25. října 2012

Radarové kruhy a inverze

Abychom se nezapomněli věnovat umělému počasí:

Video ze úterka: Radar uprostřed Evropy (Belgie?) projevuje mimořádně rozsáhlé radiační kruhy. Tak je tomu vždy, když je třeba od Evropy odpuzovat oblačnost a udržovat stav inverze.
Zdroj: http://meteox.co.uk/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop1uur



A "inverzní" situace 24. 10. 2012 ze satelitu: tolik umělých výtvorů najednou:
- žlutá deka vytvořená umělým vypařováním odzdola,
- nad ní místy zesílení vzniklé nejspíš z chemtrails
- čerstvé ranní chemtrails nad Německem se chystají roztáhnout a vytvořit druhé patro oblačnosti
- rovné linie a pravé úhly (Morava!)
- vláknitost

8 komentářů:

  1. ty ranni chemtrail nad nemeckem jsem pozoroval vcera na eumetsatu, jeste tam budou http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm a je evidentni, jak se snazi zabranit proniknuti slunecnich paprsku do kousku roztrhane oblacnosti nad nemeckem. Pokud by to neudelali, ohralo by slunce zemi v te oblasti a deka by se jim zacala rozpoustet z prostredku.

    OdpovědětVymazat
  2. Proboha, co tím pořád někdo sleduje,to nás tady opravdu chtějí v Evropě vyhubit jako krysy? Lidi, to už snad není možné!!!

    OdpovědětVymazat
  3. A ja som stále rozmýšlal,prečo p.Jurkovič v TV (hnoj)JOJ 22.10. vyhlásil akciu aby ludia napisali kedy bude padať prvý sneh.A ten kdo sa trafí presne do dátumu bude pozvaný na návštevu do SHMU...Asi pred týždňom už varoval na vyskyt inverznej oblačnosti...Podla toho záberu asi vedel čo bude následovať a vie kedy padne na Slovensku prvý sneh v nižších polohach... " Pohár horkosti sa už prelieva"!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes (25.10.) jsem vypařil asi půl litru octa. Na chvíli se oblačnost protrhala a vysvitlo slunce, ale za pár minut se zatáhlo znovu. Podle záběrů z družic se v tu dobu celá oblačnost rozvlnila, takže tu asi něco provádějí pomocí HAARPu. Navíc sem ženou vysokou oblačnost ze severu, ve které jsou jasně vidět chemtrails...

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, zapráškovali nás důkladně! Teď se to roztáhlo i u nás, na SM. A všude se dozvídáme, že na Slunci proběhly obrovské sluneční bouře, které by mohly narušit telekomunikace atd...No,ono to opravdu nahrává tezi,že tímhle chemtrailisováním se snaží zabránit Slunci "dělat svoji práci"
    Všeho však do času.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Asi jo.Protože jsme prý velmi vpurný národ, a globalistům a eurohujerům "nezobeme z ruky" jako mnozí jiní národové. Cílem je okrást, ožebračit, a uvrhnout do globálního otroctví. Snad se to již láme k lepšímu, ale nebude to zadarmo a bez bolesti.

    OdpovědětVymazat
  7. 25.10.2012 Téměř celý den intenzivní Haarping (VIS-IR - Česká rep. (http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html))

    Guess

    OdpovědětVymazat
  8. I pay a visit everyday a few web pages and sites to read
    articles, however this blog gives quality based content.
    Also see my web site :: a

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.