26. září 2012

Jak eliminovat působení hliníku


Od čtenáře:

Tajemství je odhaleno.
Postup, jak lze eliminovat působení hliníku a fluorohliničitanových komplexů v těle s názvem "Odstranění toxických látek "jsou zveřejněny je od 25.09.2012 zveřejněn na níže uvedené internetové adrese: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/09/odstraneni-toxickych-latek.html

Ať se zdraví světem šíří, to všem přeje Sv. Jiří

9 komentářů:

  1. Asi tak to vyzerá zrazený chemtrails?
    http://www.1tv.ru/news/world/216301

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná ano,pěna vzniká vlivem saponátů nebo tenzidů.Moje poslední rozbory dešťové vody prokázaly mimo Fluoru,Barya,Hliníku,Lithia i aniontové tenzidy a to O,246mg/l.Tohle množství již způsobuje po natočení hustou pěnu,která vydrží asi 10minut jako Jar.Otázkou je,co to všechno dělá v dešťové vodě v místech bez chem.průmyslu.
      V.

      Vymazat
  2. Sv.Jiří, srdečné poděkování za obsáhlé sdělení.
    Rolf.

    OdpovědětVymazat
  3. Pod tohle se mohu podepsat, jinak i dr. frej se zabývá vhodnými prostředky pro odstranění těžkých kovů http://dr.frej.cz/component/acajoom/mailing/view/listid-1/mailingid-23/Itemid-999 celkem zeširoka.
    Mimochodem, zkoušela jsem chlorellu a spirulinu od různých dodavatelů. Nejlevnější jsem momentálně našla na prodejbylin.cz , kdybyste věděli o výhodnější koupi, dejte prosím odkaz.
    Zelené potraviny mně osobně pomohly od těžké anémie (málo železa, kolem třicetiny normální hodnoty) a související hyperfunkce štítné žlázy (doktor napsal prášky a hotovo, nyní je už několik let neberu a krevní testy OK).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malá rada. Řasy jsou ideálními čističi znečištěné vody. Včetně těžkých kovů pesticidů aj. Když už je konzumujete, zjistěte si místo a zemi původu, chtějte laboratorní testy a hlavně NEKUPUJTE nápadně levné produkty. Je to jako s kustovnicí- GoJi. Ta levná, rozpadající se za pár korun je zbytkem, který podnikavcům přenechal pěstitel poté, co sklidil tu kvalitní v ideální době sběru. S řasami je to podobné. Ať si neublížíte.
      Petržel kadeřávek- vypěstovaný ve skleníku, fóliáku, nebo v truhlíku pod střechou budou vždy levnější, zdravější a pro nás přirozenější variantou.
      Radim

      Vymazat
  4. no..., článek je tak dlouhý, že jsem se k zásadnímu receptu dostala až večer. Nu, šťávička teda bude až zítra :)
    Nadšeně děkuji za informace ♥
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  5. Spousta informací v článku je zajímavá a pravdivá. Ale jsou tam i bludy a zavádějící informace. Nechci vypisovat všechno, ale. Např.
    1.Podávat dítěti po odstavení namísto mateřského mléka zelený ječmen? Šílenost!!! Ječmen je povahy chladné a zraní dítěti trávení. Viz. stravování dětí podle čínské medicíny- dítě má přijímat stravu mírně teplou a kašovitou- jen tak se může tvořit krev a podporovat růst!!!
    2.Dávky železa pro dospělé 200 - 300mg?!? To vás nejspíš za čas zabije. Rozhodně dítě při dávkování 5mg/kg váhy!!! Max. denní dávka je u dospělého 18mg, u dětí polovina a méně.
    3."Vědci v r. 2004 podávali vysoké dávky vit. c a namísto zlepšení výrazné zhoršení". -Kteří vědci, komu, jak vysoké? To je zavádějící. Vysoké dávky vit.C vyžadují vysoký příjem vit. B1. Při cca 2 000mg denně to je asi 200mg thiaminu (B1), dále je třeba dostatek hořčíku a pít hodně vody. Ledaže by pisatel chtěl tvrdit, že bádání Linuse Paulinga a dalších tehdejších rozumných vědců je nesmysl!!! Než něco přijmete za pravdu, přečtěte si ještě nějaké jiné studie.
    Dalo by se ještě pokračovat.
    Resumé: zelené potraviny ANO. Ale ne pro všechny. Tyto výrobky- zvláště chlorella ochlazují. Takže zauvažujte, jestli jsou vhodné pro vás v tu kterou chvíli. Jinak si zničíte trávení- tzv. slezinnou Qi.
    A ještě drobnost. Koloidní minerály- zvláště od pana Walacha jsou podfuk. Vaše tělo potřebuje např. jen hořčíku denně 300 - 500mg. A to i při 100% vstřebatelnosti koloidních minerálů NIKDY nedosáhnete. Toto je pouze reklama, bylo by zajímavé, čím se pisatel živí. ;-)
    A chelatované minerály mají vstřebatelnost až 65%, nikoliv 45.
    Snad vám tyto informace ušetří zdraví i nějakou tu korunu.
    Lidé bádejte namísto slepého přijímání polopravd.
    A nenazývejte toho člověka sv. Jiří. To je zavádějící!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Všimnite si chemtrails v televizy. Su skoro na každej o2 rekalme. Stači sa lepšie pozriet. Zrejme chcu hentakym sku***venym sposobom ukažat že chemtrails su normalne. Debilné O2. Slabe slovo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak, takým spôsobom - a to si dali názor O2 = tj Oxygen /kyslík/. myslím si, že dostali tú licenciu skoro zadara, že od koho .... :-P
      Bed

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.