5. září 2012

Matthew: Obama je klíčovým hráčem

S překlady Matthewa mám značný skluz - už od června - už mě uhánějí i na multipřekladových stránkách ... Hodlám to napravit, ale dneska začnu netypicky, z prostředka nového zářijového channelingu, kde se objevuje obzvláště zajímavé a kontroverzní téma, role prezidenta Obamy při Odhalení a vedení světa do Zlatého věku. Málokdo z vás asi bude souhlasit, ale mně to přijde zcela možné a pravdivé.


Matthew, 1. září 2012

18. Chápeme, že vědět „Kdy?“ (Kdy dojde k odhalení mimozemských civilizací, pozn. Org.) je pro vás velmi důležité, a zeptám se Hatonna, jestli nám k tomu může poskytnout bližší informace.

Hatonn:
Děkuji, že ses mě zeptal, Matthewe. Nejprve chci říci, že se s tebou shoduji ve všem, co jsi již řekl o Odhalení a o tom, proč se oficiální oznámení dosud odkládá. A děkuji také, že jsi vysvětlil, že naše posádky v lodích dělají vše, co mohou, aby vám pomohly, zatímco čekají na možnost přistát, a naše posádky na Zemi také dělají vše, co mohou. Jsme v pohotovosti již deset let, abychom pomohli na svět téhle show!

Ale vraťme se k tomu, kdy budeme „ohlášeni“: problémem je samozřejmě stále bezpečnost, ale novým klíčovým bodem jsou listopadové prezidenstské volby v USA. Je naprosto podstatné, aby pokračovalo prezidentsví Obamy. Nemá to nic společného s politikou v té zemi ani v žádné jiné! Je to pouze a jen kvůli mistrovskému plánu Zlatého věku!

Plán se řídí tím, co chce Gaia, duše Země. A ta chce mírový svět, na kterém bude mít každý rovný podíl a všichni budou respektovat její říši Přírody. Nejvyšší vesmírná rada určila jako hlavního hráče duši s vysoce rozvinutým stupněm duchovnosti a se zkušenostmi s vedením světa v mnoha předešlých životech. Tou duší je Barack Obama.

Narodil se s Gaiinou vizí světa a udržel si ji, a má jak inspiraci, tak kvalifikaci, aby jí dosáhl. Jeho znovuzvolení je naprosto nezbytné pro pokračování plánu, protože jeho oponent není schopen ani nemá zájem provést změny, které plán vyžaduje.

Jsme naprosto apolitičtí a nesnižujeme Mitta Romneyho! Jde o to, že ani on ani ti, kteří sdílejí jeho stanoviska, nemají motivaci změnit status quo, pokud jde o peníze, ani o onu obrovskou nerovnost, kdy pár lidí vlastní mnoho miliard a miliardy lidí mají málo či nic, a tento stav nemůže a nebude pokračovat. Země nedovolí, aby tato nerovnováha trvala nadále.

Myslím, že zde je třeba obsažnějšího vysvětlení. V mistrovském plánu stojí, že někteří jednotlivci mají dát mnoha a mnoha duším příležitost odkroutit si svou karmu ve třetí hustotě a vyrovnat zkušenosti z jiných životů, aby mohli vzestoupit spolu se Zemí. Když byla asi před deseti lety tato část plánu splněna, měli se tito jednotlivci přidat k silám světla. Ale neučinili to, a proto stále pokračují války, předsudky, korupce, chamtivost, oddělenost, terorismus a další podmínky typické pro třetí hustotu.

Podle původního plánu už v tuto dobu mělo být to vše dávno pryč. Bylo záměrem, aby Obama, až se stane prezidentem, poskytl širokou podporu pro sjednocení lidí všech států a aby vedl váš svět do Zlatého věku. Podle toho plánu jsme se vy i my měli spojit již před deseti lety a pracovat společně, abychom uklidili nepořádek na vaší planetě způsobený chamtivými a bezcitnými hráči o moc.

Nu, na to stále čekáme, a Obamovy snahy dosáhnout reforem jsou stále blokovány jeho nepřáteli v Kongresu či zámožnými jednotlivci, kteří ovládají většinu jeho členů. Prostřednictvím hrozeb smrtí jeho rodině či blokovým hlasováním byl Obama donucen k rozhodnutím, která jsou proti jeho svědomí a jeho vizi světa. Poté, co se dozvěděl, že on i jeho rodina mají naši ochranu, se jeho mysl zbavila této hluboké starosti, ale stále ještě se musí vypořádávat s neústupným stranictvím a nehorázným lhaním či překrucováním faktů.

To je to, co se odehrává na hlavní scéně v USA právě teď, a co by se tam mělo odehrát, aby tento stát mohl spolupracovat s ostatními zeměmi na nápravě žalostného stavu, v němž se nachází váš svět! Pokud naše odhalení bude klíčovým pro to, aby si Obama udržel svou pozici, učiníme to dostatečně dlouhou dobu před volbami. Pokud budeme vidět, že jeho zvolení je jisté, objevíme se brzy poté.

Znovu opakuji, nejde o nic politického! Až se objevíme, politické rozdíly nebudou v žádné zemi významným tématem. Tím bude odhalení pravdy o nás a o mnohých dalších situacích.

Matthewe, tohle je asi tak vše, co mohu říci o tom, kdy „vyjdeme na veřejnost“. Děkuji ti za možnost o tom promluvit.

19. Hatonne, my ti děkujeme za tak jasné vysvětlení situace a za ujištění, že ať to již bude před volbami či po volbách, oficiální přivítání naší vesmírné rodiny bude brzy! To ukončuje naše obavy, že duše by se mohly rozhodnout odejít, pokud se 21. prosince neodehraje nic dynamického – ono pozoruhodné drama přijde s představením naší vesmírné rodiny!

20. Milí pracovníci světla, víme, že při vašem pocitu naléhavosti veřejného uznání ostatních civilizací jde o více než jen zvědavost. Jde o vaši srdečnou touhu, aby byly ukončeny války, rozsáhlé utrpení a činy mimořádného násilí.  

33 komentářů:

  1. Zdravím Orgoneta opět ze severu a připomínám: v náměšti nad oslavou a potažmo v ČR probíhá od 1.září letecké cvičení NATO Rammstein Rover 2012 ! - a podívejte se na ty koridoryjeden jde z jihu a druhý pás ze severu. Nad Náměští nad Oslavou a Třebíčsko potažmo k vám do jižních Čech dopoledne zasahoval mrakový jazyk! Unás na severu přes den pálilo slunce a nyní obloha pod šedou duchnou. A pořád právě nyní opět létají helikoptéry ?! - Utíkám pro ocet. Zdravím s láskou v srdci a sluncem v duši pro Orgonet, rodinu a všechny přátele. Zdraví Indy PPPP

    OdpovědětVymazat
  2. Zajmava oblacnost nad evropou dneska !

    OdpovědětVymazat
  3. milý Obamo,jakpak je u vás v EMERICE???? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iRZPlH0-Sc4

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonetku, děkuji za pokračování Matthewa. Já si taky myslím, že Obama (i Putin) je vyspělá duše a hraje svoji hru, kvůli které sem byl vyslán.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/993-bily-dum-udajne-spustil-vyznamou-podovdnou-operaci-pod-falesnou-vlajskou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavne si držme pokoj v sebe, len tak to ustojíme...
      Bed

      Vymazat
  6. http://www.outsidermedia.cz/Jak-slape-ceska-verejnost-1.aspx

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud bude do prezidentských voleb v USA zahájen útok na Irán, tak Obama mou podporu nemá.
    Matthewa rád čtu a věřím mu, ale s Obamou celý čas nevím, kam to míří.
    Selhání Obamy bych přežil, ale Matthewa už asi méně...
    Ota

    OdpovědětVymazat
  8. jasne Obama je vyspela dusa ,takze nam uz staci len pockat na volby v amerike a potom sa vsetko vyriesi sibnutim prutika.este vydrzte ludia sadnite s k telke dajte si chipsy a pivko a o nic sa nestarajte a netrapte ON to vsetko vyriesi a ked nie pridu mu pomoct ufoni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Musíme věřit v dobré věci, které neexistují.
      Jak jinak by se mohly stát skutečností."
      Bed

      Vymazat
    2. Lidi, nepropadejte hysterii už nyní ! Sledujte, co se děje, a skládejte si dál puzzle přicházející reality. Jedině tak můžete něco pochopit,vyhodnotit a zaujmout postoj. Žrát dál bezhlavě streamy a bulvár už může vážně jenom idiot, nebo se pletu ?

      Vymazat
  9. To octování je potřeba dělat stále ne jen nárazově,je třeba si uvědomit že toho chemtrailsu je všude dost který se snaží pořád navyšovat a pokud ten ocet bude stále víc a víc působit tím dřív se jim to rozpustí a nevzniknout ani ty velké pásy umělé oblačnosti,toto je že jednou stranou tam a druhou ven a je to o ničem pořád dokolečka i když to působí ale aby byl jen efekt díry po rozpuštění nemá takový význam jak by mělo mít.Takové nárazovky jsou opravdu jen coby víc viditelný efekt,ale chceme aby to mělo stálejší působení ne jen krátkodobé ,v tom je ten rozdíl.Není to o nic náročnější takové působení a honem si skočit pro 1l octa,moje zkušenost je taková že mám stále nalitý půl litr octa v misce který je umístěný venku a realita taková,že nám zde zaprší z velké oblačnosti jen zahradnicky a to vždycky ! po menším vypaření znovu dolévám.Je to moje osobní zkušenost od doby kdy se přišlo na octování.Bylo by dobré kdyby se v tom takto pokračovalo opravdu octování tímto způsobem dobře funguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, dělám to taky tak - ocet je stále nalitý v misce za oknem. A u dcery na zahradě je vedle mého amatérsky vyrobeného kýblbusteru jeden kyblík plný octa...nemám srovnání, ale jsem přesvědčena, že to funguje. Zdravím a vám všem přeji příjemný podzim, Elis

      Vymazat
    2. ... ano je to tak, chlapi keď idete ráno pofajčiť na balkónik, či terasu, pred dom apod. rozcáknite ocot na dlažbu, chodník
      a keď sa vyparí tak niekto ďalší urobí to samé. Je potrebné prestať kupovať aviváže , stačí decko octu a prádlo je mäkké. A tou ostatnou vodou poliať zeleň,..

      Vymazat
    3. potvrzuji, funguje ;-) Barkiela

      Vymazat
    4. Odpařovala jsem ocet za oknem vařičem "ponorákem". A dnes jsem ho neuhlídala a hasila plastový truhlík...

      Je pravda, že stačí ocet jen nechat volně odpařovat, bez zahřívání?

      A.

      Vymazat
  10. ...tady mi něco nesedí... !!! :-)
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/483988_404520616272711_56986836_n.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co blázníte! Říkal to Matthew a tomu to říkal zdroj (o kterém sice nemá ani páru jestli je to za co se vydává, ale to nevadí..) tak to musí být pravda.
      Možná by si každý měl uvědomit, že pokud ho kontaktuje kdokoliv z 4D, bude pro něj vypadat vždy jako Anděl/Bůh. Protože i když třeba vyznává temno, frekvenčně je podstatně výš.
      A tyto channelingy nedělají žádní blbci a opravdu se zaměřují a oslovují ty, co se nedají oblbnout nějakým mainstremem. Je to přesně cílené.
      Six

      Vymazat
  11. Musím přiznat.Ačkoli jsem to nečekal tak do toho rozpuštěného oka naletěli asi15x. Dal. (nový příznivce)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mi pověz, kde se najednou z ničeho nic vzalo 15 letadel !!! Už jsem také něco podobného viděl. Ale že by se letadla slétala jak roje vos na med, to tedy neznám :o

      Vymazat
  12. Což tak zalit octem ty choré mozky.(blbá sranda smutná realita).Dal.

    OdpovědětVymazat
  13. Ti mimozemstania ktorych ukaze vlada tak oni vas odvezu daleko od tejto planety .dobry mimozemstan na zem nepride nie v tejto dimenzii gde sa pozieraju zierata medzi sebou a gde ludia pozieraju zierata a zabijaju sa medzi sebou
    Stretnete sa sdobrymi mmimozenstanmi ale 5 dimenzii. A nemislim si ze prejdeme lahko do 5 dimenzii. Najprv musi prist nieco zle a potom moze byt dobre. A nemyslim si ze len tak pridu slava slava ale urcite za to nudu nieco chciet. Len taky pridu co nas uz ovladaju tisice rokov.

    OdpovědětVymazat
  14. mě taky a nejsme asi sami

    OdpovědětVymazat
  15. http://www.novinky.cz/zahranicni/277887-pojdme-k-volbam-evangelici-burcuje-chuck-norris.html

    Jestli tento šot nezmizí podívejte se ,že Obama nemá plné zastání. Matew je mu nakloněný a čekám opravdu co se odehraje po volbách. Přeji si jen ,aby to dopadlo dobře pro lidstvo. Zatím za vlády Obamy nejviditelnější skutky byly války. Rolf.

    OdpovědětVymazat
  16. Oto,vidím to stejně...s Obamou mám trochu problém,co ta černá mše ve Francii,když nastoupil do funkce?
    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také o ní vím. A byly další podobné i v jiných částech světa. Samozřejmě v utajení před veřejností. Nevím, zda aktivují jako poslední instanci v bezmoci nad probíhajícími transformačními událostmi síly temna, nebo zda obětují lidstvo za svou spásu/přežití něčeho, čeho se mocní/nemocní tohoto světa velmi obávají...

      Vymazat
  17. ta písnička nhraje moc čistě...

    OdpovědětVymazat
  18. Dnes nelétali ,dělali oblačnost v bývalém NDR. To byla krásná obloha ,ale už né taková jak si ji pamatuji.Dal.(5 dimenzi nemáme šanci přežít)

    OdpovědětVymazat
  19. Nejsmutnější na tom je to,že to nejsou vojevůdci ale jen magoři kteří jsou schopni zlikvidovat celý svět k vůli své vášni.Tiskněme a dávejme plakáty kde se dá .Ale jednoduše :CHEMTRAILS nápis + foto a odkazy na vebové stránky.Nejsem věřící, ale asi se začnu brzo modlit k bohu aby nás ochránil. Dal.

    OdpovědětVymazat
  20. tento channeling sa mi vobec nepaci...treba si davat pozor na taketo veci, nie vsetky channelingy su chanelovane pozitivnymi bytostami, niektore su naschval vyuzivane na zmatenie ludi a maju svoj ucel...jedno je iste- nikto nas nezachrani, zachranit sa mozeme len sami-tym, ze zvysime svoje vibracie konanim lasky, zo srdca. tak sa dostaneme do 5.dimenzie. ak pridu mimozemstania, nebudu pozitivni, lebo ti co su laskavi nas nechaju aby sme k poznaniu dospeli sami. ako to tu uz bolo spominane, ti co pridu, ak vobec pridu (lebo mame aj svetelnu ochranu pozitivnych bytosti ktore dohliadaju na zem), budu mat zaujem na tom aby nas niekde odvliekli(pritom sa nemusia vobec zjavit v tej negativnej skaredej forme, prave naopak). ale je na nas, ci pojdeme, prinutit nas nemozu. kazdy sa rozhodne za seba (ak uz sa dopredu nerozhodol) ja ostavam tu na zemi. aj keby som tu mala zomriet. Pre tych co chcu vediet viac info posielam link http://www.uloz.to/xzFV6uw/kavassilas-dulezita-poselstvi-pro-2011-2012-pdf

    OdpovědětVymazat
  21. nerezova termozka (za 40 kc) s nerezovou lzickou (jako poly) napojit na 12V + naplnit 2*40g kyselina citronova nebo octem, vodou
    navrh kristal pro komunikaci.
    nic velkyho ale neco to na obloze dela mam kazdy den skoro oblacno :)

    giftovani zdar

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.