29. dubna 2013

Orgonitová pyramida - nejúčinnější likvidace chemtrails a umělého počasí

Zdravím Vás. Náhodou jsem se všiml zajímavé informace k problematice, které se hodně věnujete. Jedná se o patentovanou pyramidovou konstrukci, která je označována jako nejúčinnější způsob likvidace působení chemtrails na světě (!?). Lze ji umístit na střechu automobilu nebo nosič jízdního kola. V Los Angeles prý zcela potlačila oblačnost vyvolávanou chemtrails. Údajně má i další účinky (např. likviduje záhadnou úmrtnost včel). Nabízí se ke koupi buď hotová pyramida nebo návod na stavbu. Více na   http.//purviancepyramid.net

Josef, Praha

Orgonet: Díky čtenáři, zajímavé! Doufám, že se k tomu vyjádří naši orgonitoví odborníci a praktici, kteří s tím možná už mají nějaké zkušenosti! Já osobně nevím víc, než to, co vám tady předkládám, na stavbu něčeho takového si zcela jistě netroufnu ani s návodem, tak aspoň malý překlad z webu http://purviancepyramid.net/ .
P. S. A vlastně, proč ne? Pokud tam není nějaká superdrahá přísada a je to vše orgonit, tak to zvládnu. 20 dolarů za návod je v USA směšný pakatel, u nás holt ty 400,-, ale ty mě už nezabijou, když do giftingu ve prospěch veřejnosti za ta léta šly z mé kapsy desítky tisíc ....


Purviancova orgonitová pyramida (Purviance pyramid)
(vynalezl Ross Purviance)





Co dokáže Purviancova pyramida (malá 36´´ pyramida)
  • likviduje chemtrails v okruhu 50/70 mil
  • likviduje umělé úpravy počasí. Už žádné superbouře ani tornáda! Konec hurikánů! (Pokud jde o sucho, je třeba ještě zkoumat.)
  • chrání včelí roje před nemocí kolapsu kolonie. Už žádné mrtvé včely na chodnících! (V Los Angeles žádné mrtvé včely od května 2012.)
  • zastavuje uměle způsobená zemětřesení! Purviancova pyramida na mém RV (5 ¼ footer a 27´´modrá pyramida, kterou vidíte na této webové stránce, zabránila katastrofálnímu zemětřesení v Los Angeles týden po útoku na japonskou Fukušimu. Já i jiní lidé jsme pozorovali „polární záři“ v LA a pak do 24 hodin se jim podařilo zemětřesení pouze o hodnotě 2,4 RS.
  • Zastavuje většinu (možná všechny) skalárních (HAARPových) útoků.
Pyramida je patentována. Je možno si stáhnout návod ke stavbě (placený, 19,95 USD).

Pyramidu je možno si zakoupit, (900 USD) viz zde: http://purviancepyramid.net/27%20inch.html, větší model: http://purviancepyramid.net/30%20inch.html :


Návod k použití: 
Vozte na autě nebo na nosiči kola (na kole se projíždí s pyramidou vynálezce Ross), každý den 5 mil (před 6. či 7. hodinou ranní (podle roč. období) a již třetí den bude nebe jasné, bez chemtrails. Projíždějte se s pyramidou denně, a zakrátko se vrátí do vaší oblasti včely!

Znáte-li někoho v LA, zeptejte se ho na tamější chemtrails. Pravděpodobně vám řekne, že v LA žádné chemtrails nejsou! Místo dlouhých chemtrails jsou tam jen chemtails (chemické ocasy) a S-kličky
Pokud každý den popojedete s pyramidou 5 mil, zakrátko neuvidíte již žádné dlouhé jedovaté chemické stopy. Budete svobodní!




Při použití pyramidy uvidíte pouze: krátké chemtails (chemoocasy),

a S-kličky:

Obrázky Google na téma Purviance pyramid zde.



Aktuální článek o účinnosti pyramidy z 21. 4. 2013 a další informace zde.
http://pesn.com/2013/04/21/9602300_Purviance-Pyramid_clearing-chemtrails-in-LA/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+freeenergynews%2Fnqih+%28Free+Energy+News+by+PESN%29

P. S. Pro ty, co se pohoršují, že pyramida není zadarmo (viz komentáře):

Vzpomeňte si na film Nádherná zelená, jak se tam jinozemci diví, že na Zemi existují peníze a těmi se platí za vše, co člověk nezbytně potřebuje k životu, i když Bůh to dal lidem vše k dispozici zadarmo, na žádné jiné planetě se za to neplatí, ani tam nevědí, co je to platit a peníze ...
Proč se lidi nediví, že na Zemi platí za vodu, jídlo, a někde už i ten vzduch?
A proč jim vadí platit za něco, co v tomto systému nelze vytvořit zadarmo?
Pořídíte snad v ČR orgonit zadarmo? I když si ho vyrobíte sami, tak zadarmo určitě ne ...
Ten pán, co vynalezl pyramidu, s ní na nosiči kola jezdí denodenně, pro všechny, zcela nezištně. Kdo z vás pohoršených by byl něčeho takového schopen, aby pravidelně každý den zdarma jezdil a čistil vzduch pro všechny?
Škoda že se zatím ozvali samí "etici", a žádný gifter ...

P. S. 30. 4.: Odkaz na stažení a zakoupení návodu právě nefunguje, ale Ross mi odepsal, že je to kvůli hacknutému webu, že to spraví a dá vědět, až to bude fungovat. Poslal i jiné zajímavé informace ... Koncem týdne tedy mohu mít návod na stavbu, a určitě to zkusím, a dám vědět.
V našich podmínkách by bylo třeba mít orgonitový prostředek, který rozhání "žlutou deku", čili nízký poklop oblačnosti, kterým nám zde klimateroristé udržují nízké teploty (právě teď). Na tuto deku nepůsobí ani ocet, ani cloudbuster. Poněkud pomáhá, když si vezmete cloudbuster a ocet do auta a jedete aspoň 40 km - tím to narušíte. Jenže klimateroristé té žluté deky mají tisíce km2 a snadno ji nasunou na místa, kde byla porušena.
Takže, činím si mírné naděje, že třeba pyramida by mohla pomoci. Informace od Rosse o tom, zda jeho pyramida účinkuje i na "žlutou deku" pravděpodobně nezískám, protože v LA je jiné klima, kde ta "žlutá deka" není asi typická.
Až postavím pyramidu, klidně s ní denně těch 5 mil ujedu (:-)))

51 komentářů:

  1. Z vlastní zkušenosti vím, že orgonit nepomáhá, udělal jsem si své, koupil jsem si v obchodě, ale chemtrails jsou na obloze furt. Tak samé výsledky s octováním. Asi to máme u nás moc koncentrované nebo co ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to tím, že by orgonit nepomáhal, ale přitvrdili, tam kde orgonity, nebo octování pracuje, sprejují pečlivěji. Pomozte svým orgonitům, věřte jim, že pomáhají, pracují na 100% a vy jste je odsoudil k tomu, že nepomáhají... Každý den se přesvědčím o tom jak makají a pomáhají, stále jim to tu trhají a dělají jim třeba jen světlejší místa... Je to taková skoro marná práce, protože přidáte orgonit, přidají na chemii, nebo vysílač, s tím mám taky zkušenosti,ale upřímně... žádná kapsa není bezedná, orgonit a ocet jsou stále minimální náklady proti tomu, kolik do toho musej vrazit oni.. takže to má smysl a velkej, přispíváte svojí "troškou" tak to nevzdávejte a buďte si vděčný i za tu kapku, já vám za to moc děkuju. Jednoho dne tohle vše zkončí a orgonit nebude třeba, ale zatím ten den ještě nenastal, tak vytrvejme!!! Gabča

      Vymazat
    2. Příteli, jsem přesvědčen o tom, že octování funguje. Ale je třeba do nebe odpařit tak cca 2 litry octa, nejlépe ve varné konvici. Díky tomu, že ty páry jsou horké, tak stoupají rychleji vzhůru a již po hodině "vaření" je poznat rozdíl. Když "vařím" ten ocet, tak k tomu ještě přidávám prosbu všem stromům a keřům v blízkém okolí,aby se přidaly svou životní silou a pomohly tu deku rozpustit a když nějakou mezírkou přes tu mlhu zahlídnu Slunce, tak vyšlu velkou prosbu i k němu. Říkám mu: "Vidíš, že se snažím udělat cestu pro Tvé paprsky, aby se dostaly až k nám, tak mi taky trochu pomoz a přidej na síle a udělej v těch mracích ještě větší díru".No někdy to funguje líp a někdy hůře, ale funguje :-)

      Vymazat
  2. je asi dosti opovazlive rici ze platit za neco co ma pomoci vsem je dosti opovazlive...nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krásné...

    ...ale trošku mě zaráží, že je to placená věc.
    Ano, pokud si to koupím jako stavebnici - nicméně kupovat si i návod na stavbu, to mi trošku smrdí...
    Třeba zde http://energieupramene.blogspot.cz/ je nabízen návod na zařízení na snížení spotřeby automobilu zcela zdarma - a prospěch z toho má pouze majitel toho automobilu, tato pyramida by přinášela prospěch mnoha lidem a přírodě...
    Přijde mi to jako trošku špinavý americký business ;-)) Ale je to jen můj názor...
    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Radek
      Děkuji, že jste si na mně vzpoměl. Ano, dejme tomu je tato pyramida prospěšná, ale nechat si platit a patentovat svědčí o nevyzrálosti dotyčného. Všechny naše nápady jsou již dávno realizovány v prostoru realit, tedy vševědomí a je to tedy jeho majetek, ne jednotlivého člověka, ach ta touha po penězích jej stejně nakonec odřízne od proudu Síly. Možní to zde někteří pochopí co jsem myslel a ti druzí - je mně to jedno!

      Vymazat
    2. Příteli - pokud je člověk například lodní modelář, tak mu vůbec ani trochu nepřijde divné, že za kompletní dokumentaci a plány nějakého modelu zaplatí klidně 800, ale i 1500 Kč. Proč by mělo být nemorální, že autor té pyramidy prodává plány na tu jím vyvinutou za blbých 400,- Kč? Vždyť na rozdíl od něj jsi už tu jeho pyramidu viděl a můžeš si zkoušet ji napodobit sám. Ale myslím, že lze předpokládat, že teprve druhý nebo třetí pokus bude úspěšný a funkční. Takže cenu za ty plány můžeš brát jako odměnu za "know-how", které ti ušetří dost peněz a času.

      Vymazat
  4. UDIVUJE mne, když je to pro blaho planety a lidstva, tak proč je i ten návo za prachy!!! :-((( Až to bude zdarma uvěřím, že to funguje, až to postavím!

    OdpovědětVymazat
  5. Za 900USD..18 000 by byl už hooodně slušný Orgonit. Hlavně bych neudělal za tu cenu jen jeden, ale více a daleko větších. Je vidět, že Orgonity se nedělají z lásky k přírodě, ale zase jen pro peníze. Kdy tohle už skončí? Kdy se lidi ponaučí, že peníze nejsou vše?

    OdpovědětVymazat
  6. Nelíbí se mi když na tomhle chce někdo vydělávat... :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Jak si někdo může patentovat pyramidu, která by měla chránit všechny před sprejováním? To je neuvěřitelné:( Ten pán se chová jako Nestlé v její poslední kauze.

    OdpovědětVymazat
  8. Vzpomeňte si na film Nádherná zelená, jak se tam jinozemci diví, že na Zemi existují peníze a těmi se platí za vše, co člověk nezbytně potřebuje k životu, i když Bůh to dal lidem vše k dispozici zadarmo, na žádné jiné planetě se za to neplatí, ani tam nevědí, co je to platit a peníze ...
    Proč se se lidi nediví, že na Zemi platí za vodu, jídlo, a někde už i ten vzduch?
    Proč jim vadí platit za něco, co nelze vytvořit zadarmo?
    Pořídíte snad v ČR orgonit zadarmo? I když si ho vyrobíte sami, tak zadarmo určitě ne ...
    Ten pán, co to vynalezl, s tou pyramidou na nosiči jezdí pro všechny, nezištně. Kdo z vás by byl něčeho takového schopen, aby pravidelně každý den zdarma jezdil a čistil vzduch pro všechny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgonetku, musím reagovat, nezapomeň na ty skvělé kluky, co za své peníze vyrábějí stovky TB a giftují. A kolik lidí si pořídilo na zahradu a do přírody TB, koupili si je a rozdali přírodě... Jen kolik jsem jich rozdala do přírody a mezi lidi.. a mám okolo sebe spoustu takových prima lidiček. A k tomu patentu, v USA to tak mají, vše patentují, kdo tam nemá doktorát a nepublikuje je nikdo (znám to sice jen z vyprávění, ale asi na tom něco bude)a že za to chce peníze? Kdo ví, jestli za to nevyrábí TB a negiftuje, nevěřím, že by se nějak obohacoval na úkor druhých.. Kdo pracuje s orgonity, tak se otvírá svému nejvyššímu potenciálu a ten opravdu není obohacovat se na jiných. Žijeme zatím v takové době, že zatím musíme být součástí systému, takže zatím musíme platit za jídlo, vodu, bydlení.. takže že podle mě je to v pořádku. Gabča

      Vymazat
    2. Každý máme nárok na svůj subjektivní úhel pohledu, Orgonet, já i ostatní. Pokud pan Američan se rozhodl svůj počin patentovat a prodávat, tak je to jeho rozhodnutí, jakož i popojíždění s tímto produktem, mně osobně je to úplně jedno. Spíše mne zaujala deklarovaná účinnost této věcičky. Mé pokusy a následné nepovedené díla hovoří, že energie soustřeďovány v pyramidě a energie orgonitu se "boxují", tudíž mám pochybnosti o účinnosti této věci.Samozřejmě se mohu mýlit, ale v čem se nemýlím, je možnost získání orgonitů zdarma i v ČR (pokud Ostravu považujete za součást ČR) a to na našich srazech Orgonautů, tam si můžete zdarma sami vyrobit orgonitů, kolik stihnete.
      S přáním čisté oblohy Serafin

      Vymazat
    3. Orgo, to je tím, že každý z nás máme jiný úhel pohledu a hodnot, a žádným vysvětlováním to nezměníš

      Vymazat
    4. Jako dobry kompromis bych videl kdyby pan American hotovou Pyramidu samozrejme prodaval material neco stoji to neni zadarmo a prace na vyrobe taky ale navod by mohl byt zdarma hlavne kdyz je to pro dobro prirody a lidstva

      Vymazat
  9. Ty jízdy s pyramidou na nosiči lze brát jako pojízdnou reklamu. Něco podobného, jako když ulicemi zdarma pravidelně každý den projíždí obří plechovka RedBullu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dobře, ale plechovka RedBullu jezdí po ulicích a silnicích za docela odlišným účelem. S chemtrails to má asi tolik společného jako slon s kolejemi !

      Vymazat
    2. V obou případech to podporuje prodej. V jednom případě dalších plechovek, ve druhém případě dalších pyramid.

      Vymazat
    3. Tak když to bereš tímhle prismatem, tak "proti gustu žádný dišputát" :-))))

      Vymazat
  10. Ahoj, budu rád, když se mrknete na video, které jsem udělal. Možná, že se najde někdo, kdo se mnou nebude souhlasit se vším, ale myslím, že za pozornost to stojí
    https://www.youtube.com/watch?v=f6od62TEjbM

    OdpovědětVymazat
  11. Možná trochu zklamu, ale je to logické, že rozpouští chemtrails, postavte 5 TB na jedno místo, a uvidíte co udělají s oblohou, a ani nemusí být v pyramidě. Pyramida má svoje vlastnosti a schopnosti, proto se využívá její tvar v HHG, takže by to podle mně mělo mít podobné vlastnosti jako HHG. Komentuju jen to co je vidět, v trubkách může být schovaný jednohrotý křištál, a mohlo by to být silnější, ale pokud tam není, tak si myslím, že HHG bude silnější. Gabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady možná nejde o učinost ale o schopnost směřovat energi když na Tbčko nasadíš např okapovou rouru tak rozpustí chemtrails mnohem rychleji a lépe než hhg.Vým z vlastní skušenosti.

      Vymazat
  12. ahoj, myslím, že by tahle pyramida mohla zabojovat i proti mobilům... a elektrosmogu....
    Je třeba ji postavit a vyzkoušet ji...
    Když to bude fungovat, pak ji musíme dát všude, kam to spočítáme, aby fungoval dosah....
    musíme to, lidi, postavit a vyzkoušet, protože jen tak budeme vědět, že to funguje či ne... a A když to bude prokazatelně fungovat, musíme na starosty, aby platba šla z rozpočtu obcí.... vždyt je to v zájmu nás všech...

    V případě vytvoření jakési spolupracující jednotky Vám ráda křištály nabiju.. Mě ty orgonity opravdu fungujou, uzdravujou mě a furt jsem jimi nadšená....
    je to o vnitřní energii, ale tu má snad každej... - i když někdo víc a někdo míň....a někdo ještě míň....

    pěkný odpoledne všem
    veronika

    OdpovědětVymazat
  13. Berte prosím v potaz, ze 19 dolaru je pro prumerneho amika tak dve hodiny prace, takze bych to zase tak moc nezvelicoval. A pokud jde o ten vyrobek, tak si vemte, co to stoji asi casu. Podle me neni spatne si za toto rici penezni odmenu. Na druhou stranu 900 dolaru je fakt dost. Jake muzou byt naklady na material? Takze material+cas=hodnota. Ale ze si to nechal patentovat, to mi hlava nebere. Mj. tak si taky patentujeme urcite tvary orgonitu a bude po prdeli :D. Ten jeho patent mu bude stejne k nicemu, protoze to nikdo masove vyrabet nebude - mozna on=proto tak vysoka cena, aby se mu vratili naklady na porizeni patentu....
    czernick














    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím,

    budu moc rád, když uvedete odkaz na patent, protože mně se žádný najít nepodařilo ;)

    Podotýkám, že nějaké zkušenosti s americkým patentovým právem již mám ;))

    Přeji hezký den,

    Štefan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hele "podturčianký" špekulant na obzoru

      Vymazat
    2. Nehledal jsem ho. Ale po nějakých zkušenostech co také mám s hledáním patentů, by to neměl být problém najít. V každém případě, proč by kecali, kdyby to nebyla pravda (ten patent).

      Vymazat
    3. Možná proto, aby si někdo myslel, že je to opravdu patentováno? ;)

      Hledal jsem ten patent jak podle jména autora (a variací), tak podle výrobku a jeho variací a nic..

      .. a nejsem "špekulant", jen opatrný ;)) tam kde se lže v jednom, může se klidně lhát i v jiném..

      Byl bych mnohem radši, kdyby ten patent, nebo aspoň přihláška k němu opravdu existovali..

      Štefan

      Vymazat
  15. Platit za návod nebo neplatit? Být či nebýt?... Ach jo. Já bych to neřešil. Nikdo vůbec nevíme, co ten pán je zač. Třeba ty peníze utratí za drogy a za holky v nevěstinci. Třeba ale taky z těch peněz sponzoruje něco dobrého! Kdo tedy za nápad nechce platit, tak ať neplatí, ale ať dotyčného nesoudí, když o něm nic neví... Dotyčný jistě sám musí všude kam přijde a něco chce za to zaplatit...! Také je zde čas spojený s přemýšlením nad nápadem, vylaďování... hodiny strávené nad internetem, pak na patentových úřadech... A pokud dotyčný nežil z prány, pak po celou dobu musel někde jíst, pít, prát si, platit si za přístřešek nad hlavou, platit za elektriku... A pak, dotyčný si nepatentoval, něco co vytvořila příroda (jako to chce udělat zmiňované Nestlé), ale něco nového... Jistě, kdyby to dal v plén zdarma, šlechtilo by jej to. Ale je to člověk a nemůžeme po něm proti jeho vůli žádat, aby byl ušlechtilý...

    OdpovědětVymazat
  16. Když jsem viděl tu piramidu, tak říkám bomba:) to je dělo:) a ještě koncentrovaný v piramidě:) no a ti co se ohánějí,že se např: musí platit za návod 20 dolarů. Tak to není horentní suma, a určitě mu to moc pomůže ve výrobě dalšách piramid. Určitě se aji nají a obleče. Taky potřebuje z něčeho žít. Rozhodně lepší než ezo.tv a podobní "ezotérici",kteří si nechají vše řádně zaplatit. A ještě lidem udělají v hlavě guláš.

    OdpovědětVymazat
  17. To mě vážně pobavilo, toto vozit na kole, no nevim, asi by se za mnou každý otáčel...900 dolarů za trochu špon, pryskyřice, křištálů a 3m trubky...asi bych to taky zvládl postavit za pár hodin, mám ovšem pochybnosti jestli to bude mít nejaký výrazný efekt...chtělo by, aby to někdo otestoval, jestli má cenu s tím ztrácet čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi líbí toto nedůvěřivé mudrlantství "českého Ferdy". Ten dobře ví, kam investovat čas a energii !

      Vymazat
  18. Ehm, nechali by ti zli panove patentovat neco, co jim v podstate kazi plany? To me jen tak napadlo. Jinak super vytvor :) Sam jsem zatim jen na startu ogiftovani vesnice...

    OdpovědětVymazat
  19. hele kdyby todle někdo udělal ,klidně mu přispěju nebo se budu podílet...jednu takovou věc bych i celkem bral...kdyby to někdo udělal byl bych mu zavázán,materiál i práci zaplatím (pže to něco stojí že )...
    klidně bych něco takového zkusil....mám doma orgonity a mám je rád ..ale todle by bylo zajímavé.:D
    kdyby to někdo zamýšlel udělat ozvěte se na rosajaroslav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. A léky si nekupujete? Jídlo si nekupujete? za odvoz odpadu který spousta lidí ani netřídí nááhodou neplatíte? Kdybych všechny kapky a masti co vyrábím dával zadarmo tak jsem víte kde... . :-D A že nedám všem návod k tomu jak si léčivé tinktury atd. vyrobit? Víte co by se stalo? Lidé by nevěřili, že jsou silné a koncentrované...užívaly by je s nerozumem a i u bylinek platí všeho s mírou. Co děláte pro všechny lidi zdarma vy? Kdo opravdu chce nezná překážek :-). Přeji vám všem aby jste byli zdrávi a šťastní :-). Pavel V

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K čemu třídit, když se to všechno většinou sveze na jednu hromadu nebo do spalovny, a ještě to podraží platby obyvatel za svoz odpadu. Vydělává na tom pouze obec a ten co odváží odpadky ! Navíc nikdo nekontroluje ani nepostihuje ty podnikatelské ksindly, kteří do cizích draze placených kontejnerů na sídlištích vhazují svoje megapytle s odpadky, takže si tam už téměř nikdo nic z platících obyvatel za sebe z bytu nevyhodí ! Za takové svinstvo by se ti hajzlové měli škvařit v pekle ! Sám jsem nedávno viděl dva takové dědky, jak z Renaulta-vanu s námahou rvali těžké žoky s odpadky asi z nějaké restaurace či penzionu, a přičinlivě skákali na těch žocích, aby je zašlapali do kontejnerů pod víka, aby si nikdo ničeho podezřelého na první pohled nevšimnul. Jen tak pro pořádek tu uvádím SPZ toho auta : 5C5 3191, a stalo se to v Nových Dobrkovicích na okraji Č.Krumlova v pátek dopoledne 26.4.2013 pod bytovkama u parkovacího stání.

      Vymazat
  21. Zdravím Orgonete. Orgonit jsem začal dělat když jsem opravil střechu po Kyrilovi.Roznesl jsem jich asi osmdesát v okruhu asi 20 km (jinak kudy jezdím, tudy rozdávám. Hlavně trafa, mobilní věže a tekoucí voda). Od té doby naši oblast již nepostihla žádná divočina. Kdyby byl k mání přesnější popis určitě i jako důchodce bych se do toho pustil. Orgonit má mnoho známých ode mne i na mobilech. Zdravím. Mac

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při Kyrillovi v lednu či únoru 2007 byla nad Prahou nějaká ochranná mise UFO (viz článek na Orgonetu - http://orgo-net.blogspot.cz/2011/11/orkan-kyrill-sit-svetel-na-obloze.html)

      Vymazat
  22. Som ochotna prispiet na otestovanie tejto pyramidy (t.j. bud zakupenie alebo postavenie podla navodu). Sice som zo Slovenska, takze by som z toho asi nic nemala, ale ak by to fungovalo, tak sa snad najdu dalsi, co do toho pojdu. Ono tie nase statiky su take male, takze na pokrytie celej republiky ich staci iba par.

    OdpovědětVymazat
  23. Také mi to dává smysl,pokud by to pomohlo, ráda přispěju
    Mám dotaz na odborníky: včera mi přišla paní změřit geopatogenní zony v kterých jsem měla orgonity. Podle virgule se staly sami zářičem pokud jsou v zoně.Máte s tím někdo zkušenost a dají se zase ošetřit aby fungovaly tak jak původně?
    Dita

    OdpovědětVymazat
  24. Nevíte náhodou někdo o nějakých meteorologických stránkách, kde je uváděna teplota a vlhkost atmosféry ve vyšších vrstvách, ve kterých létají letadla? Ať hledám, jak hledám, nalézti nemohu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.weatheronline.co.uk/cgi-bin/expertcharts?LANG=en&MENU=0000000000&CONT=euro&MODELL=gfs&MODELLTYP=1&BASE=-&VAR=pslv&HH=24&LOOP=1&ZOOM=0&ARCHIV=0&RES=0&WMO=

      Skus tohle...

      Vymazat
    2. V prvním přiblížení se můžete odrazit od teploty na povrchu. Tlak s výškou exponenciálně klesá a pokud je atmosféra zhruba v rovnováze, tak teplota klesá podle adiabaty s koeficientem 1,4. Na frontách je to samozřejmě komplikovanější.

      Průměrné hodnoty tlaku a teploty (vtělené do předpisu) naleznete zde:
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Standardn%C3%AD_atmosf%C3%A9ra


      Co se týče vlhkosti:
      Pokud vidíte mraky, je v nich vlhkost 100% (a vlastně i víc, když započtete kapičky vody nebo krystalky ledu). Mraky vznikají tak, že zkondenzuje voda nad 100% relativní vlhkostí. Pára vidět není, ale zkondenzovaná voda už ano.

      Pod spodní hranicí mraků můžete uvažovat zhruba stejný absolutní obsah vody, a směrem dolů rostoucí teplotu (opět adiabata). S rostoucí teplotou a stálou absolutní vlhkostí klesá relativní vlhkost. Opět platí pro ustálený stav - na frontách je více vrstev vzduchu.

      Vymazat
  25. Ano zatím to zdarma nejde, ale něco jiného je přiměřená cena a něco napakovat se. Vemte si, že spousta věcí je dost nadhodnocena. Vezměme práci, ano za tu se platí, ale co takový překupník? Je normální koupit výrobek řekněme za částku 300kč a prodat za 3500kč? Ve velkoobchodech je tohle úplně normální. Tak v čem je větší energie, vyrobit výrobek, nebo ho jen překoupit o stovky procent dráž? Je normální vyrobit tablet, kde číňan má 2 dolary na den a ten co ho prodá (vlastně skoro nic nestojí) má za to daleko víc? Je to normální? Zamyslete se někteří, co to ještě nechápete a žijete tak materialisticky. Uvědomte si, že štěstí nejsou peníze. Jenže dost lidí si to ještě nemyslí a brání tenhle systém co to jde. Není na tomhle systému něco prohnilého? Pokud je to pro dobro planety, proč se musí platit za plány??? Pokud chceš být šťastný, není lepší udělat šťastného i druhého a ne jen sebe? Většina jen myslí na sebe, bohužel.. Tauri

    OdpovědětVymazat
  26. Jsem take ochoten prispet na vyrobu prototypu pro overeni ucinnosti v nasich podminkach.

    Pokud se i jen castecne potvrdi a cenu sestaveni se podari vyrazneji srazit z 900 USD, proc to nerozjet ve vetsim a organizovane?
    ČR ma rozlohu cca 79000km2, ucinne pokryti pyramidou je podle vyrobce okruh(berme jako prumer kruhu) 50-70 mil. Pri stredni hodnote 60 mil(96km), mame pokryti (Pi*96*96/4) 7240km2.
    Rozloha CR(79000km2)/rozloha pokryti 1 pyramidy(7420km2)= cca(neberu v potaz dokonale prekryti a na druhe strane mozny synergicky efekt) 11 pyramid na celou CR!!
    Jeste to postavit ne jako boj proti klimaterorismu, ale hnuti za ciste nebe a tim silu tohoto projektu jeste zvysime :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud chcete testovat účinnost, zkuste provést standardní dvakrát slepý test:

      1. vyrobte 40 pyramid. 20 z nich z orgonitu, 20 z nějakého nefunkčního blavajzu. Podstatné je, aby na první (ani druhý) pohled nebylo poznat, která je která.
      2. výrobce předá dvě bedny pyramid statistikovi. Ten je náhodně očísluje a zapečetí do obálky popis, které jsou funkční a které nefunkční.
      3. očíslované pyramidy předá statistik testerům. Ti nevědí, kterou pyramidu dostali.
      4. Testeři jezdí po krajině a zapisují, jak jejich pyramidy fungují.
      5. Bodová hodnocení předají statistikovi. Ten propojí data ze zapečetěné obálky s nasbíranými daty. Použije test dobré shody, aby oddělil placebo efekt od skutečné funkce.

      Takhle se testují léky i výrobky. Je to považováno za velmi seriózní a spolehlivý test.

      potenciálních testerů by podle ankety mělo být celkem hodně (přes 2000 - pokud anketa nekecá, je z čeho vybírat)

      Vymazat
  27. Musím se smát příspěvku,který píše jeden z příspěvků,že nás to octování stojí pár korun,na rozdíl od nich...Snad si ten autor nemyslí bláhově,že to platí někdo jiný ,než zase lidi?Tedy i my? Ta letadla ,jsou od NATO...A to jak všichni víme stvořili zas ti samí ,co stojí za vším zlem na Zemi.Zní to asi pošetile,ale já jsem je mockrát zaměřila silou myšlenky přímo do letadla a téměř pokaždé přestala vypouštět jedy...Koncentrovaná myšlenka je nejsilnější, a teď kdyby nás bylo hodně a hodně...?

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojte, Orgo, také jsem ochotna přispět na výrobu, ať můžeme vyzkoušet. Kéž to funguje!! (Třeba by nemusela být na to kolo tak velká*-)- vozím vzadu prcka, a kdyby nás jezdilo víc :-)) A penízky? Mají přece také vibrace, dokud jsou součástí našich životů, je dobře je mít víc než rád :-)) Na své cestě - tedy v oběhu - přeci pomohou spoustě lidem.. No, a až dospějeme k tomu, že jsou netřeba..tak hurá:-)) Monča

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, nevím ještě co je orgonit, hledala jsem pod klíčovým slovem pyramida, a jsem tady, ale na orgonit se podívám až dopíšu tento příspěvěk. Ale co mne napadlo, odkud ta letadla chemtrails vzlétají ? Kdo je pilotuje ? Nebylo by zároveň účinné sabotovat tuto jejich práci a škodit tam, kde je původ tohoto zla ?
    Možná to jsou vojenská letiště, kam se těžko nějaký sabotér dostane, ale víte to někdo ? Nejlepší by bylo zarazit to ještě v zárodku. Možná jsem naivní, ale také mne to dost trápí a pyramidu z orgonitu vyrobit neumím. Poraďte někdo. Dík Zuzana

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.