1. června 2013

Film na víkend: Pomlouvání. Jak je to vlastně s antisemitismem?

Zdravím,

tenhle dokument mi byl doporučen, ale že to se mnou tak otřese, jsem nečekal. Ta absurdita, do které je tato tématika dotažena, je neskutečná. Chudáci mladí v Izraeli. Podívej se sám.


Jak je to vlastně s Antisemitismem? Vymývání mozků mladým, vidění nepřátel za každým stromem. To je realita v Izraeli.

http://blip.tv/gabo51/ohov%C3%A1ranie-defamation-slovak-subtitles-5828979

Miky



Orgonet: 
Díky, Miky! I když se obvykle na tomto blogu nepouštím do židovské problematiky, film Pomlouvání je opravdu strhující. 

Je velmi poučný nejen z hlediska faktů, ale i duchovně. Eckhart Tolle by ho mohl uvádět jako zářný příklad fungování kolektivního ega - kolektivního vykonstruovaného Já ...

Jako film na víkend je trochu náročný, a titulky jsou dvojí přes sebe, takže se špatně čtou, ale stojí to za trochu námahy.

Patří mezi vrcholy světové dokumentaristiky.


Pomlouvání (2009)

Obsah dle http://topdocumentaryfilms.com/defamation/:
Co je dnešní antisemitismus, dvě generace po holokaustu? Režisér Yoav Shamir zkoumá moderní život v Izraeli a cestuje po světě, aby vyhledal nejmodernější projevy „nejstarší nenávisti“, a přichází s některými udivujícími odpověďmi!

Při tomto „rouhačském“ pátrání sleduje americké židovské vůdce z ADL (Protipomlouvací ligy) do hlavních měst Evropy, kde varují vlády před rostoucí hrozbou antisemitismu, a volně to spojuje s poutní cestou jedné třídy izraelské střední školy do Osvětimi.

Na cestě se setkává s kontroverzním historikem Normanem Finkelsteinem, který mu poskytne své nepopulární názory na způsob, jakým se antisemitismus využívá v židovské komunitě a zejména v Izraeli pro politické zisky. Také navštíví vědce Stephena M. Walta a Johna J. Mearsheimera na přednášce v Izraeli poté, co publikovali knihu „Izraelská lobby a americká zahraniční politika“ o vlivu izraelské lobby ve Washingtonu.

Yoav navštíví Yad Yashem, muzeum holokaustu v Jeruzalémě, což je povinná zastávka pro všechny představitele světa při cestě do Izraele. A v Jeruzalémě navštíví svou babičku, která mu poskytne na problém svůj názor a prohlašuje se za „pravou Židovku“.  




13 komentářů:

  1. Od čtenáře:
    http://www.uloz.to/xpbhGeT/defamation-kpt-rocor-sktitulky-avi

    PS: podivná doba, kdy se mnozí klepou jako sulc před agresorskými Chazary, kteří terorizují celý svět
    Něco je hodně špatně a 5.dimenze jen snem, jenž není ani na dohled.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgo,je třeba zásadně prohlásit, že židovství je diametrálně odlišné od Kabbaly, Sionismu a Rabínského učení. To první souvisí s národnostní, rasovou příslušností (identitou) a s ní spojenou vírou. Ty další jsou produktem pokřivení a znásilnění obsahu a výkladu pravé židovské víry zvrácením či převrácením do zrůdné totalitní ideologie. Z ní ostatně pochází všechny novodobé -ismy, vč.komunismu, fašismu nebo terorismu !!!
      Praví řadoví židé totiž z Izraele staví s obyvateli Íránu mírové mosty. Zatímco jejich sionistická vláda v Tel Avivu naopak vyvíjí nezměrné úsilí proti sobě Hebrejce a Peršany válečně poštvat. Všechny tajné spolky (zednáři, illumináti, rosenkruciáni atd. atd.)ve světě se totiž staly svého druhu pátými kolonami sionistické vize Velkého Izraele jako jediného světového mocenského centra v plánech NWO. Pokud dojde na vyhlášení NWO, uvidíš neuvěřitelné přesuny politické, finanční, materiální a mocenské po celém světě směrem k Izraeli. Budou to tak bleskové změny, jako je tomu dnes v Oklahomě po tornádech. Pokud nechceme být těmito (lidmi bohužel málo sledovanými) věcmi nemile překvapeni, zajímejme se o současnou geopolitiku a její plány více a do hloubky kam jenom lze. A mluvme a pišme o tom, ať lidé vědí, a jenom se nedomýšlejí všelijakých pitomin !!!

      Vymazat
    2. Izrael je v té hře jen malá ryba, pořád nic nechápete

      Vymazat
    3. Může být malá ryba, ale je HLAVNÍM DŮVODEM, proč se vše děje !!! To pochopíte jen tehdy, pokud nebudete myslet jen čistě pragmaticky a materialisticky !!!

      Vymazat
  2. Je to i na Youtube - https://www.youtube.com/watch?v=JESM5rNNKTg - ,kde se to dá snadno stáhnout pomocí Movier Youtube Downloader.

    Petr

    OdpovědětVymazat
  3. 5.dimenze a další jistě exitují, ale ne zřejmě pro nás pozemšťany...škoda, byla to taková krásná příležitost, a lidé namnoze volí raději pekelnou budoucnost...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mistr Ježíš pře 2 tisíci lety řekl: Království boží je ve vás a okolo vás,...tato relaita obsahuje 12. dimenzí, / a více/ , takže se stačí naladit, jenže pokud se budete zaměřovat na to negativní jako většina z vás zde píšících , , tak se neposunete ani o krok dále

      Vymazat
  4. Tak těm mladým Izraelcům je skutečně neskutečně vymýván mozek. Ale na druhou stranu stejně neskutečně je vlastně vymýván mozek i křesťanům či muslimům. Takže je zde někdo, kdo to celé řídí a komu se velmi hodí heslo: Rozděl a panuj. Židi jsou otroci, kterým se sugeruje, že jsou bohem vyvolení a že jsou nadřazeni dobytku- gojímům. Křesťanům se sugeruje, že mají tiše trpět a poslouchat své otrokáře (židy) a za to se dostanou do nebe. A muslimům je sugerováno, že jejich nepřáteli jsou židi i křesťani.

    Finkelstein v tom filmu řekl, že nejhoršími nepřáteli Izraele jsou američtí židi. Tohle je pro mě naprostá novinka. Já jsem se až dosud domnívala, že naopak chudáci Američani jsou v zátahu mocné Izraele. Ale má to svou logiku, co řekl Finkelstein. Izrael byl totiž násilně stvořen sionisty a spousta židů tam byla v podstatě násilně hlavně z Německa a Evropy přesídlena. Jenže mocní sionisti žijí všude jinde, jenom ne v Izraeli. Hlavně tedy v London city a v New Yorku. Klan Rothschildů v Evropě a klan Rockefellerů v Americe.

    OdpovědětVymazat
  5. Je toho opravdu moc, co se v poslední době děje a naše vědomí má chvílemi pocit, že to snad ani není možné . Ale jestli jsme sem přišli s úmyslem přispět a zvýšit kolektivní vědomí, tak jak to cítíme, pak to opravdu nemůže být nemožné..! Není nic, co bychom nebyli schopni zvládnout, přestože situace vypadá tak, jak ji vidíme. Nebuďme sklíčení a smutní, plní strachu, věnujme se více soustředění na vzestup vědomí u lidí, které opravdu narůstá po celém světě. Neznamená, že bychom měli jakkoli přehlížet a nevyjádřit odmítnutí čehokoliv, co je proti lidem a celé planetě zemi. Ale souběžně s tím, přesto cítím, že je možná ještě důležitější uvědomování si více své lásky k všem probouzejícím se i těm jakoby ještě spícím lidičkám. Protože jen s bezpodmínečnou láskou, bez tlaku našeho vnitřního chtění, druhý člověk může přemýšlet nad hlubšími souvislostmi událostí, které se kolem něj dějí. Vědomí v lidech obrovsky roste, a jenom protože o tom všude „NEPÍŠÍ“, NEZNAMENÁ, že to tak není…! Když jsem kdekoli mezi lidmi, vnitřním zrakem v nich vidím, jak moc si uvnitř uvědomují, že to nemůže dál takhle fungovat, nedává jim to smysl, jsou z toho už unavení, zklamaní, sklíčení nad tím co se kolem nich děje a třeba i hluboko pod povrchem si přejí všichni klid, mír a harmonii v které by mohli s ostatními BÝT…! Stačí, když se kolem sebe začneme pozorně dívat, tyto nádherné bytosti jsou všude kolem nás…! Moc miluju lidi a snad „ od vždycky“  jsem odmítala vnímat obsahy a významy některých slov( nálepek, které nás mají rozdělovat)..např. rasa.., nacionalista.., ale také… náboženství, které proti sobě staví věřící skupiny, už jen tím, že se svou vírou nadřazují, nad ostatní skupiny. Ale za klíčová slova s jejich obsahy, které přímo „umožňují podobu této reality“, (platící v různých úrovních pro nás všechny), považuji slova : „ SOUKROMÉ VLASTNICTVÍ - MANIPULATIVNÍ OVLÁDÁNÍ OSTATNÍCH – MOC “ Nejsou právě tyhle slova platná pro realitu našeho ega, které bude vždy produkovat strach, že bez existence těchto pojmů, je v ohrožení a může zaniknout? Můžeme uvnitř v sobě najít protipóly těchto slov a jejich obsahů? Ale ano, známe je všichni, provází je nádherné pocity pospolitosti, lásky, jednoty a bezpečí. Jakou tedy realitu volí každý z nás denně a podporujeme více?
    Všechny vás tu mám moc ráda a vážím si veškeré vaší komunikace mezi sebou , ale i všech vašich informací, které s ostatními sdílíte a taktéž za ně děkuji. Světlo se rodí v našich myslích a srdcích, teprve pak je viditelnější i v této realitě. S láskou Laira

    OdpovědětVymazat
  6. Ten dokument je velmi dobře a troufám si říci, že i důsledně vyvážený. O tom, jak to dnes na Zemi chodí.
    Totiž, zamýšlím se nad tím, k čemu je komu dobré, když je židům v Izraeli tvrzeno, že všichni křesťané je nenávidí a nám křesťanům naopak předhazováno, že jsme nepřátelští vůčí židům.Stejně by se však dalo pokračovat i v otázce cigánů, muslimů atd. Tady je také dobré připomenout, že ještě koncem devadesátých let neměli východoevropané ani ponětí o tom, že by se měli bát muslimů, že by měli rasistické sklony vůči cizím etnikům či snad národům. Z čehož je zřejmé, že produkce strachu a nesnášenlivosti je čistě "módní záležitost" nové doby, naší "demokracie".
    Ale zpět k dokumentu.Komu to prospívá ? Je tu snad něčí potřeba držet židy cestou psychologického teroru na území bývalé Palestiny respektive Izraele?.Aby snad vrozený obchodní duch židů neprodukoval své talenty na Evropském kontinentu ? To jediné by mi dávalo smysl, pokud uvážím, že převážně z nás křesťanů si udělal Brusel své otroky na výkrm svých EU pokladnic. Když uvážím, že většina těch, kdo nám vládnou jsou vskutku židé. Tedy ti, kteří (dle babičky autora) rukama dělat nebudou a kteří ovládají toky peněz.
    To by dávalo smysl. Rodschildovci využili poválečné situace a "sametovou" rukou se zbavili svých soukmenovců ,dbají taktéž o to, aby se jejich soukmentovci cítili v novém státě dobře (dobře zásobováni odklony financí z našich daní) a zároveň vytváření iluze, že u nás se od časů šoa nic nezměnilo, ba je to ještě horší a proto je pro žida lepší, když bude sedět tiše ve svém akvárii zvaném Izrael a nebude hledat své lepší uplatnění někde jinde.Neboť je pravdou a věděli to všichni naši předchůdci, že židovské etnikum jsou především obchodníci, umělci, bankéři či jiní "myslitelé" a proto i silní konkurenti vůčí svým vlastním ještě schopnějším soukmenovcům nepohodlní. (taktéž se Slované vyznačují spíše pracovitostí a cigáni "čorkařením"- každé etnikum, národ má svoji vrozenou povahu).
    Nakonec bych chtěla ještě zmínit, že bylo v Bibli všem národům přepovězeno, že ke konci časů budou postaveni proti sobě, aby se navrájem nenáviděli a vraždili se...Totiž, také bylo tam řečeno to, že co je od Boha, je vše očité viditelné všemu oku, kdežto co není od Boha, ale od zlého, je činněno skrytě.
    Děkuji za zveřejnění dokumetu a za prostor k vyjádření svých názorů. Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  7. a mně vadí jak jim leze naše vláda do zadku, viz spolená zasedání naší a jejich vlády, to nemá ve světě obdoby. Zdá se, že se nám vládne z Jeruzaléma.
    Přitom jde o výstřelky téhle jejich ostřepravicové vlády, která právě izraelským rodinám sebrala dětské přídavky a zdravotnictví je u nich placené právě tak jak se tu snaží zavést tahle modrobolševická sebranka nyní v čele s ministrem zdravotnictví Hegere Mengelem.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si zjistěte původ politiků za Masaryka, za Beneše, za komunistů nebo za polistopadové vládní garnitury. Ve většině případů narazíte na žida nebo položida. To samé platí o vysokých státních úřednících, ministrech, výkonných umělcích, ředitelích galerií, muzeí, divadel, režisérech, dirigentech, ředitelů uměleckých těles, souborů, tzv.významní spisovatelé, novináři, sochaři, malíři, architekti atd. Mnozí z nich byli (ti, co už zemřeli) nebo jsou členy zednářských lóží nebo jejich tajných okultních odnoží.

      Podle naší již historické osobnosti Karla Havlíčka Borovského si žid oškliví fyzickou práci, která je dobrá leda tak pro Gojima (nežida). Všechny tyto a podobné negace rysů osobnosti, které židé v sobě nosí, a pro které jsou od ostatních národů nenáviděni, jim od útlého dětství vštěpovali denodenně bezohlední rabíni, kteří pokřivili a pokroutili pravé učení starých Hebrejců do té míry, že ze svého učení udělali ohavné doktríny a ideologie !

      Mnoho současných mladých židů a židovek po celém světě již procitá z tohoto zlého snu "svých otců", a staví se proti nim jako proti něčemu, co je špatné, nepřátelské a ohavné vůči lidem jiné rasy a náboženského vyznání. Izraelská vláda je z toho zděšena, a snaží se různými represemi, výhrůžkami a tresty o nápravu do "přijatelných mezí". Samozřejmě, že tento fenomén před světem bagatelizuje, překrucuje a dokonce i popírá. Včetně toho, že mnoho Izraelců staví mírové mosty s prostými Íránci. To je, jak se izraelský premiér vyjádřil, "podpásovka" od vlastních lidí, kterou prý nečekal. Ale jak již bylo někde tady řečeno - Pravda se umlčet nedá ! I v Bibli je totiž řečeno, že při druhém příchodu Ježíše Krista dojde k obrácení (tedy víry v Ježíše a Jeho učení) celého židovstva, aby mohlo být také spaseno.

      Vymazat
    2. Jó Hegerus Mengelus to je formát ! Šmahem škrtne, šmahem řekne, šmahem dementuje. To se to někomu ministruje jak v divadle bez herců plném platících diváků !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.