5. června 2013

Opět blokáda tlakové výše nad Grónskem?

Letos v březnu, v období nekončící ledové zimy, jsme zde měli článek o tom, že klimateroristé tehdy uměle po 8 týdnů blokovali tzv. arktickou oscilaci nad Grónskem, což způsobilo blokádu arktického vzduchu nad Evropou. Celý článek zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/ledovy-chlad-na-severni-polokouli.html




Tato blokáda (může být i přirozeného původu) by měla být typická pro severní polokouli v zimním období, ale lze se domnívat, že klimateroristé ji opět vyvolali i nyní, koncem května a začátkem června.

Dle oficiálního meteovysvětlení nad Evropou trvale sedí tlaková níže způsobující chladné a deštivé počasí. (Viz Dagmar Honsová.) Takže nad Grónskem je udržován zřejmě obdobný blok jako v březnu, což opět udržuje nad Evropou masu arktického vzduchu.


Podobně jako letos se točila oblačnost nad ČR v době povodní r. 2002, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2012/08/10-vyroci-povodni-2002.html

Na norském zobrazení radaru Eumetsat (díky čtenáři!) je dobře vidět, že nad Atlantikem se táhne až k Arktidě pás chemtrailsové oblačnosti, který blokuje proudění tak, aby se v Evropě stále udržovala masa chladného arktického vzduchu, který se točí dokola a klimateroristé na něj aplikují své metody pro vyvolání povodní atd. Kolem této níže pak ženou nad Arktidu horký vzduch ze Středomoří či spíše Afriky, za účelem tání ledu, jak už jsme popisovali v nedávném článku. Proto jsou současné teploty v Norsku a Murmansku až 30°C, kdežto u nás kolem 10°C. Viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/praha-9c-murmansk-30c.html

Animace pohybu oblačnosti nad Evropou a Atlantikem 3. 6. 2013:
http://youtu.be/5X_9HexdwoU



Lepší počasí můžeme očekávat pouze tehdy, až se klimateroristům uráčí vypnout své haarpové zbraně udržující obří blokádu nad Grónskem. Zdá se, že to mají v plánu, dnes se nám poněkud otepluje, uvidíme ...



11 komentářů:

  1. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/alaje-z-plej-d-oznam-2-odpor-am-pre-faj-iarov

    OdpovědětVymazat
  2. V únoru tomu pomohli tím údajným meteoritem co tam jako spadl a vybuchnul na Urale ...pořádně to rozproudili a pořád to udržují kvůli tomu roztávání ledovců aby tam mohli začít těžit nerostné bohatství ....drancovat....a na co ...copak si to vezmou na onen svět ty zisky z toho ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť ty hov.da klimoušský ty ledovce dokonce řežou laserem či čím (asi ze satelitů?) na gigantické kvádry, aby je pak mohlo moře odnést do tepleších oblastí k roztání ! Je o tom na youtube někde video !

      Vymazat
    2. Presne ako ste povedali ja neviem kde sa stale zenu. Nedokazem pochopit naco ked aj tak ludia ziju priemerne 80 rokov +/- 10 hore dole. Znicia celu klimu koli comu aby mali o 3 nuly viac na uctoch tato ludska logika je chora.

      Vymazat
    3. Jejich temný pán všehomíra (satan) jim slíbil nesmrtelnost, a oni tomu věří, že to tak bude. Takže ONI (globalisté, elity) se do hrobu rozhodně nechystají !

      Vymazat
  3. jen počkej zajíci.mám trubky a nebojim se je použít hahhaahah

    OdpovědětVymazat
  4. Uz přiznali oficiálně naši slavní klimatologové,že důvod současných povodní je příliv vody z Antarktidy,to je teda objev,jsou naši meteorologové opravdu hlupáci?Posílejte co nejvíc informací o chemtrails a octování všem známým,třeba už jim to konečně dojde....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a co jim jako dojde? ze si nekdo hraje na boha? s pocasim,pudou, rekami, morem, zivymi tvory? a co jako si myslite, ze kdyz to budou vedet, udelaji?.. nic pozitivniho ...
      je treba pracovat s mysli predstavovat si krasnou zemi, mnoho lasky, nehy, diku za vse i za to co se nam nelibi. kolik z vas chodi do prace s odporem? i ti piloti jsou mozna na tom tak. kdopak dnes vyrabi opravdove hodnoty, takove co prezijou veky!

      Vymazat
    2. A co když místo těch pilotů ty letadla řídí počítače-roboti ? Někde o tom na netu byl zajímavý článek, že má americké letectvo nějakou takovou letku k dispozici.

      Vymazat
    3. Letka, kterou mají Američané, je řízena lidmi na dálku. V letadle nikdo není, ale ani ho neřídí robot.

      Vymazat
    4. No budeme se asi brzy všichni divit. Obama totiž podepsal nějaké výnosy či zákony, jimiž se spouští mohutná robotizace americké armády. Můžeme se brzy dočkat, že příští válečné konflikty povedou z větší části stroje (buď samostatně nebo řízené na dálku) proti (nepohodlným, nežádoucím) lidem !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.