23. ledna 2013

Rusko vyzývá USA: Řekněte světu o mimozemšťanech, nebo to uděláme my sami



Rusko přikazuje Obamovi: Řekněte světu o mimozemšťanech, nebo to uděláme my sami
Sorcha Faal, 22. 1. 2013
Překlad: OrgoNet



Senzační zpráva ruského Ministerstva zahraničí o úkolech premiéra Medveděva na Světovém ekonomickém fóru  tento týden praví, že Rusko hodlá varovat prezidenta Obamu, že „přišel čas“, aby se svět dověděl pravdu o mimozemšťanech, a pokud se USA nebudou účastnit oznámení, Kreml tak učiní sám.

Světové ekonomické fórum je švýcarská nezisková organizace se sídlem v Cologny, Ženeva, a sama sebe označuje jako nezávislou mezinárodní organizaci zabývající se zlepšením stavu světa angažováním obchodních, politických, akademických a dalších vůdců společnosti k formování globálních, regionálních a průmyslových projektů.


Fórum je nejlépe známo pro svou každoroční schůzku v Davosu, což je horské středisko v Graubunden, ve východních švýcarských Alpách. Schůzka svádí dohromady asi 2 500 nejvyšších představitelů obchodu, mezinárodní politiky, vybrané intelektuály a novináře, aby diskutovali nejpalčivější problémy světa, včetně zdraví a životního prostředí.
Tento rok má zahájit toto Fórum Medveděv, a sejde se na něm 50 hlav vlád, včetně Angely Merkelové z Německa a Davida Camerona z Británie. Pětidenní schůzka začne letos 23. ledna.

Rozhodující informací je, že letošní fórum ve svém Prováděcím obsahu 2013  naplánovalo do debaty a diskuse mnoho bodů pod X-faktory z přírody, do nichž je zahrnut i „objev mimozemského života“, o němž se praví: „Důkaz života jinde ve vesmíru by mohl mít hluboké psychlologické implikace pro lidský názorový systém.“ 

Právě tak důležité je připomenout, že Medveděv, poté, co ukončil natáčení interview 7. prosince 2012, dále odpovídal na otázky, aniž si uvědomil, že jeho mikrofon je dosud zapnutý. Na otázku reportéra, zda „prezident dostává tajné dokumenty o mimozemšťanech, když přebírá kufřík k aktivaci ruského jaderného arzenálu,“odpověděl:

Spolus kufříkem s jadernými kódy dostává prezident země speciálnípřísně tajnou složku. Tato složka obsahuje veškeré informaceo mimozemšťanech, kteří navštívili naši planetu... Spolu s tímdostanete zprávu absolutně tajné zvláštní služby, kterávykonává kontrolu nad mimozemšťany na území našeho státu …Podrobnější informace na toto téma můžete získat ze známéhofilmu Muži v černém (Men in Black) … Neřeknu vám, kolik jejich mezi námi, protože by to mohlo způsobit paniku.“ 

Západní zpravodajství informující o Medveděvově šokující odpovědi ohledně mimozemšťanů praví, že „žertoval“, když zmínil film Men In Black, což bylo chybně vyloženo jako odkaz na americkou sci-fi komedii z r. 1997 o dvou tajných agentech bojujících proti mimozemšťanům v USA.

(Poznámka Orgonet: Článek ze 7. 12. 2012 česky zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/medvedev-priznal-navstevy-vesmiranu.html)

Avšak Medveděv nemluvil o americkém filmu, nýbrž o slavném ruském dokumentárním filmu Muži v černém, který poskytuje mnoho detailů o anomáliích spjatých s UFO a mimozemšťany. [Celý film rusky s anglickými titulky možno shlédnout zde.  ]

Tam, kde Medveděv dle západních zpravodajství říká „Podrobnější informace na toto téma můžete získat ve známém filmu „Muži v černém“, jeho skutečnou odpovědí je, že „Podrobnější informace můžete získat v dokumentárním filmu téhož jména.“ 

Důvod k tomu, proč západní zpravodajství svévolně překroutila Medveděvova slova, se zdá po jeho šokujícím prohlášení zřejmý, a jako důkaz je zde aspoň jeden příklad jejich takzvaného informování o odhalení mimozemského života, který je již na naší planetě, článek s názvem „Ruský premiér Medveděv udělal fór o mimozemšťanech, a konspirační teoretikové okamžitě ztratili hlavu.“ 

Je třeba zdůraznit, že pokud někdo „ztratil hlavu“ ohledně mimozemšťanů, pak to nebylo Rusko, ale Vatikán, který v listopadu 2009 oznámil, že připravuje odhalení mimozemšťanů

Podobně zjevně „ztrácejí hlavu“ sami představitelé americké vlády, jako bývalý konzultant Pentagonu Timothy Good, a autor knihy Above Top Secret: The Worldwide U.F.O. Cover-Up,  (Nejvyšší utajení: Zatajení celosvětové přítomnosti UFO) který v únoru 2012 prohlásil, že bývalý prezident Dwight Eisenhower měl tři tajné schůzky s mimozemšťany  , kteří byli „nordického vzhledu“ a podepsal s nimi dohodu, že jejich činnost na Zemi bude udržena v tajnosti.

V ruském městě Vladivostok bylo nedávno nalezeno 300 miliónů letstaré ozubené kolečko z UFO  , a vědci, astronauti a uživatelé youtube oznamují nárůstpodivných jevů na Měsíci , Evropská vesmírná agentura oznámila svůj objev 1000starodávných řek na Marsu, a vědci z UK a Sri Lanky říkají, že nyní mají „nezvratné důkazy mimozemského života“, protože našli v meteoritu zkamenělé řasy  (Pozn. Orgonet: česky o tom zde.). Jedinými, kdo zřejmě „ztratil hlavu“, jsou Zápaďané, zejména Američané, propagandisté, kteří po celá desetiletí zakrývají jednu z nejdůležitějších součástí historie lidstva, to, že „nejsme sami“.

Není nám známo, zda Medveděv tento týden dokáže přesvědčit Obamův režim, aby řekl pravdu o UFO a mimozemšťanech. Avšak je nám známo, že ať už s USA nebo bez nich, Kreml zajisté zahájí proces sdělování pravdy o tom, o čem my již víme, že je to pravda.

January 22, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

58 komentářů:

  1. woooowwww tak do toho do toho :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Mno konečně, konečně jsme se dočkaly historického momentu kdy se to stane oficiální. A USA si muže jit hořekovat a dřepět do kouta , teď dostanou od Ruska na prdel :D , nakonec bude hrdinský čin z Ruska, to se musí oslavit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co chceš oslavovat, když v jedné vládě jsou stejní parchanti jako v druhé, včetně té naší a nevyjímaje ostatních vlád jiných států. Je na čase vzít karabáč a vyhnat je všechny.
      Proč? Např. v důvodu uvedeného v článku s názvem "Stále se necháváte ohlupovat vládnoucí elitou, tedy i politiky, kteří z vás dělají totální tupce? :-("
      http://www.inner-light.ning.com/profiles/blogs/6370783:BlogPost:125299

      Vymazat
    2. Já už jednoho znám-KALOUSKA.

      Vymazat
  3. Skělej článek:) díky za něj:) jeden z mých snů je setkat se s mimozemšťanem a jen tak pokecat:) každopádně se těším jestli Rusko odhalí mimozemšťany,že jsou mezi náma:) a taky se těším jak mainstream media. Budou dělat jakoby nic:D

    OdpovědětVymazat
  4. Na mládež se používá dlouhodobě zaměřená kampaň, juvenil kolem 20-tého roku věku je úplně tupý s hlavou vymytou. Hlavně ti co ještě nepracovali. Ve společnosti je atmosféra naprosto zbytečně vyhrocená. Hlavně ze strany “pravdo-lásko, havlo-švarco -áskařů”
    Nastupují nejrůznější “celebrity”, tzv. umělci, sportovci, větci a “hvězdy společensko-kulturního-tv nova-veřejného života”.

    Pár dní před volbou se naprosto zbytečně “mobilisuje” a sepisují petice za rakušáka například na půdě Karlovy university. Na fakultě architektury v Brně profesor přemlouvá studenty aby volili, knížete-nečecha.
    V mém okolí i v práci NENAJDU jediného voliče spícího starce, polovina těchto lidí má vysokou školu. Od kolegyně její děcka okolo 20 let volí toho sympatického pankáče (jinak tedy nikdo).

    Mám stále signály z několika stran že volby (nejen tyto) se v podstatě falšují. Jak si jinak vysvětlit, že věčně nespokojená lůza (tak nás označují někteří naši politici) vždy jednou za 4 roky zvolí stále stejné zločince do vedení země ????? Pravděpodobně jsou nasazeny i technologie na ovlivnění lidského vědomí. (projevují se jako “zombí syndrom” – zvýšená agresivita a zatmění mysli, pozorovatelná zvláště v dnešních dnech u jedinců s přebujelým egem a hlavou prázdnou viz TéVé)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavu máš plnou, možná čas plnit srdce...

      Vymazat
    2. Ano, Sator má svatou pravdu, stejně agresivní a zlá slova jako kampaň soudruha protikandidáta. Víte, ta energie, co z vás a vám podobným tryská, je takový jed a plevel, že se sotva dýchá, a přesto jej "pravdoláskaři" opět zneutralizují a obrátí v pozitivní tvůrčí světlo. Bohužel jste nevstřebal tuto frekvenci myšlení, ale co se dá dělat, nelze se vzdát na půl cesty. Dlužíme to spoustě čestným a spravedlivým lidem, kteří se nedočkali. Papa.

      Vymazat
    3. Takže globalisti a jejich NWO je ten jediný možný řád nového světa ?! Pak si Andreo počkejte na jejich perzekuce, koncentráky, fízly a další represe, jejichž obludnost předčí i ty nejdivočejší představy jakéhokoli komunisty ! Vy vůbec nic nevíte o tom, co se tady v Evropě i jinde ve světě za posledních 100 let událo ve jménu globalizace a NWO ! A už vůbec vás nezajímá, co se ve jménu tohoto plánovaného zvěrstva děje dnes ! A ještě to jako "hloupá ovce"- ovčanka podporujete ze všech svých sil ! Chcete spadnout do propasti ? Není nic snazšího, než vám do ní uvolnit cestu !

      Vymazat
  5. http://opona2009.zacit.cz/galerie-elity-naroda/schwarzenbergovy-res.html

    Schwarzenbergovy restituce jsou stejně tajemné, jako ty Havlovy a čekají na to, až se tématu někdo chopí a pořádně je zmapuje. V zásadě jde o to, že Schwarzenberg neváhal podnikat neuvěřitelné právní kličky, aby podědil, co se dalo a zrestituoval, co bylo možné.

    A tak zatímco byl v roce 1960 adoptován svým v Rakousku žijícím strýcem Jindřichem do hlubocko-krumlovské větve Schwarzenbergů, čímž se stal hlavním představitelem rodu a z chudého šlechtice zámožným mužem, protože o dvacet let později mohl dědit majetek v Rakousku, doma po "převratu" se zase hrdě hlásil k biologické větvi, kterou opustil (orlické), protože se zde nabízely pro změnu miliardové restituce.

    Podle českého práva ale neměl na restituce nárok, pročež se Schwarzenberg neváhal o majetek soudit a podařilo se mu prosadit, že bylo upřednostněno rakouské právo. České právo totiž říká, že dědická práva po biologických rodičích adopcí zanikají, kdežto rakouské právo je umožňuje. Navíc byl Schwarzenberg adoptován jako dospělý, což české právo taktéž nezná. Neptejme se, jak se to stalo, ale soud si vyslechl znalce na mezinárodní právo a rozhodl se, že se bude postupovat podle práva rakouského. Schwarzenberg tudíž zdědil podstatnou část majetku konfiskovaného orlické větvi a činí si zálusk i na majetek zabavený na základě speciálního zákona "Lex Schwarzenberg", byť se věc komplikuje rodinným sporem s nevlastní (taktéž adoptovanou) sestrou Elizabeth von Pezold.

    Je otázkou, do jaké míry pomohlo Schwarzenbergovi jeho výsadní postavení nejbližšího spolupracovníka tehdejšího novopečeného prezidenta Václava Havla v rozjitřené posametové době. Jisté je pouze to, že vyřízení restitučních nároků se událo současně s jeho a Havlovou abdikací. Když se pak Havel stal už jen českým prezidentem, Schwarzenberg s ním v jeho politické dráze nepokračoval. Evidentně nebylo proč - majetek už byl doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost dobře nechápu, jak tyto dva komentáře souvisí s tématem článku. Ale asi jsem padlý na hlavu :-) Lidi probuďte se konečně, nechejte té nenávistné politické agitky, otevřete svá srdce a šiřte lásku místo nenávisti ! Tenhle život je krátký, nakonec stejně dojdete každý poznání, že život je láska a ne nenávist. Áron

      Vymazat
    2. Nijak nesouvisí. Proč by měli? Je to sabotáž a spam.

      Vymazat
    3. Tady je vidět, že už to někomu mele z cesty !

      Vymazat
  6. Tak konecne som teda zvedavy ci uz konecne potrvdia to co uz davno vieme :D a drzim palce nech to Medvedevovi vyjde.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-23-1-2013/

    http://zlata.dusicka.sweb.cz/new_page_4.htm

    OdpovědětVymazat
  8. Další senzační, neuvěřitelná, šokující atd. atd. zpráva, kolující v Kremlu, Rusku, atd. atd. Kdo tomu ještě věří?


    Guess

    OdpovědětVymazat
  9. Už je na čase... Tak snad to vyjde....

    OdpovědětVymazat
  10. Pokud se tak stane,dochází k odhalení........:-)

    OdpovědětVymazat
  11. v dnešní době si stejně drtivá většina zbytku světa spíš řekne, že se ruskej prezident zbláznil, než aby uvěřili vlastním očím. ty vrstvy lží jsou pěkně uleželý, bojim se, že nepůjdou jen tak odstranit jednim prohlášením... bude to chtít minimálně dlouhodobější kampaň, aby si lidi uvědomili, co to pro ně znamená se všema důsledkama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak kdesi Keshe řekl, budou dva tábory - jedni budou nadšení, a budou se s mimozemšťany přátelsky sejít, druzí budou zatvrzelí odpírači (víceméně ti z-braiwashingovaní, kterých ovšem nebude málo) a popírači, a ty první budou urážet, perzekuovat možná i pronásledovat. Každá Pravda holt něco stojí, a pán Temnot si svou vládu nad světem tak lacino vzít nedá !

      Vymazat
  12. No abz se zase nestalo, že to médai překroutí a udělají z lidí blbce jako obvykle. Ha ha. Jinak bych upřímné odhalení a připuštění jiných existencí v jakékoli míře bral. Honza J.

    OdpovědětVymazat
  13. Děláte si srandu? Jaké "konecne to vyjde"? Jaké "uz bylo nacase"? Co kdyz rekne lez nebo pololez? Co kdyz to maji s Obamou naplanovane? To jim to sezerene?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, neboť politika je svinstvo na celém světě. Na jednu stranu hrajou divadlo, jak jeden proti druhému brojí a přitom za scénou se přítelíčkují. Naoko dělají, že jim jde o lidi, ale přitom na lidi z vysoka ...
      Stále se necháváte ohlupovat vládnoucí elitou, tedy i politiky, kteří z vás dělají totální tupce? :-(
      http://www.inner-light.ning.com/profiles/blogs/6370783:BlogPost:125299

      Vymazat
  14. Bude dobré počkat zda to není bublina.
    1.)záleží jací to budou
    2.) s lidmi to nehne, řeší jak přežít

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady v maloměstečku to ovládají problémejkři, alkoholici a nějací ufouni je nemohou vyděsit, protože tak blbým děsným hajzlům by se vyhli na sto honů a bezpochyb by s nimi nekomunikovali jinak než silou a možná by s vaničkou vylili dítě, protože jak se říká, čím hrneček načichne tím smrdí. A možná byl byl lepší konec než stávající předpeklí které k životu samozřejmě není. Lidi už tu začínají závidět mrtvým tak vy pravicové zrůdy moc nevyskakujte, volíte si aristokrata a pro něj jsou ještě lidé drábi, nevolníci jsou míň než jeho zvěř a to ještě kníže řekne ať kůň chlastá sám. Tak jak je může zděsit ufoun, když vetšinablbostí ňamtá.

      Vymazat
    2. No reptoši ať táhnou na svou zničenou planetu !

      Vymazat
    3. Alan Watt - The Reptilian Deception
      http://www.youtube.com/watch?v=AtJMTIF_PAA

      Vymazat
  15. No. Možná řeknou lidem, že mimozemský život existuje (Otázkou ovšem zůstávám, jakou formu života přiznají). Vidím ty palcové titulky na předních stranách novin a nejméně měsíční mediální kampaň. Pod tím bude milimetrovým písmem napsáno, že našli živé baktérie na Marsu a to bude na dalších 1000 let vše... Takže jsem v klidu a radovat se budu podle toho, co a kdy skutečně řeknou. Betak to nebude vše, protože co kdyby se z toho některým oVčanům zavařily závity. Ó, jaká ohleduplnost, jim vlastní že? ;-) Pepé.

    OdpovědětVymazat
  16. Prídu a uvidí ich každe oko !

    OdpovědětVymazat
  17. Prababičkou nynějšího lidského druhu byla ještěrka, nikoliv opičák, :-) jak se nám snaží namluvit!
    http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/prababickou-nynejsiho-lidskeho-druhu-byla-jesterka-nikoliv-opicak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, že lidská kůže má podobnou šupinatou strukturu jako má hadí kůže. Když se člověk po opálení na slunci začne loupat z kůže, daří se nejednomu ze sebe stahovat celé kusy kůže, jako se z ní svlíkají hadi.

      Vymazat
  18. Toto témá bude opět jako všechny zprávy:50% věří a 50%ne ....a kdo má pravdu, když už člověk neví co je lež a co ne......asi stejně dokud zamnou nepříjde fešák a neřekne ahoj jsem ET.....nevím jaký budu mít názor:)

    OdpovědětVymazat
  19. milá Févo,z videa slovenské TV je patrné,že EBE cinknou nějaký zvuk a Ty vstaneš třeba ve dvě ráno a píšeš automatickou kresbou vzkazy,co,kdy,jak....co takhle jim sdělit,že mají dodržovat pravidla na odpočinek těla,že nemusí prudit v noci a zejmena NURUK by mohl pohnout malíčkem u nohou a rozpustit to chemické svinstvo,co otravuje centrální Evropu již měsíc....to je pro NĚ taková rachota???Ostatně barometr mi dnes statečně ukazuje OPĚT SLUNEČNO a venku je deka...Co Ty na to mila FÉVO?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://barboraopelkova.blog.cz/1301/22-1-2013-vsichni-jsme-na-jedne-lodi

      Vymazat
    2. Jojo,něco na tom bude ! Když jsou takoví zachránci a lidumilové, ať udělají světlo, a slunce ať svítí na azurové obloze ! Pokud to neumí nebo nechtějí, tak ať táhnou zase zpět, odkud přišli. Na přihlouplé kecy tu na Zemi máme už beztak dost našich provokatérů !

      Vymazat
  20. komplexně zpracovaný článek (palec nahoru), z uvedených odkazů na popsané události mi tam chybí pouze odkaz na první větu "...praví, že Rusko hodlá varovat prezidenta Obamu ..." kde přesně se ta senzační zpráva ruského ministerstva objevila, to už se dohledat asi nedá ..
    jinak původní video s Medveděvem a reportérkou mi taky nepřišlo jako politický "joke". vypadal zcela vážně. a kdyby to myslel jako vtip, měl by to nějak dát najevo protože si je jistě vědom toho že se to v tisku rozmázne. a souhlasím s poznámkou výše, že mainstreamová media budou taktně mlčet ..

    OdpovědětVymazat
  21. O kontaktech s mimozemšťany existuje spousta seriosní literatury a řada zemí (Velká Británie, Francie...) zveřejnila tisíce stran utjovaných zpráv týkajících se této problematiky. Všechno ovšem nelze zveřejnit, n přijetí určitých informací musí být člověk připrven znalostmi, schopní myšlení a racionálního jednání a v neposlední řadě morálně. Informace má jak USA tak i Rusko, ale zatímco v USA bylo těch informací zveejněno dost (i když jistě ne všechno), tak Rusko toho zatím moc nezveřejnilo. Nevím co přesně Medvěděv řekl, ale spíš mi to připadá, že je to zkreslené nějakými zastuzenými publicisty, které stále straší "západní imperialismus". Anebo také jako tradiční ruské velikáštví, "orientální divadlo". Tak ať Medvěděv nedupe a ať Rusko zveřejní co ví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavně, že hoši z júesej jsou ti nejmorálnější na světě, tak jim budeme žrát dál jejich návnady i s navijákama ! Sláva blbosti, která všemu věří !

      Vymazat
  22. Nenechte se oblbovat, přečtěte si článek s názvem "MIMOZEMŠŤANÉ V POZADÍ?" ať jste v obraze.
    http://www.inner-light.ning.com/profiles/blogs/mimozemstane-v-pozadi

    OdpovědětVymazat
  23. Padoušské vlády udělaly dohodu nikoliv s dobrými, ale s padoušskými mimozemšťany.
    Video v Ruštině s anglickými titulky s názvem: MEN IN BLACK - Full Russian Documentary With English Subtitle
    http://www.youtube.com/watch?v=d-LbMLzaw7s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť už se to tu objevilo několikrát, že vlády světa zaprodaly ET´s obyvatele Země !

      Vymazat
  24. http://www.topky.sk/cl/13/1337931/Najvacsi-objav-za-poslednych-500-rokov--Nasli-dokaz-o-mimozemskom-zivote-

    OdpovědětVymazat
  25. a mohl by mi někdo poslat link alespoň na zdroj této informace? nebo video, kde je vidět Medvěděv, kterat se takhle zavazuje? já jsem totiž nikde nic podobného nečetl a předpokládám, že kdyby z Kremlu vysílali nějaká ultimáta (navíc týkající se mimozemšťanů) tak by o tom někde byla zmínka.... :D zvláštní...

    OdpovědětVymazat
  26. Neznáš Sorchu Faal?

    Původní informace je vždycky nějaká zpráva určená pro Kreml, tajná vnitřní záležitost (že má S. nějaké spojení s Kremlem, o tom nepochybuju.), někdy od tajných služeb. Toto není od tajných služeb, takže teoreticky by na nějakém webu Kremlu mohlo stát, co chtějí projednávat v Davosu, ale spíš je to tajné. Takže link na to těžko existuje.

    K tomu si Sorcha najde další informace, již veřejné, dokumentující reálnost toho počátečního tvrzení.
    Já tomu dost věřím, mnozí zase nevěří ...

    OdpovědětVymazat
  27. To snad neni možný, jsem zděšen z těchto stránek !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo jo křováci byli také zděšeni když poprvé viděli kameru

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 25.1.2013, 16:03

      Nech si ty pokrytecký výlevy pro svou rodinu nebo svého psychiatra. Sem chodí slušní lidé, ne hysterky všeho druhu nebo jízliví provokatéři ! Takové tu nevítáme rádi ! :P

      Vymazat
  28. orgonet,
    díky za info, podívám se :)
    ale přecjen nepatřím mezi ty jedince, kteří se podvolí úplně všemu, stále mám určité meze vnímání toho co se kolem nás děje a nepotřebuji se nutně ubírat k transcedentnu, to mi přijde trošku přitažené za vlasy, ale každý ať si věří čemu chce :) je zbytečné se o tom rozepisovat, nicméně stále naivně doufám, že se v dohledné době něco proflákne, nemohou to tajit do nekonečna..

    OdpovědětVymazat
  29. Musím entuziasty zklamat. Při dotěrných dotazech investigativní novinářky, která chtěla zahnat Medveděva do kouta dostala odpověď, kterou se dostal z nesnází. Jasně že je to blábol, ale úmyslně skrytě ironický, aby slaboduché potěšil že někdo odhaluje bůhvíjakou konspiraci; normální lidi pak zmátl zjevnou nesmyslností a ty bystré rozesmál rafinovaným implicitním humorem. Pak celý hloupý i chytrý svět mluví o medveděvových mimozemšťanech a ne o problematice na kterou se ho novinářka ptala. Jste naivní pokud myslíte že jde o reálnou ET kauzu.

    OdpovědětVymazat
  30. Nechápem prečo Rusko "hodlá varovat ameriku" prečo to neurobia a hotovo. Od Obamu čakaju "Yes"? divné...

    OdpovědětVymazat
  31. existuje nějaké video klidně i v ruštině, jak to doslova říkají????

    OdpovědětVymazat
  32. Téměř všechny videa, na které jsou zde odkazy, už cenzoři smazali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak příznačné ;) důkazy nejdou protože byly smazány, fatk vás to baví dělat z blbců ještě větší blbce? ;)

      Vymazat
  33. Jelikož všichni myslíme skoro stejně ,zamýšlíme se proč ,kdy ,jak ,v kom ,že je ten mimozemšťan,ilumiminát.Mít stále rozehrané "pole"světa,kdy mnohdy téze předčí povodně,sucha ,větry, mrazy či teploty.Nyní při kybernetice všeho,nás především ohrožuje lidská hysterie,živena filmy a tiskem,jak jen tak ,jedním kliknutí přijde k "bohatsví"-vydává se za svémocnost,moc,že taky bude chtít mít vliv nemalý.Tak to vidím především u většiny Českých zbohatlíků,všechny vlády.Co si "dovolují "berou si moc bez odpovědnosti ke zbytku.Vyhaslý podíl odpovědnosti,že jsou tady nastaveny pravidla mocnářů,proti vymytým mozkům-lehkého nesnesitelného žití.

    OdpovědětVymazat
  34. vícero infomrací na www.pratele-nebe.cz opravdu jsou tu dvojí - stejně jako světlo a tma.. takže každy si může vybrat směr,kam ho to táhne. k pravdě nebo k těm kdo pak z něho udělají vola ,jak princip v politice .

    OdpovědětVymazat
  35. Prosím vás jaké drogy berou autoři tohoto webu? Rád bych je také zkusil vypadá to fakt na velmi kvalitní materiál

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.