21. dubna 2013

Anketa Věříte na chemtrails? je manipulována zvenčí?



Anketa Věříte na chemtrails? na pravé liště blogu se chová podivně. Hlasy tam přibývají a současně ubývají.
Cílem ankety bylo spočítat, kolik lidí čtoucích Orgonet věří na chemtrails. Jsou nás stovky, nebo tisíce?  Ale zdá se, že někdo to sabotuje.
Nejvíce hlasů tam bylo krátce po jejím zveřejnění, v pátek večer, přes 100, a pak asi během hodiny to ubylo na 60, a teď už je jich jen 20.
To znamená, že někdo se umí/může do toho hrabat, a taky to pilně činí (:-)
Viz též, co sledovali čtenáři během soboty:


Anonymní20. dubna 2013 0:52Ale je tu zvláštnost. Ráno byl počet hlasujících 90, odpoledne 70 a teď večer 30.
svetlolej20. dubna 2013 4:07ahojte:-)milý Orgonetíku, přejeme krásný maximálně úspěšný den v každém okamžiku:-)s anketou na chemtrails nahoře vpravo je problem, někdo se v tem hrabe pač přitelkyně hlasovala cca v 23hod včera v patek a viděla 71hlasů, ja ted rano koukam (jsou4.00 sobota) a je tam 36 což je zajimavé :-)krásný den všem s láskou sv.
Teď v neděli ráno, co jsem na skok na internetu (odjíždím na celodenní seminář), tak se to z 20 zase zvedlo na 33.

Možná je někdo z vás odborník na tyhle věci a naznačí, zda a jak je to možné se do toho hrabat, to by mě zajímalo.

Zatím anketku necháme viset, abychom měli čas popřípadě zjistit, kdo a jak to může provádět.

Teď mám problém tenhle příspěveček vůbec vyvěsit, už to zkouším asi po dvacáté ...

Dobrý, prošlo to.

Update večer: 
Opakuji zde už asi počtvrté, že jediná možnost ANO je nastavena záměrně, a to se záměrem vyhnout se hlasování trollů, kteří by se vrhli na možnost NE a celé by to šlo okamžitě do háje. Už mi to jednou takhle provedli, asi před 2 lety, nemělo to cenu a muselo se to smazat.
Když je v anketě jen ANO, tak tím by se mohli spočítat ti, kteří věří. A kdybychom se třeba dověděli, že je nás pár set, nebo pár tisíc, při tom počtu čtenářů, tak to by myslím mělo nějakou cenu. Ti, kteří nevěří, mě nezajímají, to vím, že jich je absolutní většina společnosti ...
Bohužel to tentokrát taky nevyjde, ale ještě to tu chvíli nechám viset, třeba přijde nějaký názor, který trochu osvětlí, co se děje. Já s tím nic dělat nemůžu, víc mi tam toho nastavit nejde.

38 komentářů:

  1. Ahoj. Do doby, do které bude orgonet na ,,blogu,, ,tak nebude autor jeho pánem. Myslím, že nějaký levný server doma v obyváku a napsaná jednoduchá internetová stránka by nebyl moc velký problém. Čtenářů je dost a po pár korunách se to bude dát složit. Stejně by se asi našel i nějaký dobrosrdečný člověk s potřebnýma znalostma, který by rád poradil. Nevěřím na úpřimnost těch, co provozují podobné megaservry, na kterém jsou blogy, jako orgonet. Vlastně ten kdo poskytuje místo, tak také vidí co tam kdo má a věřím, že může na přání ,, někoho,, zasáhnout a upravit, nebo odmítnout přístup. Popřípadě manipulovat s obsahem. Ostatně to místo poskytuje zadarmo a určitě to nedělá pouze s dobrého rozmaru. Myslím, že jediná varianta je osamostatnit se.

    OdpovědětVymazat
  2. Co se týče počtu hlasů: to asi budete muset kontaktovat správce svého webu. Odpovědi zpracovává adresa (skript) /reviews/polls/placeVote/ . Může tam být jen chyba, nebo někdo mohl ten web skutečně napadnout.

    Zdánlivé chyby může způsobit i technika cachování stránek. Ale to je na posouzení odborníkem.

    Ale stránky mohou být i nabourané: Někdo vám tu anketu totiž poškodil tak, že nezobrazuje možnost odpovědi "Ne". Hlasování pak připomíná komunistickou jednotnou kandidátku NF. Tímto způsobem asi někdo drsně manipuluje s názory čtenářů a poškozuje váš obraz nepředpojatých pozorovatelů.

    Zkuste tohle poškození (z vnějšku není jasné, jestli se jedná o technickou chybu nebo napadení) co nejrychleji opravit - nedělá to dobrý dojem.

    OdpovědětVymazat
  3. V tom se může podle mě hrabat jedině blogger osobně. Nicméně může být problém (klidně celoplošný) s tou funkcí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogger není Jagger, tak pozor na pojmy a dojmy :-)))

      Vymazat
  4. http://barboraopelkova.blog.cz/1304/drunvalo-melchizedek-15-04-2013

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojte :-)
    viz anketa - je neděle 10.42 a hlasů je 130 viz důkaz
    http://clip2net.com/s/4WXQze

    viz co píše Orgonetík - nejsem sice odborník na slovo vzatý :-))) ae první odpoved proč se hlasy snižují mi přišla, že "nekdo" nekde na tom serveru nastavil, že při každém "klick" bude ubrán jeden hlas místo přidán :-))) Samozřejmě ten počítací server má majitele a ten má absolutní kontrolu nad tím, co má na disku, tím i na web serveru tím i na tom co se ukazuje na netu :-)

    chce to zkusit anketu jinde :-)
    krásný den všem
    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chemy se cenzorům nehodí do krámu, tak to budou asi kazit všude. Jedině nějaký zcela nezávislý server, ale nevím jestli něco takového vůbec existuje !

      Vymazat
  6. a už máme 140 hlasů :-)

    http://clip2net.com/s/4WY1Qn

    OdpovědětVymazat
  7. Mne to v tuto chvili nabizi pouze moznost "ano". Osobne vic nepotrebuji... :)

    OdpovědětVymazat
  8. přátelé, a to slovo myslím doopravdy, vy si skutečně myslíte, že internet je svobodný?! vždyť někdo tuto síť vlastní a provozuje, tedy kdo platí, ten kontroluje. my všichni jsme na seznamu, mějte rozum a odvahu si to přiznat... druhá věc je, na základě čeho a jak s tímto poznámím naložíme. je to pak věc daleko hlubšího, vědomého přístupu k vlastnímu životu a k životům svých blízkých, je to otázka paradigmatu chápání okolního světa a sebe v něm, otázka vědomého nastoupení cesty k něčemu jinému, než k čemu nás manipulují věřit a žít. a to je zásadní přelomový moment transformace každého člověka. stát se vědomým Člověkem.
    Jan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pište, že jsme na jejich indexu. V USA zašli až tak daleko, že v několika federálních státech pošta na domovní schránky nalepovala jakési známky. Modrá označovala domy a byty, kde se zdržují loajální občané vůči systému. Červená označila rebelanty, kteří měli být v případě vyhlášení stanného práva nebo jiných vyjímečných stavů třeba i násilím odsunuti do FEMA kempů (lágrů). Nejhůře měli dopadnout ti, co měli vylepené černé známky. Ty považoval systém za zvláště nebezpečné - prakticky na úrovni teroristů. A jak známo, represivní složky v USA mají dle nově Obamou schválených zákonů právo střílet takové lidi „na potkání“ jako škodnou ! Lidé napřed nic nevěděli, a začali se porůznu ptát, co to jako mělo znamenat. Dostalo se to až na půdu Kongresu mezi senátory. Mezitím v tichosti někdo ty známky během jediného dne odstranil. Zvláštní a záhadné na tom je, že nikdo neviděl nikoho ty známky odstraňovat. Prostě byly najednou fuč. Přesto se několika všetečným investigavcům podařilo nakonec vypátrat, co se skrývalo za těmi známkami. Vůbec bych se nedivil, kdyby Vondra se Schwarzenbergem měli něco podobného uchystaného v záloze i na občany ČR ! Jeden lágr alá FEMA už stojí kdesi u Litoměřic, a tváří se navenek jako oplocené sklady. Podezřelé je však na těch plotech to, že obsahují jakési pozorovací (střelecké?) věže, což budí dojem spíše jakési věznice nebo lágru ! Kdoví kolik jich na území ČR vlastně stojí, a lidé o tom ani možná neví, do jaké hry jsme vtahováni !

      Vymazat
  9. Ano Orgo, taky jsem se tomu divil, že hlasy v anketě ubývají. Tím je narušena a manipulována objektivita ankety. Proč se to někomu, nebo některým daří narušovat však nevím.
    V každém případě ve svém okolí už znám řadu lidí, kteří v chemtrails věří. A jejich prozření vzniklo na základě informací a především jejich vlastních pozorování této činnosti po prolétajících letadlech.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  10. Nechápu, co na tom koho může bavit - nabourat se někomu do stránky a něco tam sabotovat... To musí být magor jako noha!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne to je jen něčí povinnost toto dělat, aby lidé nebyli vzájemně informováni o jejich společné síle a vědomí, čehož se globalisté bojí jak "čerti kříže" !

      Vymazat
    2. Přesně tak ! Dokud nás budou držet oddělené a vzájemně proti sobě, mají vyhráno. Ne nadarmo říká starý židovský obchodník Valdštejnovi na začátku 30.leté války v 17.stol.:"pane, válka jsou peníze, a peníze vám přinese zase jenom válka. Pamatujte, že pokud se dva perou, třetí se směje, protože jen on z toho má užitek a prospěch !" Takže vidíte, že to, co se děje dnes, je stará ohraná písnička mocných a jejich zákulisních kumpánů, která kupodivu stále dobře zabírá na další a další generace lidstva!

      Vymazat
  11. Keď som hlasovala bol stav 83. Hodinu po hlasovaní 56. Asi to bude pravda že ti hlasy tu niekto maže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi připomíná loňské pozdní léto, tehdy také OrgoNet někdo zvenčí silně sabotoval, a mazal komentáře jak divý. Pamatujete si to ještě vůbec ?! Blogger OrgoNeta se tehdy záhadně asi na 3 měsíce vypařil, a komentáře byly odblokované (nemoderované). Co se tu tehdy strhlo za bitvu, všichni jenom čučeli jak v "Jiříkově vidění". Tehdy byl kredit OrgoNeta těžce poškozen, a mnoho návštěvníků bylo silně rozhněváno na to, co se na Orgonetu tehdy odehrálo. Mě mrzí na celé kauze to, že se blogger OrgoNeta k tomu dodnes uspokojivě nevyjádřil.

      Dnes se schyluje koukám k něčemu podobnému !

      Vymazat
  12. je 17.23 a stav hlasování je opět jinak :-)))))
    nyní už zas jen 63 :-)

    http://clip2net.com/s/4X471d

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Orgonete, posílám důležitý odkaz:
    http://www.czechfreepress.cz/zdravi/vedci-priznavaji-ano-geneticky-modifikovane-plodiny-vas-pomalu-zabijeji.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co jsme asi tak jiného mohli čekat, že ? Božská mana to rozhodně nebude !

      Vymazat
  14. No nějak tam máte jen kolonku ano a nikde nevidím kolonku ne/ nevím atd...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trollíku nedožaduj se své vysněné či loutkáři nařízené kolonky NE ! OrgoNet ti ji tam prostě nedá. Musíš ten absťák nějak důstojně ustát, nic jiného ti nezbývá :-))))

      Vymazat
  15. Já tedy nevím,ale mě to teď (neděle, 20.43)ukazuje 105 hlasů...

    OdpovědětVymazat
  16. Tipoval bych, že je tam nějaká ochrana proti "proklikávání". Pokud se někdo snaží zmanipulovat anketu tím, že se snaží poslat víc hlasů z jednoho počítače, tak si ho to nejdřív nevšímá (hlasy přibývají) a pak tomu dojde trpělivost a všechny podezřelé hlasy smázne. Měl jsem jednou problém s reklamou od Googlu - fungovala prapodivně a nakonec ji Google zrušil s tím, že zákazníci proklikávali. No a tahle anketa je taky od Googlu jako celý blogspot, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš někomu za sledovacím kompem dochází trpělivost, že chemtrailsům věří už víc jak 500 lidí tady na Orgo ! Tam vidím příčinu vzniklého problému !

      Vymazat
  17. zajímavá anketa :)
    mě se zobrazuje jen jedna možnost....to je záměr?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, že je to záměr. Když tam dám ano/ne/nevím, tak trollové se zblázní, aby tam naklikali tisíckrát NE.
      Šlo mi jen o to zkusit spočítat, kolik nás je, co věříme (:-)))
      Ale jak je vidět, někdo to může i tak zvenčí manipulovat.

      Vymazat
    2. co je na tom za záměr?
      :-) pořád je možnost si vybrat, buď klikneš na ano, nebo nebudeš dělat nic. ACHNATON

      Vymazat
    3. Orgo, pochop, že temnáři, kteří z velké části vládnou i internetu, nemají zájem, abys lidem ukazoval, jak velký počet lidí věří na chemtrailsy, klimaterorismus a další globální svinstva namířená proti lidem a PROTI ŽIVOTU na Zemi jako takovému ! Musíš to provést jinak, aby na Tebe nemohli !

      Vymazat
    4. To není pravda ! Když tam dá Orgo i volbu NE, zasviní to NE robotičtí trollové po milionech, a bude po anktě ("po ptákách") ! Takhle víme, že s těmi čísly někdo cíleně manipuluje bez trollů. To je důkaz, že se to skutečně děje !

      Vymazat
  18. já veřím že je chemtrails, hlasoval jsem pro ANO

    - myslím, že tohle nikdo zvenčí snad neumaže a mé "ano" bude mít platnost...sice když to sem napíše takto více lidí, se to tu zahltí, ale ten, kdo umazává hlasování bude mít tak smulu. ACHNATON

    OdpovědětVymazat
  19. Eumetsat 19.-20.4 2013 takéto detailné chemtrails západne od Španielska som už dávno nevidel...yoshi

    OdpovědětVymazat
  20. Doporucuji odkaz na externi anketu...

    OdpovědětVymazat
  21. Spíš trollové proklikávaj neustále ANO a server to po čase smázne. btw co to je troll?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi tolik co trotl (něm.Trottel) - hlupák, blbec :-))))

      Ale vážně :
      Norové dodnes věří, že v jejich zemi žijí trollové. Démoni, od nichž podle skandinávské mytologie nemůžeme čekat nic dobrého. Nepřejí bohům, člověku ani jeho výtvorům. Jsou to muži i ženy, mohou být velcí jako myši, ale někteří vyrostli i mnohem víc až do velikosti obrů. Žijí v lesích, mořích a horách.

      Troll v internetovém slangu je účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá provokativní, hanlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k vytoužené emotivní odezvě[1] nebo jinak narušit normální věcnou diskusi.[2] Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním. Trollové neškodí, jenom jsou otravní. Trollovy úmysly jsou vedeny čistě pro zábavu trolla. Pokud pobaví i někoho jiného nebo se snaží škodit, tak se nejedná o trolla, ale o flamera či diskuzního kašpara.

      Provokace trolla se ve většině případů setká s trollováním od dalšího účastníka. Inspirací k takovému kroku je většinou touha po dosažení tzv. ultimátního trollingu, tedy stavu, kde již není poznat, kdo koho trolluje a více méně je diskuze všem jen pro smích, pak je to z pohledu iniciátora tzv. win. Tedy vítězství.

      Jiným přístupem je „toto je nejlepší ignorovat“ – pokud bude podle tohoto názoru komunita trolla ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit. V angličtině pro vyjádření tohoto postoje existuje několik ustálených rčení a zkratek, například:

      - DNFTT. – Do not feed the trolls. – v češtině nekrmte trolly, smyslem je nedělejte to, co troll chce (tj. reakce které troll očekával).

      - YHBT. YHL. HAND. – You have been trolled. You have lost. Have a nice day. – Doslova Byl jste potrollen. Prohrál jste. Pěkný den. Používá se jako odpověď na příspěvek lovce trollů, který se nechal vyprovokovat k reakci.

      Na provokaci trolla obvykle reaguje některý účastník diskuse, který se domnívá, že „toto není možné nechat bez odezvy“. V anglickém prostředí pro tuto úlohu v debatě existuje specifické označení trollhunter – lovec trollů. V horším případě má jeho příspěvek sám podobu trolla a konflikt se může dále rozrůstat. Trollhunter však není taky troll, jelikož jeho cílem není trollovat ostatní účastníky, ale pouze zesměšnit či zneužít iniciátora infikované diskuze.

      Vymazat
  22. Orgo, udělal jsem anketu na jiném serveru než běží Orgonet:
    http://www.easypolls.net/poll.html?p=5174e8e8e4b030fe93f396f2
    Dá se i vložit přímo na web, tak si to klidně zkus, nebo ti pošlu html kód pro vložení této ankety.
    Panzik

    OdpovědětVymazat
  23. http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll

    OdpovědětVymazat
  24. Tak se zdá, že ta anketa zase fachčí. Dnes v 16:21 je tam 799 krát ANO :-))))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.