírujte na váš blog, Facebook, mluvte o tom v místním rádiu, televizi, mezi známými a přáteli a všude kde vás jen napadne. Dejte všem vědět co děláte a vyzvěte je aby se přidali k vašemu záměru.

POJĎME DO TOHO!

Inelia Benz

originál v Aj - http://www.ascension101.com/en/home/ascension-blog/67-october-2012/277-call-to-action-change-of-human-collective-operating-sytem.html

Vystavil Heilys de Lora v 3:21

20 komentářů:

  1. Přeposílám kam jen to jde, aby jsme se 20.10 připojili k této akci. Díky za infornace.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za překlad. Krásný den všem. Rosa

    OdpovědětVymazat
  3. díky za překlad,zdraví jazykový analfabet ALC.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc díky, přeposílám rovněž. Bude to síla.............. :-)Lada

    OdpovědětVymazat
  5. 21.12.2012 bude ještě zajímavější propojení. Já osobně tento datum pokládám za významný ne pro to, že prý mayové přepověděli..atd.Ale čistě pro to,že na tento datum čeká téměř celý svět.Dovedete si představit to maximální smyslové propojení lidí na Zemi?!
    Každopádně,link pošlu dál.Zdraví,

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda nevím, ale já z toho nepochopila, co jako mám v tu sobotu 20/10/2012 v 10 hodin dělat - sedět venku a jen koukat na oblohu? Fakt z toho moc moudrá nejsem. Kdo tomu rozumí, prosím o doplnění informací. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Mne je jasné len to, že to má byť o 10,00 španielskeho času. V našom pásme je to tuším +1 hodina, t.j. o 11,00 hod.

    OdpovědětVymazat
  8. Diana Cooper ve své knize BUDÍČEK LIDSTVA popisuje tzv. "vesmírné okamžiky" při nichž ztichne celý vesmír. V těchto chvílích se otevřou nebeské portály a zaplaví nás světlem nepředstvitelně vysoké frekvence, takže máme úžasné příležitosti bez hranic. Oba se odehrají /jeden už se odehrál/ dopoledne jedenáct minut po jedenácté hodině. Čísla 11.11.jsou mistrovská a vyznačují začátek nové fáze na mnohem vyšší úrovni. 11.11. bylo zavedeno jako energie v kolektivním vědomí před dávnými věky, ještě před Atlantidou a Lemurií a vždy uvádí do pohybu něco nového. První vesmírný okamžik nastal již 11.11.2012 v 11 hodin a 11 minut /našeho času/. Tehdy jsem seděl u internetu a četl zprávy, že nad Ostravou a okolím, kde byla velmi silná inverze se v přesně uvedený čas a datum najednou otevřelo nebe a na zem dopadl velmi silný paprsek slunce. Mnoho lidí si tehdy v připomínkách -komentářích dělalo z této věci legraci a popisovali to jako, že se "ostraváci" nudí a neví jak se zviditelnit.Dle mého názoru to vůbec nebyla náhoda a jsem silně přesvědčen, že to právě byl tento vesmírný okamžik.Druhý má přijít dne 21.12.2012 v 11 hodin a 11 minut, popisuje v uvedené knize Diana Cooper. Nevím, jak je to jinde, ale pravda je, že u nás to bylo v "našem čase". Dále k tomuto datu uvádí, že planetu v tento okamžik zaplaví velké světlo a budou se dít zázraky, probíhat intenzívní osvícení a vzestup. Faktem je, že jsem četl další informace a v podstatě nikdo přesně neví jak a co bude. Píšu tento příspěvěk proto, abych trochu informoval. Vše, co tady popisuji je v té knize. Tak uvidíme, ale věřím, že bude velmi dobře a ZEMÉ vzestoupí.......:-)
    Dne 20.10.2012 já osobně domluvím schůzku s dalšími a půjdeme do přírody. Zde v uvedený okamžik pomyslíme na to, že se stáváme dobrovolnými nosiči nového OS a mentálně se napojíme na Inelia Benz, která bude v té době v Madridu. Je dobré si tuto osobu i vizualizovat - třeba, jak stojí vedle nás apod. Všem přeji krásné dny a lásku na srdci............. :-) Lada. Pozn.: Moc si vážím práce Orgoneta !

    OdpovědětVymazat
  9. hratky s cisly....11.11.11 chybicka se v textu vloudila tedy ne 11.11.12...koukam do tabletu....praha 20.10.12 v 9hod= 10hod. v madridu..:.??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Španielsko používa stredoeurópsky čas (a tiež letný čas), takže aj v Prahe o 10:00

      Vymazat
  10. Ahoj všichni, asi půjdu také do přírody a už se těším,má být snad hezky. Orgonetovi také dík za vše, jsem rád, že jsem byl k těmto stránkám před časem "přiveden", všem vše dobré Dub

    OdpovědětVymazat
  11. Menšie záblesky boli v mesiacoch august, pyramidálne energie, nevideli ich všetci. Známy chodí 8 rokov po krajine,i v noci, keď nemá kde spať. Vravel, že si myslel, že zablúdil do "vojenského" pásma alebo blízko basy, a na stožiari blýska led reflektor. Keďže my v noci /jako pořádni lidi :-D/ spíme , nevidíme.
    Ten Ostravský blesk z min. roka, máte niekto podrobnejšie info ??
    Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 11.11.2011 jsem spolu s mnoha dalsimi lidmi meditovala na zahrade u kamenneho kruhu v Oaze poznani v OV. Byl to uzasne silny zazitek. V jednom momente se doprostred kruhu "vylil shora" velmi silny energeticky tok trychtyroviteho tvaru v barve bilozlute a pri dotyku zeme se jakoby odrazil a rozprostrel mezi nas vsechny stojici kolem. Omlouvam se, ze odpovidam tak pozde, ale rizenim osudu jsem se ke komentarum na tuto udalost dostala az teprve ted.

      Vymazat
  12. Alcyone, díky za opravu. Ano je to tak........... :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Podle toho převaďeče času v různých časových pásmech http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html bude (je) čas v Madridu stejný jako u nás.

    OdpovědětVymazat
  14. a já přidám ještě jeden den - DAY OF DECISION 10-21-201 viz: http://2012portal.blogspot.ca/2012/10/make-this-viral-dayof-decision-10-21.html
    Martin

    OdpovědětVymazat
  15. si sedis 11.11.2012 u netu, ale my ostatni si na tento datum jeste necely mesic pockame :-P

    OdpovědětVymazat
  16. Ještě malé doplnění. Alcyon ten datum dobře opravil. Jednalo se o 11.11.2011. Tento datum právě popisuje Diana Cooper v uvedené knize. Já jsem čistě "náhodou" po zjištění zprávy na seznamu.cz, že se v Ostravě v ten den v 11 hodin 11 minut doslova rozsvítilo nebe a inverze zmizela na nějaký okamžik nebo čas, tak jsem si vzpoměl na text v knize, str. 32 a tam je vše uvedené popsáno. Vyhodnotil jsem si to jako NEnáhodu a jsem do dnešního dne přesvědčen, že tomu bylo, jak jest popsáno.To znamená, že zde proběhl "vesmírný okamžik". Další má být toho 21.12.2012 opět v 11 hodin 11 minut. Prosím tlumočím, to co je v knize, tak uvidíme. Přeji všem mnoho pozitivní energie /i když to kolikrát není jednoduché/, smích na rtech - údajně zvyšuje vibrace a pěkné dny. S Inelia Benz do TOHO JDEME ! Lada..... :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.