11. září 2012

Aolian: Násilné přetáčení proudění vzduchu a jiné postřehy


Postupně zjišťuji, že klimatická válka je z větší části naimplantovaná na neuzavřený cyklus druhé světové války, konkrétně na stále aktivní válečné platformy mezi "západem" a "východem". Na severním pólu existuje 12 různých časoprostorů, v nichž se manifestují další podpůrné válečné platformy. Uvidím, jestli aspoň něco z toho půjde postupně uzavřít. Klimoušové přitom energeticky fungují tak trochu jako "stát ve státě".

Dále je čím dál víc patrné, že klimoušové neustále násilně přetáčejí přirozené proudění ve směru východ - západ na sever - jih. S kamarádem Nemem si myslíme, že je to hlavně kvůli deficitu kyslíku ve velkých městech v průběhu zimní sezóny. Obří města trpí během zimního období velkými koncentracemi smogu a než by se ropná lobby vzdala svých megazisků, raději investuje do umělého "provětrávání" megaměst a udržování umělého koloběhu oxidu uhličitého a kyslíku po planetě. Když je na severní polokouli léto a vegetace vyrábí kyslík, tak ho klimouši výrobou umělých vzdušných proudů ženou na jižní polokouli, kde je právě zima a z jižní polokoule naopak ženou vysoké koncentrace skleníkových plynů vyprodukovaných ve městech na jižní polokouli. Spolu s tím  ale zákonitě musí docházet k oteplování severního pólu a odtávání ledovců. 

Při těchto úvahách se mi před očima ukázal obrázek, jak se z míst, odkud mizí ledovec, uvolňuje do atmosféry velké množství metanu (rovněž skleníkový plyn). Takže lze předpokládat další vybouchávání děr do atmosféry haarpovými krámy, neboť zatemněné mozky geoinženýrské určitě mohutně rozumují, kterak "vydusit" metanové zplodiny podílející se na přehřívání atmosféry. 

Také jsme zkusili podrobněji se zaměřit na výrobu umělých výpeků. Při podrobnějším omrknutí situace se mi ukázalo, že klimouši mají nějaké speciální smažičky na některých družicích kolem naší planety. Tyto smažičky do určité míry komunikují s některými většími vysílači.

Měj se pěkně a držím palce k další práci

A.

8 komentářů:

  1. IGOR a jeho žhavý postřeh ...http://www.youtube.com/watch?v=yY9ixnLWzFk&feature=em-uploademai

    OdpovědětVymazat
  2. když ze satelitu sejmuli Michaela Jacksona,tak nějaký ohýnek na Sibiři,či na Moravě pro zvýšení HDP,to je dětská prkotina.

    OdpovědětVymazat
  3. když máme to výročí...http://www.youtube.com/watch?v=dIdJuAtGU54&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alcyone-Ty jsi Plejáďan? Nebo se moc koukáš na You tube?

      Vymazat
  4. ...s dopadem na lidstvo a faunu Zeme.

    OdpovědětVymazat
  5. alcyon: :-))))) To video nemá jedinou chybu! Báječně mě to pobavilo. Myslím, že pokud někdo ještě i dnes věří oficiální verzi téhle události, je buď úplný ignorant a nebo nepoužívá mozek. Tady je to fantastickým způsobem shrnuto. Díky!

    OdpovědětVymazat
  6. Harpuna už cca 2-3 dny neukazuje žádná onlajn data .-)

    OdpovědětVymazat
  7. jsem prdola duchodce,co čumí do notasu a občas vyhrabe něco z youtube.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.