29. října 2012

Scott Stevens a Hurikán Sandy

Scott Stevens je americký meteorolog, který mě inspíroval v roce 2008 ke sledování umělého počasí a k založení OrgoNetu. Z jeho tehdejšího blogu WeatherWars sem byly převzaty základní články. Stevens se pak na čas se odmlčel, a vynořil se v rozhlasové show, kde nějakou dobu komentoval umělou výrobu počasí.

To už jsme zejména jeho zásluhou "viděli" už i my...

V současné době má Scott Stevens opět webovou stránku Weather Wars , zahrnující i starý blog, s videokanálem http://www.youtube.com/user/weatherwars
Skoro každý den tam přidává tak půlhodinové video o svých pozorováních výroby umělého počasí  -  mraků, chemtrails, velkých systémů.

Pokud vládnete angličtinou, vřele doporučuji poučit se u nejlepšího současného analytika umělého počasí. Neříká věci, které bychom tak úplně nevěděli, ale vidí do daleko větší hloubky.

Bylo by fajn to překládat, ale je to dost rozvláčné, budu se snažit časem aspoň něco.

Hurikán Sandy 3. den (anglicky)



Komentář k videu:
Neděle 27. 10. 2012:

Jak se blíží dosednutí hurikánu Sandy na pevninu, geoinženýrská výroba okolí této bouře pokračuje hektickým tempem.

Osnova:
  • Dnes jsem vyfotil jenom pár z mnoha a mnoha chemtrails nad Jižním Coloradem, které slouží k prohlubování nízkého tlaku, což umožní bouři Sandy dojít daleko nad pevninu a působit nad Washingtonem DC, a ne tolik nad NYC.
  • Proč jsou chemtrails právě tam, kde jsou? Viz 15.20
  • Vysvětlení map a satelitů začíná v 17.45. 
  • Chemtrails a fantaskní geometrické objekty obklopující Sandy: 20.00.
  • Proč se Sandy bude tak pomalu pohybovat od pobřeží? 23.00.
  • Chemtrails při západu: 27.00
  • Dnešní varování: Místa záplav a bouří: Washington DC/Pennsylvania/Delaware/Jersey.

Pamatujte: Nic se nezmění, dokud lidé neuvidí.

6 komentářů:

  1. Ahoj Orgonete.Ty si myslíš ,že Amíci jsou tak blbí,že si HAARPem zplundrují New York?To se mně zdá poněkud "uhozené".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Američané ne, ale jejich vládnoucí psychopati ano. Těm, není nic svaté ! Stejné jako u nás ! Všichni z jednoho satanova pytle...

      Vymazat
  2. Další, kdo zmiňuje hurikán Sandy jako dílo mocenského klimateroru je Fulford viz. http://kauilapele.wordpress.com/2012/10/29/benjamin-fulford-10-29-12-bush-the-boogey-man-plays-the-haarp-as-halloween-approaches/#more-15736

    Dále zmiňuje opětovné vydírání Japonska masívním zemětřesením, pokud nebudu po jejich...
    ..Nazi representative .. now warning a massive new earthquake attack on Japan will take place as soon as they leave, unless they get their way

    A konečně jsem pochopil, odkud se vynořilo téma Ženevy ve spojitosti s tsunami a sesuvem půdy (např. http://czech.ruvr.ru/2012_10_29/92771427/) a potvrzení toho, že se jedná o akt ovlivnění prezidentských voleb v USA.


    The Nazis under Bush are insisting that their man Romney be put in power during the November 6 “election” or else they will wreak steadily intensifying havoc. Other threats believed to be connected to the Nazis include a warning to hit Geneva with a tsunami caused by a landslide and to hit the US West coast with a mega-earthquake.

    They have targeted the North East of the US with a storm as a show of power and as a sign of their opposition to the Eastern establishment and their man Obama, the Pentagon source says.

    OdpovědětVymazat
  3. dnes som si pozrel nový dokument o chemtrails. Odpoúčam všetkým .
    link
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PgViKn42Qtk
    vigis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi, nebuďte tak líní, a než něco odkážete, tak si napřed projděte alespoň Orgonet. Odkazujete tu jeden přes druhého stále stejnou věc !

      Vymazat
  4. Please let me know if you're looking for a author for your blog. You have some really good posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some material
    for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested.

    Regards!
    Also see my page :: a

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.