1. září 2012

Porucha satelitního snímání a urychlování oblačného pásu

Zdravím Orgoneta

Včera jsem juknul na norský satelit, na kterém je vidět pohyb oblačnosti na cca 24h zpět a sledoval na něm jak se dál vyvíjí oblačnost, která nějak "přibrzdila" a v rozmezí 6 až 8hod. je krásně vidět podivné chování - deformace jakou jsem pak viděl trochu jinak odpoledne na Orgonetu. Jakoby bylo snímání nějak ovlivněno, "radarem" (?), ve zvlněných  kruzích se středem někde severně od Grónska a obraz jakoby přiblížen a deformován. 
Do přílohy dám animaci, kde je toto videt... podle mého názoru kapku jinak i lépe.

Snímky na tomto norském vebu jsou vkládány po cca 12min. a proto asi je vidět podrobněji chování mraků, bílé vyšší oblačnosti, jak se vlní (pochoduje) v pruzich, jakoby v něm byla něčim systematicky urychlována v požadovaném směru - odpovídá tomu i sklon a ubíhání vln mraků. V této animaci je vlnění pouze ve vodorovném pásu jedoucím od západní strany. Ostatní co urychlovány nejsou, se pohybují normálně, bez tohoto efektu. Jindy je to vidět na vícero místech a v různých směrech.. 

Už je to skoro 4 měs., co jsem si toho všiml na tomto vebu, ale neměl sem to čím sejmout... než mi včera pomohl syn (s prográmkem, instalaci a seznámil s obsuhou) a tak Vám vám to mohu poslat.  

Zde je link:   http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html

Jednou jsem dával tento odkaz do i komentů pod článkem Orgonetu.

Přeji hezký den ! :-) 

Kaštan


P. S. Orgonet: Takže, jaké máme snímky s onou "poruchou"?

1. Z norského satelitu od Kaštana: 
a. Všimněte si "poruchy snímání".
b. Všimněte si na videu, jak je pás oblačnosti jdoucí od západu "postrkován" vlněním.

Snímek - rušivý záblesk směrem k Evropě:

Animace:




2. SAT24: tentýž rušivý záblesk směrem k Evropě, polokruh má střed někde nad Grónskem.

Snímek:

Animace:




3. GOES, polární zobrazení. Od 26. do 31. 8. 2012 vždy v 9.00 tam blýskne divná polokruhová porucha opět se středem severně od Grónska, ale směrem k Americe.
(Poruchou nemyslím ten "deltaplán" uprostřed, ten je tam pořád, protože je zakázáno zobrazovat oblast Severního pólu.)







4. Kdo našel další "poruchy", může přispět.


Závěr: V oblasti Severního pólu v minulých dnech občas silně zableskl jakýsi mocný zdroj radiace, polokruhově směrem k Evropě či směrem k Americe. HAARP? Něco jiného???? Projev Duté země?



15 komentářů:

  1. zdravím


    nemáš nahodou priami link na livewebcam slnka?ak jj hod mi ho tu.ale priamy link na stránku ,dik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klikni si nahoře na blogu na stránku Odkazy na satelity, tam je několik linků.

      Vymazat
  2. GABRETA zdraví bed...jsem na alcyon12@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. http://youtu.be/lliomVKFLyw
    Brzy se to dozvíme v přímém přenosu.

    OdpovědětVymazat
  4. mILÝ ORGONETE A RODINO (DOUFÁM, ŽE JSTE V POŘÁDKU, MYSLÍME NA VÁS KAŽDÝ DEN A ZE SEVERU POSÍLÁME POZDRAVY SE SLUNCEM A LÁSKOU V DUŠI - POTOM NAPÍŠU) , ALE ZATÍM V RYCHLOSTI, TO CO SE DĚJE jižní ČÁSTI iTÁLIE TAM, JAK MÁ BOTA PODPATEK TJ MEZI lECC A bORI SMĚŘUJE TO NAHORU TY VÝSTŘELY NA dUBROVNÍK PROCHÁZEJÍ KOLEM bUDAPEŠTI NA ROZHRANÍ MEZI mORAVOU A sLOVENSKEM. Směřuje to k Waršavě. Je to dost neobvyklé hl. to jižní proudění směrem na sever ČR je v kleštích. Patrně jsme klimoušů my 4eši docela dobře zaoctovali, takže mají fofr! Předevčírem v noci nalétávali na nás z Polska a chemtrelsovali o 106! Zatím zdravím, vše, co píšeš je pravda, ovšem realita je mnohem krutější. Srdečně zdraví Indiana Jones P.S. S láskou a sluncem v duši k vám do Jižních Čech , celé tvé rodině a všem příznivcům Orgonetu. Pac a pusu Pac a pusu všem...

    OdpovědětVymazat
  5. Ví někdo z jakého důvodu se nesmí zobrazovat oblast severního pólu? Však tam krom ledu nic není, tak proč by to bylo tajné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polární oblasti se nesmějí satelitně zobrazovat, neboť jsou tam vidět otvory do Duté země, a to nesmějí lidí vědět! Pár snímků s těmi dírami na internetu je, zahledej. Někdy to třeba postnu.
      O zákazu zobrazování se zmiňuje i Little Grandmother (:-)))

      Vymazat
    2. Ty díry jsou gigantické !!! Jižní pól má díru o průměru 1200 a severní o průměru 2000 km. To se pak nedivím, že to posádka lodi ani nepozná, že přejíždí do nitra Země. Podobně to bylo i s přelety nad póly !!!

      Vymazat
  6. Nehledejte v tom nějaká kouzla. Jde o poruchu, kterou lze normálně objasnit. Bud vysílač nebo přijímač sat. obrázků (dat) nechytil synchronizační signál, proto je to ujeté. Příjem radiofaxu vypadá někdy podobně, než nastavíte správnou kolmost (časování) stránek. Možná lze dohledat od Eutelsatu ofic. vyjádření k problému, zatím to nikde psáno nebylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky oficiálně zveřejněno nebude ! Na to vemte cyklon B = jed !

      Vymazat
  7. POSUN VNÍMÁNÍ....Zvědavec TAKÉ PROCITL http://www.zvedavec.org/komentare/2012/09/5091-putin-na-ceste-k-psychotronicke-valce.htm?PHPSESSID=32otdj2bvv886t2u63rugof731

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.youtube.com/watch?v=lCB4jbiyeWU&feature=relate motto tohoto blogu,harmonizovat sebe a okolí...ale je to fuška,někdy se holt nedaří,někdy v pohodě....dnešní Praha,neděle večer...NÁŘEZ...

    OdpovědětVymazat
  9. pardon,trochu něco jiného...V roce 1918 šef žižkovské partičky Franta Sauer vedl skupinu,která povalila na Staroměstském nám.sochu Marie...příčinlivá anarchistka vylezla po žebříku a hodila soše přes šíji provaz...Jako nějaké Pussinky Riot byla plná MLADISTVÉ nerozvažnosti a nerespektovala pithy věřících,které tam po staletí byli,takže kletba,či karman JÍ DOSTIHLA...smyčka se tehdejší anarchistce utáhla ke smrti.Anarchistka je jmenovala Milada Horáková..http://www.linkstip.com/link/?tip=3873946

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne nadarmo se říká, že "kdo s čím zachází, tím také zchází". Nevěřící ke své škodě a újmě zapomínají, že ani Bůh se nenechá anarchií a všemi formami cochcášství vysmívat a urážet ! Někdo chtěl někomu utáhnout smyčku kolem krku ? No tak mu pak nakonec bude také utažena ! Nic nového v dějinách ani pod sluncem !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.