21. září 2012

Katarína o lásce, stravě, křišťálech a Little Grandmother

Díky Béďovi za odkaz na kanál Gossscha1, kde vydal Igor Chaun nová videa s Katarínou Lone Mýtnou. Moc hezké.

Katarína Lone Mýtna pořádá přednášky a semináře, zejména pro ženy, zaměřené na jejich duchovní a zdravotní rozvoj. Pochází ze Slovenska, nyní žije částečně v Maďarsku, maluje také obrazy a věnuje se mimo jiné výživě a harmonii Ducha a těla.

Katarína o stravě - PROČ JSME PŘEKYSELENÍ A PODVÝŽIVENÍ

Povídání Kataríny s Igorem Chaunem o živé stravě, enzymech, našich buňkách, fotosyntéze a mnohém dalším. Aneb „pouze ve zdravém těle zdravý DUCH!"



Katarína o lásce - PROSTĚ CÍTÍM, ŽE TO TAK JE!

Povídání Kataríny s Igorem Chaunem o intuici, zdraví, živé stravě, mateřství - a o duchovní i lidské Cestě. -



Katarína o křišťálech a Kieshe Little Grandmother

Katarína s Igorem Chaunem o své duchovní cestě, křišťálech, obrazech a také o Kieshe Little Grandmother.



...krásný den a světlo všem, Béďa

21 komentářů:

  1. skoro padesát let se potloukám po křivolace klikaté stezce duchovní praxe a od plyšového podvodu ostře rozlišuji prohnané rejdy NEW AGE....pro začátek stačí střihnout zrakem bedlivákem na web,hemžící se sluníčky,motýlky,potažmo prdelatými andílky...no a když je tam CENÍK....je autor webu jasnej...další spolehlivý barometr je ten,že každý SPOLEHLIVĚ vegetuje někde na zahrádce s bazénem a vodotrysky,čili není to praktik do NEPOHODY,potřebuje k tomu materiální bohatství a pak jako třešnišku na dortu si střihne nějaký ten zájezdík do Peru,kde si lokne lianky a je FRIKULIN...TYHLE LIDI instiktivně NEŽERU.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krásně jste to vystihl,já jen dodám,že zase nežeru lidi,kteří jsou děsně chytrý se zdravou výživou,ale přitom sami moc zdravě nevypadají

      Vymazat
    2. Ačkoliv na komentáře reaguji zřídka, resp. téměř nikdy, dnes je to již podruhé- Vy- Alcyone- jste vyvolat dlouhotrvající škleb na mé tváři ( nebo vyloženě chechot?), kterému se říká široký úsměv. Dle mého ( fuj, to jsem ale hnusná, asi taková ale mám v tuto chvíli být!) máte vynikající instinkt !!!!!!l

      Vymazat
    3. to anonymný 20.oo :
      Ako Ghándí ????????

      Vymazat
    4. Úplne s Vami súhlasím,aj ja to tak cítim,týchto ľudí ,,nežeriem,, ani ja

      Vymazat
    5. Tomu ani nemůžu uvěřit - co jste prosím Vás dělal těch 50 let, že z Vás vypadávají taková "moudra"?

      Vymazat
  2. Jenze Katarina je sice moc hezka zena,ale pusobi tak trochu jako anorekticka,mozna dukaz toho,ze vseho s mirou?....proud

    OdpovědětVymazat
  3. v roce 1961 odešel tlačit mraky František Drtikol..tento samorost měl co nabídnout a jako guru se nikdy necítil,kdo za ním na Spořilov přišel,tomu sdělil,co dotyčný potřeboval...sklidil kritiku od smetánky první republiky,že je na ně sprostý,posléze mu bylo vyčítáno,že propagoval jako soudruh v KSČ ideály socialismu...ovšem ideály bez živočišného ega...sečteno,podtrženo,babrejme se v sobě,odkopávejme svoje haraburdí a onen klenot NADJÁ vám intuicí sdělí VŠE...a bez DPH...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, peniaze dnes vládnu spirituálnom. Bed

      Vymazat
  4. Zajímává náhoda, kdy v 12:21 narazím na tento článek a video.
    http://jhaines6.wordpress.com/2012/09/19/be-the-peace/
    a včera na http://www.youtube.com/watch?v=rQ1IF-Zpj5c resp. na http://rutube.ru/video/604d8dd9b61d8c4bd7b58406856af91c (sice už starší, ale není na škodu vidět vícekrát)
    Třeba vás to rovněž zaujme.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  5. setrvačnost lidského myšlení jde napříč systémy...Nemyslet,za vás myslí Ustřední výbor KSČ,nebo NWO...tot otázka...jak nemyslet...v přítomnosti... http://www.youtube.com/watch?v=6kjst-Y6tEM

    OdpovědětVymazat
  6. podvyzivena vypada spis ona :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... keď vidím takú nahatú, nohatú a farebnú fotku, neviem či je to reklama na ten prehoz čo má pani na sebe. V každom prípade, jej výzor ma ruší....

      Vymazat
  7. No na mě taky nepůsobí důvěryhodně a správně řekl ten první komentář, odpuzuje mě už jen to materiální zázemí. Jak se tedy snoubí duchovní život a život v luxusu?
    Bůh sype peníze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. To jste nevěděli? Pak o tom "duchovnu" ani jeden moc nevíte. Bůh chce, abychom žili ve zdraví, radosti a hojnosti. Pokud tomu tak není, děláme my lidé někde chybu (a jsme právě tím "nedostatkem" upozorněni).

      Vymazat
  8. Paní nevypadá moc dobře, budí spíše soucit, nežli obdiv

    OdpovědětVymazat
  9. No... ona jako ženská vypadá docela hezky, o tom žádná, mě se líbí. Ale ty názory zavání velmi extremismem či spíše naivním návratem ke své podstatě, což už dnes není možné.
    Až bude pracovat na tři směny ve fabrice, určitě nebude mít nejen takovou vizáž, ale ani zázemí a duchovně se bude rozvíjet leda v Kauflandu, aby zjistila, jak nakrmit se sotva desetitisícovým platem děti. Pak teprve bude koukat, jak budou jejich jemná těla reagovat na jídlo.
    je to smutné, ale je to tak. Žít jako ona bych si přála. Ale každého soudného člověka musí při sledování těch videí napadnout, že je to prostě sci-fi.
    A to i přesto, že bravurně s klidem zvládá tu cirkulku od sousedů :-))))))

    OdpovědětVymazat
  10. priatelia, nie všetci sa musíme narodiť do biedy, hráme s kartami, ktoré sú nám rozdané a závisť je sviňa dávajme si na ňu pozor.
    stranka jej otca http://photomytny.sk/index.php/profil
    trochu bulvaru z roku 2008 http://zivot.azet.sk/clanok/2371/vlastnou-cestou.html
    z roku 2010 http://byvanie.pravda.sk/ako-byvaju/clanok/19911-cerveny-byt-zije-v-cervenom-dome/

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný člověk jste Katarínka, na těle i na duchu :-) Moc mě Vaše slova obohatila a doufám, že Vás ještě někdy uslyším! Děkuji :-)
    Áďa

    OdpovědětVymazat
  12. Vážená paní Katarino.Jestli někdo Vaši práci nutně potřebuje,tak jsou to občané této země.Vaše práce patří do každé obce k lidem kteří pracují pro tuto zemi.I k lidem co již pracovati nemohou.Mnoho sil Vám přeje MEDVĚDOVSKÝ .

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Katka,co dodat k Vaším tolik obohacujícím projevům z vašeho života,jež Vás dovedl až tam, kde jste nyní.Vaše důchovní krása,ke které jste se dopracovala ja pro mne velkým příkladem...že to jde,to o čem mnozí z nás víme,ale ještě tam pomalu jdeme každý sám a každý jen tou svou originální cestou protože jsme každý jiný a každý si neseme Svou zodpovědnost za Své životy.Díky Vám za to že jste a přejí Vám....jen tak dál. S láskou Alena

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.