28. května 2015

Tajemné tváře v umělém bouřkovém mračnu nad Texasem

Dvě tajuplné tváře v bouřkovém mračnu nad Texasem

Totéž umělé mračno se "šlehacími vrcholy", které jsme pozorovali v článku Texas a Oklahoma: umělé záplavy 2015,  viděno zblízka na satelitním infrared snímku NASA, má dvě tajemné tváře...




Z článku na wunderground weather:
Epické deště a katastrofální záplavy ničí Texas a Oklahomu, 26. 5. 2015::
http://www.wunderground.com/blog/JeffMasters/comment.html?entrynum=2997

Překlad: Orgonet

"Satelitní zobrazení infrared ukazuje extrémně chladné vrcholky mraků (šedá barva), spjaté s přívalovými dešti v oblasti Houstonu 25. května 2015 večer v 9.15. Teploty mraků na vrcholech bouří byly méně než -100°F ( - 73,3 °C). Všimněte si dvou tajuplných tváří nad jihovýchodem Texasu! Zdroj: http://icons.wxug.com/hurricane/2015/IR-nasa-5.26.15_0215UTC.jpg " Menší verze s hranicemi států zde. Snímek: NASA Earth Science Office."


Komentář Orgonet:

Nevím sice, jak se tam dostaly ty ksichty, zřejmě náhoda... ale klimateroristé se vždy při bouřích snaží našlehat mraky do co nejvyšších vrstev atmosféry, aby mohli stáhnout dolů co nejvíce vody za účelem přívalových srážek, z nejvyšších vrstev v podobě obřího krupobití. (Největší v Texasu 27. 5. o průměru 11,4 cm.)

Barvy satelitního zobrazení pak na tu výšku ani teplotu nestačí, prostě se s takovými výškami ani teplotami, kterých mohou dosáhnout klimatické zbraně, nepočítalo. (Oni to nejspíš brzy napraví a zavedou další barvy (:-)))

Nejvyšší (normálně možné) oblaky jsou na infrared zobrazeny červeně, a ty, co klimateroristické zbraně vyženou do vyšších výšek, se pak zobrazí šedě až černě.



15 komentářů:

  1. Ty dvě tváře ani nevypadají jako dvě tváře, ale jako mořská panna s embryem v těle. Což se mi jeví velmi smyslně ! Mořské panny sváděly svým zpěvem , dle pověstí, námořní lodě k útesům čili do záhubí. A černo na snímku přece věstí, že přijdou po silném ochlazení kroupy. A s tím i vichry. Mořské příboje budou asi také hodně vysoké. Že ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
  2. To je drsné, fakt jo! Já první uviděla ty obličeje a pak teprve jsem si všimla nadpisu článku a začala číst. Je to opravdu zajímavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) ano je to zajímavé. Při prohlížení sat snímků počasí jsou podobné ksichty vidět často, zvláště při abnormálních jevech nad daném území. Říkám jim "bubáci" i když jsou asi uměle vytvořený, kdo ví. Je to jako s fotografováním, taky lze občas vyfotit bytosti, co okem nevidíme (hlavně při použití blesku)

      Vymazat
  3. Nehledejte všude něco, co tam není. Nicméně očekávejte návrat našich Bohů po čtyřech desítkách tísíc let zpět na Midgard. Již brzy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To budu velice štasten.
      Perúne, vidíš to co se tu na Midgard děje ?

      Vymazat
    2. Zde je kruh v obilí sdělující dobrou zprávu.
      http://www.recreatingbalance1.blogspot.cz/2015/05/free-colonies-crop-circle-may30th.html

      Vymazat
  4. Ahojte. Je dokázané, že mozog človeka je nastavený tak, aby VŠADE hľadal tváre... A všade kde sa dá, si tvár dosadzoval... preto je tak veľa článkov ako v káve, v mrakoch, na strome a všade boli videné tváre... :) :) :)

    Dávam do POZORNOSTI,fenomenálny seriál,ktorý svojho času bežal na national geography, MOZEK v AKCI , http://www.csfd.cz/film/306675-mozek-v-akci/ ... Veľa, veľa informácii!!!!!!!! A STOJA ZA TO...

    OdpovědětVymazat
  5. Ty démonické hlavy podobné lidem, zvířatům nebo různým monstrům, jsou v uměle našlehaných mracích 100vky až 1000ce. Divím se, že si toho všímáte až nyní. Já to pozoruji již několik let, a to i v reálu očima na obloze. Podobně byly viděny stovky démonů v kouři a oblacích při incidentu WTC 9/11. Byl tam viděn i satan s třemi rohy na čele...kdo hledá, najde.

    OdpovědětVymazat
  6. Ukazují se i jiné věci... Např. kruhy v obilí z května 2015: http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/crop-circle-reported-in-marlborough-wiltshire/
    zde je odkaz na článek s dalšími odkazy, ukazuje to snad na nějaké dění ve vztahu k zemi a měsíci? je to tam vidět včetně náčrtu proporcí velikosti země a měsíce

    OdpovědětVymazat
  7. Obličeje nebo různá zvířata jsme v mracích hledali už když jsme byli malé děti (což je v mém případě hodně dlouho) - na louce na zádech a hádali jsme se o to, čí představa je blíž. A tohle opravdu není nic jiného, než snaha lidského oka vidět to, co zná a čemu rozumí mozek. Vidět za tímhle konspiraci, to už je opravdu za hranou. :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Důkaz jak radar Skalka a Praha(Brdy) dělají počasí. V Sobotu večer: vyjasnilo se zcela, měsíc, hvězdy jasné svitem, bez mráčku, bezvětří- v cca 20.30h. Za hodinu se zvedl náhle vichr-hukot, spadlo pár-slovy pár kapek deště, za 15minut nato naprostý klid, jasno, měsíc a hvězdy se třpytily na obloze. Časově, vzdálenost od radaru apod. korespondejí změny se satsnímky : http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201505291954_METOP1/201505291954_METOP1_CZ2_NM.jpg, http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201505291954_METOP1/201505291954_METOP1_CZ2_b4BT.jpg.Pokud se mýlím, vyveďte mě z omylu. Dík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radar Brdy je mimo provoz

      Vymazat
    2. 4.5.2015 – 26.5.2015 instalace pod dohledem dodavatelske firmy — vyklizení dosavadní techniky, příprava prostor, instalace, z.p.r.o.v.o.z.n.ě.n.í , akceptační testy Pro anonymní 1.3. 9:11 :-) Psal jsem o 29.5. na 30.5. :-)

      Vymazat
  9. Tak takhle reagují novinky.cz :) nelze adekvátně reeagovat na cokoliv co se občana týká :( Hlavně ať si z toho dělaj průzkumy, totalita jak vyšítá :(

    Přijímání nových registrací do názorových fór bylo 28.4.2015 pro velký zájem pozastaveno. Jakmile vyřídíme došlé žádosti, začneme přijímat nové.

    Děkujeme za pochopení.

    Vyčkejte prosím na opětovné otevření registrací. Registrace otevíráme vždy každý měsíc a o otevření registrací informujeme na našich profilech www.facebook.com/Novinky.cz a twitter.com/novinkycz.

    Více informací v Nápovědě.

    OdpovědětVymazat
  10. Protoze nemuzete mit vnejsi formu neceho-abyste se vyhli vyvolani jevu ktere k tomu patri podminky a prostredi nemuzete se pri urcite forme vyvyhnout tomu co je uvnitr nemuzete mit vnejsi podoby bez vnitrni formy. Pocasi tu ridily ruzne bytosti a kdyz vyvolate takoveto deje uz jen to je privola

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.