12. června 2013

Máme se bát chemtrails? Máme mít vztek či smutek?

Ahoj Orgonete, zdravím tě. 

Posílám ti snímky z neděle, kdy plno lidí vyrazilo na "zdravý" vzduch. Takto to vypadalo od nás z okna kolem 18. h večer. 
Zatím nejhorší situace v tomto roce. Smrtelné X kříže po celé obloze:-( 
Jediná reakce, kterou je má mysl schopna vytvořit je VZTEK a SMUTEK. Nepomáhá ani meditace a žití v TADY A TEĎ.
Mám dvě maličké děti a toto má být jejich budoucnost?!
Jedy viditelné pouhým okem, které nám lijou každý den na hlavu?!
Máš pro mě nějakou radu, která by zmírnila moje negativní pocity? 

Díky, Jitka.




Orgonet: 

Milá Jitko, díky za příspěvek. Když už žádáš o radu, tak toho využiji k vysvětlení, jak k chemtrails přistupuji já.

Víš něco o tom, co je žití tady a teď, a tak jistě víš, že negativní pocity ti vytváří tvoje mysl. Nevěř jí, jejím posláním je, aby ti vytvářela dramata a nutila tě v nich hrát roli, třeba oběti, ale nemusíš ji poslechnout, nemusíš se s ní ztotožňovat. Jsi mnohem víc než tvoje mysl. Zachovej klid. Ostatně, i své mysli můžeš situaci celkem rozumně vysvětlit. Něčí mysl se třeba rozhodne, že z kouření, i když je prokazatelně nebezpečné pro zdraví, není třeba mít obavy, ale že je třeba mít hrůzu z chemtrails, které ve skutečnosti nebudou asi o nic škodlivější než kouření. Takže vidíš, že nejde o realitu, ale o postoj mysli. 

Chemtrails existují už mnoho let, mnohem déle, než jsme si je uvědomujeme. U nás v nynější hustotě nejmíň 10 let, ve světě určitě 20 či více. Za ta léta jejich existence zkušenost neukazuje, že by byly bezprostředně zdraví a život ohrožující. Dlouhodobě nepříznivý vliv na zdraví zřejmě budou mít, jak ukazují nezávislí badatelé, ale masově se to zatím neprojevuje. I když někteří citliví jedinci tvrdí, že přímo v souvislosti s chemtrails mají nepříjemnosti, většinou pálení očí a smrkání a tak, ale dle mého názoru to může být do značné míry způsobeno strachem a sugescí.   Podobný negativní vliv na zdraví budou mít zřejmě dlouhodobě i různá záření z mobilů a vysílačů, ale těch se masová většina lidí zatím nebojí ani trochu. 

Sice bychom rádi našli jednoduchého viníka za svůj třeba nepříznivý zdravotní stav a nepříjemné pocity těla a ducha, a chemtrails by se k tomu ideálně hodily, ale přiznejme si, že své zdraví si většina běžných lidí daleko více a bezprostředně ohrožuje svým životním stylem - stravou, alkoholem, kouřením, nedostatkem pohybu, různými nestřídmostmi, atd. atd. (To jistě není tvůj případ.)  Dále (vlastně primárně) je naše zdraví ohroženo tím, že nasloucháme své negativní mysli, obrácené do negativní minulosti či nejisté budoucnosti, což rovněž způsobuje bloky v životní energii a následné onemocnění.  

Žít tady a teď, v přítomnosti, to znamená okamžitě identifikovat, kdykoli mi něco vadí, přijmout to a být spokojen. Když jsme spokojeni, tehdy teprve jsme v přítomnosti, teprve žijeme tady a teď. A teprve z pozice přítomnosti, když už nám nic nevadí, můžeme zkusit něco udělat pro změnu reality, pokud máme tu možnost. V případě chemtrails je možno třeba giftovat, octovat, psát na vyšší místa, informovat lidi. Ovšem nesmíme lpět na výsledku a za každou cenu toho chtít dosáhnout. To bychom zase byli zpátky v tom, že nám něco vadí, čili zase ve své mysli, zase někde v budoucnosti, pryč z přítomnosti ... A pokud nemáme možnost něco dělat pro změnu, můžeme se jen cítit spokojeni, čímž už děláme to, že zvyšujeme vibrace celé společnosti. Jsme "udržovateli frekvence", velmi důležitými pro planetu pro udržení rovnováhy mezi "děláním" a "bytím".

Chemtrails je třeba přijmout jako každou jinou realitu našeho života. Prostě jsme se narodili do této doby, a ne pro nic za nic, sami jsme si to před narozením zvolili, abychom měli co nejvíce podnětů k učení. Máme se zde naučit přijmout každou svou životní realitu a žít v souladu s tokem života, propustit svoje ego a uvědomit si, že mnohé (skoro nic) nemůžeme ovlivnit. Pokud se to naučíme, nebo to aspoň pro začátek jen chvílemi zkusíme, zjistíme, že věci v našem životě začnou fungovat mnohem snadněji, v souladu s vesmírem, který nám sám dá vše, co potřebujeme, a mnohem lépe a lepší věci, než bychom to dokázali svým chtěním a "tlačením na pilu".

Já sice informace o chemtrails sbírám a rozšiřuji, ale to neznamená, že žiji v nějaké emoci zloby a neustálé naštvanosti. Možná někdy něco v tom duchu napíšu, ale to berte jako budíček pro ty, kterým by to třeba mohlo pomoci k probuzení a vykročení na duchovní cestu, cestu uvědomění a propouštění ega. Chemtrails a řízení počasí mě nerozčiluje ani neděsí, jenom to registruji, popisuji, bavím se tím a zajímá mě, co všechno jsou lidé schopni vytvořit. Pokud se přistihnu, že mě něco začne vytáčet (to už se ani netýká chemtrails a počasí, spíše běžného života), hned to koukám propustit a být ve spokojenosti, čili v přítomnosti. Je to zpočátku dost těžké, ale možné, a dějí se při tom neuvěřitelné věci ...

Proč tedy straším lidi? Nemám v úmyslu je strašit, ale myslím, že lidé by měli vědět, co je obklopuje, aby si vůbec mohli být schopni připustit, že jsou božskými tvůrci a že mohou mít něco mnohem a mnohem lepšího než právě žijí ...

46 komentářů:

  1. Ahoj,
    existují lidé, kteří by práškování neuvěřili, ani kdyby jim NATO posprejovalo šišku:
    http://www.zkracovatko.cz/0WKS1N

    ono argumenty mají zajímavé a logické... ovšem vcelku jim to hapruje- každopádně stojí za to si tento odkaz přečíst- jde patrně o dezinformační a "zesměšňovací" webovky
    hezký den, Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento web mají pod taktovkou ilumináti!!!

      Vymazat
    2. Ilumináti by si snad mohli zaplatit inteligentní personál, aby jim psal články o hliníku :)
      Tahle slátanina je leda guláš :)

      Vymazat
    3. Nezapomeňte, že v současnosti jsou na programu celosvětově ŘÍZENÉ OPOZICE !!! Cílem je NAPROSTÁ DEZINFORMACE řadových obyvatel !!!

      Vymazat
  2. Hezky napsané..
    Pokud mohu "radit" doporučuju, až budou normální mraky, sedněte si a ze srdce jim posilejte lasku a uvidite co se stane.
    Pak to zkuste až uvidite právě takovou zaiXovanou oblohu, nebo ještě lépe když vidíte letadlo, jak "práší" a pro specialisty ještě vylepšení, staňte se laskou a prostorem a ve své mysli si představte čistou oblohu plnou pozitiva a lásky....
    Jednoduché a účinné:-)
    Lukas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je krásně a jednoduše napsané :-)

      Vymazat
  3. Děkuji za odpověď na otázku kterou jsem si v sobě včera pořád dávala, protože vztekem a zlobou na to se se tady děje jsem si onemocněla slinivku a srdce- zčernal mě svět.Takže pozor na to.Naštěstí existuje homeopatie a bylinky, takže mě ten moloch v býlích pláštích nepolapil.A faktem je, že jsem si včera hodně zpívala S Láskou má svět naději.
    Krásné dny plné lásky a pohody.
    Dana

    OdpovědětVymazat
  4. Drahý Orgonete, velice zručně napsané s nutnou dávkou nadhledu a pravdy. Je dosti lidí jenž ví nejen o ChMT a přesto nedokáží udržet své nervy na uzdě, jak říkám. :-) A tím napomáhají " nizkotučným" , :-)
    Zajímavější a rozumnější řešení je přeci v pomoci druhým a Naši matičce Zemi, v úsměvu a vlídných a pravdivých slovech.
    Děkuji za Tvoje slova. :-) Xon
    P.S. Jituško, pokud máte děti a lidi kolem sebe které máte ráda. Užívejte si těch krásných okamžiků s blízkými a přáteli které máte ráda. A nejen s nimi :-) Krásný sluneční den přeji.

    OdpovědětVymazat
  5. naprosto jitku chapu. mam taktez dve deti (8 a 5).mluvim s nima o tomhle vsem, takze reknou:hele, mami, uz na nas zase strikaji jed, ale nas chrani orgonitik,vid?``,ktery nosi na krku. nesmis se tomu podavat.my jsme skoro stale venku,jedno jestli je nasprejovano,zatazeno,nebo leje (destnik, gumacky a ven)jsme v okoli vzdycky jediny.jiny deti sedej a hraji novy prihlouply mackaci hry,mobili,PC a pod.
    To je to co oni chteji,aby byli vsichni zalezli doma a nechali se hypnotizovat tupou elektronikou,my se vsak nedame..!

    Nezabivej se tim, co nikdy zmenit nemuzes, nebo promeskas to cos zmenit mohla!! Uz nevim,kdo to rekl,pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hezke ale někdy na "zabití"!

      Vymazat
    2. Ano. Chtějí, aby naše domovy se staly našimi privátními kriminály, a my to přijali jako nějakou samozřejmost. Prostě satanský Moloch si pískne, a my abychom kvůli tomu třeba i pochcípali. Každý si volí směr svého osudu sám za sebe !

      Vymazat
    3. jenže tím že budeš někde octovat se nic nezmění...

      Vymazat
    4. Takže je podle vás lepší, když si doma sednu do koutka, a budu jen ublíženě a bezmocně skuhrat na celý svět ?!

      Vymazat
  6. Žiju v 5D a chemtrails nepociťuji. Klimouši mají smůlu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak se vám to přihodilo? Stal(-a) jste se paprskem světla? :-))

      Vymazat
    2. Lidi spíš než by se stali paprskem světla, prskají vzteky :-)

      Vymazat
  7. Redfield to v jedné knize popsal JASNĚ...udržování vibrací zpusobuje,že je vojáci NEVIDÍ...denně si to v pražském chaosu ověřuji,že to funguje...registrovat,nestrkat hlavu do písku,ale držet si svou vibrační kazen...viz Švejk u dr Grunsteina...mohl vypít cokoliv a nic se mu nestalo....http://www.youtube.com/watch?v=wO816FH-_zE

    OdpovědětVymazat
  8. http://cs.wikipedia.org/wiki/Oskar_Potiorek kdo sI dočte osud Oskara,zírá,že se choval stejně arogantně,jako dnešní Klaus...žeby Klaus byl Potiorek...reinkarnovaný,který PODĚLAL opět příležitost k nápravě,,,??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale notak, méně fantasmagorie bych prosil...

      Vymazat
  9. Báječná opora všem tápajícím. Díky. Vítejte v přítomnosti.

    OdpovědětVymazat
  10. Od orgoneta to je článek k pochopení ,jsou lidé, kteří to všechnop berou jako samozdřejmost a smíření,jsou většinou tací, kteří nevědí oč se jedná a čáry na obloze přijímají jako výfukové plyny z letadel.Ovšem je holou pravdou, že nám jiného nic nezbývá,pouze pozorovat a zuřit,že zase si sjíždějí oblohu ale většina z nás to vezmou jako podraz na lidstvo,úmyslné práškování o škodlivosti na zdraví nemluvím.Jsme naprosto bezmocní a to většinu lidí v klidu nepřijme. Tolik rakoviny,astmatu,nemocných očí a dalších nemocí si já nepamatauji.My starší máme zdravý základ ale dnešní děti se do toho rodí a pokud to nezkončí,tak moc dobré vyhlídky mít nebudou.Nemůžeme to brát na zase tak lehkou váhu,víme všichni, že to je pouhý záměr a žít v nejistotě,co tm nahoře namixovali a spouštějí na nás je opravdu dost děsivé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo přesné : "My starší máme zdravý základ,ale dnešní děti se do toho rodí a pokud to nezkončí,tak moc dobré vyhlídky mít nebudou" !!!

      Vymazat
  11. Super povídání, díky za něj!

    Jo a k frekvencím, podle jistých kruhů kolem harpu je jedna ze snah změnit reonanční kmitočet Schumannovy dutiny - resp. ionosféry. K čemu asi?
    Rozhodně "jim" totiž moc vadí, že má Člověk pevnou vůli. To se snaží všemožně změnit a nejlepším nástrojem k tomu je STRACH - emoce, která je schopná vygenerovat v podstatě všechna záporná jednání lidí.
    Modré nebe všem!
    J*)

    OdpovědětVymazat
  12. Díky, Orgo a Jitko. Tahle otázka se mi už delší dobu převaluje v hlavě. Už víme, že můžem silou vůle roztrhat mraky, i žlutou deku - povedlo se nám. Taky víme, že můžem spustit déšť z bouřkového mraku, který se dlouho převaloval nad městem a nejspíš měl odletět jinam a pěkně to tam spláchnout (holt u nás povodeň nebude, nejsou tu na to podmínky). Ale stojí to za to? Je to únavné. Láká to různé potvory, které nás pak trápí strachem, smutkem a nehezkýma představama. Tak si říkám, že zrovna tohle možná nebude ta nejlepší cesta... Ale chci "něco" dělat. Udržovat si vnitřní mír a radost, šířit je kolem sebe, "udržovat frekvenci"? Možná, že tohle je ono. A možná, že je to ono jenom z části. Cesty jsou různé, my jsme různí stejně jako naše možnosti a úkoly tady. Nezbývá než hledat tu svou, jít za svým srdcem a doufat v dobré.
    Ilíriel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu(viz "Láká to různé potvory, které nás pak trápí strachem, smutkem a nehezkýma představama") mám jednu zajímavost : Když byl vyslán Bohem k starozákonnímu Jákobovi anděl Pokoje, omlouval se Jákobovi, že se na cestě k němu zdržel, poněvadž mu cestu zastoupili různí démoni a pekelná knížata, s nimiž musel bojovat, aby mohl jít dál.Takže už víte, že i mezi "nebem a zemí" není holo a pusto jen proto, že to pro nás není vidět, cítit a slyšet !

      Vymazat
  13. Čéče Orgo - tohle je snad nejvýstižněji popsanej "návod" jak žít tady a teď co jsem kdy kde četla. Klobouk dolu (aprobace čeština?.
    Hezké dny J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škola Ivy Adamcové (:-)))

      Vymazat
    2. Orgo, co je to s Tebou ? Ty těm falešným prorokům začínáš propadat stále častěji. Uvidíš, jaké "překvapivé probuzení" Tě s nimi ještě čeká !

      Vymazat
  14. octovať, octovať, octovať !!! http://uloz.to/xRmuhYD/letak02-octujeme-s-chuti-pdf

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co jako ?? když budeš potírat jen následky , nikdy neodstraníš příčinu...,

      přemýšlet přemýšlet přemýšlet ..a to nejen hlavou

      Vymazat
    2. To jsou mi novinky - čím máme přemýšlet, když ne hlavou ?!

      Vymazat
    3. Asi jen tou dolní naolejovanou hlavičkou :-))))

      Vymazat
  15. Já jsem od jedné moudré paní dostala radu - když vidí chemtrails, řekne si "vše špatné, co ke mně přichází, posílám zpět proměněné v lásku". Takto se kolem ní utvoří ochranný obal. Praktikuju to i na jiné věci. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano. Takovéto "magnetické kokony" tvořit kolem sebe to je velmi dobrá a praktická věc :-)

      Vymazat
    2. Asi tak jako si jej tvoří islandská zpěvačka Björk ve videoclipu "Cocoon" :-)

      Vymazat
  16. Noam Chomsky o demokracii a vzdělávání
    z textu ………Tohle vše jsou způsoby, jak udělat z populace tlupu imbecilů.
    http://blisty.cz/art/68883.html

    OdpovědětVymazat
  17. skvělý názor, velmi mi pomohl!!!
    Děkuji mnoho!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Velice pěkně a trefně napsaný článek, s kterým se beze zbytku ztotožňuji a souzním :-) DĚKUJI SKVĚLÉMU AUTOROVI. Srdečně zdraví Radek Kuchař :-)Opatrujte se.

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji Orgo
    Za tvůj článek.Dlouhá léta žiji v nenávisti vůči všemu špatnému a nikam tato cesta nevede.
    Ta zloba mne úplně zaslepila
    Skusím jinou cestu.Žít v TADY A TEĎ.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  20. Zdar všem, ahoj Orgo. Ne zcela se ztotožnuji s tvým výkladem. Ve všem máš pravdu jenomže je tu veliké ALE. Píši to snad pokaždé, proto mějte všichni na paměti že jsme tu dobrovolně a o vlastní vůli. Věděli jsme co nás čeká, chtěli jsme sem jít a napravit to. Podívejte se do sebe, vzpomenete si. Věřím tomu že ano. Nic není horší nežli letargie. Návodů jak proti chemo koktejlům bojovat je na netu fůra, stačí se tomu věnovat.Já osobně každou svojí frustraci nebo špatnou náladu přikládám jen a pouze sobě, já jsem ten kdo to všechno tvoří a vědomí všech lidí je neuvěřitelně silné a tímto blogem se mimo jiné dost posiluje, a to dost neuvěřitelně silně. Jestli se někdy v astrálu zeptáte na Orgonet, tak budete mile překvapeni s jak kladnou odezvou se setkáte. A jejich pmoc je tááák veliká. :-). Jo Orgo, kvůli tobě jsem se extra ptal na 21,12,2012, protože vím že tě to stále trápí i když ne tak jako na začátku roku. Odpověd zněla zhruba takto. Velké věci se udály v těchto dnech, byly přerušeny tisícileté inkarnace znovu na zemi a přes 90 procent lidí se již nebude inkarnovat na zemi. S tímto datem jsou novorození inkarnováni přímo od zdroje aby si s sebou netáhli svoje předsudky a viny z jiných životů. Mi jsme poslední generace, základní kámen věků příštích. Samo se nic nespraví!!!! Jakub.
    P.S. Orgo, neboj se zeptat. Máš kolem tolik pozitivních bytostí co ti chtějí tolik říct a ty je neslyšíš. Snaž se, tolik tě milují! Pak chodí za mnou, protože neví jak s tebou hovořit. A chtějí hodně. Přinesou si tvojí náladu a jsou smutní. Vím že máš hodně starostí, ale neboj všichni se sejdeme u zdroje a jenom se usmějem. Bůh tě provázej.

    OdpovědětVymazat
  21. Sypou nám na hlavy, na pole a do vodních zdrojů naprosto konkrétní jedovaté sloučeniny a my máme být v klidu?
    Nebylo by namístě se spíš porozhlédnout po nějakém přírodním léku, který by dokázal tu chemii z tělíček dětí dostat dřív, než jim začne škodit? Nebo snad to dětem nevadí, protože jsou prakticky pořád v dobré náladě?
    Naplněn láskou až po okraj se nechat sežrat tygrem bez sebemenšího pokusu o útěk, protiútok nebo obranu - to je rada zavánějící genocidními snahami oligarchů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano máme být v klidu, věci se dají řešit i v klidu, většinou to jde i snáz :-). A taky si nejsem jistý že chceme lék na jedy které sami pouštíme. Řešení je jednoduché jako facka, je tady spousta možností jak s tím bojovat a když každý bude malou součástí celku boje za správnou věc tak se dílo podaří. Téměř všechen hněv je pouze zlost na svou neschopnost nebo lenost, něco dělat.Aneb, jeden citát, už nevím čí.'Kdyby každý člověk dělal co je správné a ne to co je pro něj momentálně výhodné, tak se náš svět za velmi krátkou změní'. A to je fakt! Kuba

      Vymazat
    2. A o to jim jde, aby šelma spolykala co nejvíce těl a duší bez obrany a odporu takto postihovaných lidí !

      Vymazat
    3. Kdo bude chtít být spolknut tak bude spolknut. Kdo se dobrovolně staví do role oběti se tou obětí stává. Kdo chce bojovat tak bojuje. Je potřeba si uvědomit že žijeme ve světě duality kde je dobro a zlo na miskách vah zhruba nastejno, takový vyvážený svět. Jenomže s takovým malým problémem, že když posiluješ dobro tak nevědomky stejně podporuješ zlo a naopak.Tak to bylo určeno a tak to je, dokud boží prozřetelnost neudělá jinak. Proto se snažím moc nevyhledávat vzruchy, čím víc se člověk souží a zlobí na něco tak funguje jako megnet pro negativní bytosti, ty se na něj nalepí a cucají jeho emoce. Proto spoustě lidí nejde komunikovat, jelikož přes ten hrozen emoce cucajících astrálků ti správní prostě nedorazí a nebo dorazí ale jsou překřičeni zadupáni. Nechci nikoho zrazovat bojujte, vztekejte se, křičte, je to součástí vaší cesty. Taky bojuji, nevzdal jsem to. Octuji stavím rgonity, informuji ale nejvíc se soustředím na práci z astrálu, avšak bez vzteku absolutně bez emocí jenom s vědomím že je to správné. Jakub

      Vymazat
  22. Chemtrails je fakt svinstvo,naši politici ještě větší,ale největší lék na to je být co nejvíce s pozitivně nabytými lidičkami,ty vás tak pozitivně povzbudí,že vám to nějaký čas vydrží..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.