25. června 2013

Výrazně ohraničené haarpové kruhy německých radarů - poprvé v Evropě

Zdá se, že jsme svědky premiéry použití nové klimateroristické technologie při výrobě extrémních srážek nad Polskem, Českem a částí Německa. Tato technologie se projevuje nejen haarpovými kruhy na radarových snímcích, ale i jejich výrazným ohraničením barvou extrémních srážek. (Toto ohraničení vidím poprvé v životě.)

1. Radarové zobrazení Meteox, které je obvykle velmi skoupé na zobrazení kruhů, dnes asi od 10.30 vykazuje neuvěřitelné kruhy (díky čtenáři za upozornění!) Od 10.30 až do 13.00 (dále uvidíme) se tam dokonce objevuje výrazné fialové ohraničení těch kruhů (viz animace; není to moje zvýraznění, opravdu je to vidět na radaru, moje jsou jen šipky, celkem zbytečné). Nepamatuju se, že by něco takového kdy bylo viděno, asi zase "upgradovali" ... Fialová = srážky větsí než 100 mm/h.
Zdroj snímků: http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop3uur
Animace radaru Meteox: http://youtu.be/Rx-VfaDtPyE


12.37: 5 olemovaných haarpových kruhů, teď už červeně - nižší srážky:



2. Snímek z amerického webu Dopplerových radarů rovněž ukazuje ono ohraničení, které se zde jeví jako mimořádně silné srážky po obvodu haarpových kruhů. Rovněž dosud nevídáno.




3. Běžný německý srážkový radar zobrazuje situaci též jako maxikruhy.


4. Ohraničení kruhů je viditelné i na wunderground webu. 





20 komentářů:

  1. A tohle je taky zajímavá informace... kdo ví, co za tím zas vězí ;-) http://www.novinky.cz/veda-skoly/305570-nasa-rekrutuje-po-celem-svete-lovce-mraku.html

    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to vystihuje diskuse pod článkem, kde mnoho lidí zmiňuje haarp a chemtrails, a v tuto chvíli to ještě není vymazáno (13.45)

      Vymazat
  2. Jsou čím dál, tím drzejší. Už se ani neobtěžují něco tajit.

    OdpovědětVymazat
  3. Na meteoxu to začíná 24.6.2013 23:45 CET , je tam vidět ten přechod do 00:00 jakoby někdo zmáčkl čudl Spusťte déšť.

    OdpovědětVymazat
  4. Sice to sem nepatří, ale asi bych to dal na úvodní stránku.

    http://www.cestyksobe.cz/radek-john-cinovy-vojacek-ad2605/

    Petr

    OdpovědětVymazat
  5. Dobry den...
    A nemuze byt vysvetleni treba daleko jednodussi? Treba ze data z dalsich radaru nejsou v soucasne chvili k dispozici, takze se proste ukaze cast kruhu - tzn. ukazou se mista, kam maji prislusne radary dosah a vyrazne ohraniceni je 'nejaka anomalie' spojena s tim, ze system nema data z ostatnich radaru?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Také mě to zneklidnilo a po chvilce hledání zjišťuji, že není pravda, že by nad zbytkem Polska, Dánska nebo nad Švédskem nepršelo. Naopak. Může se jednat o formu znázornění, že okolo výseče je v okolí ještě spousty srážek ...
      Pozor, ať se neblamujeme a neznevěrohodníme argumenty.
      Dík
      A.

      Vymazat
  6. Vše co se teď děje kolem vlády a to počasí je možná důsledek nějaké hry, kterou někdo rozehrál v jejichž pozadí je zakázka o Temelín.

    Zajímavá hypotéza zde: http://www.protiproud.cz/svet/politika/komentare/318-zlomi-tajne-sluzby-spojenych-statu-prezidenta-zemana-to-je-oc-tu-bezi-opakujeme-v-cele-kauze-jde-o-temelin-zbytek-jsou-jen-divadelni-kulisy.htm

    Prezident si je toho vědom, proto další jeho tah v této hře je takový jaký je. A ty druhé povodně taky dobře načasované. Není to nějaké divné. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujte, že povodní v ČR bude letos víc, než nám bude "chutnat" ! V noci z 30.4. na 1.5.2013 totiž začal ENDGAME více než 100-letého projektu NWO ! Právě jsme svědky začínající 3,5 leté satanovy vlády nad světem, v němž brzy nebude nic podobného včerejšku ! Vzpomeňte si na to, až tyto a další události tohoto druhu přijdou mezi vás ! To není strašení, to je jen připomínka, že se máte také starat o to, co se děje kolem vás a ve světě, poněvadž jste toho všeho součástí, a nebudete proto z těch událostí vyjmuti. Kdo ví a zná, ten má šanci se zavčas připravit, aby čelil, přežil události, které brzy přijdou !

      Vymazat
    2. trochu vic napovez, slysel jsem jen to,ze prijde zas nejaka nova nemoc, kterou az o hodne pozde prokouknem jak biologickou zbran, asi neco jak AIDS, ebola, borelioza, chripka..., pri, ktere zahyne mnoho mil.lidi.pak budou lide mit kozni nemoce ze slunicka,protoze ozonosfera bude totalne v pr.... hodne nezamestnanejch,nemocnejch. nebo vis jeste co na nas prijde??

      Vymazat
    3. Přečti si Zjevení sv.Jana, a dovíš se o Apokalypse a jejích projevech, událostech, co na nás přijdou, úplně vše. Pokud sis toho ještě nevšiml, k Armageddonu se blížíme mílovými kroky !

      Vymazat
    4. JO, protože to tak globalisté naplánovali. Oni chtějí vyvolat Apokalypsu a Armageddon předčasně a uměle, aby rušili synchronicitu přirozených událostí, a mohli tak získat nadvládu nad určitými transformačními procesy, které se teď v interakci Země-Slunce dějí.

      Vymazat
  7. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u8syNDDGz68

    OdpovědětVymazat
  8. Postup srážek určuje střih větru, největší se táhne středem Čech, 19:48 - Praha, 25.6.2013
    ...Právě v pásmu, které se táhne středem Čech, se podle Dvořáka nachází největší střih větru. „Jedná se o výsledek rozdílu proudění v nižších a vyšších hladinách,“ řekl Novinkám Dvořák...
    http://www.novinky.cz/domaci/305978-postup-srazek-urcuje-strih-vetru-nejvetsi-se-tahne-stredem-cech.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže dvorní meteurolog Dvořák nakonec ani neví, co je to střih větru, anebo nám vědomě věší bulíky na nos.
      Střih větru se může uplatnit tak leda při tvorbě bouří a tornád, ale nemá nic společného s trvalým deštěm, tak jak byl dnes organizován klimateroristy.
      Srozumitelné vysvětlení střhu větru zde: http://www.bourky.kvalitne.cz/#strih_vetru

      Vymazat
  9. tyhle víry jsou tady častější koukám, zatím každej červen nám sem takhle napumpovaly vodu ze středomoří, točej se furt, ale s těmi hgroskopickými sajrajty z chemtrails toho přenesou daleko víc.
    je to parta nebezpečných dementů
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím vás. Díval jsem se do archívu Meteoxu a od včerejška, kdy se zjevily ony kruhy, Meteox také zabírá jinou část Evropy-jakoby najeli nový systém, či jinou družici. Nemůže jít o chybu? Nechci cokoliv zpochybňovat, neb jsem v počasí pod úrovní amatéra a toto je dosti závažné.

    OdpovědětVymazat
  11. ChemTrails Vienna-Austria 9.6.2013
    http://www.youtube.com/watch?v=Y3z5OtEz5W4

    OdpovědětVymazat
  12. Co znamenají ohraničené půlkruhy dešťových srážek, viditelných dnes 23.03.2014 na Google Earth a Germany Doppler Weather Radar. Směřují z Německa přes část Polska, ČR, Rakouska a Lichtenštejnska?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.