28. dubna 2015

Zemětřesení v Nepálu bylo uměle vytvořeno


Zemětřesení v Nepálu: uměle vytvořeno
http://www.jimstone.is/
Jim Stone
25.-27. 4. 2015
Překlad a poznámky: Orgonet


27. 4. - Zemětřesení v Nepálu mělo stejný kruhový pohyb, o němž hovoří čtenáři v Japonsku. Z Bylo nesporně vytvořeno uměle. Pokud nevíte z minulých článku na tomto webu, o co jde, musíte si přečíst maily z Japonska, skutečná stanoviska, odkazy jsou níže v článku.

26. 4.  - Klíčová informace: malá hloubka vzniku zemětřesení, 11 km, je charakteristickým znakem pro stroj na vyvolání zemětřesení (pozn. Orgonet: říkejme mu třeba HAARP). Nepál leží v nadmořské výšce až 6 000 m i výše, což znamená, že „zemětřesení“ vzniklo pouhé 4 kilometry pod úrovní hladiny moře. Nemožné! (Pozn. Orgonet: Tady vím, že si to budete přepočítávat, nevěřící v HAARP budou argumentovat, že jim to vychází jinak. - Někde (http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Nepal_earthquake ) se udává ohnisko 15 km pod povrchem. Pořád je to velmi a velmi mělké … jako mělké se označuje zemětřesení do 60 km pod povrchem, a čím mělčí, tím ničivější...)

(Pozn. Orgonet: Illustrační obrázek.)


25. 4. - Umělá zemětřesení a přirozená zemětřesení vyvolávají rozdílný pocit. Lidé, kteří dobře znají přirozená zemětřesení, při prvním pocitu vůbec nepoznají, že jde o zemětřesení, jenom se diví, proč začali mít pocit, že země se jakoby točí, anebo jako by uklouzli na něčem mazlavém, nebo že svět je najednou jakoby z želatiny.

Když jsem cítil umělé zemětřesení v r. 2012 v Chiapasu (stát na jihu Mexika), bylo to jako něco tekutého a mazlavého, nejprve se pohnul východ, pak sever, pak západ, a měl jsem pocit, že to se mnou klouže. Předtím jsem zažil jiná zemětřesení, ale ten pocit nebyl stejný.

Další den se ukázalo, že v Chiapasu v tu dobu probíhalo cvičení na zemětřesení, zaměřené na přesně stejnou sílu, čas a místo, kde k němu skutečně došlo ( http://deadlinelive.info/2012/03/22/chiapas-governor-6-minutes-before-earthquake-were-ready-for-the-mega-earthquake-drill/ ) , a když k němu došlo, lidé právě byli v plném běhu cvičení na zemětřesení, a byli venku z budov. Zajímavost: Dcera presidenta Obamy byla právě v epicentru na jarních prázdninách.
(Pozn. Orgonet: Dutchsinse: Zemětřesení v Mexiku bylo předem plánováno, = uměle vytvořeno.)

Na obrázku je leták o cvičení na zemětřesení, který byl vydán dva týdny před zemětřesením v Chiapasu.

(Pozn. Orgonet: Překlad letáku: 
Státní systém civilní ochrany (mexického) státu Chiapas. Megasimulace. 
20. března 2012. 
Scénář: Přítomnost a účinky zemětřesení 7,9° Richterovy stupnice. 
Účast: Veškerá populace, školy a nemocnice soukromé i veřejné; podniky a organizace soukromého i veřejného sektoru a veškeré ostatní instituce. 
Začátek simulace: 12.00. 
Předtím: Informace o evakuaci a shromaždištích. 
Během: ve 12.00 zastavit všechny aktivity a provést evakuaci na shromaždiště, a tam zůstat do 13.00.
Po: zprávy o účasti, o výsledcích a pozorování podat na telefonní čísla: xxxx.




Je zajímavé, že týden před zemětřesením v Nepálu se v Káthmandú konala velká mezinárodní konference o připravenosti na zemětřesení, a údolí Káthmandú bylo označeno jako vysoce riziková oblast. Experti zase věděli ... více čtěte zde: http://abcnews.go.com/International/wireStory/experts-gathered-nepal-week-ago-ready-earthquake-30584089?cid=fb_share

Z článku o konferenci:
"Experti na zemětřesení věděli, že toto ničivé zemětřesení přijde.“ „1,5 miliónu lidí žijících v údolí Kathmandu, kde je roční přírůstek populace 6,5% a jedna z nejvyšších hustot obyvatelstva na světě, zcela jasně žilo ve vážném a stále rostoucím riziku zemětřesení. Bylo také jasné, že pokud tam dojde k zemětřesení, bude to znamenat velké ztráty na životech, velkou škodu na strukturách a ekonomické problémy, větší než kdykoli v minulosti“.

A dnes jsem dostal další překvapení: post z Facebooku od někoho, kdo tam byl. Píše se tam: „Zde v základním táboře jsme nejprve cítili malé otřesy, potom se země začala zdát jako želé, jak jí procházely vlny skrze skály pod našima nohama. Horolezci vylezli ze stanů a snažili se pochopit, co to vlastně cítí.“

No vida, a podívejme se na to, co mi lidé poslali z Japonska během onoho umělého „zemětřesení“, které mělo zakrýt umělou nukleární tsunami 11. 3. 2011, co zaplavila Fukušimu.
„Ahoj Jime. Dnes ráno jsme měli zemětřesení o síle 6,7. Zase to byl divný pohyb.“

„První „otřes“ byl, když jsem seděl v kanceláři plné Japonců. Řekl jsem „jishin (zemětřesení)“ … a oni řekli: Ne, to není zemětřesení … ale bylo, jenom mělo divný vlnitý pohyb. Japonci vědí, jak vypadá normální zemětřesení, a když ho ucítili, řekli, že to NENÍ zemětřesení. Mělo 7,4 Richtera. Takže, co to bylo, když to pohybovalo zemí tolik, že naměřili 7,4, a Japonci to nenazvali zemětřesením?“

„Ano, „mazlavé“ je dobrý výraz. Už tady žiji 17 let a cítil jsem mnoho zemětřesení, ale žádné nebylo mazlavé, tekuté. Mnoha lidem bylo špatně od žaludku a měli symptomy závrati … desorientace na mnoho týdnů. Všiml jsem si, když jsem se koupal ve vaně (bál jsem se to udělat), voda ve vaně vibrovala … stálá vibrace. Tu jsem viděl i ve svých akváriích.“ Můj komentář: Stroj na výrobu zemětřesení mohou prostě nechat v chodu a udržovat vibrace tak dlouho, jak chtějí.

P
řečtěte si více svědectví o zemětřesení v Japonsku 11. 3. zde: http://www.jimstonefreelance.com/mails.html  Pomůže vám to rozlišit, kdy je zemětřesení přírodní a kdy je to podvod vyrobený lidskou rukou.

Dodatek Orgonet 1: Video z dronu - zkáza Kathmandu

https://youtu.be/fFRPFMGptJE




Dodatek Orgonet 2: 
Pro souvislosti čtěte články o "katastrofickém kapitalismu", těžícím z uměle vyrobených katastrof.



44 komentářů:

  1. Tvrdí to i Orgonetem nepříliš oblíbený Fulford:

    To bolster is bargaining position, the Pentagon is undertaking some large scale moves against China. Pentagon sources say last week’s earthquake in Nepal was generated using high energy electronic waves. The aim was to send a message to both China and India prior to US Defense Secretary Ashton Carter’s planned trip to India next month, the sources say. The basic message was “only the Pentagon can defend India against China.”

    Více pro předplatitele zde:

    http://benjaminfulford.net/2015/04/28/pentagon-plays-military-card-against-china-as-washington-d-c-struggles-for-cash/

    LK

    OdpovědětVymazat
  2. a co u nás? Copak to roste v Brdech?!
    http://www.novinky.cz/domaci/368003-ucel-vedeckeho-parku-v-brdech-budi-pochyby.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ja zas sledujem /sama neviem prečo/ oblasť pod okrajom yelowstonu, juhovýchod, Oklahoma, za cca rok narástli zemetrasy v tejto oblasti z predch. 2,5 na 4. Nie sú výnimkou dni kedy je tam zemetrasení aj 5 i viac. Stále sa znižuje hlbka, sú plytšie. Vtedy to bývalo okolo 10 i viac, teraz 4 km.
    Takžejakže ? Zdá sa mi, že i fema kempy majú pripravené, vedia...

    OdpovědětVymazat
  4. A je tu někdo, kdo to cítí i u nás? Nebo přesněji třeba cítil toho 25 a okolo. Třeba to sváděl na nízký tlak atd?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak konečně už víme se ženou proč nám bylo zle.Rozvostřené vidění a pocit jako když se námi se houpe zem.Velice nepříjemné!!

      Vymazat
    2. A my mysleli, že jsme mimo...než jsme zjistili, že je to zemětřesení. To mi(a nejen mě) bývá divně, ale jinak. Tohle bylo právě velmi podobné tomu, co zde popisují v článku, jen trochu míň. Tak dík za reakci.Asi to nebude jen náhoda.

      Vymazat
    3. Samozřejmě, bylo hodně lidí, kteří to registrovali, jen prostě nevěděli, proč je jim, jak je. Teď už vím a myslím i někteří taky. Malátnost, podrážděnost, únava, neschopnost soustředění. Vlna sem přišla večer, v noci, intenzita byla přes celý den poté.

      Vymazat
    4. ANO! Přesně tak .Únava a malátnost už i pes přestal jíst a jen spí !
      Mě se několik dní otáčely čakry na chodidlech a proudila energie k Matce ZEMI .Děje se to v určitém čase ...
      Prý je značně porušena světelná mříška Země .Všude meditují mniši na ukotvují světelnou mříž kolem celé Země .V Tibetu a všude tam kde bylo zemětřesení jsou v podzemí bytosti v samadi napojeni na kosmickou energii.Udržují genofond lidstva zde na Zemi .Když se toto stalo řízeným záměrem , co se děje i tam dole ?
      Zatím vidíme zkázu na Zemi , ale nastala i pod zemí a tudíž se něco vážného stalo na hoře ...
      Kdo z Vás zde ví víc ?
      Kosmická válka ?

      Vymazat
    5. Vypadá to, že se něco jako válka odehrává v celé Sluneční soustavě. Zvláště kolem slunce je mela ! Hemží se to tam loděmi, gigantickými koulemi a krychlemi o velikosti planet, a též podivnými gigantickými stroji a roboty. Část z nich napadla slunce, a jala se uskutečňovat jakousi manipulaci. Ta druhá jim to hatila, napadala je a ničila je zevnitř slunce. Proto pozor - i slunce má své obyvatele, ač se nám to zdá nemožné! Podařilo se jim vetřelce ze slunce vyhnat, ale to už bylo "raněné a poškozené". Ti, co jsem nazval Strážce neboli Sunmakers, obklopili hustě Slunce, a chrání jej před útoky vetřleců. Ti přesto dělají nájezdy k povrchu slunce a kradou jeho hmotu. Strážci je však rychle vypátrají a zaženou ven do vesmíru. Ti temní se stále znovu a znovu pokoušejí dostat ke slunci, a zřejmě dokončit, co jim bylo přerušeno. Vypadá to na to, že by temní mohli být i robotického nebo polorobotického charakteru, a že zřejmě mají něco jako kolektivní vědomí (u nás na Zemi to má hmyz). Odkudsi z vesmíru či jiné dimenze do Sluneční soustavy dopravují další moduly a prostředky k rozšíření invaze. Zajímalo by mě v této souvislosti, jak se v této věci na kterou stranu postaví obyvatelé Saturna tzv.Ringmakers.

      Vymazat
    6. Hm...nějakou melu jsem viděla.Něco vypadalo to jako stroje či co se snažili sem také proniknout...Bylo to dost hustý.Je to pár měsíců zpět.

      Vymazat
  5. Jak tohle vše dopadne...Anarchroni tedy jedou na plne obratky a vůbec jim nedochází, zemjemto jejich záhuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anachroni určitě ne , ale ARCHONTI - pekelníci z temné části vesmíru.

      Vymazat
    2. Pýcha předchází pád. Na to holenkové dojedou, i kdyby trakaře z oblohy padaly.

      Vymazat
    3. Ale vite co jsem myslel, piši z tabletu a obcas mi tam, krome mych vlastnich, naskočí nesmysly. :)

      Vymazat
  6. Ano, já to citim i mujm12 lety syn..2 dny nam bylo zle, zaludek na solaru, divné brneni v hlave, chce se spát..više je dokumentace jak v krusnych horach menili počasí. Na Klinovci k tomu maji na věži hezký bubinky i.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky právě i s klukem :-) a jsme od Plzně. Tentokrát to dokonce cítila i (jinak trochu necitlivější) hlava rodiny. Tak to asi bylo silnější.

      Vymazat
    2. Chemtrailsáci tam asi dali silnější tabák :-)

      Vymazat
  7. Ano, právě v ten den byli všichni lidé kolem mě nějak "bolaví". Každý si na něco stěžoval. Byly hlášeny bolesti kloubů, migrény, nevolnost od žaludku (3 lidé z 10 ! ) a nálady prostě "pod psa". Byl to pochnurný den...o zemětřesení jsme ještě nic vědět nemohli. Zdá se, že lidský organismus je schopný zachytit signály i toho, co se projeví na druhé straně Zeměkoule.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Přímá likvidace lidstva ? opět dle scénáře ...
    126 tisíc těhotných žen a příští měsíc má rodit 21 tisíc a všechny jsou v postihnutých oblastech .
    Řízené zemětřesení a kdo má z toho prospěch !
    Posíláte peníze na zřízená konta .Jsou u nás na nich miliony a miliardy se už v celém světě protáčení.
    A bude to přesně jako ve scénáři v Haiti .Vybralo se mnoho miliard dolarů a kde ty peníze dnes jsou ?
    Lidé tam stále nemají postavené domy a žebrají na ulicích a ptají se proč na ně svět zapomněl .
    A kdo na tom zase vydělal ?
    Odpověď mnozí znají ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popsal/a jste to velmi výstižně : "A bude to přesně jako ve scénáři v Haiti .Vybralo se mnoho miliard dolarů a kde ty peníze dnes jsou ?
      Lidé tam stále nemají postavené domy a žebrají na ulicích a ptají se proč na ně svět zapomněl." A zase se (bankéř) vlk nažral a (obamova) koza zůstala celá.

      Vymazat
    2. Hnusný nelidský a věčně nenažraný kapitalista

      Vymazat
    3. Díky , že to někdo konečně pochopil !Proto jsem to psala , aby jste se trochu mohli na vše podívat i z jiného úhlu.
      Amerika potřebuje katastrofy , protože na tom profituje ...Potřebuje EU , protože ji řídí .(Co neřídí je to, co se bourá.)
      Kdo a co je pod Amerikou ? Mimozemské technologie a ONI nepozemšťané.
      Jde jim uplně o něco jiného než o probuzení lidstva a osvícení .
      To by jste pak viděli do kotle , kde se vaří polívčička pro otroky na Zemi.
      Byl vytvořen systém , který se jim vymiká kontrole , proto se v rychlosti začalo dít čím dál víc katastrof atd...
      Pokud si někdo myslí , že se zde tímto probouzí lidstvo k osvícení , tím bude více soucítit a docházet k osvícení je sice pěkná pohádka , ale je to asi tak trochu jinak .
      Jsme tu ve velkém návštěvníci v tělech a děje se v tomto čase něco důležiého , co ovlivní budoucnost Země i vesmíru .Kdo z Vás přišel z budoucnosti ? Pokud si vzpomenete ...Nechoďte už do minulosti , jděte dál a tím také pomůžete ovlivnit v přítomném čase budoucnost .Zaměřte se vědomě na cestu ...
      Cestování časem se děje i v tělech a nejen astrálně .

      Vymazat
    4. Amíci cestujou časem a prostorem už od doby Filadefského experimentu ! Tedy už hodně dlouho, a způsobili nám (tj.pozemšťanům) tím mnoho zlého.

      Vymazat
  9. neřekla bych, že jde o likvidaci lidstva, naopak o probuzení. Také nemůže být zlikvidován někdo nebo něco, co zlikvidováno být nechce. Pokud chci žít a volím život, nemůžu být zabit. Pokud se klepu strachy a jsem otevřený smrti, válce ať už z jakéhokoli důvodu, tak ano ... stane se to mojí realitou. Tohle platí obzvlášť pro ty, co si to neuvědomují, ale ve všem vidí blížící se kosmickou válku a smrt. Podívejte se do sebe co ve vás s tímto rezonuje, jaký strach ve vás vám tohle přitahuje. Berte to jako příležitost se uzdravit, a zvolit si život. A žádná válka nebude!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta, co přijde, bude poslední, a na Zemi již nikdy žádné války nebudou...

      Vymazat
    2. milá zlatá , válka už dávno začala i v duchovnu ... :)
      a strachy se bude klepat každy , kdo si to zemětřesení prožije in natural , pak bude se staženou prcinou hledat vládní letadlo a šupajdit domů !
      Byla jsem kdysi v těch slamech v ASII a vím své ...Osvícení neosvícení aneb Kosmické vědomí :) ...
      (Před rokem 2008 se konala důležitá schůzka pár ...mocných zde na Zemi, kteří řídí nové USPOŘÁDÁNÍ .
      Projednávalo se tam mino jiné i o řízené likvidaci populace.To jen okrajově info...)
      Jinak můžete se klepat třeba i zimou a smrti jste otevřená také .
      Ano i smrt je začátek ...

      Vymazat
    3. Křičet u prostred valky, že žádná nebude, je nejen naivni, ale i nebezpečné..Jsme u prostred valky o vše.

      Vymazat
    4. Říká se tomu vabank - hra o všechno !

      Vymazat
  10. A všimli jste si, že když přeházíte písmena ve slově HAARP, vznikne Praha? A to nemůže bejt náhoda, všechno špatný pochází ze západu a z Prahy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Praha disponuje nevelkou,ale planetě nutnou energií.Ta v sobě nese informaci z minulosti,v které lidé nacházejí zalíbení.Minulost,to je pro lidi vědění.Proto zatím do tohoto města přijíždějí,aby ucítili a pokud se podaří i pochopili ono vědění.Tajemství se ukazují lidem a město Praha je otevřené.Od svého založení je hlídána tibetskými mnichy.

      Vymazat
    2. Jméno Praha pocházející z indického slova Pragaja-Déva -Pragaja-znamená Setkání Bohů a tak Praha se má stát střediskem obrodného hnutí světových dějin ve smyslu duchovního vývoje.Nadka.

      Vymazat
    3. Temnáři rádi zneužívají dobré světlé symboly za pošramocené sobě vlastní. Příkladem je třeba svastika...Všechno špatný určitě nepochází z Prahy. Ale platí, že když je někde energeticky silné místo, tak se ho snaží špatní zmocnit a energii toho místa zmrtvit, popř. využít pro své plány. Příkladem je třeba Untersberg. Kdysi na energeticky nejsilnějších místech stávaly chrámy zasvěcené Bohyni (ženský aspekt Boha), v rámci rozmachu římskokatolické církve po nicejském koncilu se tyto původní chrámy ničily, aby se stavěly nové chrámy a původní energie ztvrdla, resp. se směrovala jinam. Takže kde jsou nejsilnější světelná místa? Mimo jiné jsou i ve městech tam, kde stojí chrámy. Do Prahy se rád utíkal i římský a německý císař a český král Karel IV. a Nové Město pražské budoval jako Nový Jeruzalém. Židé věří, že po zničení jeruzalémského chrámu cca 70 let našeho letopočtu Římany - přišli andělé a odnesli vybrané kameny právě do Prahy...

      Vymazat
    4. Je snad také náhoda, že v ČR se po r.2012 začaly ve velkém budovat podzemní satanské temply, a zvláště pod Prahou je husto. Kam myslíte, že odtekly všechny ty miliardy z tunelů, metra a jiných vládních staveb, za posledních pár let ? Hledají se jen náhradní oběti a důvody před veřejností. Až to celé praskne, bude skutečná mela.

      Vymazat
  11. Je to pravda, že mi toho 25 bylo opravdu mizerně a i prodavačka v obchodě říkala, že si tam každý stěžuje na bolesti hlavy a malátnost. Jinak moc zdravím všechny lidičky na tomto webu, jsem moc ráda, že jsem Vás objevila. Již asi 2 měsíce sem chodím pravidelně a je mi s Vámi dobře :D Všem přeji MOOOC LÁSKY A SVĚTA :D

    OdpovědětVymazat
  12. No,vibrovala pode mnou postel i s barákem."Někde je pořádné zemětřesení",napadlo mě,no a za pár hodin jsem se tu hrůzu z médií dozvěděla.Nadka

    OdpovědětVymazat
  13. a dnes další zemětřesení kolem 7.st,v Tichomoří !Také náhoda ?
    před pár týdny bylo zemětřesení kolem Kréty teké 6,2 st.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost podstatne je sledovat v jakych hloubkach ta zemětřesení jsou...

      Vymazat
    2. Jsem naprostý geo-laik,ale pokud jsou ta zemětřesení opravdu uměle vyvolaná-Země je jak víme živý organismus se vším všudy,otřesy se vyskytovaly po celou dobu její existence a vyskytovat se budou-tak se může docela dobře stát že se to rádobybohům vymkne z kontroly a otočí se nějakým způsobem proti nim,v historii nic nového.Nadka

      Vymazat
  14. Tie skalárne vysielače skôr len uvolnili napätie, ktoré tam v tých miestach bolo nahromadené posunom kontinentálnych dosiek. To zemetrasenie by neskôr prišlo tak či tak, možno by len nebolo také silné, resp. rozložené do viacerých menších zemetrasení
    .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné, že ti hajzlové využívají přírodních sil, které jen vhodným způsobem zkatastrofují tak, že škody, ničení a zabíjení jsou v obrovských rozměrech. Ti pitomci plánují vyvolat zemětřesení 9 až 12 stupňů podle Richterovy stupnice, čímž by se země stala v postižené oblasti prakticky tekoucí, a vše co by na ní stálo, by se propadlo jako do moře, a povrch země by byl "přeorán" tak, že by tam nezůstal kámen na kameni - prostě měsíční krajina.

      Vymazat
    2. Vládci světa stejně chtějí většinu lidstva zlikvidovat. A ti, co zbydou, budou sestěhováni do megapolis, obrovských megaměst, mezi kterými budou koridory pro magnetické rychlovlaky. Silnice mimo tyto města úplně zmizí, a venku tak zůstane neobydlená "džungle". Jediná místa mimo megapolis budou těžařské a průmyslové aglomerace, do kterých se lidé budou dostávat velkokapacitními vznášedly. Volný pohyb osob mimo tyto zóny bude úplně zakázán a znemožněn. Lidé tak budou uzavřeni do jakéhosi uměle vytvořeného světa, jehož definice a zákony budou tvořit vládcové světa. Občanská práva tak nebudou příliš daleko od práv starověkých otroků. Zastrašování a perzekuce všeho druhu budou na denním pořádku, a proti zvůli mocných nebo jejich zástupců nebude nikde dovolání. Mocnáři budou vládu vykonávat skrze oddané byrokraty, a vymáhat práva a nařízení skrze brutální represivní složky. Orwell by koukal, jak mocní tohoto světa předčili jeho román "1984".

      Vymazat
    3. Zastánci světla a protivníci anomálie temnoty povstali. Ač se to nezdá, čištění od temnářů pokračuje a možná, že se brzy dočkáme příznivých zpráv.

      Vymazat
    4. Temným bude dovolen ještě jeden poslední holocaust na lidstvu, a pak na věky šmitec. To je dobrá perspektiva, ne ?

      Vymazat
  15. Nostradamus, zemetreseni Kalifornie 25.5.2015 - or Nostradamus Californie earth quake 25.5.2015 Google.com vite o tom neco?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.