1. května 2015

Chemtrailsová fronta 1. 5. 2015

Prvomájový deštíček nám byl opět seslán uměle...

Satelitní dokumenty z dnešního rána ukazujívláknitou chemtrailsovou oblačnost, tlačenou do ČR od západu.










Radar.eu ukazuje obrovský haarpový kruh (či spíše protínající se kruhy) se středem v Německu ... samozřejmě že žene srážky i dále na západ do ČR




16 komentářů:

  1. Shlédnout film Pohlédněte vzhůru! online
    LOOK UP!

    ZEMĚ: USA
    ROK: 2014
    DÉLKA: 30 minut
    REŽIE: www.skyderalert.com
    JAZYK: angličtina
    TITULKY: české
    Nový dokument z produkce http://www.skyderalert.com/ o problematice chemtrails, ovlivňování počasí, geoinženýringu, záměru odstínit Slunce a zabránit oteplování planety Země pomocí vypouštění aerosolu do horních vrstev atmosféry. Promlouvají vědci a odborníci s dlouhodobými zkušenostmi a znalostmi. Tvůrci vyzývají veřejnost ke spolupráci na shromažďování důkazů. Stáhněte si do svého telefonu aplikaci, fotografujte oblohu s chemtrails a důkazy budou automaticky zaslány vašemu politickému zástupci.

    Ke shlédnutí online:
    Shlédnout film Pohlédněte vzhůru! online

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za odkaz,velmi zajímavé video a hlavně vyzývající k nutnosti spojení všech lidí proti tomu svinstvu.Nadka

      Vymazat
  2. at si bylo,tak si bylo...Ještě jaksi nebylo,aby tak si nebylo...http://uloz.to/xw9e8e87/leden-1985-mp3 http://uloz.to/xbxWk3o4/ekologicka-mp3

    OdpovědětVymazat
  3. Psala jsem kde komu a kde kam. Jelikož vloni v zimě jsem po procházce na "zdravém" vzduchu po viditelném sprejování dostala úporný dávivý kašel, který trval více jak dva měsíce a sousedka tentýž den dostala také po procházce tentýž kašel, který byl doktorkou zjištěn jako černý kašel. Vloni alespoň jedna odpověď z epidemiologického ústavu v Liberci, že bakterie černého kašle se mohou šířit i vzduchem. řízení letového provozu napsalo, že se jedná o normální kondenzační stopy. Stali jsme se oběťmi pokusů, které nikdo nepřizná. Již v padesátých letech USA sprejovala pokusně obyvatele Kalifornie bakteriemi černého kašle a byli i nějaké oběti na životech. Toto si zřejmě u nás zopakovali, epidemie černého kašle byla vloni na Liberecku evidentní. Vloni také po vstupu Chorvatska do EU a NATO práškovali pobřeží od jara a zničili úrodu fíků, rajčat, vinné révy. Pak se do obchodů musela rajčata dovážet ze Španělska. Mám i dost fotografií, ale oficiální místa dělají mrtvého brouka. Jedině až budou sami polomrtví, tak se možná něco bude dělat. Korina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to o vibracích a strachu...stínu v podvědomí...Ten to znásobuje do této situace..Před sto lety to předvedl občan Rakouska,že to FUNGUJE...Při zvýšení té vibrace https://www.youtube.com/watch?v=wO816FH-_zE

      Vymazat
    2. Všichni politici mají americkou hypotéku, jejich děti studují na amerických školách, a všude se u nás vyučuje a v práci vyžaduje angličtina. Tak se nedivte, že i vláda podlehla amerikanismu ve všech bodech obžaloby.

      Vymazat
    3. Ten Rakušák se jmenoval Wilhelm Reich, a jeho přístroj orgonomet, kterým rozháněl mraky, nebo naopak vyvolával déšť. Dopadl stejně, jako jemu podobní před ním. Zavřeli ho do blázince, kde zemřel. Jeho výzkumy a zařízení bylo v tichosti zabaveno a odvezeno k amíkům. A ti si to patentově přikradli pod svoje křídla.

      Vymazat
  4. Opět jakási ocelová mlha na nebi. Světlo přes den, bez slunce...
    Včely skoro nevidět, stromy kvetou pomalinku a tak napůl. Jaro to jen na pohled.
    Tlak padá, příroda se brání a pár hlav , vymyslelo práškování.
    Jestli vůbec někdy zjistí, že se i jim to brzo vrátí, co na této země činí...
    Experiment všude kolem na dohled.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už není experiment, se proberte. To je už rutinní denní/noční práce chemtrailistů.

      Vymazat
  5. Dnes je 5.5.2015. Dnes má být enormní teplo. Sedím na terase a slunce nikde. Jen mraky. A přitom mám pocit tepla. Je to jako když mě někdo z výšky griluje...no snad je to slunce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou jenom grilovací mašiny amíckých klimoušů :-) Až je budete opravdu zlobit, připečou si vás jak nedělní bůček :-)

      Vymazat
  6. Teplo nakumulované namzemi a v zemi nemá skrz plast.mraky kam uniknout, tak se to zahřívá, takový sklenik. Tohle vse smrdí blizkým pruse.em, vždyť nemohou preci vůbec vědět, co se stane? No k dobremu to vest nemůže. A ten napad se sprajovanim na zdi se mi libí.Možná jemto sance jak lidi upozornit

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem se doma zmínila o této pravdě a byla jsem za blázna. Škoda. Nicméně video trošku zabralo.Celá obloha je furt jak pod mrakem a slunce je zahaleno a už není vidět ani ty letadla. Nepráškuji v noci?
    Nemám z toho dobrý pocit, připadám si pomalu jak ve filmu Smrtihlav, s otázkou, kdy bylo naposledy vidět slunce??
    Včera prý byl letní den, no já nevím u nás jak v prádelně a slunce někde zahaleno...
    Jsem se tak těšila na letní dny.
    Myslím, že některým lidem to nedojde i kdyby je posadily do toho práškujícího letadla, tak to prostě nepřijmou jako fakt.
    Obavy mám i z dronů a jejich zneužití...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obáváte se správně. Až nás bude šmírovat elektronický hmyz i v kuchyni nebo v ložnici, asi nám dojde trpělivost, a něco radikálního se s mocnáři tohoto světa stane.

      Vymazat
  8. Víte co se stane Rotschildovi na uměle vytvořeném ostrově v emirátech, kde se nechemitralsuje po 26 transplantaci ?
    Nic, to už nebude Rotschild...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už bude Rothschildocop, mladší brácha Robocopa :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.