7. května 2015

Nassim Haramein 2010: nová série překladů. 1/6

Ahoj tak doufám že se dnes trefím, našel jsem super video a bude mít dalších 5 dílů. 
Stojí to za to.


Ahoj P.

Orgonet: Díky, to je ono! Fyzik Nassim Haramein je fascinující, a o dlouhém víkendu máme čas si jeho přednášku užít (:-)))

Publikováno 5. 5. 2015
Nassim Haramein 2010 CZ titulky 1/6





8 komentářů:

  1. No jóóóóó... hurá! Toho žeru taky !! :-D

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá přednáška, skvělý chlap ! Díky ! Korina

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt super video a Nassim to opravdu skvěle vysvětluje. To se mi velmi dlouho nestalo, že bych se od něčeho nemohl odtrhnout, udělat pauzu a pak pokračovat. Toto bylo takzvaně na ex. Moc děkuji jak za zveřejnění videa, tak za velmi dobrý překlad. Pokud budou k dispozici i další díly, pak to zcela určitě posune pochopení prostoru, vesmíru i našeho bytí.
    Je určitě také zajímavé, že stejné grafické vzorce, které Nassim použil jako obrazné ukázky, se objevují také v piktogramech v obilí.

    OdpovědětVymazat
  4. Od téhož autora - strojový cz dabing.
    Od roku 2002 už jsme tady nemuseli být - my i celá planeta, ale někdo nám pomohl. Je to fakt zajímavé, jakož i zájem Vatikánu o aktivity slunce.
    https://www.youtube.com/watch?v=OrENFyDDHHM

    OdpovědětVymazat
  5. a druhá časť tu :
    https://www.youtube.com/watch?v=Q5HmH1A_kz8

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavé odpovědi, na naše otázky :-) Rozvíjí abstraktní myšlení spojený s logickou úvahou doplněnou nezbytnou fantazií a vzpomínkami- rozbřesky svého Ducha na podstatu.

    OdpovědětVymazat
  7. No neviem, pozorne som si to vypocul a som z toho vazne zmateny.
    Tie dimenzie, co sa snazil vysvetlit cez hexagram v kruhu - ja neviem, ale z 3D (na tabuli 2D) sa teda nedostal - len mierku menil.Asi sa na nom predsalen odzrkadlo to povodne ZLE vysvetlenie priestorov zo zakladnej skoly.
    Navyse v realnom svete su tie obrazce na kazdej urovni ine (vesmir, galaxie, planety, molekuly, atomy, protony a neutrony, elektrony atd - vsetko je strukturalne ine)
    Na konci bola celkom zaujimava uvaha o tom kmitani atomu a nekonecnej energii v kazdom atome, ale chcelo by to trosku viac vysvetlit, ako to vo svojej one man show myslel ujo :-D
    Asi mu dam sancu este v jednom videu.
    Zatial vsak zhliadnutie tohto videa, pri vsetkej ucte povazujem za stratenych 65 minut mojho zivota :-(

    OdpovědětVymazat


  8. Nassim neobjevil Ameriku. Kdyby jste troubové cosi četli, a ne jen ty novinky, tak už v roce 2000 jsem upozornil na nový přístup tzv. rezonanční fyziky. Není to nic nového, v díle Giordana Bruna, Jana Keplera atd, jsou tyto geometrické shodnosti popisovány. Samotný Karel IV. dal podle těchto dat zhotovit svou, dnes českou korunu. Tato geometrie je naukou zednářských lóží, které ovládal i Issak Newton a samotná jeho nauka, třeba o barvách vycházela z dat 3 až 5 tisíc let starých. Takže nic nového, jen oprášeny staré znalosti předků s nouvou reklamou na internetu a placeným humbukem okolo. Je to zajímavé pro ty co o tom nic nevědí, ale znalí... nic nového, jen má dost penízek na reklamu a tak to prezentuje coby objev. Většinu toho najdete v díle Bruna, které napsal v Praze a daroval Rudolfu II. za pohostinnost. Jděte do knihoven a sami pátrejte, budete překvapeni, že nic nového to není, jen to vytáhli na světlo....No bádejte, zvedněte zadek a hupky do městské knihovny v Praze a ptejte se po dílech výše zmíněných pánů....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.