21. září 2012

Jak postupuje Odhalení vesmírné rodiny

Veřejné odhalení existence vesmírné rodiny - anglicky Disclosure - je ústředním tématem všech webů a blogů, které se věnují roku 2012. Všichni pracovníci světla ho očekávají s nesmírnou nadějí, a jsou zklamáni, že k němu stále nedochází.  Představitelé světa se k němu nemají, a vesmírné síly rovněž ještě váhají.

O webu The 2012 Scenario 

Protože informace z nejrůznějších channeligových zdrojů se už od jara pořád opakují a změny zatím nejsou očividné (i když nepochybně probíhají za scénou, kam se snažím nahlížet), přestalo mě bavit publikovat různé Plejáďany atd. Ale trochu to sleduju, a to hlavně prostřednictvím webu The 2012 Scenario, kde je shromážděno asi největší množství anglickojazyčných informací o všem, co se týče Vzestupu.

Jeho editor Steve Beckow se snaží velmi svědomitě informovat o všech oblastech transformace. Zejména přináší všechny významné channelingy, takže tam najdete úplně vše, co se překládá i u nás, a mnohem více.

Steve Beckow je historik, takže využívá svého řemesla, dělá poctivé rešerše  a píše šikovné monotématické články, třeba co kdy který zdroj řekl o Odhalení, nebo o 9/11, a tak podobně. (Třeba Matthew o 11. září)

Jeho oblíbenými autoritami jsou Matthew a SaLuSa, a jeho web je proobamovský, což se mnou souzní (:-)))

O Radiu InLight a Radě lásky

K webu 2012 Scenario patří i zvukový blog InLight Radio http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio, díky němuž vysílá web přímo channelingová spojení s mnoha zdroji, které jsou členy tzv. Rady láskyhttp://counciloflove.com/

Do Rady lásky patří archandělé, osvícení světci, apoštolové, Sjednocené síly vnějších galaxií a osvícení mistři. Ti informují v rozhlasových relacích svět  o událostech z jejich perspektivy, a to  hlasově, prostřednictvím tlumočnice Lindy Dillon http://counciloflove.com/about-2/,

(Linda je tlumočnicí pro tyto osobnosti: Jesus Sananda, Univerzálni Panna Marie, Jahve, mnoho osvícených mistrů jako Buddha, Kwan Yin, Lao Tzu, St. Germaine, Sanat Kumara a Maitreya, Apoštolové a Archandělé Gabrielle, Michael, Raphael, Uriel a Jophiel.)

Občas to poslouchám, nejvíce relace s Archandělem Michaelem, velice zajímavé byly taky relace s obyvateli vesmírných lodí Plejáďanů o jejich každodenním životě. Překládat to bohužel nestíhám, přepisy těch relací najdete taky na the2012scenario.

Jak se vyvíjí Odhalení


Co se týče Odhalení, channelingové zdroje je slibují už několik let. Údajně se na něm vesmířané domlouvají se světovými vládci, ovšem stále se to odsouvá z důvodů bezpečnosti, a světoví temnáři tomu samozřejmě nepřejí.

Začátkem srpna proběhlo mezi pracovníky světla velké vzrušení, protože některé channelingové zdroje oznámily, že pokud světoví vůdcové, s nimiž jedná Vesmírná rada světla, neuspořádají společné Odhalení do 4. srpna 2012, po tomto datu pak mají vesmířané svolení Boha provést Odhalení sami kdykoliv a za podmínek, jaké si sami zvolí, a nemusejí čekat na dohodu s představiteli světa.

Mnoho lidí si to však špatně přečetlo a nepochopilo a mysleli si, že vesmířané slibují odhalení na 4. srpna. což spadalo právě do  Olympijských her  v Londýně. Spekulovalo se, že to by byla dobrá scéna, protože jsou tam upřeny oči celého světa ... K odhalení během OH, jek víme, nedošlo. Vesmířané to vysvětlili tím, že nebylo možno zasahovat do her a ceremoniálu, protože by to zkazilo práci  tisícům lidí, a taky že jejich zjevení by vyvolalo strach a nepřátelskou reakci.

Ne že by se vesmírné lodi nad Olympiádou v Londýně neobjevily, ale nebylo to oficiální Odhalení, na které se těšíme ...



Steve Beckow na to zklamání, že nepřijdou, reagoval zoufalým článkem, v němž vyzýval vesmířany, aby přišli za každou cenu, že vše bude lepší než setrvávat při současné situaci na Zemi ...

Matthew v zářijovém poselství pak informoval, že Odhalení závisí nyní na zvolení Obamy, který je klíčovým politikem pro provedení světových reforem. Pokud by hrozilo, že nebude zvolen, vesmírná rodina se představí před americkými volbami. Pokud bude zjevné jeho bezproblémové zvolení, objeví se vesmířané zanedlouho po něm.

Takže, když všichni váhají, Steve Beckow a jeho spolupracovníci se rozhodli provést vlastní Odhalení, a natočili video, v němž oznamují, že vědí o přítomnosti vesmírné rodiny.

Video s Odhalením

Vím, že moje galaktická rodina je zde. A vy? (Anglicky)

Komentář k videu na youtube:

Toto video bylo vytvořeno Radiem InLight pro vás, abyste jej sdíleli se svou rodinou, přáteli, sousedy, kolegy z práce a světem - abyste jim dali vědět, že naše Galaktická rodina je zde.

Již příliš dlouho nám naše vlády, vojenští vůdcové, náboženští vůdcové a média skrývají pravdu o naší galaktické historii a reálné přítomnosti našich hvězdných bratrů a sester. Už nikdy více! Naše Galaktická rodina je zde - a je zde už od počátku čas, přicházejí v míru, lásce a přátelství, aby nám pomohli napravit naši planetu a vytvořit svět, který si všichni zasluhujeme - svět míru, původního životního prostředí, rovnosti na všech úrovních (rasové, finanční, pohlaví) a, což je důležité, svět lásky.

Toto video představuje tým Radia InLigt - Graham Deweya, Steve Beckow, Geoffrey West. Linda Dillon, Dave Schmidt, Sierra Neblina a Stephen Cook. Ti s vámi sdílejí své osobní příběhy odhalení a žádají vás, abyste toto video sdíleli se všemi, koho znáte, přes sociální média a internetové zdroje.
My víme, že naše galaktická rodina je zde - a vy?
Prosím, sdílejte toto video se všemi, které znáte!




Archanděl Michael jim to video v posledním rozhlasovém channelingu pochválil.
Já si nemůžu pomoct, mně to přijde moc hrané. Vím, že herci to myslí upřímně, vím, že vědí, vím, že i mnozí další vědí, i já vím. Ale nevím, jestli to přesvědčí i ty, co ještě nejsou přesvědčeni ...





43 komentářů:

  1. Inelia Benz v jednom svém vystoupení přiznala strach svého těla,když trvala na zjevení svých celoživotních rádcu a pruvodcu ve třetí cenové skupině...takže ta zjevení,jestli nějaká budou...by měla mít vibrující figuru,souznící s NADJA člověka...jinak to jsou holografičtí AŠTAROVÉ...

    OdpovědětVymazat
  2. Neblaznite ludia, tieto channelingy len odvadzaju Vasu pozornost nepodstatnym smerom. Smoker

    OdpovědětVymazat
  3. az na ty podprahovy frejmy docela pekny videa ;]

    OdpovědětVymazat
  4. Nabízím následující komentář k tématu.
    Datum 4.8. 2012 bylo velmi zásadní. Nemohu souhlasit, že v tomto dni nedošlo k jisté události,kterou jsem zaznamenal a to silně. Nedovedu ji však popsat a musím-li nějak vyjádřit svůj prožitek, šlo o "Průlom". Zaznamenal jsem večer po 19:00 silný vnitřní posun. Ohromné uvolnění energií.
    Mám určité kontakty a k tomu, co se nazývá "odhalení" bych řekl následující. V této oblasti existuje řada nedorozumění, především díky skutečnosti, že mysl těch, kdo přijímají informace, je často silně ovlivněna netrpělivostí a očekáváními, někdy zcela neoprávněnými. Další obtíž spočívá ve skutečnosti, že informace jsou převáděny do slov a písma a šířeny éterem. Jsou tak ovlivněny "korupcí" a dramatickým zploštěním. Lze pozorovat, že mnoho lidských jedinců již opouští tento plochý a chaotický svět informací. Mohu prohlásit, že ze skutečností o odhalení bylo dosud publikováno mizivé množství informací a tyto informace jsou zkreslené jejich interpretátory. To je účel a dokonce božský účel. Jeho smyslem je ochrana všech, kdo se na této události aktivně podílejí. Všechna data a informace o uskutečnění tohoto procesu jsou zkreslené a často i falešné. I to je účel. Jeho smyslem je umožnit všem lidským bytostem odložit zbytečné představy a očekávaní. Všechno se stane ve chvíli kdy "rezignujete" a opravdu se uvolníte a osvobodíte. Mohl bych Vám popsat mnoho pro vás neuvěřitelných a nepochopitelných věcí, které se dějí, ale neudělám to, protože my chceme abyste si jich sami všimli a začali je zkoumat. Jakmile to uděláte zjistíte, že k odhalení již došlo a vy jste jeho součástí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to tak cítím,že se něco dalo do pohybu :-) že se spousta věcí odhaluje a to je dobře. Díky Světlu za to. Mariana

      Vymazat
    2. Díky za Váš příspěvek, kupodivu souzní s mou nechutí sledovat jakákoliv videa . Před cca 6 lety jsem přestala sledovat televizi, tak nějak to přišlo samo s novou životní fází ( stěhování,),a když jsem v místnosti se zapnutou televizí mám okamžitou potřebu odejít- děsí mě myšlenka, že ty neartikulované skřeky moderátorů lidé poslouchají a nepřipadí jim nijak divné, že to mohou snést, nechat se vtáhnout do nepodstatných věcí a dějů, resp. NEdějů, do hry, kde vládne imperativ ! Ačkoliv sleduji weby se spirituální tematikou, posunu lidstva,vědomí, novými technologiemi,konspirativními náměty atp., díky kterým si tříbím svoji vlastní vizi reality ( mj. upřímně ději všem přispěvatelům, a provozovatelům stránek, díky kterým to mohu dělat), zjišťuji, že i tyto zhusta opouštím a zbývá mi jich už jen pár, možná doslova. Většina jich je prošpikována videi a musím přiznat, že i ta ve mně vyvolávají stejné pocity jako televize. Někde jsem četla- nevedu si evidenci ani nejsem ortodoxní zastánce jakékoliv teorie nebo víry, takže je mi naprosto jedno kde a kdo to řekl - ale při čtení článku, na který reagujete mi hned naskočilo, ačkoliv se to nezdá nijak související: " Informace je popis reality- ne realita. Uvěřit jí, znamená stát se obětí klamu"- a já děkuji za možnost tohoto uvědomění- je mi ctí, že jsem !!! Olivie

      Vymazat
    3. přesně tak to cítím i já.

      Vymazat
    4. Viete, aj by som bol Vasmu prispevku rad, ale neviem preco, nieco mi takychto typoch prispevkov vadi. Mozno tie neskromne raci o tom, ako Vy viete viac, ako ostatni, ale nemozete nic viac povedat a podobne chvalospevy na seba sameho. Toto je pre mna v uplnom rozpore s tym, ako si predstavujem bytost plnu svetla, ktora sa snazi pomahat vsetkym naokolo pri hladani pravdy a vzostupe. A potom este ako zlaty klinec napisat, ze falosne spravy su zamerom a podobne, to uz je na mna fakt moc. To je ako zamerom bytosti svetla davat ludom k dispozicii milion roznych teorii, pri ktorych clovek uz nevie, kde je pravda a kde klamstvo a potom sa cudovat, ze to ludia uz nezvladaju, ked sa k tomu prida este celkova zla situacia, pokial ide o zivotnu uroven velkej casti ludstva? Co to tu nas niekto stale skusa? Vidim, ze sa odpojim aj od takychto stranok a zacnem zit tak, ako som zil predtym. O nic sa velmi nezaujimat, nic velmi neriesit a snazit sa vytvorit v prvom rade hojnost pre seba a svojich blizkych.

      Vymazat
    5. Ideš dobre Marek.
      K samochvále moja mama hovorila :
      "Keď sa niekto chváli, ako by sa hovnami mazal ".
      Bed

      Vymazat
    6. Nedivte se tolik !!! Pokud jste někdy četl Protokoly sionských mudrců, tak tam jasně stojí, že sionisté (a jejich další frakce) budou stát za dezinformacemi v info kanálech ve všech dostupných médiích. Že prý nedají pokoj jediné lidské duši, dokud nedosáhnou svého cíle - NWO (New World Order - Nový světový řád). Proto probíhá již nějaký čas tzv.čtvrtá (tj.informační)světová válka elit proti zbytku světa. Pokud ji budou prohrávat, mám za to, že se nebudou rozpakovat vyvolat tu reálnou třetí (3ww). Ostatně o ní rozhodnou letošní volby v USA. Pokud dopadnou dobře, započne sanace starého světového systému, založeném na neudržitelném trvale rostoucím zisku na planetě s omezenými zdroji. Pokud dopadne špatně, aliance NATO vyprovokuje řadou diverzí Írán k útokům jako první, což bude stačit na to, aby byl Írán napaden stejně brutálně jako Irák, Afghánistán nebo Lybie. Paralelně s tím by byl dokončen druhý mezinárodní konflikt mezi Čínou a Japonskem. Jedno je velmi pozitivní a nadějné : lidé v mnoha zemích, které jsou členy NATO, masivně demonstrují před svými vládami, a dožadují se zrušení všech válek, invazí a okupací kdekoli na světě !!! Doufám, že tito lidé budou inspirací pro ostatní dosud "spící" ovce. A to i přesto, že mohou být Temnáři pozatýkáni a internováni do novodobých gulagů - tzv.FEMAcampů (jeden takový tajně připravený existuje i v Čechách !!!) !!! Musíme se rozhodnout, zda své děti a vnuky chceme připravit pro budoucnost jako novodobé otroky nebo jako svobodné občany !!!

      Vymazat
    7. Oni nepoužívají lineární čas za prvé, za druhé objeví se až bude příznivá situace a energie , což může být už letos na podzim , každopádně to bude pro vzestoupivší na 100 % , po tomto datu , pro ostatní v průběhu příštích let..tolik zpráva z vesmíru

      Vymazat
  5. Doporucuji taky web http://nesaranews.blogspot.de/ nebo http://americankabuki.blogspot.cz/ ci http://kauilapele.wordpress.com/
    Podzemni hnuti odporu lze dohledat na http://2012portal.blogspot.ca/ anebo taky zde: http://thewhitehatsreport.com Dale pro nemecky mluvici spoluobcany http://nebadonien.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné pohádky, pro pobavení ale dobrý : ) Proti ráji na Zemi nic nemám, zvlášť, když nebudu muset makat a zmizí veškerá náboženství.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maká se úplně VŠUDE !!! Nikde ve vesmíru není místo, že by se tam někdo jen tak poflakoval "bez ladu a skladu" !!! Na to přijde každý po smrti - ani tam se flákat nebude !!!

      Vymazat
    2. Jasně,každej dostane lopatu a bude makat!!!A co teprve až skončí s tou flákárnou v tomhle životě!!!A všichni budou šťastný!!!

      Vymazat
  7. Proč zrovna Obama? Může zastavit války a neudělá to...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že ukončit současné dějiny MUSÍ satan a jeho temná agenda. Tak to bylo určeno. Přes to vlak nejede ! Nový či Zlatý věk může nastat až po jeho konečné roli a činech zde na Zemi. To zn.po jeho druhém a definitivním pádu ! Budou mu dovolena neuvěřitelná zvěrstva, ale jen na velmi krátký čas. Poněvadž pokud by Stvořitel do toho včas nezasáhnul, nezachránil by se z lidí vůbec nikdo ! A o tento part se nyní intenzivně všude po světě hraje !

      Vymazat
  8. No,Orgonete-je 21.září a nikde nic o Iránské "supertechnologii".Co Ty na to?

    OdpovědětVymazat
  9. Uvidíme do konce roku. Pak tu je ještě jedno proroctví.
    http://sophia.mysteria.cz/view.php?cisloclanku=2008020012
    To se snad ale nevyplní.
    Zdraví delta.

    OdpovědětVymazat
  10. Díky. Jestli byli nebo nebyly na olympiádě, to může každý posoudit sám (sice ne 4.8.2012) třeba zde: http://aktualne.centrum.cz/video/?id=494036.
    Na YT byly videa, které pocházely ze SkyNews a Telegraphu brzy velmi rychle smazána.
    Zde najdete více informací http://www.ufosightingsdaily.com/2012/07/close-up-view-of-ufo-over-olympic.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No viděl jsem záběry z okolí olympiády ve dne a všiml jsem si , že tam mají několik "vzducholodí" . Asi na pořizování záběru ze zhora ... Nemohla to být právě nějaká vzducholoď ?

      Vymazat
    2. To by častá odpověd, že to byla vzducholoď. Ale ta byla vybavena podobně jako letadla a vrtulníky blikajícímí světly (na vrcholu balonu a úplně vespod). Oba zachycené objekty ani jednou neblikly.

      Vymazat
  11. Tak toto video ma nepresvedčilo, že vedia, kto je naša galatická rodina. Títo ľudia hrajú ako herci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mně se to taky nezdá přesvědčivé. Já vím, že oni vědí, vím, že mnozí vědí. Já taky vím. Ale ti, co nevědí, se nejspíš tímhle videem nepřesvědčí ... Zdá se mi to taky moc hrané.
      Ale Steve Beckow i ostatní to myslí velmi poctivě, to je jisté.
      Archanděl Michael jim to pochválil.

      Vymazat
    2. on Oberlaitnant Lukasch pochválil taky Švejka,že jde radostně padnout za starého Procházku...

      Vymazat
    3. Galaktická rodina, Salusa, Aštar, Kryon.... Jen spousta lidí, kteří chtějí být o něco zajímavější nežli průměr. Jejich chanelingy se tak rozcházejí, že božský pokyn je jen plácnutí rukou do vody.

      Vymazat
    4. Jak to že se rozcházejí? Právě že do sebe zapadají, dyť je čtu pořád. Spíš se opakují ...

      Vymazat
    5. ... mno tiež je známe, že opakovaná lož sa mení na pravdu.
      Čo vraví Tolle ?
      KLID JE VAŠE PRIORITA.
      Bed

      Vymazat
  12. Dokud se jen někomu sem tam povede nafilmovat mihnoucí se UFO (většina videí je taky kapitálně rozostřená), dokud se jejich přítomnost tady nedemnostruje nějak neoddiskutovatelně, do té doby můžu mít jediný pocit: Že pokud tu skutečně jsou, jen si z nás dělají srandu.

    OdpovědětVymazat
  13. Eduard Tomáš byl také osloven EBE a požádán o jakousi spolupráci...on to ODMÍTL....nebot znal cenu BOŽSKÉ PODSTATY,co každý z nás má a JIM SE NEDOSTÁVÁ....takže všechny ty kejkle nejen NEW AGE létajícího cirkusu jsou pro NĚ nanic,když známe svou cenu a nemusíme se opírat o něčí radoby přízen...Tohle neřekl JULDA FULDA...Julius Fučík...LIDÉ BDĚTE..neblbněte...

    OdpovědětVymazat
  14. http://pratele-nebe.cz/index.php/george-kavassilass/480-george-kavassilass-osobni-zazitky tady je leccos zajímavého...

    OdpovědětVymazat
  15. Já sleduji zprávy od galaktické federace světla každý den z jednoho amerického blogu. A nesmírně jim za tyto zprávy děkuji. Už se nemohu den co den dočkat až přistanou, ale chápu, že k tomu mají určité důvody a to pouuze v náš prospěch, který souvisí s tím, aby nenarušili naši svobodnou vůli.
    Záleží pouze na každém z nás jakou máme úroveň vědomí. A bohužel většina lidí, což samozřejmě oni akceptují a milují nás, nemá dosud takovou úroveň vědomí aby je vůbec přijalo natož uvítalo. Jakmile se většina lidí na planetě smíří s myšlenkou, že zde jsou a přicházejí v míru a pomoci nám, bude vše jednodušší. Spousta lidí se vyděsí při myšlence, že nejsme ve vesmíru sami, natož že přistanou "mimozemšťani. Mají neuvěřitelné technologie o kterých se nám ani nezdá v nejbujnější fantazii a poskytnou nám je.
    Pracují pro nás dnem i nocí, jejich lodě jsou stále na obloze. Prvotním úkolem je nastolit celosvětový mír ( s tím souvisí pro-Obamova politika, on je ten vyvolený i když to tak "navenek" nevypadá), poté nastavit zcela nový finanční systém NESARA (což musí také začít v USA) a připravit nás na vzestup planety do 5. dimenze.
    Záleží jen na nás, jak rychle jsme všichni schopni otevřít se novému vědomí. Nechtějí nás manipulovat, poskytují nám pouze vedení a nesmí zasahovat do naší svobodné vůle.
    Orgonete velice ti děkuji za tvůj blog, který také denně sleduji a přes který jsem se ke zprávám z galaktické federace světla vlastně dostala.
    Děkuji a s láskou tobě, všem pracovníkům světla a lidem na této planetě.
    Rhiannon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za dezinformaci, hned následující den jsem četla zprávu z GFS, kteří naopak v žádeném případě "nepropagují" Obamu (jak jsem se domnívala ze zpráv od Matthew) ani jiného politického představitele USA. Ale vážně varují, abychom se probudili a uvědomili si co je realita. (válka, NWO ?)
      Děkuji, Rhiannon

      Vymazat
  16. K lidem a paní která hovoří s apoštoly, archanděly, Budhou, Jahvem - to není jen tak. Nevím zdali studovali nebo ví co o duchovních světech, ale tyto bytosti to nejsou sýkorky, které přivábíme naši touhou zjistit, kdo to v těch strojích létá. Budeme li pozorně číst spisy R. Steinera, K.Minaříka tak nám dojde -tedy do jisté nám vhodné míry - jak mnohotvárná, složitá ale taky jakoby záludná povaha je těchto rozličných světů. Co např psal R.Steiner -ryzí zasvěcenec o archandělu Michaelovi, to je na míle a míle daleko od toho, jak je Michael prezentován těmito lidmi. Nakonec - jsem fanda tohoto webu, ale chce to více vážnosti,trpělivosti, šíře, půstu a fantazie a vědomí osobního zápasu, který jde na kost a krev a prostřednictví kterého se spojuji s osudem země a životem toho, který je knížetem míru...pak si mě možná archanděl Michael všimne a něco mi přinese... v dobrém Done

    OdpovědětVymazat
  17. Na začátku videa je jakási divná raketa která má za sebou dlouhou chemtrails a ta se rozšiřuje.. asi zkouší novou technologii, jak rozprašovat na větší plochu jedním letadlem...

    OdpovědětVymazat
  18. ...príde dátum, prejde dátum, bublina splasne a bude pokoj...

    OdpovědětVymazat
  19. Uz nejaky cas mi ty channelingy take moc nesedi. Mnohem blizsi je mi podani G. Kavassilase v nasledujici 3 dilne prednasce z roku 2009. Jestli to tu jeste nebylo, tak by to mozna stalo za samostatny post...

    https://www.youtube.com/watch?v=1aaHivtaW_4
    https://www.youtube.com/watch?v=C-XqxALvnno
    https://www.youtube.com/watch?v=4VgXmg0rx6Y

    OdpovědětVymazat
  20. O tom, že existuje "něco", co není dovoleno lidem znát je asi už jasné. Kdo hledá, najde plno fotografií a videí třeba z vesmírné stanice ISS. Poměrně často se také mluví o měsíci... Zrovna na toto téma a jakých si objektů je tento článek včetně vloženého videa http://www.ufosightingsdaily.com/2012/09/ufo-fleet-seen-from-telescope-leaving.html (1:33 min na 10. hodině).

    Proč je prý ufo zatajováno? Kdyby nebylo, lidé by se začali ptát, jaký je používán energetický pohon v těchto lodích. A to by bezesporu začátek konce ropné, plynové a uhelné oligarchie a rovněž i jaderné triády. Nicméně je zajímavé si položit otázku: Je naše společnost vrcholem civilizace, když v tuto chvíli stále nejvíce energie vyrábíme spalováním fosilních paliv, přestože dokážeme všechny ty ostatní věci jako lety do kosmu, výrobu mikročipů, transplantace ve zdrovotnictví ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Preco to neni dovolene ludom poznat? Mam tomu chapat tak,ze ked pridu tak nove technologie budu poskytnute zase len "vyvolenym"?Tym ktori drancuju nase penazenky za elektrinu,naftu,benzin atd? Nejak to cele nesedi a po precitani spustu clankov mi to tak pripada,ze nas caka nova totalita a nadvlada.Alebo nebodaj oni-myslim tym terajsich vladcov sveta uz tieto technologie maju a proste ich vytiahnu a povedia ze to dostali od mimozemstanov? Ludia bdete!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.