5. dubna 2013

Ledový chlad na severní polokouli: klimateroristé blokují kritický bod - Grónsko

Ač dosud v ochoření, i když se mi při koukání do počítače dělá šoufl, tak zvědavost vítězí a musím se podělit o svůj nejnovější objev na téma Jak to ti klimouši dělají? (:-)))

Vrtá mi už dávno hlavou, jak to, že jsou klimateroristé schopni tak dlouhou dobu (již několik týdnů) udržovat na celé severní polokouli mrazivé počasí, těžce otravující život lidem v Evropě a Severní Americe? Jestlipak na to někdy přijdu, kde na Zemi leží ten jednoduchý bod, který jsou oni schopni blokovat a tím ovládat ono ledové proudění, na něž si pro své potěšení nahánějí teplý vzduch ze středomoří či Atlantiku a vytvářejí extrémní srážky. 

A hle, už to mám, ukázal mi to článek Sorchy Faal. 

Onen klíčový bod se nazývá Arktická oscilace. 

Jen to velmi zjednodušeně shrnu, podrobnosti si jistě vygooglujete, ale ani nejsou třeba.

Arktická oscilace je jev probíhající zhruba nad Grónskem, a oscilující mezi dvěma fázemi: 
  • Negativní fáze - nad Grónskem je extrémní tlaková výše, nad pevniny proudí ledový vzduch.
  • Pozitivní fáze - atmosférický tlak nad Grónskem je nízký, nad pevninami je horko a sucho.




Klimateroristům tedy stačí blokovat svými klimatickými zbraněmi relativně malé území, aby měli moc nad počasím na celé severní polokouli. Už chápu, proč se zimní počasí v USA často shoduje s počasím u nás. Tam i taky jsou stejné "kapsy" ledového arktického vzduchu.

Nyní právě (již několik týdnů) provádějí blokádu této oscilace v negativní fázi. V létě se můžeme zase těšit na blokádu opačné fáze, čili extrémní vedro.

Jak píše Sorcha Faal, kromě vymražení kontinentů je jejich cílem zřejmě i zkouška zemětřesení, viz dále v článku. 


Graf NASA: 


Blokáda Grónska
Sorcha Faal 28. 3. 2013 

Ruští vojenští specialisté jsou znepokojeni událostmi minulých 14 dní ohledně tzv. Arktické oscilace  , která ponořila celou severní polokouli do nelístostného chladu. (Západní vědci ho přičítají tání mořského ledu, který, jak píší, v minulém podzimu dosáhl rekordně nízkých hodnot.)



Velké znepokojení vyvolává rozsáhlá anticyklóna, která se vytvořila nad Grónskem a přinesla na naši planetu nejvyšší barometrický tlak, jaký byl kdy zaznamenán v historii lidstva. (Američtí vědci minulý rok varovali, že bude zesilovat  ).

Američtí vědci v minulém týdnu potvrdili zjištění ruských kolegů, a ve Washington Post News Service, v článku Rekordní blokující vzorce vytvářejí extrémní počasí  se můžeme dočíst :

Téměř rekordní nízké hodnoty Arktické oscilace – klimatického indexu, který měří rozdíl v relativním tlaku mezi Arktidou a středními zeměpisnými šířkami – jsou částečně odpovědné za chlad nezvyklý pro tuto sezónu. Jak nízko se dostal tento index? Ve středu byl na -5,6, což je historicky nejnižší hodnota.

Ještě pozoruhodnějším aspektem této obří blokády je, že měření tlaku nad Grónskem, jak se zdá, ohrožují rekordní tlak 1 083,3 mb naměřený na Sibiři 31. 12. 1968.

Ruští vědci se domnívají, že tato masívní anticyklóna je odpovědná za zemětřesení, k němuž došlo 20 března ve středoatlantickém zlomu 850 km od Islandu.

Vojenští vědci dále praví, že zemětřesení způsobená touto masívní anticyklónou destabilizují eurasijskou a severoamerickou desku a způsobují jakousi „řetězovou reakci“, která se projeví rupturami i v pacifické desce.

Jako důkaz poukazují ruští vědci na zemětřesení o magnitudě 5,8, které zasáhlo Oaxacku v Mexiku 26. března, a které dle nich přesně odpovídá jejich zjištěním o příčinách seismických událostí způsobených atmosférickým tlakem  .

Studie o seismických událostech vyvolaných počasím jsou západní veřejnosti téměř úplně neznámé. Článek Jak bouře mohou vyvolat zemětřesení  , který vyšel v New York Times, dává ruským údajům za pravdu. Praví se tam mimo jiné:
Vědci stále více poukazují na bouře jako na roznětky zemětřesení a sesuvů půdy. To vyvolává otázky o tom, jaké účinky by mohla mít klimatická změna na nejzávažnější pozemské katastrofy, a zda se pojišťovatelé a vlády mohou adaptovat na tuto interakci mezi atmosférou a zemí.

Dosud jsou tyto otázky pro lidi tak tajemné jako předvídání zemětřesení, které je zabíjí po celé generace. Ale nedávné objevy naznačují, že mezi stále silnějšími bouřemi a zemětřesením existují nějaké svazky.
(Překlad OrgoNet, kráceno.)



73 komentářů:

  1. Chtějí rozpustit všechny ledy na severní polokouli kvůli ropné horečce vykradení dalších zásob, které jsou zatím pod ledem. Můžou za to ale obojí - rusáci i usáci.

    OdpovědětVymazat
  2. Úplne, ale úplne zléééé a hroznéééé :( Čo môžeme robiť?

    OdpovědětVymazat
  3. Je to jedna veľká tragédia...už nebude treba žiadne zbrane...nepriateľov jednoducho nechajú zamrznúť. Ľudia sú už otrávení a unavení touto večnou zimou...a to je asi účel. Nebudú mať už totiž energiu na riešenie tak zásadných vecí, ako je rozkrádanie osobných účtov bankármi, otrávená voda a potraviny, neustále rastúce ceny energií. A to nám ešte hrozí rozsiahly vojnový konflikt. Naozaj radosť žiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tohle a další negace na nás deně praží psychovlnami z mobilů, televizí, rádií. Mažte si ty negace v mozku jako soubory v počítači a používejte tyto masážnické prostředky co nejmíň, televizi vyhoďte úplně. Z té jde těch mikrovln nejvíc. Na noc vypínejte mobily a bezdrátové internety.

      Vymazat
    2. Ten vojenský konflikt bude jen tehdy, když ho připustíme ve svých myslích...

      A k té radosti žít...no právě o to jim jde - připravit nás o život. Když ztratíme radost žít... snadno si život i necháme vzít... ale přece to tu tak nenecháme...dětem a jejich dětem. Nemáme právo to tu jen tak "zabalit". Úsměv a usilovně pracovat na té radosti ze života a hned - to je zlomí a porazí...nezapomínejme na "Nesmrtelnou tetu" - to jsou "oni" - náš smích, radost a láska je vyžene... čeká nás tvrdá práce, ale veledůležitá - pro děti a pro přírodu a na to šup...
      "Oni" nejsou schopni se radovat jen tak - ale my se obejmem a usmějem a začneme se radovat...Nepotřebujeme k radosti blahobyt, banky, jistoty, samozřejmě, že nás nepřízeň svazuje, ale co nejvíc z těch pout unikejme, dotýkejme se a mějme se rádi...

      Vymazat
    3. Ano, přesně tak. Mazat z mysli negace a nepřipustit, že nás dostanou.

      Vymazat
    4. Ano to je naše zbran.Souhlasím s vámi.

      Vymazat
  4. Drahý Orgonete, díky za informace, ale přesto přeji uzdravení a plnou sílu do dalších období.

    OdpovědětVymazat
  5. Může to tak být, ale může to být i přirozená událost bez zásahu člověka, ale i kombinace obou. Ruský vědec Dmitriev má teorii, že se celá naše sl. soustava nasouvá do lokality, která je energeticky "nasycenější" nežli ta, kde jsme dosud pobývali. Dochází tedy k vyrovnávání "elektrického" potenciálu a laicky řečeno se Země nabíjí. Naprostá většina této energie vtéká po magnetických siločárách na magnetických pólech. Tak, jako když prochází proud zářivkou, tak v tom plynu vyvolává světelné a tepelné jevy. Pokud vezmeme v úvahu pouze tepelný jev, tak když prochází masou vzduchu namraženého na -40°C nepřetržitě obrovské množství energie, dojde k jeho ohřátí a tím i ke zvětšení objemu. A protože je stále ještě velmi studený a tím i těžší, tak se tlačí při zemi směrem k rovníku (samozřejmě, že ne rovnoměrně, ale spíšě v takových pramíncích). Ovšem tím zase vytlačuje místní teplejší vzduch. Ten proto, že je teplejší = lehčí = vlhčí se nasouvá nad ten studený a tam, kde se setkají, dochází ke zvýšené srážkové činnosti. Pokud je ta přírodní teorie pravdivá, je předpoklad, že i léto bude studené a vlhké. V postatě to bude trvat do doby, než skončí rozpínání (ohřev) mrazivé polární čepičky vzduchu. Tolik pouze teorit - zdraví CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zcela jistě je to kombinace obou. Těžko si dovedu představit, že by klimateroristé nevyužili možnost ovlivnit takovouto přírodní příležitost, když jinde se tak zoufale pachtí, aby zplodili daleko menší události.
      Léto bude spíš takové, jak klimateroristé dovolí, zajisté si nenechají ujít pár týdnů extrémního vedra a sucha, možná to stihnou už v květnu - červnu. Jako loni, kdy bylo sucho a vedro do června, a pak zase pořád pršelo ...

      Vymazat
    2. To byla schálnost na lesní hospodářství, kdy uschly nově zasázené stromky. Chce to octovat a octovat. Taky jim to dobře ničí zvuk o nízkých frekvencích. Jestli pak si někdo všiml, jak byly loni systematicky mařeny počasím venkovní koncerty a akce. Kdo má možnost zabubnovat venku, nebo si pustit venku basovací muziku, taky má šanci na rozlámání tý deky. Nemusí být ani moc hlasitá. Také na deprese ze zatažené oblohy je dobré staré dobré horské slunce. (výbojkové)

      Vymazat
  6. je to info stránka na fb https://www.facebook.com/climateviewer?ref=stream

    OdpovědětVymazat
  7. Orgonete, tahle stránka http://news.branyvnimani.cz/?article_id=11882
    odborník jenž má o haarpu jak USA, tak o podobném zařízení v rusku přehled, včetně aktivit jež se provádí prováděly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale starý, to zná každej kdo se trochu zajímá ...

      Vymazat
  8. Jedno stale nechapem...Aky ma toto ucel?
    Preco skupina ludi ovlada pocasie a vypusta chemtrails? Aky to ma zmysel, ked aj oni potom ziju na tom uzemi..Dobrovolne sa nicia?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. David icke: Lev jíž nedřímá 1, 2, 3, 4

      Guess

      Vymazat
  9. Dne 30.března jsme letěli zpět z Egypta do Česka. Zažili jsme něco, co jsme ještě nikdy v letadle nezažili. Že totiž téměř dvě hodiny byly silné turbulence, takže všichni museli být připoutaní a občerstvení se podávalo až mnohem později. Že by tenhle divný jev také nějak souvisel s tím, že globální klimateroristi uměle vymražují severní polokouli?

    Když se kouknu z okna na zahrádku, jsem z toho fakt zoufalá. Je mrtvá a šedivá, půda vyschlá a ptáci smutní, snad si ani hnízda nestaví. A ta věčně olověná obloha, ta mě přímo s..e. Najde se někdo, kdo ty zvrhlé satanistické banksterské vládce planety nějakým způsobem potrestá? Asi ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusme chtít,ale opravdu.

      Vymazat
    2. potrestají se sami, ty máš jen posílat Lásku :-)

      Vymazat
    3. Ano, naštvanost, touha po pomstě, to jsou jejich frekvence, my na to musíme jinak - láskou.

      Vymazat
    4. Jsme jen pořád laskaví ústupní ohleduplní a co ta druhá strana ty jen kjradou a tím že jsme tak s žílí vlásce tak nevydíme jak nás i naše děti chystaj na smrt různýma nemocema už se to chce postavit jinak to těžko přežijem Vlasto

      Vymazat
    5. a co je ti do nich ty si sem přišel žít svůj život ne jejich , nezaměřuj pozornost na negativní, tím že někoho zlikviduješ násilím se nic nezmění

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      Vymazat
  10. Prírodnzené to podľa mna nie. Najmä tienenie slnka a stála oblačnosť. Je to preto lebo tam stále fúkajú tie chemikálie.
    Myslím si že keby to nerobili je dávno teplo. Stačí malá prechádzka po kopci a hneď vidieť odkiaľ vietor fúka.

    OdpovědětVymazat
  11. Pro OrgoNeta :
    Zdravím Tě, Orgo, a připojuji několik zásadních informací k tomu, co se děje okolo našeho Slunce. Dole v textu je odkaz na jednoho přičinlivého badatele, který chystá nějaké velké video s komentářem o tom, co se děje u slunce a se sluncem. Bylo by dobré na ty stránky mrknout, bude tam toho jistě víc. A taky sledovat, kdy to avizované video vyvěsí.

    ahoj, čtenář OrgoNeta

    http://www.youtube.com/watch?v=7FVcN2k9BX0
    UFOs near the Sun - April 3, 2013
    (jsou zde ještě větší objekty než jsme tu donedávna vídali ! a je jich tu daleko víc !)

    You can see the different types of unidentified objects. Objects have different shapes and sizes. UFOs are in different points in space near the Sun. These objects have a material structure. Attention skeptics, religious fanatics and those who believe the tales NASA! Objects shown in the video are the real origin!
    This is not interference in the satellite, not broken pixels, not meteorites, not the solar particles and other qualifications that tries to convince NASA. Interference, broken pixels, meteorites, the charged particles can not have the correct complex geometries can not travel on different paths with the correct motion vector change! All objects - a UFO different forms and sizes!.These many UFO near our Sun are real unidentified objects. UFOs are of different sizes, different structures, different forms. Many UFOs are around some "energy" field. "UFOs are always near our sun. UFOs flying into the sun, and fly out of the sun. Many unidentified objects, fly up to the sun and to maneuver at high speeds. For all movement UFO can be seen in my previous file perennial surveys UFO near the Sun on this channel. In the early history of research, I was getting good quality images of the objects, but more than a year, NASA provides the public images of very poor quality. People questioned NASA. NASA responded that these UFOs - a speck of dust on the lens, these UFOs - broken pixels on the sensor lens, these UFOs - meteorites, etc. Excuses, NASA was vast. But now, NASA is silent. People should know the truth!


    Subscribe to my second channel. Soon, all the information about the UFOs near the Sun will be published there: http://www.youtube.com/user/ufosnearsun
    For full information about the UFO near the Sun, as well as the disclosure of the secrets of the sun, the aliens in the sun, read a book and watch the DVD.
    Information at: http://www.thesunproject.net
    http://www.facebook.com/pages/The-Sun...
    Watch in HD and full screen!
    For full information about UFOs and paranormal phenomena, please visit http://www.x-u-f-o.blogspot.com
    -------------------------------------
    (RUS) Аномалии, голограммы, НЛО на изображениях SOHO STEREO - 3 апреля 2013.






    OdpovědětVymazat
  12. oni ti hošíci jsou proti tomu hnoji očkováni...zejména HALÍK A KLAUS,mimo jiné..zminil to skoro před dvaceti lety jeden vědecký pracovník z Lenory...v pořadu Na vlastní oči...paní Bastlová komunikuje se satanistou Halíkem,kde též odhalila toto http://petrabostlova.blog.tyden.cz/clanky/6347/pod-tzv-templem-kostelem-sv-archandela-michaela-v-praze-se-konaji-lidske-obeti-kdo-to-konecne-zarazi.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano to je možné a není třeba do toho tahat nějaké zednáře vždyt samo křestanství tak jak ho praktikuje katolická církev je v podstatě satanistický kult smrti a lidské oběti nebo taky starobabylonský kult boha baala
      ukřižování ježíše krista by pak mohlo znázornovat zotročení syna božího což jsme vlastně my všichni je to vlastně znázorněno i symbolicky ježíše ukřižovali židé ale římská státní moc si "myje ruce" dnes je to stejné všechny důležité instituce ovládají židé kteří ale slouží někomu kdo si "myje ruce"

      Vymazat
    2. :-))))))))) jo no bude s vámi ještě hodně práce , nevěř všemu co se kde napíše

      Vymazat
    3. zednáře a další tajné obskurní mocenské spolky NIKDY nepodceňuj ! Oni ví, oni znají, oni mají - všechno !

      Vymazat
  13. Ivo Malachiasz5. dubna 2013 v 20:38

    Ano s tím počasím to bude velmi zlé, zrovna nedávno jsem absolvoval školu s jedním mystikem a mohu vám říci, že jsou tady na Zemi snahy některých černých mágů které svým mentálním vědomím ovlivňují procesy které by měla mít matka příroda. K tomu ještě se doplňují mimozemské technologie.
    Co vám ale klidně teď mohu slíbit je to, že letos se neohřejeme.
    Bohužel moje modely a informace od českých mystiků které mám k dispozici počítají s tím, že černí mágové budou dále tlačit káru proti Světlu a tedy jak to tedy bude ?
    Na férovku vám říkám, že i v květnu počítejme se sněhem a zimou, spíše počítejte s tím, že bude víc zatažená obloha a méně slunečního svitu.

    Hromadným cílem je zničení Evropy jak po stránce sociální, politické, hospodářské, ekonomické, zdravotní, tak i duchovní. Evropa bude čelit něčemu co se nezdálo ani těm největším katastrofistům. Bude to probíhat pozvolna a pomalu. Příliš rychlé kroky by vedly k probuzení lidstva.

    Mám ještě jednu informaci a to takovou, že v létě se taky neohřejem ba naopak, vhod nám příjdou svetry, mikiny, pláštěnky a teplý krb. Dál za srpen už nevidím, takže nemám další informace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlape nestraš! Proč teda nikdo z těch lepších nezasáhne a nechá to tu napospas..?

      Vymazat
    2. NENENESTRAŠ:)))

      Coccinelle

      Vymazat
    3. Bude to tak jak si budeme přát a na co se soustředíme, pokud se nějaký mystik soustředí na to negativní..není mystik ale mystifikátor!

      Vymazat
    4. oni zasahují , ale jestli si nepochopil to , že je to tvůj úkol, tvá práce kvůli které si sem přišel..tak máš smůlu

      ve škole když opíšeš písemku nebo domácí úkol, nenaučíš to co máš

      Anonymní6. dubna 2013 10:41

      Vymazat
    5. To je zajímavé : na Zemi ET´s téměř nezasahují, ale ve vzduchu a na orbitě Země sestřelují vojenské objekty jak na střelnici !

      Vymazat
    6. V roce 1996 byla taky dlouhá zima (sněžilo ještě 19.4.), pak chladné léto (teploty kolem 16 C), a teplo bylo jenom jeden týden v červnu. A následující roky už bylo O.K. počasí - takže věřme a přežijme, akorát škoda jednoho roku.

      Vymazat
    7. Jó rok 1996 byl ve všech směrech vyjímečný !

      Vymazat
  14. Zdravim z Jihozapadniho Norska, ze Stavangeru. Od Vanoc tady ani nekaplo, jsou neustale minusove teploty, zuri tu na mnoha mistech lesni pozary, je zaznamenano nejvetsi sucho od pocatku mereni. Hasici a vrtulniky maji potize s vodou. Potok tady pobliz je s hladinou o metr a pul nize, skoro vyschly, ani kachny to tam uz nebavi. A to norsky jihovychod byval nejvlhci cast Evropy, jeste pred par lety tu neustale prselo. Je to katastrofa. Takova sucha jsem nezazil ani v Australii, a to jsem tam par let zil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to potvrzuje mou teorii (viz příspěvek výše), že od severu stéká do středu Evropy vymražený a suchý vzduch a sněží či prší tam, kde se potká s teplým vzduchem. To však může pokračovat až do pozdního léta. Teprve až se vlastně začně ochlazovat, tak začne proudit vzduch obráceně. Podzim v ČR by mohl být teplý a suchy. A v Norsku by konečně mohlo zapršet.
      Ale jseim si i vědom toho, že jak tu již někdo psal, nic není pevně dáno a vše je možno změnit. Udržováním si dobré nálady, optimismu, hlídat si svoje destruktivní myšlenky, s láskou a radostí se chovat ke svému okolí, ....... To jsou všechno věci, které můžou "překlopit" naplánovaný model. Zkustě se na to kouknout pozitivně ! Jako třeba "Co by za to dali obyvatelé Sibiře" :-) CZK

      Vymazat
    2. Teal Scott také říkala, že jsou ET´s z toho vykulení, jak rychle jsme se posunuli v probouzejícím se vědomí, a jak začínáme stavět kolektivní štíty proti tlaku nwo ! ET´s totiž vůbec nepočítali se svým odhalením lidstvu, ale toto naše úsilí prý změnilo pohled na naši sílu vědomí, a své odhalení světu přehodnocují ! Takže jako na vojně : vydržať ! ... a budeme odměněni !

      Vymazat
  15. No, jak to tak tady čtu, řekla bych, že vás mají pěkně tam, kde chtějí...
    Nevím, jestli žiju v jiné dimenzi, ale u nás (jičínsko) již řadu dní svítí slunce, teplota kolem nuly, takže sníh mizí zvolna aniž by způsoboval příliš bahna a ptáci zpívají. Večer i ráno. Nádhera. Dneska si sýkorky začaly zase lítat pro semínka ... že by očekávaly ochlazení?
    Hlavu vzhůru! Matka Země je silná. A my také!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud tam máte slunce, tak jedině díky nějakým utajeným cloudbustermanům a vařičům octa. Jinak si to nedovedu vysvětlit. My tady na jihu Čech máme už kolik týdnů jen samou mlhu a hustou chemodeku, a to někdy i jen do 100 m nad zemí !

      Vymazat
    2. připouštím, že vaříme, že nejsme sami a že se s tím nijak zvlášt netajíme ... ;-)

      Vymazat
    3. pak by to chtělo vyvařit alespon bazen octa ;-))) to by byla superdíra na celý týden :o)))

      Vymazat
    4. Zajímalo by mně, jestli taky v Praze někdo vaří nebo jsou tu jen samí byznysmani, tedy hlušci? Já jsem bohužel "bezzemek", nemám kde, ale jsou i tací, co pozemek mají. Ozvěte se, přidala bych na ocet:-)))).
      S láskou JanaR.

      Vymazat
  16. Děje se to protože i ti největší skeptici kteří si nechtějí připustit že se manipuluje s počasím na to mají přijít. A dokonce si to začínají uvědomovat že to není normální.Také pro velké zastánce co se jim zima velice líbí a vidí v tom kouzlo.Holt lidé jsou strůjcem veškerého dění a hlavně ti kteří to umí ovládat touto formou že vytváří technicky jak zimu kterou udržují dost dlouho ale i ta velká sucha nebo vedra.
    Lidé jsou v převaze ale ještě jim nahrávají jak si libují v extrémních teplotách zimách a vedrech,a stejně to vůbec nechápou že jsou strůjci tohoto dění svým myšlením.
    A teď se to také projevilo v plné síle.
    A každý bude potrestaný v dnešní době hned,jestli jste si všimli veškeré zlo jako je např.zabití tak se přijde na to během krátké doby několika dní kdo to udělal.

    OdpovědětVymazat
  17. pro Anonymní5. dubna 2013 15:58
    JO, JSME TO MY..., KTERÝM NENÍ JEDNO, KAM NAŠE PLANETA I CIVILIZACE JDOU...
    Jsme to skutečně my, kteří tady čteme různý články o kolektivním vědomí a tyto články nám připadají úžasný a motivující, ale ve skutečnosti jim nepřikládáme větší význam, protože kdybychom jim uvěřili, skutečně uvěřili, pak bychom neměli pražádné obavy z budoucnosti, protože bychom věděli, že bude naprosto neuvěřitelně úžasná, nádhená..., prostě moc krásná... Nojo, ale ona bude přesně taková, jakou si ji představíme ted... a to je právě o tom, že v nás pořád bují strach... Žijeme v něm a media jej v nás neustále vyvolávají..., což je zřejmým a jistým záměrem... Jen si uvědomte, v kolika procentním podílu jsou zastoupeny záporné zprávy k pozitivním... Když se podíváte na svůj okruh známých, rodiny, sousedů.., to je o tom, jak se to děje v mikroregionu... Stejně tak se to děje i v maxiregionu...Jasně, jsou jedinci, kteří to nezvládají..., ale to je zřejmě o jejich bídě nejen materiální, nýbrž i duchovní (a to hlavně)... Ale s tím se dá něco dělat. Protože záporných lidí je skutečně nesrovnatelně méně, než těch normálních, tedy pozitivních... Nemyslíte??!!
    Proč se necháme terorizovat tou hrstkou arogantních, sebestředmých individuí?? Je přeci zásadně významnější sociální inteligence nad tou onou logickou v rámci fungování planety...... city jsou důležitější než čísla, plánování, protože když vše dokážeme vypočítat, naplánovat bez citu, může se stát, že nebudeme mít plánovat a počítat pro koho... Ano, mluvím o tom, že LÁSKA je základním hybatelem změny, o které tady už hezky dlouho mluvíme... Na začátku mého příspěvku jsem psala o plánovaném mediálním výtahu záporných zpráv źe společnosti... Lidi, prosím, nepřikládejte tomu až takovou váhu a důraz, protože je opravdu třeba, abyste zažehnuli ve svých srdíčkách jiskru naděje a důvěry v lepší zítřky. Každý další den se probouzíte jen proto, abyste tu situaci mohli změnit a věřte mi, že na to máte... všichni na to máte, abyste zažehnuli uvnitř sami sebe plamen lásky a víry, že nás čeká jen láska, která zahrnuje vše krásné... Když to každý z vás dokáže, pak společně vstoupíme do kolektivního vědomí, které bude modelovat naši budoucnost a tedy i naši přítomnost, tedy náš časoprostor a vše, co je v něm...
    A O TOM TO JE.....
    :-))
    Mějte se moc ppěkně
    veronika

    PS: Už chápete svoji sílu a svůj potencionál??? Svůj význam..????... jednotlivce ????
    Je to neskutečně obrovské....!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zde řada velmi zajímavých a kvalitních komentářů. Ano necháváme momentálně naše vědomí živit negativitou. Zaměřujeme se na katastrofické scénáře. Pochopitelně ta situace k tomu vybízí, ale to odpovídá pevnému ukotvení ve 3D. Je to záměrná manipulace s naší myslí a vědomím, aby jsme vlivem nepřirozeného počasí zůstávali rozmrzelí a tím i v kolektivním vědomí velmi utlumení.
      Nakonec těchto informací, že naše mysl spoluvytváří naši realitu jsme tady měli nepřeberné množství - a stále máme další.
      Proto tyto příspěvky typu Gronsko atd. by jsme měli brát třeba jako pozorovatelé situace a inspiraci k tvůrčí možnosti. Ta inspirace spočívá v tom, že v těchto příspěvcích vidíme co se děje, takže naopak by jsme se měli zmobilizovat a vrátit údery naším vědomím. Měli by jsme si představovat přirozené počasí, vše s přírodou v harmonii, slunečné dny, kvetoucí přírodu. Pozitivní směr proti negativnímu. My to musíme převážit, ne tomu propadat. Na to se spoléhá, a proto se to děje, aby jsme nebyli pozitivní a byla potlačena láska v srdci. Musíme dokázat ten strach a obavy opustit, místo toho se tam necháváme vlákat. Toto je zcela jiný boj, zcela jiný než který známe z válek třetí dimenze. Ale už máme řadu informací jak na to. Je to o nás, a o většině. My tou většinou jsme. Nikdo to za nás neudělá, protože je to o našich myslích, o našich srdcích. Takže nepočítejme s tím, že někdo jiný může naše vědomí uchopit a udělat to za nás, za každého jednotlivce. To, že se nad USA, Austrálií, Ruskem, Čínou, nebo Koreou hojně vyskytují UFO neznamená, že provádí nějaký zásah, ale především slouží k probuzení lidí.
      Nebudou také na korejském poloostrově použity jaderné zbraně, jen se nenechat vtáhnout do jejich scénáře. Tento konflikt je charakterní pro třetí hustotu a ta se ještě drží právě v této oblasti, proto je možné tuto rétoriku aplikovat v této oblasti, jinde už těžko. Proto možná tento konflikt má posloužit k pozvednutí vědomí. To, že se některé situace zdají být krokem zpátky, neznamená, že nedojdou k pozitivnímu závěru.
      Hezký den všem. Honza.

      Vymazat
    2. tak tak , už se to tu psalo tolikrát , a lidé jim přesto znovu na špek skočí

      to co se děje vně vás , jsou jen kulisy , k životu , to nejdůležitější je ve vás, ať si klidně sprejujou nebo co, , nezaměřujte se na to , je to jako magnet , zaměřím se na negativní..mám negativní !

      pokud máte potřebu o tom psát nebo jak říkáte informovat ostatní, tak pište jen informativně, bez jakých koliv emocí, bez nenávisti nebo zášti, ti co to dělají dělají jen to co umí, a dále ti co se tyto informace mají dozvědět se je dozví, někomu vnucovat váš pohled, na svět netřeba .

      Vymazat
    3. Ti, co to dělají, to dělají za velmi vysokou gáži. A kdo by to v dnešních krizích z pilotů odmítal ?

      Vymazat
  18. Rosviť si v sobě a světlo bude i kolem tebe. "Buňky moje jsme plné světla,lásky,harmonie... "

    OdpovědětVymazat
  19. vsimli jste si ze dneska nic neukazuji brdy?
    http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html?lat=50.075&lon=14.863&nselect=6&rep=5&add=5&update=0&opa=3&resize=1

    OdpovědětVymazat
  20. vsimli jste si ze chmi vypnulo brdy online?
    http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html?lat=50.075&lon=14.863&nselect=6&rep=5&add=5&update=0&opa=3&resize=1

    OdpovědětVymazat
  21. Co roste v zimě a bez slunce ??? nic ...co to tedy znamená že ten někdo chce Evropu vyhladovět do toho spadá také převážná část Moravy .....od údajného meteoritu na Urale a vím že to žádný meteorit nebyl se nám tak ochladilo a stále se to drží ... media zase měli svůj podíl na matení mysli...další poznatek je ten že na 100% na nás sypou hořčičný plyn yperit,tento rok již po třetí,kdo byl v tu dobu venku tak měl do druhého dne příznaky otravy,opuchlost v obličeji neskutečné svědění pálení pokožky,nechutenství a někteří z toho blinkali,toto období se projevovalo 3-5 dní tak silně a ještě než se to vyčistilo tak až tři týdny,a tento hořčičný plyn yperit používá medicína jako chemo na rakovinu,jsem se dověděla z jedné přednášky o rakovině přikládám odkaz :
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C1rki3xkjYo
    stojí za zhlédnutí je tam toho dost objasněno hlavně pro laika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si nahrajte do DNA myslí údaje:
      základné údaje:
      názov: sulfidický yperit
      označenie: HD
      ďalšie názvy: sírny yperit (slovensky), hořčičný plyn (česky), sulphur mustard gas (anglicky), S-LOST (nemecky)
      registračné číslo CAS: 505-60-2

      fyzikálne a chemické vlastnosti:
      chemický názov: bis-(2-chlóretyl)sulfid
      vzorec: Cl-CH2-CH2-S-CH2-CH2-Cl
      molekulová hmotnosť: 159,07
      bežný fyzikálny stav: slabožltá až tmavohnedá olejovitá kvapalina; čistý je bezfarebný
      zápach: horčicový, cesnakový, chrenový, po spálenej gume
      teplota varu: pri bežnom tlaku sa rozkladá pred dosiahnutím bodu varu; 228°C
      teplota topenia: 14,45°C (teplota mrznutia)
      hustota: kvapalná: 1,2685 g/ml pri 25°C
      tuhej látky: 1,372 g/ml pri 0°C a 1,333 g/ml pri 10°C
      tlak pár: 14,132 Pa pri 25°C
      viskozita: (extrapolovaná)
      3,951 mPa.s pri 25°C
      7,748 mPa.s pri 0°C
      povrchové napätie:
      42,5 mN/m pri 25°C
      45,9 mN/m pri 0°C
      teplota vzplanutia: 105°C
      teplota rozkladu: 180°C
      rozpustnosť: vo vode nerozpustný; v destilovanej vode rozpustný 0,92 g/100 g roztoku pri 22°C; ľahko rozpustný v tukoch, olejoch, benzíne, petroleji a väčšine organických rozpúšťadiel
      hydrolýza: hydrolizuje iba objem rozpustený vo vode - rýchlosť hydrolýzy teda závisí od množstva rozpusteného yperitu
      stálosť pri uskladnení: pri uskladnení v oceľových nádobách sa po viac ako 50 rokoch rozloží iba malé množstvo
      reakcie s kovmi a inými materiálmi: ak je čistý, má zanedbateľný vplyv na oceľ; yperit pre vojenské účely koroduje oceľ rýchlosťou 2,54 μm/mesiac pri 65°C

      a tělo si utvoří protilátku.

      Vymazat
  22. Souhlasím s Veronikou,stačí jen přesvědčení, které vychází ze srdce .Jaro je tu ať si říkají co chtějí..Všem čtenářům doporučuji přečíst knihu od Gregga Bradena KÓDY VĚDOMÍ. nejenom přečíst ale také praktikovat vše co se tam uvádí...."skutečnost je natolik skutečná,nakolik jsme o její skutečnosti přesvědčeni*Naše realita se vyvíjí podle toho,jak přijímáme svět kolem sebe*Pokud chceme přepsat své kódy reality, musíme změnit to,čemu jsme věřili v minulosti....
    Přeji Všem jen to dobré
    Táňa

    OdpovědětVymazat
  23. A proooč???? KDO MÁ PLATIT TEN ČEZ?????????????? už aby to spadlo!!! mám vás všechny ráda,p.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přece myyyyyyyy, ovčaniiiiiii :-)))

      Vymazat
  24. aha tak uz zase bezi :)

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj
    pro toho, který sem napsal tohle:
    ..........
    Hromadným cílem je zničení Evropy jak po stránce sociální, politické, hospodářské, ekonomické, zdravotní, tak i duchovní. Evropa bude čelit něčemu co se nezdálo ani těm největším katastrofistům. Bude to probíhat pozvolna a pomalu. Příliš rychlé kroky by vedly k probuzení lidstva.
    ...................

    Asi takto: hele, človíčku... Ty tvoje jistý a zaručený zprávy jsem měla před hodně "X"lety taky v hlavě... Tehdy to tak opravdu bylo... Ale zapomínáš, že jsme udělali obroskej posun vpřed... Opravdu OBROVSKEJ...
    Naše nádherná, starobylá Evropa, kolébka světové moudrosti, nebude zničená, ale naopak bude vzkvétat jako přenádherná květina.... tak to opravdu je a opravdu i bude.... máme opravdu obrovské štěstí, že jsme se narodili právě tady... - v té krásné Evropě a o to líp, my se narodili v jejím srdci... Tady, na Orgonetu, byl kdysi dokument o srdci, že je důležitější, než mozek...., že má větší sílu, než mozek...
    A proto jsme tady, v srdci Evropy.. Kdybychom byli kdekoliv jinde, než v Čechách, už dávno bychom stávkovali, rozbíjeli výlohy,... , protože naše vláda se s námi skutečně moc nemaže... Jenže MY jsme pořád "klidní"... Proč..??? protože TO MÁME UVNITŘ SEBE.. Prostě víme, že násilí probudí další násilí a pak by to celý jelo do prd.le... (Promiňte..:-)) )
    NIkdo z ČECHŮ ČI MORAVANŮ NECHCE DESTRUKCI, proto je to tak, jak je... My jsem národ, který si vždy ví rady... Který, když nefunguje tohle řešení, najde 10 jiných... Jsme až neskutečně obrovsky kreativními lidmi, jen ted ještě trošku spíme... Je fakt, že máme zničené i školství, že naše omladina ... no nic moc...
    Ale - lidičky... My to máme dané geneticky... Když by bylo nejhůř, všichni se všemu naučíme a budeme vzájemně spolupracovat. Víme, že to musí být založeno na jiných principech, než na těch, které jsme doposud užívali, nebot ty se neosvědčily...
    Naprosto nevěřím na 3.světovou válku, na nějaké namířené rakety... možná tam jsou, ale i když náhodou vystřelí..., tak střela nikdy nedopadne na cíl.. Víte proč?? Protože kdyby to tak bylo, už dávo bychom měli planetu vyhlazenou... Vždy zasáhlo UFO, prostě "ti - z venku" nenechají zničit tak přenádhernou planetu několika vymytými mozky... nevím, jestli mi rozumíte, ale je to tak...
    Honzo, přemýšlím úúplně stejně jako TY.. Taky jsem pro to, abychom si představili krásnou přírodu, harmonii, lásku...
    Když si představím, jak kráčím po pěšině lužního lesa a cítím tu vůni lesa, jara, vidím kvést sasanky, blatouchy,...., slyším zpívat ptáky, zurčet potůček....AAAch..., to je taková krása...
    tak už nezoufejte, nemáte PROČ...
    Žijte a radujte se z každého dnu, který Vám byl dán....

    S láskou a vírou v dobro
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Insideři říkají toto : domorodí evropané jsou historicky už tak dějinami vyškoleni, že v Evropě už nehrozí vzájemné války mezi státy. Naopak došlo k jakémusi sociálnímu stmelení těchto obyvatel Evropy proti diktátu jejich vlád, diktátu bank a dalších destruktivních elementů. Brusel možná ignoruje to, že se v Evropě tvoří něco jako nová občanská společnost, která odmítá kapitalismus jako systém, který je přežit, a korporátní vládu chamtivých bankéřů, kteří stojí za všemi válkami, krizemi nejméně už 100 let ! Evropa bude opět vzorem pro celý svět, jako už tomu bylo několikrát v minulosti !

      Vymazat
    2. Pro Veroniku - 23:14. Zde je odkaz na video, které zachycuje odklonění dráhy meteoritu v roce 2002. Vědci byli tehdy touto změnou dráhy překvapení.
      http://youtube.com/watch?v=hqFnhp7XZ-Y
      Honza.

      Vymazat
    3. B.Smetana: Ma vlast - je v tom sila a odkaz

      Vymazat
    4. Ničení Evropy začne nepřátelskými nálety na Vatikán s Římem. Vzpomeńte si an to, až o tom budete číst nebo slyšet v TV !

      Vymazat
    5. A ty TV a novinám věříš?? Připomínám film Vrtěti psem. Jedna velká mystifikace, natočená ve studiu, případně hologram mohou opravdu vystrašit lid obecný, ale informované nikoli.
      S láskou JanaR.

      Vymazat
  26. Honzo, já viděla UFO za mlada skoro furt, ale ted za posledních cca 15 let ne...
    Tím jsem chtěla říct, že jsem šťastná, že mě moje nitro tak hezky informuje, protože jinak bych musela být zřejmě dost zděšená, protože doba je vyhrocená...Ale odjakživa vím, že nic není takové, jak vypadá a člověk nemůže věřit všemu, co uslyší.... :-))No prostě vím, že jsem sedla do toho nejlepšího vlaku a cílová stanice je tou nejkrásnější stanicí světa...
    veronika
    PS: Srážku jsem tehdy dost intenzivně vnímala... Cítila jsem ji dost dlouho předtím, než k ní mělo dojít... Neuměla jsem si to vysvětlit jinak, než tak, že nám opět pomohli...
    Takže žádná 3.válka nebude..., jak jsem psala dřív...
    :-))
    přeju krásnej den plnej slunce...
    Moje životní krédo je: Kdo se vzdává, nevyhrává... Napadlo mě tak v 10 či 13letech..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro 13.43. Ano Veroniko, hezké krédo. Vidíš to úplně stejně, - jaderné zbraně nebudou použity, zásahy do drah meteoritů atd.. I já jsem měl to štěstí pozorovat UFO podobně jako ty, ale v posledních letech ne. Vím však o lidech, kterým určité okolnosti nabídly pozorování v loňském roce.
      Přeji hezký den. Honza.

      Vymazat
  27. Dobrý den,podle mne si klimateroristi zkouší své vynálezy zatím na nás,ale v budoucnu,podle Nostradama chtějí západní mocnosti- USA?použít zbraň,která prý nechá zmrznout arabské obyvatele,až budou chtít válčit.Nějak se to začíná všechno podezřele vyplňovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrazivou bombu vynalezli už nacističtí vědci za 2.sv.války, a úspěšně ji také odzkoušeli. Údajně po výbuchu vše v průměru 3km na kost zmrzlo během několika minut tak, že i sklo a ocel praskaly tím šokovým smrštěním !

      Vymazat
  28. Pro : Anonymní8. dubna 2013 15:49
    Tohle už asi měli i před Adamam s Evou... jak by jinak zmzli mamuti s rozžvýkanou bylinou v tlamě....??? hm...???
    Právě proto, že jsme se zničili už tolikrát, ted už k tomu nedojde...
    A můžete si psát o černých mázích, iluminátech, zednářích,....papežích, církvích,... no ... je jich až dost..., ale opravdu: TADY VYHRÁVÁ LÁSKA...
    Moje, Tvoje i jeho..zahrádka.. :-)), tedy NAŠE PLANETA JE ZEMÍ ZASLÍBENOU....
    NEBOJTE SE....
    SÍLA VAŠEHO DUCHA ZDOLÁ NAPROSTO VŠE.....
    Buďte láskyplní - LÁSKA JE V NÁS I KOLEM NÁS..... Je zásadní, aby vyplnila celý prostor uvnitř i vně....
    Mějte se moc pěkně a láskyplně...
    veronika
    PS: Věřte v dobro!!! tam namiřte svý pohledy, myšlenky, přání......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už tady někdo někde psal, něco jako osud existuje, a události jednotlivců, skupin i celé planety se řídí nám dosud neznámým způsobem. Částečně můžeme do osudu zasahovat svou však jeho hlavůlí, rozhodnutími a činy. Avšak jeho hlavní linie či proud "jede podle určeného plánu" nazávisle na čemkoli a na kamkoli. Občas se v něm vyskytnou nevysvětlitelné anomálie (např.trvalé zmizení lidí před očima svědků), které osud dělají ještě více záhadným. Dalším podivnou spojkou s osudem jsou proroci, věštci a jasnovidci, kteří v mnoha případech potvrdili předem, co se pak skutečně stalo. Vím také z vlastního života a z vlastních zkušeností, že osud dává mnoha lidem o sobě vědět zpravidla tehdy, když ho nejméně čekají nebo jej záměrně vytěsňují ze svého života či jej dokonce urputně popírají. Jak kdosi pravil : Mocnosti se nenechají nikým donekonečna vysmívat !

      Vymazat
  29. Uf,už je líp,už nechemtralizujou,asi maj starosti s Korejí.tak snad bude od nich chvilku pokoj!Cejtim na sobě že je mě líp,když se rozfoukal ten smrad!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chemosmrad, ten má klimouš rád :-)

      Vymazat
  30. Pro Anonymní11. dubna 2013 11:20
    MYŠLENO - PEKELNÉ MOCNOSTI???
    A co já s tím??
    naprosto věřím v Boha, Jeho anděly.. Oni mě chrání... po celý život cítím jejich ochranu... raduju se z jejich přítomnosti....a je mi jedno, co si lidi o mně myslí...
    pamatuj, že záporné se stane pozitivním...
    tedy pláč končí a střídá jej kolektivní smích, radost...
    úpadek nahrazuje prosperita...
    CO JE JE NA TOM TAK NEPOCHOPITELNÉHO, ČI NEPŘIJATELNÉHO....???? Vždyt já se nikomu nevysmívám, ale konstatuju, že lidi musí uvažovat kladně a klidně mohou "prosvětlit" své situace Bohem, či Jeho anděly.... Osobně je žádám o ochranu a pomoc a opravdu to funguje... Až se kolikrát musím až pousmát, ale jsem jim za ochranu, pomoc i jejich přítomnost nesmírně vděčná... To mi věřte...
    Vždyt je to úžasný...
    Človíčku, neumím si představit, že bude bombardován Vatikán.... To jako udělá kdo??? TYHLE PRIMITIVNÍ POHNUTKY CHÁPU, ALE NEBOJ, NEBUDE TO ... vatikán tvoří součást naší kultury, historie... Osobně se s pojetím církve neztotožnuji, protože církev je zpeněžený Bůh, ale ten nepotřebuje peníze k ničemu...on je o lásce, moudrosti, pomoci.... Vatikánské trezory s tajemstvími, která tam jsou ukryty... Vatikánské banky řídící vše....
    Chápu zlobu, ale nejde vybombardovat vatikán..., protože to by byl krok zpět... Významnej krok zpět... A my nemůůžeme jít dozadu a do destrukce, ale musíme jít vpřed..., DO LÁSKY....
    To je náš úkol....

    pěkný víkend přeju všem
    ...
    veronika

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.