19. září 2012

Bez umělých úprav by ani nezapršelo

Bez klimateroristických úprav počasí už ani nezaprší.
Všechny umělé vláknité "fronty" jsou odshora haarpově ožhaveny a pak postříkány, aby vydaly těžké gelové kapky, co mi tady teď těžce buší do plechové střechy.

Noční haarpové ožhavení (žlutý třesk) vysoké červeně se zobrazující oblačnosti. Zároveň už se čáruje ...

Tím se "fronta" řádně zahustila, a čáruje se ...

A čáruje se - kropí se něčím, co spouští déšť.

Ty chemočáry jsou vidět i na vlastní oči i na tomto rozmazaném snímku:


5 komentářů:

  1. Včera se ráno čárovalo o 100 6 a zase jsem zaregistrovala takové ty tmavé chemy.
    Lvice

    OdpovědětVymazat
  2. ti klimouši fušují do všeho https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564722_493745973978120_702697764_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  3. Tihle chliváci se nezastaví před ničím.Použivají veškeré dostupné prostředky k ovlivnění počasí.Věže, chemobordel,všechno.Analyticky z toho také může vycházet i to, že amíci potřebují rozpustit led nad antarktidou, aby mohli těžit a vyhnuli se možné 3WW, bez které půjdou uplně ke dnu. Propagandou to ošetří jako globální oteplení.Všimněte naletí sem studený severní vzduch který se zastaví, ohřeje se a pak znovu...napadlo mě to, když jsem viděl na konci prázdnin hejno vran, které strhlo proudění až sem k nám.Chemka zřejmě slouží ke komunikaci s družicema a ponorkama, i jako radar a taky jako poklice pod kterou je chlad.Nechci být paranoidní ale mám takovej pocit že my už ve válce jsme a to na straně zla. Tvaří se jako přátelé, ale krutě doplácíme zdravím na jejich záměry...už pro svý děti to nesmíme vzdát...ocet funguje i za deště, ale musí pod tím bejt obrovskej oheň a nesmí moc foukat...chtělo by to mít k turbínu kterou se dá vyhnat barel octa do vzduchu za pul minuty, a já snad i o něčem vím, ale zatím se to netočí...tak to nevzdavejte a braňte se zatím vlastníma silama(a bílýma kouzlama). Mír pro naše děti !!

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavne dnes ráno som si všimol chemtrails .
    Nikto si nevšímal že nad hlavami je počiarované nebo. Vačšina ludí je sprostých. Nič si nevšímajú.

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes vpodvečer byly na obloze řady "beránků" nasvícených zapadajícím sluncem do růžova. Byly neuvěřitelně rovnoběžné, ale než jsem si došla pro foťák (cca 2minuty), nezbylo z nich absolutně nic, jen temně zatažená obloha. Nevěřila jsem vlastním očím, že je možné, aby se tolik mráčků takovým fofrem ztratilo a vytvořilo se z nich něco naprosto odlišného. Ale asi to opravdu možné je. Škoda - pokud by se to povedlo vyfotit, byl by to další pěkný příspěvek na téma ovlivňování počasí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.