28. června 2013

Jsme pokusná zvířata? Film o nebezpečí GMO, Roundupu a radioaktivity

Díky čtenáři za odkaz na následující video - trailer k filmu Jsme pokusná zvířata?

http://youtu.be/6tqrs0wTCNU



Zveřejněno 23. 02. 2013
Profesor Séralini a jeho tým od roku 2009 do roku 2011 za podmínek naprosté utajení prováděl dlouhodobé testy ohledně GMO a herbicidu Roundup. Závěry jsou šokující.
Krátce po uveřejnění výsledků testů se na Profesora Séraliniho snesla vlna kritiky. Kritici uvádějí, že Profesor Séralini použil špatný postup testů. Přitom Profesor Séralini a jeho tým použil stejné testy jaké použili vědci, kteří testovali stejné produkty za účelem jejich uvedení na trh. Rozdíl byl jen ten, že Profesor Séralini a jeho tým testy prováděl dlouhodobě na rozdíl od původních testů, které trvaly pouhé tři měsíce.


Ukázka z francouzského dokumentu Tous Cobayes? od Jeana Paula Jauda. Více info na: http://touscobayes.tumblr.com/



P. S. Orgonet: O studii prof. Séraliniho jsme informovali na Orgonetu v článku: Šokující studie: GMO a Roundup způsobují hrůzné nádory: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/sokujici-studie-gmo-kukurice-roundup.html

Abstrakt studie anglicky: http://www.biolsci.org/v05p0706.htm

20 komentářů:

  1. Takže na depopulaci lidí se utajeně pracuje dál ! Proč mají pochcípat naše děti a vnuci, proč nechcípou taky děti a vnuci těch, co to všechno sponzorují a udržují v chodu ?! Pokud oni připravují smrt nám, musíme jim smrtí oplatit, jinak je to náš jako druhu definitivní konec ! Neznám žádný pozemský druh, který by sám sebe programově vyhubil ! Nebo v tom má prsty ještě někdo, kdo nepochází ze Země ?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo. Je v tom podzemní civilizace, která to tu chce pro sebe.

      Vymazat
    2. Ja bych řekl že jo, abych vás dokončil :D.... Ale nevím kdo :(

      Vymazat
    3. Já bych řekl, že je to někdo úplně jiný, ale také není člověk, i když lidi používá jako svoje loutky na světové scéně !

      Vymazat
  2. Herbicidy a pesticidy jsou primárně určeny na hubení. Jak může někdo tímto něco krmit a divit se, že to není zdravý ???

    OdpovědětVymazat
  3. To je jako se krmit jedem na krysy a divit se, že mi bude špatně.

    OdpovědětVymazat
  4. TO je strašné ty krysy. Tady to nechcu vidět za 50 let. To nám budou mezi sndviče cpát kusy radioaktivních tyčí vydávající je za lahodný sýr- až si toto lidi uvědomí v obrovském rozsahu tak bude pro ně problém. galix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina lidí se staly ignoranty jak ke svému okolí tak k sobě samým. A to byl cíl masových manipulací lidmi. Sežerou, co jim proradné fast foody prodají, a pak s nářky platí farmakolobby za další jedovatá svinstva v lécích. Pohřebnictví bude brzy jeden z nejvýnosnějších byznysů !

      Vymazat
  5. Jak se ro krasne cte, a pri tom byl Roundup pouzit i na rosliny kolem nadrze Moravka "a nikdo z odpovednych o jeho skodlivosti nevedel, jenom to jako projekt z EU k nam donesl,ze?"takze nasi potomci v tom budou zit, umirat na choroby a jeste splacet dluhy. tomu se rika SAKRA PRACE...RADOBYODBORNIKU!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Historie Monsanta se opakuje stejně jako v případě Aspartamu: http://surfuji.cz/jak-se-stal-aspartam-legalnim-sokujici-pribeh/

    OdpovědětVymazat
  7. Že je GMO srajda, o tom žádná. Osobně se mi ale vůbec nelíbí zneužívání zvířecích životů pro to, abychom to dokázali. Každý druh je jedinečný a pokusy na zvířatech nám absolutně nepodávají relevantní výsledky týkající se lidí. Pokusy na zvířatech jsou ostudné a neospravedlnitelné!

    OdpovědětVymazat
  8. Milý anonymní, je to všechno jinak-lidstvo se chová, jak kvasinky v demižonu-až všechno vyžere, tak chcípne i bez iluminátů a mimozemšťanů. Pokud se ovšem dřív nevymorduje kvůli nějakému "ideálu".
    To ostatní,co se tady píše, jsou jen "bubáci".

    OdpovědětVymazat
  9. aale, stačí oprášit brazilský film Náš domov a jsem v pohodě...

    OdpovědětVymazat
  10. ti hajzlove se urcite stravuji zdravym, nekontaminovanym jidlem.musej existovat nekde obrovske farmy,skleniky,sady,rybniky,..atd,kde si elita muze v klidku utrhnout nepostrikane jablicko,ulovit si ulovit zdravou rybku bez rtuti.
    musi urcite existovat i extra obchodaky,pekarny apod. zajimalo by mne, kde treba takova Alzbeta s jejim Filipem berou veprovy s hovezim,
    ve svych 90ti jen kvetou a ani nezamarodej.
    I neboztik Diana o nich rekla,ze to jsou reptiliani. A nebo se snad pravidelne dezinfikujou MMS?
    cert vi, jak to mrchy delaj..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ajaj, hajzlové, elita, reptiliáni, mrchy - to všetko máme každý aj v sebe, nadávate sebe pane .... Mithakuye Oyasin.

      Vymazat
    2. Alžběta s Filipem jedí už jenom kosher pikanterie. Fast foody legalizovali jen pro pseudoretardovaný plebs.

      Vymazat
    3. Mají na to svoje boxy s replikátory, které je "dávají do formy". Plazí předky mohou mít jako členové prastarých rodů ze starověku...

      Vymazat
  11. jeden znamy ma pohrebni sluzbu,rekl, ze mrtvoly uz ani nehnijou, proto se budou brzy vsechny palit.Jsou totiz nakonzervovany svinstvama z
    jidla. to by nam ve starym Egypte zavideli...

    OdpovědětVymazat
  12. anonymni 30.6. 2013 20:06
    prosímtě, kdy to ta Diana řekla? mohl bys mě odkázat na nějaký zdroj? nebo to řekla přímo tobě když jsi astrálně cestoval? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diana toho věděla mnohem víc, a chtěla s tím jít na věřejnost. Proto musela zemřít stejně, jako Michael Jackson, J.F.Kennedy a mnoho dalších...to je totiž osud všech, co zradí babylonskou Kabbalu (v orig.Káb-al-la)!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.