14. května 2015

Radarové zobrazení projektu Opera: všechny radarové kruhy bez cenzury

Díky čtenářce, která mi poslala odkaz na video sestavené pozorovatelem v Německu na téma bouřek 13. 5., které jsme tu také pozorovali. (Viz článek Pravoúhlé bouřky.)

Na videu jsou zachyceny na různých satelitních a radarových zobrazeních různé evidentní umělé manipulace při tvoření bouřek, video je cenná dokumentace (protože snímky na zdrojích během pár hodin mizí v propadlišti dějin), ale je bez komentáře a poměrně dlouhé, takže spíš pro zkušené sledovatele, kteří budou rozumět.

https://youtu.be/X6A1CI21o7I



Takže, využijme z něho k poučení alespoň o jedné věci, a tou je radarové zobrazení projektu Opera sdružení Eumetnet, které je veřejně vystaveno na polském meteorologickém serveru Pogodynka. Je totiž (asi zatím) necenzurováno, nebo jen málo, takže jsou na něm vidět různé ty radarové kruhy po Evropě, které jsou na radar.eu většinou vymazány, málokdy tam něco zůstane ...

Odkaz: http://www.pogodynka.pl/radareuro

Stačilo dvakrát za den zabrousit na odkaz a už máme fůru kruhů z Evropy (na 3. snímku je vidět, jak se činí i slovenský radar Malý Javorník (:-))) ):






Na posledním snímku si všimněte modrých teček v místech radarů - jsou tam moravské Skalky, německé Drážďany a mnoho dalších ... modrá skvrna jsou "falešné srážky", kdy radar vysílá tzv. "suché frekvence", aby jim nespadla voda, když/kde nechtějí.

Tak přeji hodně zdaru ve sledování radarových kruhů různého druhu na novém odkazu.

Ještě video, abyste viděli, jak ty kruhy dnes mrkaly ... (Též je tam vidět pěkná pravoúhlá umělá fronta ...)

https://youtu.be/2QMaoKzIlz8








10 komentářů:

  1. Evropa je zdá se "zahaarpovaná" tak hustě, až z toho mrazí. Čeho se na Evropě ti šmejdi u moci tolik bojí ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zaujimava otazka, asi to bude nieco co nemaju uplne pod kontrolou a teda pokusaju sa o nu

      Vymazat
    2. Slovanů, řekla bych...

      Vymazat
    3. Slovani osídlili kdysi skoro celou Asi a Evropu, a až poté do těchto prostorů přicházely nebo výboji pronikaly jiné odlišné národy a etnika. Čína oficiálně tají, že na jejím území se nachází velký počet hrobek, v nichž byly nalezeny mumie bílých poměrně vysokých lidí, nápadně se podobající starým Slovanům. Bílé etnikum bylo nalezeno i na území obou Amerik. Zdá se tak, že bílá rasa je nejstarší. Záhadou proto je, odkud se pak vzali např.žluťáskové, černoši, rudoši apod. Dokonce jsem nedávno někde četl výsledky jednoho geneticko antropologického výzkumu, který uvádí, že Slované jsou velmi stará odnož Hebrejců. A jak víme, současní židé mají svoje bratránky velmi v nelásce, minimálně jako tzv.gojimy.

      Vymazat
  2. Najväčší HAARP v strednej európe je na Slovensku - Uzovská Panica-Semsúrov ( na mape juhozápadne )Výkon v megawatoch, technológia od čias rusov. Bol som tam osobne, pri plnom výkone je to cítiť I fyzicky.

    Jano

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radary Brdy v Čechách a Skalka na Moravě taky "fedrujou" klima docela citelně.

      Vymazat
    2. A teď si představte, že amíci mají technologie podobné haarpům, které vysílají energii už i v terawattech !!! Některé mají mobilní na kamionech, aby mohly pendlovat z místa na místo, od elektrárny k elektrárně, a vyhnuly se tak nežádoucí lokalizaci (nepřítelem).

      Vymazat
  3. Jano, tak ked si tam bol osobne pri tom haarpe v Uzovskej Panici, co si tam nehodil granát? a bolo by jeden haarp menej..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden zničený haarp nic neřeší :-)

      Vymazat
  4. zde je videt místo cca na které ukazuje první video (7:20) zvysujici aktivitu: https://www.google.cz/maps/@48.0840327,5.6655914,1717m/data=!3m1!1e3

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.