15. října 2012

Iva Adamcová ve Zlíně 28. 9. 2012

Ahoj Orgo,

moc zdravím. Posílám odkaz na první díl ze série přednášek paní Ivy Adamcové, tentokrát ze Zlína. Všechny části jsou jako vždy kouzelné.

Orgonet: Velký dík! Ivanka Adamcová je skvělá!
Těším se, až se večer kouknu!!!



11 komentářů:

  1. Nojo, žádné odmítání a odpor? A co NWO? Takže giftování je taky odpor nebo ne? Neměli bychom přijmout vše a nechat to na vyšší moci teda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://barboraopelkova.blog.cz/1210/aa-michael-jste-pripraveni-zacit-se-plne-podilet-na-bozskem-tvoreni

      Vymazat
  2. skoro dvacet let jsme si dělali takový soukromý sociologický pruzkum v ruzných esoterických skupinách,od veganu,vegetariánu,po Ivoše Bendu,etc,etc....všichni se tam olibovali,objímalí,spiklenecky na sebe pomrkávali..po pár letech najednou se nám lečitel rozvedl,jiný toho nechal,uprchl s mladší od manželky....prostě zajímavá zjištění o lidské třídimenzionální mentalitě. Jak by řekl feldkurát Katz,tedka knučíte,ale jak jste zpátky na cimře,jste zase stejní prevíti,jako předtím...

    OdpovědětVymazat
  3. Vše je velmi jednoduché a zároveň pro lidi těžké.. Ano, přijímat, propouštět, odpouštět...o víkendu jsem s Ivankou hovořila o tom, jak se více projevuje negativita situací a v lidech a ač je stále "vše dobré" obtížněji se žije. Sama říkala, že Země v souvislosti se zvyšováním vibrací se energeticky otřásá a je "sítem", kdy jsou před nás stavěny stále ostřejší zkoušky a kdo je právě klidem zvládne, se udrží a půjde dál... Držím všem pěsti (i sobě), abychom vše zvládli a ač náš osud je dán, máme možnost občas zmírnit svým chováním jeho dopady..Krásný a pohodový den...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj OrgoNete, posílám odkazy na další díly Ivanky Adamcové ze Zlína, konkrétně další 4 díly skvělých přednášek. Zdraví Šárka
    http://www.ivanka-centrumduchovnipomoci.cz/videa-z-prednasek/zlin/

    OdpovědětVymazat
  5. Lidi pochopte, abyste duchovně rostli, vyvíjeli se, nepotřebujete žádné přednášky, workshopy, semináře. Vše máte ve svém nitru tak nač chodit do sálů plné lidí a dovolovat svému egu aby se odpojil od naší intuice ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vidím tiež. Bed

      Vymazat
    2. Možná jste si toho nevšimli ale , nejsme tu všichni stejní, každý z nás sem přišel pro jiné zkušenosti, co jinému nic neříká , jinému přinese důležité informace,vy nemáte nikoho hodnoti nebo soudit, máte žít svůj vlastní život !A´si každý dělá to kvůli čemu přišel :-)

      Vymazat
  6. kdo si prohrabe svoje haraburdí a hezky si pojmenuje svoje stíny,spřátelí se se sebou a stíny eliminuje,postupně jde hlubokými lesy SÁM se sebou spokojen...září svým klidem,aniž by utrousil jediný placený seminářík...pomáhá pouhou přítomností na ulici,v tramvaji,prostě UHLAZUJE HRANY a ZADARMO..a o tom to je.

    OdpovědětVymazat
  7. Četla jsem kdysi, jako takový hladový hledající, jednu krásnou a zajímavou knížku- Nevyšlapanou cestou am. psychiatra M.S. Pecka. Psal v ní mimo jiné, že lidská duše prochází přibližně čtyřmi stadii duchovního vývoje. První je stadium asociála, druhé je staduium organizovaného věřícího, třetí je stadium intelektuála-skeptika a čtvrté stadium mystika. Ten už nemá potřebu hledat žádné organizace,instituce... Ale občas se během života stává, že se člověk ocitá tuhle v jistém stadiu a hned přeskočí do jiného, někdy se i vrátí nazpět. Každý nejspíš tušíme, kde se právě nacházíme. Já na přednášky a semináře už moc nechodím, ale taky jsem chodila a platila :-D Teď pozoruju nejraději přírodu nebo děti, skočím si sem pro informace na Orgonet či zkouknu videa Eck. Tolleho. Před spaním pročtu znovu pár jeho úžasných vět v knihách. Ale občas se taky ocitnu ve společenství podobně smýšlejících lidí a je to nádhera vnímat doslava fyzicky ty znásobené energie radosti, nadšení, míru..Všem přeji, ať zde načerpají právě to, co nejvíce potřebují. Krásný večer. JaJi

    OdpovědětVymazat
  8. Takže podle paní Adamcové, nikoho nežádejte o pomoc, když budete v problémech, musíte si to odžít sami, nežádejte ani Anděly oni na to stejně nemají čas atd atd. podivné :-))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.