22. dubna 2013

Opět díra v haarpových mracích nad Ostravou

Dobrý den,

mohl by jste zveřejnit tuto fotku na orgonet. Fotil jsem to poblíž města Ostrava 21.4.2013 v odpoledních hodinách. Nechápu o co jde mohl by to někdo z Vás vysvětlit? Děkuji, nashledanou.

PS: úkaz během hodiny zmizel, jedná se o nějakou radarovou manipulaci?

Orgonet: Něco podobného jsme tu řešili koncem března, jde zajisté o nějakou nekalou manipulaci, ale o co přesně jde, to bohužel nevíme.
Všechny zde publikované úkazy se vyskytly zhruba na severu Moravy a na jihu Polska. Kdo jste tam domácí, neznáte tam někde nějaký podezřelý radar?
Stejný jev viz též:
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/dira-v-haarpove-oblacnosti-nad-ostravou.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/04/jak-vznikaji-tyto-diry-v-mracich.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/dira-v-haarpove-oblacnosti-i-v-olomouci.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/haarpova-dira-take-v-polsku.html



16 komentářů:

  1. Nemoze to byt diera po octovani?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůže. Zkus někdy zaoctovat a uvidíš, jak se chová oblačnost při octování. Nikdy se nemůže vytvořit pravidelný kruh/díra.

      Vymazat
  2. A co možné zařízení na satelitech nebo plošinách Kosmosfér na oběžné dráze Země ?!

    OdpovědětVymazat
  3. To éro,které tam letí,tak vypadá jako kdyby tu díru letělo "zalátat".Možná by stálo za to zaslat oficiální dotaz na ČHMÚ a vyvěsit zde odpověď.Třeba Mikové,nebo Honsové (ta ale není z čhmú).Když už se nedozvíme pravdu,tak se alespoň jejich odpovědí pobavíme:o).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je velmi dobrý nápad. Docela by mne zajímalo, jakou odpověď by na to měli.

      Vymazat
    2. to Éro nejspíš díru udělalo. Taková díra vznikne, když se vypaří led, který tvořil mraky. Například po promíchání vzduchových hladin průletem stoupajícího letadla.

      Vypařením se ochladí vzduch (na vypaření je potřeba teplo, které si led vezme ze vzduchu) a studený vzduch se propadne. Strhne s sebou okolní kus oblačnosti. Klesáním se vzduch stlačí, ohřeje a vypaří další kus - tím jev získá energii. Klesající masa začne mírně rotovat - jako tornádo. Odstředivá síla znemožní přísun dalšího kusu mraku a jeho vypaření. Jev tím přijde o zdroj energie a zanikne. Zůstane jen ta díra v mracích.

      Vymazat
  4. Nevím, jak se tomuto jevu říká česky, ale pokud chcete vědět víc, zadejte do vyhledávače "punch hole cloud" nebo "fallstreak". Např.: http://en.wikipedia.org/wiki/Fallstreak_hole

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou to stopy po našich mimozemských přátelích, kteří se svými plavidly snaží haarpovou clonu zpřetrhat...:-) Plejáďané mají plné ruce práce se záchranou na Země.

    OdpovědětVymazat
  6. A co takovej cloudbuster...ten by tohle mohl umět... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovej dvacetiranej trubkovej s vodním průtokem aspoň 20 l nabuzené vody za vteřinu :-)

      Vymazat
  7. co kdyby to byla díra po mířeném frekvenčním záření či co. pokud se zase ukážou i jinde, tak v průsečíku by to mohlo zavibrovat....

    nebylo teď někdy někde náhodou zemětřesení? http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/223731-cinske-zemetreseni-203-mrtvych-11-tisic-zranenych/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co tohle ;)
      http://www.novinky.cz/domaci/299958-zapad-cech-zasahla-serie-zemetreseni-mohou-prijit-i-silnejsi-roje.html

      Vymazat
  8. Někde jsem četla,že Jára-da Cimrman dělal na obloze pravidelné kruhy. Spíše než Mikové a Honsové ( promiňte nemám od roku 2000 tv tak nevím o koho jde,ale připomíná mi to Lindu a Hanku co se potřebujou dostat z očistce) bych volala Svěráka. A je-li tu nějaký ten "channelator" tak klidně i Smoljaka. Vzývat samotného Járu-du bych doporučovala až poté, co se to nepodaří smysluplně vysvětlit. Kde furt vidíte potíže lidi :-D Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no nikde : slunce už půl roku nesvítí, obloha je stále zatažená chemodekou, a jeden aby si z toho ještě vejskal štěstím, nebo se pletu ?

      Vymazat
    2. Pro anonym 23. dubna 2013 10:23 :

      Asi se skutečně pletete. Podle statistického úřadu (https://www.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/sebevrazdy_zaj) je nejméně sebevražd v prosinci, kdy je slunečního svitu nejméně. Nejvíc sebevražd je naopak mezi březnem a červnem (v červnu svítí Slunce nejvíc).

      Vymazat
  9. 21.4.2013 po 18hodině, okoli FM
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484491_4759641115609_1893680859_n.jpg

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.