11. ledna 2013

Avatar, Japonec, Čech, Žid, Rakušák a parta komunistů

Omlouvám se, pokud tenhle vtip znáte, pro mě byl novej a naučili mě ho včera cestou autobusem asi desetiletí kluci (:-))).

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/48496/cizinci-si-delaji-srandu-z-ceskych-prezidentskych-voleb.html

Cizinci si dělají srandu z českých prezidentských voleb


„Sejdou se Čech, Žid, Rakušák, Japonec a Avatar.. ne počkejte, to není začátek vtipu, to jsou české prezidentské volby.“ Kdo si tenhle vtip v minulých dnech nepřečetl na své facebookové zdi alespoň čtrnáctkrát, ten by se měl polít benzínem a zapálit, protože má v přátelích málo cool vysmátých lidiček.
A tak někdo onen vtip vzal, hodil ho do Google Translate a společně s fotkou jej nahrál na 9gag.com. To je web, na který uživatelé nahrávají vtipy, meme obrázky, komiksy a vůbec všechno, co je na internetu a je to vtipné.
Takže samozřejmě netrvalo dlouho a vtípek s prezidentskými volbami komentovali lidé z celého světa. Na českého prezidenta by měl podle jednoho z nich kandidovat i doktor Zoidberg, mimozemšťan ze seriálu Futurama připomínající humra.


P. S. Orgonet: Mám odvoleno, můj hlas dostala nakonec Bobo, protože má zdravý poměr k EU a nejlepší předpoklady řádně to na Hradě provětrat (:-))) Běžte si taky zavolit, kdyby to náhodou dostala Bobo, tak určitě bude legrace (:-))))

21 komentářů:

  1. intelektuální česká národní fronta VYPATLANĚ volí šlafenberga...když je taková česká inteligence....jak jsou svéprávní ti ostatní ZBYTEČNÍ JEDLÍCI????? http://www.blisty.cz/art/66874.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony ho volí i totálně vypatlané slepice snažící se napodobit intelektuální českou národní frontu.
      Až dojde na restituce majetků sudetských Němců, možná si na špičku zobáku konečně dohlédnou, ale nezakdákají. To se v protektorátu nevyplácí.

      Vymazat
    2. jo jo tímhle nás strašili i po revoluci , spi dále

      Vymazat
  2. http://www.zvedavec.org/komentare/2013/01/5286-a-vy-jste-nacelnik-papuancu.htm

    OdpovědětVymazat
  3. VYPATLAT ČTENÁŘE do zblbnutí http://www.blisty.cz/art/66872.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano pravda zblbneš pokud budeš číst i takové škváry !

      Vymazat
  4. Ted jsem se ale hodne nasmala pri cteni komentu pod vasim clanekm s nazvem Zakon lasky :-) az si udelam svuj blog muzu na tom vasem taky rozpoutat debatu o uplne jinem tematu? Ze bych jako pres vas na sebe upozornila ..... a pak vam radila co mate na svych moderovanych komentarich mazat a co tam nechavat :-) a navic bych si zvedla navstevnost.
    Jo a jinak mam odvoleno. Nakonec to u me vyhral neplatnej hlas. Ten se s ostanima v zadne debate nesesel :-) krasny den vsem

    OdpovědětVymazat
  5. Prezident bude Zeman jen další loutka v te grotesce jediná šance jak jim zamotat hlavu je Referendum to by se pak mohly dít věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budeš překvapen , moc čteš noviny

      Vymazat
  6. Orgonetko, čekal by jsem spíše u duchovně založených občanů když už ženu, tak Táňu Fischerovou. Je to žena silná, spirituálně a umělecky založená, a navíc s politickou zkušeností, v rámci které se jí během jejího působení v parlamentu například jako jediné podařilo investovat 100 milionů do kultury, což nebývá zrovna zvykem. Také je to jediná kandidátka, která hlásá nutnost reformovat CELÝ systém. V rámci dobrovolné kampaně se kolem ní shromáždily desítky tisíc lidí a myslím, že důvodem je to, že vyzařuje něco, co Bobo zrovna dvakrát ne. To už spíš ta Zuzana Roithová :-)

    Patrik

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k výběru kandidáta, orgonete! Sice se Bobo do 2. kola velmi pravděpodobně nedostane, ale alespoň můžete mít čisté svědomí.. jako já

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Orgo
    Když jsem zkoukla Tvůj obrázek našich zástupců a místo znaku si představila onoho humra..., rozchechtala jsem se a nemůžu přestat.....
    To je prrrrdééél.... To fakt asi nikde ve světě nemaj.... Zas máme prim..... :-)))
    Dávám prázdnej lístek, i když Bobo je ok, ale já chci změnu celýho systému...
    I když ONA do toho asi bude tít.... No - ještě uvidím, jak se ráno rozhodnu....
    veronika

    OdpovědětVymazat
  9. kulturní uderka,aneb vychutnejte si COOL americký styl....když máme již po americku tržní zdravotnictví a pacienta jako zboží http://www.imdb.com/title/tt0257360/

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.blisty.cz/art/66853.html

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, Orgonete, to mám radost, můj hlas dostala taky Bobo

    OdpovědětVymazat
  12. Volby budou zfalšované, ČTK už ve čtvrtek vydala zprávu, že ženy do 2. kola nepostoupily.
    http://www.blisty.cz/art/66853.html

    OdpovědětVymazat
  13. Taky jsem to dal Bobo, bo správně nazývá věci kolem mnou nenáviděné EU. Více žen do politiky. Myslím, že se snáze dohodnou než Ješitové Neomylní. A Patriku, Táňa Fišerová je naivní chuderka, která byla ukecána ke kandidatuře a modlí se, aby to nevyhrála.

    OdpovědětVymazat
  14. Lidičky, neblázněte, fakt si myslíte, že tam do voleb pustí někoho, kdo bude proti systému??? Někoho "neověřenýho?".... Okamura (můžeme si myslet co chceme) do toho tne! Jeho stížnosti jsou oprávněné....a ústavní soud??? Dělá si z nás všech srandu...stejně jako Klaus a amnestie, stejně jako ...a to by bylo už dlouhé! Jinak ten vtípek mne fakt rozchechtal!!!! Zojtberg..prej... :-)))))))) Já bych teda už volil Bendra! Ten je fakt proti systému! :-))))

    OdpovědětVymazat
  15. P. S. Orgonet: Mám odvoleno, můj hlas dostala nakonec Bobo, protože má zdravý poměr k EU a nejlepší předpoklady řádně to na Hradě provětrat (:-))) Běžte si taky zavolit, kdyby to náhodou dostala Bobo, tak určitě bude legrace (:-))))

    Souhlasím Orgonete, i já volila Bobo. Škoda, že nás nebylo víc.
    Ale to by jsme asi nebyli Češi... :(

    OdpovědětVymazat
  16. Čtu tady komentáře.To jste se lidičky totálně zbláznili?To máte totálně vymyté mozky?Co po nás zbude pro naše děti?

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to čumím! Dát hlas téhle kariérní komunistické ...
    To jste asi nevolili srdcem.
    No snad ani hlavou..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.