17. září 2012

Aolian: Pomocníci z Říše Vítězů


4. Pomocníci z Říše Vítězů

Tato příhoda mne natolik zasáhla, že jsem se jí věnoval ještě následující dva dny. Dle svých možností se průběžně snažím okukovat astrálním zrakem, jak probíhal vývoj na jiných planetách, kde došlo k masovému zneužití techniky. Téměř ve všech případech zde byly veškeré význačné pokusy o vymanění se z nadvlády rozumového ega zahlušeny a pod náporem destruktivní techniky nakonec došlo ke zhroucení koloběhu života. Kolik takovýchto vybydlených či rozmlácených planet už mají invazní vládnoucí elitky na svém prohnilém hrbu?

A k čemu nyní směřuje naše planeta? Vždyť ty miliardy a miliardy duší, které zde žijí své současné fyzické životy, podvědomě vyzařují do éteru svou nevyřešenou minulost, své emoce strachu a nezdaru prožité při opakovaných traumatech, kdy se dostaly přímo do víru kolabujícího Života na různých planetách i celých skupinách planet. A aniž by si to vlastně uvědomovaly, těmito traumatickými vibracemi směrují a předurčují vývojový cyklus na naší planetě k podobnému krachu...

Je nějaká šance tento nepříznivý trend zvrátit? Planeta Země naštěstí dokáže díky svému silnému magnetismu houževnatě vzdorovat náporu ničivé techniky aj. výplodů rozumového ega. Navíc leží v zajímavém energetickém pásmu, které umožňuje, aby se ve zdejší hmotě i kontaktních astrálních úrovních setkávaly bytosti různého původu a z různých skupinových duší a úrovní. To je velmi důležité, neboť právě touto cestou sem lze „propašovat“ klíčové kódy pro zdárné uzavírání válečných karmických kruhů a také zde mohou působit bytosti, které již mají bohaté zkušenosti s likvidací invazních entit v jiných vesmírech či vesmírných soustavách.

Projevil jsem přání tomu aktivně napomoci. Do tří dnů se mi před očima ukázala velice příjemná a přátelská úroveň. Obývají ji bytosti, které se dokázaly úspěšně vypořádat s invazními nákazami a vybojovat si důstojný návrat do láskyplné náruče Univerzální předlohy Přírody. Taková krásná Říše Vítězů, blesklo mi hlavou. Co kdybych je zkusil požádat o pomoc? A pak se mi ukázalo, že na naší planetě již zčásti působí. 

Viděl jsem nádherné láskyplné bytosti, které umí profesionálně pracovat s časem a časoprostorem vůbec. Tyto bytosti jsou ukryty v bezpečných paralelních úrovních a odtud harmonickými vibracemi svých srdcí urychlují regeneraci poškozované atmosféry na naší planetě. Měl jsem z toho nesmírnou radost. Osmělil jsem se ku zvídavé otázce, zda by nějakým způsobem dokázali podat pomocnou ruku v očistě starých emočních obalů, které stahují naši planetu do nižších vibrací a živí zde válečné napětí. Pak jsem spatřil něco nádherného. Několik bytostí se spojilo do kruhu a mávnutím ruky si kolem sebe utvořilo speciální úroveň. V rytmu jednoduchého tance se všechny tyto bytosti dokonale soustředily na zcela speciální úkon: skrze svou dobře soustředěnou energii „vysunuly“ z planety Země její emocionální tělo, přemístily ho do své úrovně a celé ho pročistily velmi intenzivním multispektrálním světlem. Očištěné emocionální tělo pak znovu „zasunuly“ do naší planety. Z celého srdce jsem jim poděkoval za jejich velkorysou pomoc a každý jsme se rozešli po své práci. Kéž by mohli být tito Praktici i v dalších situacích nápomocni při uzavírání starého karmického kruhu naší planety!

Planeto, vydrž, jakmile se energeticky plně vymaníš z holografického Věku Ryb, máš vyhráno, zbytek iluzivních světů a nepřirozených entit se ze všech Tvých těl již odseparuje samovolně, ve víru samozápalné řetězové reakce. Žehnám Ti k tomu celým svým srdcem.


21 komentářů:

  1. To je pekné Aoliane. Len mi víri hlavou, :
    vždy musíme požiadať, poprosiť o pomoc ?
    Nemôžu to urobiť zo svojej pozície ? z pozície vib.úrovní lásky kde sa nachádzajú ?
    Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že ne !!! Mohou nám pomáhat jen pokud to sami chceme, a pokud o to toho, kdo má tu moc požádáme. Můžeme prosit, meditovat a modlit se k Bohu, ale On sám nic neprovádí, neřeší. Na to má stvořené mocné bytosti,entity, které plní Jeho vůli. Pro planetu Zemi máme speciálního Božího zástupce,Ježíše Krista Ukřižovaného, jenž vládne nejenom tomuto sektoru vesmíru. Ostatní mocné bytosti nebo entity jsou mu přímo podřízené jako Správci a Vládci nad vším, co jest. Z toho plyne, že žádat lze i mocné bytosti na nižších úrovních pracující ve Světle či pro Světlo Boží Lásky.Nesmíme však zapomínat ani na onoho Správce, a poděkovat mu za to, že bytostem či entitám na nižších úrovních pomoc či spolupráci s lidmi a se Zemí dovolil a svou vůlí podpořil!!!

      Vymazat
    2. Odpovedal si mi Ty, Aolian ?
      Bed

      Vymazat
    3. Ne, Aolian to nebyl. Jen pouhý Poutník-pozorovatel, jenž si všímá ledasčeho kolem sebe, a skládá z toho pro sebe i pro ostatní obrovské a složité puzzle pozemské reality.

      Vymazat
  2. Njn,ja vim ze zase upadnu v nemilost,ale realisticky musim rict: "ach jo",kdyby to bylo vsechno tak jednoduchy a hlavne mozny,uz davno bysme zili uplne jinak! Takze reknu jen svoje znamy: "Lidi,probudte se,nikdo to za vas neudela,musite sami!!!".A tak to taky ma bejt....proud

    OdpovědětVymazat
  3. Nie som Aolian ,ale napadlo mi že by pri tom porušili kozmický zákon o slobodnom vývoji . Akonáhle poprosíš , môžu prísť a pomôcť . To platí v celom vesmíre . Aj preto je tu teraz taký mix na planéte keď sa tu stretáva mnoho desiatok civilizácii , úrovní , vibrácii . Kto vzýva čerta , príde čert . Kto anjela , príde anjel . Obrazne povedané .
    Krásny deň . S láskou mili :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moji pomocníci sú tvrdohlaví. Posielajú to čo chcem, ale to čo chcem v tom prípade normálneho chlapa, potom, keď príde na lámanie chleba zuteká :-/
      Robím chybu ja či ti pomocníci ???
      Lol

      Vymazat
    2. Je to tak, čiň čertu dobře, peklem se ti odmění...

      Vymazat
    3. Pokud chlap utíká od ženy, a to opakovaně, pak se ta žena musí nad sebou pořádně zhluboka zamyslet, a přehodnotit svoje chování k mužům. Pak je tu ještě určitá možnost jisté "vady", spočívající v tom, že poměrně velký počet žen si hledá stále ty samé "týpky", čímž k nápravě také nemůže dojít. Pokud nesleví nebo nepřehodnotí svoje postoje a chování k mužům,má na chlapy do smrti smůlu smůlovatou. Zvláště se to týká ignorantství, lenosti, nepořádkumilovnosti, hysterčení, žárlivosti, omezování partnerovy určité svobody apod.

      Vymazat
    4. Aký jednofarebný náhľad :-X Vidieť, že to písal muž, škoda, že nie chlap.
      Bed

      Vymazat
    5. Emancipace a liberalismus mezi ženami zničil vztahy mezi muži a ženami, a je v současnosti jednou z největších příčin rozpadu rodin a manželství. Takže Bed, zařadil bych poněkud zpátečku se svým přezíravým hodnocením !

      Vymazat
    6. No jo mám na mužov svoj pohľad - emancipace a liberalizmus to nezničil. A vôbec nič nevidím zničené... :-)), len vahadlo sa hýbe.
      Bed

      Vymazat
  4. Můžeš si přát prakticky cokoliv z pozice lásky ke všemu živému MERKabě.

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli to je pravda, ta komunikace a vidění bytostí a energií, intuice mi říká, že jo, tak bylo by možno Aoliane abyste mi poradil proč se nějak nemůžu oprostit jednoho psychosomatického problému? Napište prosím sem, nebo kdyžtak sem dám mail. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, Aolianův článek mně zvedl vibrace :)
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  7. Aolian nemá čas. Babo raď...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. návod polopatě http://www.youtube.com/watch?v=1DgPaoObetE a i jinak http://www.youtube.com/watch?v=H6TwOaWuCfI

      Vymazat
    2. A co takhle zpytovat svědomí, a zkusit hledat sám/a v sobě ? To je také řešení...

      Vymazat
    3. Jo, človek duša blúdivá...

      Vymazat
    4. Kdyby jenom blúdivá ! Přejímá na sebe vlastnosti, které může převzít jenom člověk. A ta nejstupidnější spočívá v tom, že jen lidská blbost a vesmír jsou nekonečné !

      Vymazat
    5. Všetko je darom, všetko potrebuješ ku svojmu vývoju . Bed

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.