11. ledna 2013

Nikdy nespěte se zapnutým mobilem u hlavy!

Díky čtenáři za příspěvek:

Masové používání mobilů a WiFi routerů zejména v domácnostech hlavně  pro tablety a laptopy  si už začíná vybírat svojí krutou daň! Vytrvale a prudce  totiž narůstá počet  nemoci spojených se ztrátou imunity. Zejména ale počet případů  rakoviny šítné žlázy, která je na vysofrekvenční energii citlivá ze všech tělesných orgánů nejvíce. Ale jsou to i novotvary hlavy,uší atd. Na poměrně silné  energetické záření těchto přístrojů jsou nejvíce citlivé právě děti do věku 12let, které mají ještě slabš&iac ute; imunitní systém. Pozorně proto lidi čtěte a proboha neblněte. Boomů těchto přístrojů nepodlehejte a jejich údajné neškodnosti vůbec nevěřte! Vždy dávejte přednost kabelovému připojení všech těchto přístrojů v domácnosti. Přenosné přístroje používejte a dovolte používat sobě i dětem vždy co nejméně a  jen krátce.
Už žádné zbytečné a dlouhé tlf. rozhovory a bezdrátové  surfování!!!!!! K osvětě by měli přispívat zejména  učitelé na školách a detští lékaři.Jde totiž smrtelné vážně o zdraví a budoucnost nás i našich dětí.

Orgonet: Svého času jsme se tu hodně věnovali vlivu radiace z mobilů a věží, mnoho článků najdete pod štítky MobilyNext Up.




16 komentářů:

  1. Podobné informácie majú mnohí ľudia už dávno a aj ich šíria. Mnohí ľudia vnímajúci energie okolo seba to cítili a cítia (napr. ozajstný "liečitelia" - aj keď ten názov by sa asi ani im nepáčil). Negatívny vplyv umelých EM žiarení sa dal tiež merať už dávno napr. Kirilianovou fotografiou (pred, počas a po expozícií žiareniu).
    O týchto veciach a aj riešení sa dá dočítať napr. aj tu: http://www.planet-tachyon.com/prievidza
    Osobne už používam tachyonizované materiály (aj na harmonizáciu EM žiarení - aby neškodily živým organizmom)od ATTI (pozor na falzifikáty !) od roku 2005 a som s nimi maximálne spokojný a viem, že fungujú - v tejto oblasti (ochrana pred škodlivým vplyvom EM žiarenia)jediný prostriedok, o ktorom som presvedčený, že funguje (ale iné som v podstate nepoužíval).
    David Wagner robil a možno aj robí výskumy v tejto oblasti asi už veľa rokov. Je o tom aj kniha, kde sú experimenty popísane, sú tam ej Kirilianove fotografie, ... Myslím, že sa to volá Energie tachyonu (autori David Wagner a Gabriel Cousens).
    alexk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby som to upresnil, verím, že fungujú aj iné metódy odstránenia škodlivého vplyvu EM žiarení - napr. psychické odrušenie - ale tie asi fungujú len dočasne a sú samozrejme závislé na schopnostiach a vyspelosti človeka, ktorý to robí. Osobné skúsenosti mám ale len s tachyonizovanými materiálmi a som spokojný. A verím, že tie pôsobia trvale a nezávisle od schopností používateľa (samozrejme ak ich vyslovene mentálne neblokuje - každá myšlienka je tvorivá a ovplyvňuje realitu - ako hovorí kvantová fyzika, žiadny experiment nie je úplne nezávislý od pozorovateľa).
      alexk

      Vymazat
    2. A ešte jedno upresnenie - kniha Energie tachyonu je o tachyónovej energií a výskumoch jej vplyvov najmä na živé organizmy. A niektoré z výskumov, ktoré popisuje sa týkajú pôsobenia umelého EM žiarenia bez pôsobenia tachyónovej energie a s jej pôsobením. Moje skúsenosti potvrdzujú výsledky, ktoré sú popísane v tej knihe. Totiž, napr. pri telefonovaní mobilným telefónom ma kedysi veľmi bolievala hlava a pichalo ma v ušiach (už po 1-2 minútach hovoru a s dĺžkou hovoru sa to stupňovalo). Odkedy používam na telefónoch tachyonizovaný mikrodisk (koniec roku 2005), uvedené problémy sa začínajú prejavovať po oveľa dlhšej dobe a oveľa slabšie (s tým istým telefónom cca. po 1/2 až 3/4 hodine nepretržitého telefonovania začnem len jemne cítiť nepríjemný pocit v uchu, ale napr. hlava ma z toho nebolí alebo tiež len veľmi jemne a skôr lokálne blízko telefónu - to môže byť vplyv zohrievania tkanív). Aj po dlhom telefonovaní to hneď ustúpi (bez tach. mikrodisku bolesti trvali dlhšie aj po oveľa kratšom telefonovaní). A podobné skúsenosti mám aj s WIFI.
      alexk

      Vymazat
    3. Díky za parádní informace.
      L.

      Vymazat
    4. Jen bych se chtěl zeptat,jak poznám "tachyonizovaný" materiál.Tachyony jsou hypotetické částice rychlejší než světlo(přesto o nich nepochybuji-viz deformované lžičky-jedna z možností jejich působení).Předpokádáme je stejně jako energii "nulového bodu" avšek neumíme je využít.Jak se nenechat napálit komerčně prosazovanými,jinak ovšem naprosto bezcenými tretkami?
      Vlasta

      Vymazat
    5. Pokiaľ viem, zatiaľ jediným výrobcom naozaj tachyonizovaných materiálov je Advanced Tachyon Technologies International so sídlom v Santa Rosa, California, USA. V roku 2010 získali U.S. patent na laboratórny test, ktorým sa dá rozlíšiť tachyonizovaný materiál od netachyonizovaného. Vysvetľujúce video sa dá nájsť aj v spodnej časti stránky, ktorej adresu som uviedol vyššie (Tá stránka patrí priamo spoločnosti ATTI, "prievidza" je moje používateľské meno - login. Keď použijete aj login, úvodná stránka obsahuje viac informácií a je prednastavená na češtinu.) Je to v časti "Video rozhovory a rychlé odkazy pro prozkoumání Tachyonu". Názov odkazu je "USA Patent odhaluje falešné výrobce Tachyonu". Celkovo uvedená stránka obsahuje mnoho článkov a videí, ktoré vysvetľujú asi všetko podstatné o tachyónovej energií a tachyonizovaných materiáloch. Všetko je aj v češtine (videá s titulkami).
      alexk

      Vymazat
  2. pan ma zajimave stranky
    http://www.milanhein.cz
    zaver u princip snimace biopole je hezky:
    Věda požaduje důkazy měřením.
    Je změřeno.

    prima
    rimi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. další výrobky na odstínění elektrosmogu...samolepka na mobil, karta k TV,PC i na celý dům...

      cca 270,- 700,- 5.000,-Kč

      http://www.bioprotect.cz/products-page/

      na mobil mám odzkoušeno..o.k.

      Vymazat
  3. karma mě postavila do centra velkoměsta,kde dávky wifi,mobilu,smradu ze SUV ezoteriku z venkova,co sem zajíždí za byznysem....to by mě dávno porazilo do penálu....asi je ve vibracích NEPOCHROUMANÉHO OBČANA....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji všem!!!!!Má to souvislosti a zabíjí to!!!http://nwoo.org/view.php?cisloclanku=2012110103

      Vymazat
  4. Trochu mě pobavilo, že to změřil a věda potřebuje důkazy měřením. Mnoho lidi vidí aury a ještě větší "mnoho" lidí tomu nevěří. Aura je přeci ona energie... . Lze ji i očišťovat i zvětšovat. Existují k tomu techniky. Nejlepší je se naučit nějakou automeditační techniku. Škodlivost wifin apd.. o tom nelze pochybovat.

    OdpovědětVymazat
  5. http://nwoo.org/view.php?cisloclanku=2012110103 mám v archivu Na vlastní oči s panem Kubešem....velmi zajímavé...

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujímavý web http://elektromagnetickepole.cz/
    Z jeho úvodu "Zabývám se od roku 2000 elektromagnetickým polem a zdravotními riziky z hlediska technického, zdravotního a i legislativního..."
    Web v poslednej dobe aktualizovaný len príležitostne http://elektrosmog.blog.cz/ (Tyto stránky informují o často zamlčovaných rizicích mobilní telefonie)
    Z iného súdka:
    http://www.blisty.cz/art/58601.html (Rada Evropy doporučuje zakázat používání mobilních telefonů a wifi sítí ve školách)
    http://www.freepub.comehere.cz/vsechno/who-klasifikovala-mobilni-telefony-karcinogenni

    OdpovědětVymazat
  7. Mohu se zeptat, zda máte někdo skušenost s orgonitem na mobilu? Nebo zda to má někdo "změřeno"? Orgonit pomáhá nebo ne?
    Díky Marcela

    OdpovědětVymazat
  8. Kdo nevěří ať si změří


    http://www.conrad.cz/meric-mikrovlnneho-zareni-voltcraft-mwt-2g.k101326

    OdpovědětVymazat
  9. Po 70min,telefonovaní mobilem na hlasito,30cm od těla,jsem byl dva dny malatny a do ničeho se mi nechtělo.Podobne příznaky navic nesoustředěnost mam po pulročním používaní microvlné trouby.Takže vyzkoušeno a nikdo mě nepřesvěčí o opaku.ek

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.