27. června 2013

Obama je zastáncem globálního oteplování

Jak ukazuje následující článek, prezident Obama je zastáncem člověkem způsobeného globálního oteplování, a na jeho základě se chystá zavést další úsporná "uhlíková" opatření. 
To už opravdu zviklává mou dosud dosti pevnou víru, že Obama je vyspělou duchovní osobností, jak to hlásá Matthew. 
Uvidíme, jak tento jeho krok Matthew příští měsíc vysvětlí.
Možná tím, že ten projev mu podstrčili jeho zlí illuminátští poradci.


Obamova řeč o změně klimatu ignoruje poznatky vědy
a zkušenosti EU


Zdroj: http://thenewamerican.com/tech/environment/item/15814-obama-s-climate-change-speech-at-georgetown-ignores-science-eu-experience
25. června 2013
Written by William F. Jasper
Překlad: OrgoNet

Prezident Obama pronesl na Georgetownské univerzitě projev o klimatu a energii, v němž ostře napadl skeptiky globálního oteplování jako „společnost ploché země“ a pštrosy, kteří strkají hlavy do písku. Řekl, že nemá trpělivost pro nikoho, kdo popírá, že tento problém je skutečný.

„Nemáme čas na schůzky Přátel ploché země,“ řekl Obama. „Kdo strká hlavu do písku, cítí se možná bezpečnější, ale to ho neochrání před přicházející bouří.“ Prohlásil, že výzva pro urychlené akce k zastavení globálního oteplování je založena na „převažujícím mínění věd jako chemie a fyzika, a na miliónech měření.“

K prezidentovi se evidentně nedostaly důležité oběžníky; personál jeho Oválné kanceláře ho zřejmě udržuje v temnotě, pokud jde o velmi důležitý vývoj v klimatických vědách, a o ještě významnější vývoj v klimatické a energetické politice. Jak bylo včera oznámeno, někteří z vedoucích hlasů zastánců globálního oteplování připouštějí, že klimatické katastrofy předpovězené počítačovými modely se neuskutečnily, a že údajní „věděcký konsensus“ je podvod. Vlivný britský deník The Economist v článku z 20. června praví, že „veřejnost je systematicky klamána“ po celá léta různými řečmi o jistotě a konsensu ohledně lidmi způsobeného, čili antropogenického globálního oteplování, a ohledně předpokládané urgentní nutnosti řešit „krizi“ drastickými, nákladnými a bolestnými veřejnými politickými opatřeními.

Obama řekl v georgetownské řeči: „Planeta se otepluje. Přispívá k tomu lidská aktivita.“

Zdá se, že prezident si není vědom toho, že vrcholni klimatičtí alarmisté již připouštějí, že v minulých nejméně 15 letech nejsou žádné důkazy globálního oteplování. Tato absence oteplování je zdrojem mnoha diskusí, debat a teorií v kruzích klimatických aktivistů. Jak jsme již oznámili, mezi mnohými alarmisty, kteří byli donuceni přiznat neexistenci oteplujícího trendu a krize, jsou i anglický meteorologický úřad a prof. Phil Jones, bývalý ředitel Oddělení pro výzkum klimatu Univerzity Východní Anglie. Nedávné články amerického časopisu New American (viz níže) hovoří o falešném konsensu a přinášejí seznam tuctů vrcholných vědců, kteří odešli z řad alarmistů, a také přinášejí odkazy na doslova tisíce vědců popírajících teorie oteplování, které však prezident Obama bere za základ pro své návrhy energetické politiky.

Prezidentův energetický program, uvedený ve zkratce v Listě faktů Bílého domu a rozpracovaný jako „Prezidentský plán klimatické činnosti“ (oba dokumenty vydány 24. 6. 2013) hodlá zavést nová náročná omezení pro uhelné elektrárny a pro jiná fosilní paliva, a nasměrovat miliardy dolarů do financování zdrojů „obnovitelné energie“, jako je solární a větrná. Jak jsme již dříve psali, tato politika již prokázala zde v USA i v Německu a jiných evropských státech, že je nesmírně neúsporná a pro některé státy katastrofální.

Španělsko nám již ukázalo, jaké škody mohou být způsobeny vládou nařízenými „zelenými pracovními místy“, která nám navrhuje Obama. Dr. Gabriel Calzada Alvarez, profesor University Juana Carlose v Madridu, kde učí aplikovanou ekonomii na fakultě věd o životním prostředí, vydal v březnu 2009 společně se dvěma kolegy závažnou studii o zkušenostech Španělska se „zelenými místy“.

Prof. Calzada prezentoval výsledky své studie Výboru pro energetickou nezávislost a globální oteplování amerického Kongresu, kde uvedl tato fakta nutící k zamyšlení.

  • Na každé 1 zelené místo financované španělskými daňovými poplatníky bylo ztraceno 2,2 místa jako alternativní náklady.
  • Pouze 1 z 10 smluv na zelená místa bylo v držení již existujících podniků, a většina zbývajících pracovních pozic byla udržitelná pouze v expanzívním prostředí spojeném s vysokými subvencemi.
  • Od r. 2000 vydalo Španělsko na každé „zelené místo“ 571 138 Euro.
  • Tyto programy měly za následek zničení asi 110 500 pracovních míst. 
  • Každý instalovaný „zelený“ megavat v průměru zničil 5,39 pracovních míst jinde v ekonomice. A v solární fotovoltaice to činilo dokonce 8,99 míst na 1 instalovaný megawatt.
„Španělsko se již pokusilo být vůdcem světa pokud jde o transformaci na čistou energii,“ řekl dr. Calzada kongresmanům. „Ale náš výzkum ukazuje, že španělská politika byla ekonomicky destruktivní. Když se prezident státu s relativně nízkou mírou nezaměstnanosti, jako je USA, rozhodne učit se vytvářet pracovní místa od země jako je Španělsko, které má nejvyšší míru nezaměstnanosti mezi rozvinutými zeměmi, mělo by to být v oblasti, kde má tato země prokazatelnou tvorubu pracovních míst. Bohužel, v případě Španělska není to oblast státní podpory obnovitelné energie.“

James Lovelock, pokládaný mnohými za jednoho ze „zakládajících otců“ environmentalistického hnutí v UK, nešetří kritikou na větrnou energii a na svůj bývalý alarmismus globálního oteplování. Prof. Fritz Vahrenholt, jeden z nejslavnějších „zelených“ v Německu a dlouhodobý alarmista globálního oteplování, rovněž připouští, že se v této oblasti velice a velice mýlil. Lovelock i Vahrenholt volají po ukončení hysterie kolem globálního oteplování a k ukončení útoků „zelené“ lobby na konvenční fosilní paliva.

„Mýtus o pracovních místech spojených se zelenou energií: Evropská zkušenost“ od Amerického podnikatelského institutu je jednou z mnoha zpráv, která podává přehled ekonomických a environmentálních katastrof způsobených politikou obnovitelných energií v Evropské unii. Tato zpráva se soustřeďuje na pošetilosti kolem obnovitelných zdrojů v Dánsku, Itálii, Španělsku, Německu, Nizozemí a UK. Dokonce i média jako USA today, které se normálně přidržují klimatické katastrofické linie, podaly zprávu o debaklu obnovitelných energií v Evropě.

Prezidentovi pisatelé projevů by prezidentovi lépe posloužili, kdyby se nesnažili zesměšňovat renomované vědce návratem k diskreditovaným názorům Al Gora o vědeckém konsensu a o tom, že jeho oponenti žijí v „ploché zemi“, ale kdyby ho místo toho seznámili s nejnovějšími klimatickými výzkumy a analýzami o neúspěchu energetické politiky v zemích, které se již vydaly cestou, kterou nám prezident nyní navrhuje.

24 komentářů:

  1. ahojky, musi odblabolit a podepsat, to co mu urci ti nahore. ale asi uz maj strach,pri nedavne navsteve berlina , mel Barak pred sebou pekne tlusty neprustrelny sklo,kdyz povidal na namesti. mozna uz ho tam ma furt, no az ted mi to prastilo do oci. a mozna taky ho tam driv nemel. jsem jen zvedava, az sem za angelou prijede Bilda Gatesojc, jestli bude mluvit primo z nejakyho tanku pres mikrofon.mozna vsak ne. tak potom vydam konkurs na dobrovolnyho snapera.
    A i stou jeho Melindou.
    Normalne bych kureti neublizila, ale v tomhle pripade..... Jak je detem,kterym rodice umrou na rakovinu z jeho svinstev. Klin klinem vybivat, jinak to asi nepujde!
    krasny patentovany den

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim lidičky..mam pocit že by se hledající měli podívat na tyhle propracované příspěvky http://jakubsobek.blog.idnes.cz/c/312049/Illuminatske-nabozenstvi-1b-ZLE-POCETI-2012-leto.html..Osobně je nemam ještě všechny přečtené ale dam to protože si myslim že je v tom hodně pravdy.Týká se to právě i Obamy ,nevyznívá to pro něj moc dobře pane editore..a jestli je to pravda,jako že věci do sebe čim dál víc zapadají,což mi potvrdila i husí kůže:-)tak je to hustý.Vim že je možnost že jde proti nim,nerad předčasně odsuzuju ale skládanka do sebe nějak moc začíná zapadat. Temný rytíř se dá říct opravdu povstal,čím dál temnější obloha od zimy v Evropě a zejména u nás tomu nasvědčuje.A ještě česká doslova underground scéna,říká někomu něco Maják Ptyč?http://student.vutbr.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=6417.Narazil jsem na zmínku a pravděpodobně pravý ůčel stavby zde http://petrabostlova.wordpress.com/,a když pominu křest'anské zapálení autorky a možná cílené napadání její příčetnosti po webu,tak je mi její vysvětlení nejvěrohodnější.Pročetl jsem příspěvky květen červen,náročné na prosévání dat a čtení mezi řádky,ale dost jsem se dozvěděl a průběžně to kontroluju dál.Věřim že na každým šprochu pravdy trochu.Dík za zdejší cenné info,s pozdravem Šumavská hlídka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta Pevnost určitě nebyla pro antikrista..., lidé používejte tu hlavu alespoň , když už srdce máte zavřené

      Vymazat
    2. Jojo, informace Petry Bostlové mají logiku, a navíc zapadají do událostí, co se již sběhly, a též které se chystají temnáři uměle přivést teprve na svět s tím, že nás budou dál bulíkovat, že je to součástí přirozeného vývoje a osudu světa ! Doporučuji si její příspěvky přečíst od začátku, nebo alespoň od dubna 2013, a budete sami překvapeni, co bylo všechno odhaleno, a jak to se současným děním u nás i v zahraničí pěkně do sebe zapadá jak dílky jednoho velkého puzzle !

      Vymazat
    3. O tom Hradu 666 u Ptyče jsem taky četl. Jakýsi souhrn informací najdete zde:

      http://bnw-nwo.wz.cz/freemasons/hrad.pdf

      Blogy Petry Bostlové sleduju taky. Ač nejsem praktikující katolík (jenom křtěny a za to nemůžu :-), musím jí dát zapravdu. Ty její informace o zednářích, jakkoli vypadají na první pohled jako bláboly, jsou korektní.

      Vymazat
    4. Co se týče toho Ptyče - Hradu(Templu)666, mám tu několik zajímavých informací :
      Na Ptyči býval ve 14.stol.opevněný dvůr a při ní ves. Odolal náporu husitských vojsk, která obléhala v 1.pol.15.stol.nedaleký hrad Libštejn, avšak ves byla vypleněna a vypálena. . Později byl dvůr opraven a přestavěn, ves znovu vysazena.To se stalo po roce 1590, kdy zdejší zboží patřilo k majetku pražského kláštera karmelitánů až do roku 1613.Na poč.18.stol.se zboží dostalo do rukou hraběte Václavova J. Lažanského, jenž inklinoval k zednářství. Jeho pravnuk Prokop předsedal v pozici velmistra řadu let zednářské lóži U devíti hvězd.Proto není náhoda, že si tento dvůr ve Ptyči vybrala investorka Kuchtová za nové sídlo Avenny. Je tu totiž historické propojení a okultní význam.
      Od jara 2010 (s přibližným termínem dokončení stanoveným na rok 2013)vyrůstá na Ptyči ozdravné, vzdělávací, relaxační, kulturní a sportovní centrum Maják Ptyč s dvěma podzemními a dvěma nadzemními podlažími, počítá se sedmdesáti lůžky a s chovem koní a stájemi pro ně. I s přilehlými pozemky zaujímá stavba plochu 10 000 m², cenu stavby odhadli nejmenovaní odborníci pro MF Dnes na 2 miliardy Kč, na místě má vlastní betonárku. Výstavbu zajišťuje zahradnická, rybníkářská a zemědělská firma Stébla. MF Dnes zjistila, že za aktivitami stojí firmy Stébla a Double Square, které spoluvlastní Dagmar Kuchtová, bývalá manželka miliardáře Pavla Tykače.Přesnější informace o vlastnících i účelu objektu stavbyvedoucí a dělníci před MF Dnes údajně tajili, lidé v okolních vesnicích prý stavbu přezdívají na Temelín či Gabčíkovo-Nagymáros a spekulují o tom, že má sloužit nějaké náboženské sektě, která zde v podzemí má lidem vymývat mozky.Webové stránky projektu obsahují nabídku nejrůznější forem ubytování a rekreačních aktivit. V úvodu obsahují informaci, že filosofií centra je Avenna, s odkazem na web Avenna s návody „jak se uzdravit, jak urovnat vztahy, jak pochopit osud a další“, a v sekci Vzdělávání je uvedeno, že bude „vzdělávání jedním z hlavních důvodů pobytu“.28. února 2013 Daniela Kuchtová náhle ukončila spolupráci s léčitelkami Kuňovou a Přádovou a zakázala jim vstup do objektu. MF Dnes to dává do souvislosti se změnami majitele statku Dubjany, který Kuchtová prodala Kuňové a ta poté jiné osobě. Investorka změnila projektanta a začala projednávat jinou podobu objektu.Výstavba byla přerušena. Údajně má Hrad666 (jak se Majáku Ptyč mezi zednáři říká)zůstat na "vnější oko" jako nedostavěná záležitost, aby nebudila tolik pozornosti, jaké se jí dosud dostává. Uvnitř však to bude zcela odlišný svět, o jakém ani lidé z okolí nemají tušení (nebo ho spíš začínají právě mít !)!

      Vymazat
  3. Jojo, není ostuda změnit názor. Tvrdit i nadále, že Obama je vyspělá duchovní bytost by bylo jen nalháváním si pohádek od nějakého Indigo chlapce, kterého u nás nikdo neviděl.
    Protože další kroky Obamy a vlády USA budou šokovat svět. Revoluce v USA se blíží a nebude to pěkné...
    Radim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. všichni jsme vyspělé duchovní bytosti, multidimenzionální, jen si to možná nepamatujete

      Vymazat
    2. Proto má Obama v záloze na 800 koncentráků FEMA a plynové rychlospalovny mrtvol po celých USA. Nebude totiž žádné pohřbívání, žádná těla, tudíž žádná svědectví o chystaných genocidách !!!

      Vymazat
  4. Matthew to určitě nějak vysvětlí, je to jeho práce...

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jistě, jinak by to ani nebyl Matthew

      Vymazat
  5. Jedno pravdivé, jak to vidím i já:
    http://celechovskyradek.blog.idnes.cz/c/204849/Reknete-konecne-proc-je-krize-a-nebudte-mimo-misu.html

    OdpovědětVymazat
  6. No, já bych zrušila betonové plochy a zasadila víc stromů, a taky zrušila těžbu pralesů. Rostliny spotřebovávají CO2, udržují chlad, chrání před záplavami, přinášení kyslík, kterého se občas nedostává a který léčí a povznášejí na duši :-)

    OdpovědětVymazat
  7. že Obama je vyspělou duchovní osobností, jak to hlásá Matthew, soudí Matthew asi podle tohoto :) (s nadsázkou)
    http://www.maggiesnotebook.com/wp-content/uploads/2012/02/Obama_947.jpg
    http://itmakessenseblog.com/files/2012/05/Obama-with-Halo-300x255.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/_L-m1OUJYigc/Sc-I6qw2j8I/AAAAAAAAAJA/JBSJUOj80Ts/s320/obama+ra3659298402+reuters.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. Měli bychom si konečně zvyknout na to, že politici říkají to co jim prospívá a ne to co je pravda. Vím, je to náročné, protože jsme všichni zvyklí, že normální je říkat pravdu. Avšak prolhanost je ve světě na vysoké úrovni, je tedy třeba zvýšit ostražitost a opustit pohodlí automaticky přebíraných názorů. Pavel Jan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že jsme vstoupili do období Otce Lži neboli Satana, kterému byla dána moc nad světem,klamat, lhát a podvádět lidi po 42 měsíců (na 3,5 roku) od 1.5.2013 ! Proto si dávejte dobrý pozor i na lidi kolem sebe, poněvadž nevíte, kdo je zrovna služebníkem satanovým ať vědomě (především zlá, zhrzená,závistivá,pyšná ega) či něvědomě (lhostejnost, lenost myšlení, hloupost atd.) ! O tom, že satan a jeho moc opravdu existuje, se již brzy nejeden z vás přesvědčí na vlastní oči, uši nebo dokonce i "kůži", a budete mít v údivu nevěřícně pusu a oči dokořán , že to nejsou jenom báchorky staré tetky nebo babky na trhu !

      Vymazat
    2. Satan řekl jasně : až lidé přestanou věřit, že existuji, a že mám nad to i obrovskou moc, tehdy budu mít lidstvo ve své hrsti(a já dodám pazourech) !
      A to se právě děje, že nás drtí ve svých pazourech skrze poslušné, oddané nebo úplatné lidské lokaje na vysokých postech ! Sledujte, kudy, proč a kam tečou peníze, a tam hledejte kořeny zla proti nám lidem ! Tam je třeba "zatnout sekery", a ty kořeny vymýtit !

      Vymazat
  9. Matthew to vysvětlí,snad už není moc lidí,kteří tomu vysvětlení uvěří.Nikdy v minulosti nevedlo USA tolik válek po celém světě jako dnes a kdo jiný než prezident tomu může zabránit?Ale to se neděje,proč asi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty války nezahájil Obama , a rozhoduje no tom Kongres a vláda, mimo jiné dělá vše pro to aby jim byl konec , ale to vy nechcete vidět

      Vymazat
    2. Bilderbergiáni jasně prohlásili, že již brzy udělají z celého světa jedno velké bojiště !

      Vymazat
  10. "Globalni oteplovani" neni spravny vyraz, ma se pouzivat "zmena klima", potom to bude davat logiku a korespondovat s tim co se odehrava v globalu. A nejde jen o oxid uhlicity, ale o soubor skutecnosti jez jako celek zpusobuje to co se momentalne odehrava a co se bude odehravat.

    Optik

    OdpovědětVymazat
  11. Ono se to spíše špatně nazývá, místo glob . oteplování Země by mělo být ..Globální ničení země, a oteplování , k tomu přispívá, i když menší měrou

    OdpovědětVymazat
  12. Já Matthevovi nevěřím už od od začátku, stejně jako jiným channelingům. Jednou například tvrdil, že piloti odmítají na nás sypat chemikálie a že chemtrails ubývá. A podívejte se nyní na oblohu! Je to čím dál horší! Musel jsem se smát, když tvrdil, že homosexuálové jsou vyspělé bytosti. Tomu snad nikdo příčetný nemůže věřit! To je jako kdyby říkal, že zoofilové jsou vyspělé duše, protože mají rádi zvířata :-) To samé u pedofilů... Ilumináti (nebo ti, kteří usilují o NWO, ať se jmenují jakkoli) chtějí redukovat obyvatelstvo planety na 1/2 miliardy. Používají k tomu různé metody. Jednou z nich je šíření homosexuality a rozvrat rodin.
    Zednáři jsou prodlouženou rukou Iluminátů. Homosexuál Putna (katolická buzna) je zednář, stejně jako byl (nevím, jestli neodešel) bývalý pražský primátor B. Svoboda. Proč myslíte, že dal záštitu pochodu homosexuálů v Praze? Proto, že je zednář!
    Obama je zednář taky!
    Přeji Orgonetovi brzké prozření.

    LK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to nenápadně odhalil Kalousek, když řekl : všichni (tzn.politici, byznysmeni, umělci, věda, lékařství, justice, vojsko, policie atd.)v tom jedou, ani poledne nedrží ! A v to měl vyjímečně velkou pravdu, tomu věřím. Zvláště když pan Kalousek má notně upito, a vysílá do světa varovné signály. Asi už toho má taky nad hlavu, pořád poslouchat ty zednářské bestie !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.